به گزارش دفاع پرس از گیلان، نشست هماندیشی اساتید درس آشنایی با دفاع مقدس استان گیلان با حضور مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان، مسئول پژوهش و تحقیقات اداره کل و اساتید درس دفاع مقدس برگزار شد.
در این نشست مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، گفت: شهیدان رجایی و باهنر مدت بسیار کمی در اداره قوه مجریه حضور داشتند؛ اما با اقدامات اساسی و هدفمند، نام و یادشان برای همیشه در تاریخ انقلاب اسلامی ماندگار شد.
جلایی افزود: عرض اقدامات و نفوذ شهید رجایی از طول اقداماتش بیشتر و مهمتر بود.
وی تغذیه تاریخ کشور را از دستاوردهای عملی شهدا به خصوص شهیدان دولت معرفی کرد و افزود: تبیین عملکرد و افق پیش روی کشور با تکیه بر منطق و رویکرد عقلانی و علمی، عملی میشود و مجاهدت اساتید و نگاه تکلیف مدارانهشان پیامدش علاقهمندی و افتخار جوانان به گذشته انقلاب خواهد بود.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان در ادامه گفت: فراموشی و تحریف دو آفت و آسیب دوران طلایی دفاع مقدس برای حال و آینده کشور است و نگاه ما باید از نوع نگاه آینده به حال باشد.
وی از اساتید درس دفاع استان خواست برای مقابله با این آسیبها به روز باشند و نگاهشان به دانشگاه و درس آشنایی با دفاع مقدس، نگاه به مبدأ تحولات و جغرافیای جنگ نرم باشد.
در ادامه این نشست، سردار حقبین فرمانده لشکر عملیاتی 16 قدس گیلان و یکی از اساتید با تجربه درس آشنایی با دفاع مقدس نیز به تحلیل آخرین وضعیت میدانی سوریه پرداخت و گفت: جایگاه و نقش مستشاران نظامی ایران در نبرد ارتش و نیروهای مردمی سوریه به گونهای است که ارتش سوریه توانسته بر اوضاع کشور مسلط شده و با پیروزیهای مکرر، تکفیریها و داعشیها را زمینگیر و مواضع مستحکم و مقاومی را ایجاد کند.
فرمانده عملیات آزادسازی نبل و الزهرا خاطرنشان کرد: تا پیروزی نهایی بر سر عهد و پیمان خود در سوریه و دیگر بلاد اسلامی خواهیم بود و انشاءالله پیروز و سربلند از این معرکه جنگ همانند جنگ تحمیلی خارج خواهیم شد.
در پایان هر یک از اساتید درس آشنایی با دفاع مقدس در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی گیلان به بیان مشکلات و تشکیل کارگروه، اشاره کرده و گفتند: در عرصه جنگ نرم میبایست طبق فرامین مقام معظم رهبری به روز بود و با افزایش سطح اطلاعات علمی، برگزاری کارگاههای آموزشی و توانمندسازی آموزشی اساتید، استفاده از فضای مجازی و کانالهای خبری تحلیلی و بهرهگیری از حضور فرماندهان و پیشکسوتان دفاع مقدس بر هرچه پربارتر کردن فضای درسی دانشگاهها بیافزاییم.
نشست هماندیشی اساتید درس آشنایی با دفاع مقدس در طول سال 2 بار و قبل از آغاز نیمسال اول و دوم جهت آمادگی و تبادل نظر اساتید برگزار میشود.
انتهای پیام/