دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

پیامک‌های سیاه منافقین در داخل کشور

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، گروهک تروریستی منافقین در برخی مناطق جنوبی و غرب کشور اقدام به پخش پیامک و اطلاع رسانی درخصوص نشانی‌های اینترنتی تلویزیون خود کرده است.

پیامک‌های مذکور علاوه بر آدرس اینترنتی تلویزیون منافقین، حاوی سخنان سرکردگان این گروهک تروریستی است.

شبکه تلویزیونی منافقین در گذشته داخل عراق فعالیت می‌کرد، اما به دلیل مخالفت مسؤولان فعلی این کشور پایگاه خود را به کشور فرانسه منتقل کرده است؛ به همین دلیل سران این گروهک تروریستی به دلیل دور شدن از مرزها، به فکر فعالیت‌های اینترنتی افتاده‌اند.

این گروه تروریستی اکنون برای ارسال پیامک‌های خود که حاوی مطالب توهین آمیز علیه مسؤولان و مردم است، از مسیج سنترهای خارجی استفاده می‌کند.

با وجود همۀ تلاش‌های منافقین و استفاده از روشهای مختلف، این گروهک تروریستی به دلیل فقدان پایگاه اجتماعی در میان مردم ایران، در اقدامات خود ناکام مانده‌اند.

منبع: دیده بان



[ یک شنبه 7 شهریور 1395  ] [ 12:52 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]