به گزارش دفاع پرس از همدان، فرماندار شهرستان همدان در این جلسه ضمن گرامیداشت یاد و نام شهدای انقلاب اسلامی، شهدای والامقام دولت و علی الخصوص شهدای گرانقدر و گلگون کفن دوران هشت سال دفاع مقدس، اظهار داشت: در طول هشت سال دفاع مقدس مردم ایران بزرگی خود را به دنیا نشان دادند.
علی تعالی افزود: همان گونه که امام خمینی(ره) فرمودند ملت ما توانست سیلی محکمی به صدام بزند و این سیلی بدون شک برای همه همپیمانان و یاریرسانان به دولت بعث عراق درس عبرتی بود.
وی همچنین با اشاره به شجاعتهای نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در طول دوران دفاع مقدس، اضافه کرد: در اولین ساعات حمله دشمن به خاک پاک ایران اسلامی نیروی هوایی و پایگاه سوم شکاری شهید نوژه به مقابله با این هجوم اقدام کردند.
فرماندار همدان همچنین با بیان اینکه پیروزی ما در جنگ تحمیلی با آن همه حمایتهای دنیای کفر از صدام یک دفاع بیبدیل بود، خاطرنشان کرد: در هر دورهای که کشور با جنگی روبهرو شد بخشی از کشور جدا شد اما در دفاع مقدس به برکت خون شهدا حتی یک وجب از خاک میهن اسلامی توسط دشمن تصرف نشد.
تعالی در پایان یادآور شد: ادارات و ارگانهای مختلف در طول ایام هفته دفاع مقدس به فضاسازی و آذینبندی داخلی مجموعه خود به صورت مشخص و محسوس بپردازند.
لازم به ذکر است در این مراسم دستگاههای مختلف اجرایی و همچنین یگانهای نظامی و انتظامی به بیان فعالیتهای خود در طول ایام هفته دفاع مقدس در سطح استان پرداختند.
انتهای پیام/