دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

آغاز جمع‌آوری زندگی‌نامه شهدای روحانی استان زنجان

به گزارش دفاع پرس از زنجان، سرهنگ مهدی‌خانی دبیر ستاد هفته دفاع مقدس استان زنجان با گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس، بر ضرورت تمرکززدایی از برنامه‌های هفته دفاع مقدس تاکید کرد و اظهار داشت: اجرای برنامه‌های این هفته از استانی به شهرستانی و روستایی امکان‌پذیر است.

وی با اشاره به اینکه تنوع‌بخشی به برنامه‌های هفته دفاع مقدس ضروری است، تصریح کرد: باید برنامه‌های امسال پایه‌ای برای برنامه‌های سال آینده باشد و نباید هر سال منفعل بود و برنامه‌های تکراری برگزار کرد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان زنجان گفت: ورود دستگاه‌های اجرایی در برنامه‌های هفته دفاع مقدس باید همراه با تنوع‌بخشی و هدفمند در 2 بخش شکلی و محتوایی باشد.

سرهنگ مهدی خانی ادامه داد: اگر بناست هر سال، هفته دفاع مقدس به نحو مطلوبی گرامی داشته شود باید برنامه‌هایی آغاز شود که در سال آینده به دنبال تکمیل آن برنامه باشیم.

وی از آغاز تهیه زندگینامه شهدای روحانی استان زنجان در سال جاری از سوی اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان زنجان خبر داد و گفت: این برنامه با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اجرایی می‌شود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان زنجان با گلایه از عدم توجه به تولید محتوا در زمینه دوران دفاع مقدس، ادامه داد: باید در این زمینه از دستگاه‌های اجرایی استان مطالبه‌گر باشیم.

وی ادامه داد: متاسفانه در برنامه‌های هفته دفاع مقدس برخی دستگا‌های اجرایی تنها به برنامه‌های ابلاغی مرکز توجه می‌کنند و هیچ تنوعی در برنامه‌های خود ندارند.

دبیر ستاد هفته دفاع مقدس استان زنجان شعار امسال برنامه‌های هفته دفاع مقدس را «اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل» و «ما آماده‌ایم» عنوان کرد و افزود: این شعار بر اساس شرایط منطقه و جهان انتخاب شده است.

مهدی‌خانی با اشاره به برنامه‌‌های پیش‌‌بینی شده هفته دفاع مقدس، بیان کرد: بازنمایی یکی از عملیات‌های دوران دفاع مقدس، تشریح نقش فرماندهان دفاع مقدس و واکاوی علت دشمنی استکبار و پاسخگویی به شبهات از برنامه‌های این هفته است.

وی از برگزاری مراسم تجلیل از خانواده شهیدان، ایثارگران و فخرآفرینان استان زنجان در هفته دفاع مقدس خبر داد و گفت: غبارروبی مزار شهدا و همچنین استفاده از ظرفیت روحانیون در تبیین اهداف دفاع مقدس از دیگر برنامه‌های این هفته است.

مهدی‌خانی همچنین از برگزاری رژه نیروهای مسلح در استان با مسئولیت ارتش خبر داد و افزود: افتتاح یادمان‌های شهدای گمنام و آغاز عملیات اجرایی از دیگر برنامه‌ها محسوب می‌شود.

انتهای پیام/



[ چهارشنبه 17 شهریور 1395  ] [ 3:24 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]