گروه سرودی که پیکرشان قابل شناسایی نبود
دانش آموزان گروه سرود مدرسه راهنمایی قطب راوندی، روز اول بهمن سال 65 ساعتی پس از اجرای سرودشان در سینما تربیت قم، بر اثر بمباران هواپیماهای دشمن به شهادت رسیدند.
کد خبر: ۲۲۲۶۲۵
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۱:۰۰ - 21January 2017
به گزارش خبرنگار دفاع پرس از قم، دی ماه سال 65 یادآور عملیات پیروزمندانه کربلای پنج و فتوحات عظیم رزمندگان اسلام در این عملیات بود؛ دشمن بعثی که نتوانسته بود در برابر حماسه آفرینیهای رزمندگان اسلام تاب و توان بیاورد، تلاش کرد تا با حمله به شهرها و مناطق مسکونی، روحیه پایداری مردم مقاوم ایران اسلامی را به زعم باطل خود تضعیف نماید.
ساعت ۱۶ روز چهارشنبه اول بهمن سال ۶۵، هنگامی که دانش آموزان گروه سرود مدرسه راهنمایی قطب راوندی، با یک دستگاه مینی بوس به سینما تربیت آمده بودند تا سرودی را برای اجرا در دهه فجر آماده نمایند، پس از بازگشت از محل اجرای سرود، در محل سه راه بازار قم هدف حمله هوایی میگهای دشمن قرار گرفته و نامشان در زمره یکصد شهید بمباران هوایی آن روز شهر قم جاودانه شد.
بر اساس روایت هادی دهقانی عضو جامانده گروه سرود، شهید بلالی «تک خوان» و محمدرضا رسولی «نی زن» سرود بود، و شور و شعف خاصی در تمرین و اجرای سرود بین بچه ها حاکم بود.
پس از بمباران، پیکر مطهر شهدای دانش آموز محمد حسن بلالی بیدگلی، محمد مهدی هجرتی، سعید روانمهر کاشانی، سید ناصر حسینی، محمد رضا رسولی، جواد خودکار قمی، عسکری، محمد علی امینی، حسین مقتصدی زاده و مهدی بابایی به همراه مربی شهیدشان حمید صادقی قمی و راننده مینی بوس، به سختی قابل شناسایی بود تا اینکه سه روز بعد یعنی روز جمعه سوم بهمن، از حرم مطهر حضرت معصومه (س) تا گلزار شهدا تشییع و در قطعه شهدای بمباران هوایی قم خاکسپاری شدند.
مراسم هفتم شهدای گروه سرود، با نمایش فیلم آخرین اجرای آنها همراه بود و کینه دانش آموزان را نسبت به جنایات دشمن بعثی در حمله به مردم بیگناه، عمیقتر کرد.
فیلم مستند "قم، بهمن 65" به کارگردانی سیدجواد حسینی و بر اساس روایت یکی از اعضای جامانده گروه سرود و خانواده های شهدا و مسئولان مدرسه از بمباران هوایی و نیز نرم افزار "سرود آسمانی" دو اثر هنری است که در این مورد تولید شده و نمایش اجرای آخرین سرود دانش آموزان، یادآور حماسه مدرسه عشق و انعکاسی از حماسه خونین عاشوراست.
انتهای پیام/