دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

پرستاران در دوران انقلاب و دفاع مقدس الگوی کامل دانش و معنویت بودند

فرماندهی آمادگاه ناوگان جنوب گفت: پرستاران در دوران انقلاب و دفاع مقدس هم وظایف خود را در کنار پزشکان به بهترین نحو ممکن انجام داده و ایثارگری ها نمودند و الگوی کاملی از ادغام دانش همراه با معنویت، اخلاق و انسانیت بودند.

کد خبر: ۲۲۵۱۶۸

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۵ - 04February 2017

به گزارش دفاع پرس از کرمان؛به مناسبت گرامیداشت سالروز  ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار، مراسمی با حضور مسئولین و جمعی از پرستاران و کادر درمانی بیمارستان ولایت نیروی دریایی در آمادگاه ناوگان جنوب نداجا برگزار شد و از پرستاران این بیمارستان تجلیل بعمل آمد.

فرماندهی آمادگاه ناوگان جنوب ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر، و نیز ولادت حضرت زینب (س) اظهار داشت: پرستاران در دوران انقلاب خدمات شایسته ای را انجام دادند، در بحبوحه آن روزها، با ایثار و گذشت به کمک انقلابیون و مجروحان انقلاب پرداختند و فداکاریهای بسیار کرده و سختیهای زیادی متحمل شدند.

ناخدایکم منصوری مقدم با بیان کلامی از مقام معظم رهبری (مدظله العالی) عنوان کرد: پرستاران در دوران دفاع مقدس هم وظایف خود را در کنار پزشکان و دیگر کارکنان حوزه بهداشت و درمان به بهترین نحو ممکن انجام داده و ایثارگری ها نمودند و الگوی کاملی از ادغام دانش همراه با معنویت، اخلاق و انسانیت بودند.

 در پایان این مراسم، از پرستاران بیمارستان ولایت آمادگاه ناوگان جنوب نیروی دریایی راهبردی با اهداء گل و هدایایی تقدیر بعمل آمد.

انتهای پیام/



[ شنبه 16 بهمن 1395  ] [ 8:00 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]