دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

برگزاری آیین خاطره‌گویی دفاع مقدس در یاسوج

سی و چهارمین آیین خاطره‌گویی دفاع مقدس توسط حوزه هنری استان کهگیلویه و بویراحمد در جمع عوامل اجرایی و دست اندرکاران برگزاری اردوهای راهیان نور دانشجویی در یاسوج برگزار شد.

کد خبر: ۲۲۸۰۴۵

تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۳ - 20February 2017

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از یاسوج به نقل از روابط عمومی حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد، معاون  سیاسی و امنیتی استاندار در این نشست اظهار داشت: لایه‌های پنهان جنگ را باید مبتنی بر واقعیت به جامعه ارائه کرد.

فتاح محمدی که از آزادگان هشت سال دفاع مقدس بوده و کتاب «فتاح» از انتشارات سوره مهر، روایتگر خاطرات اوست، بیان کرد: اسرا بر خلاف سایر حاضران در جنگ، مراحل و فرآیندهای دیگری را تجربه می‌کنند که همین موضوع وظیفه اسیر را مضاعف می‌کند.

وی جنگ را دارای لایه‌ها و ابعاد مختلف دانست و افزود: واقعیت جنگ‌‌ همان چیزی است که مقام معظم رهبری فرمودند: «جنگ یک گنجینه بزرگ و تمام ناشدنی است» و لذا در همین راستا هر اندازه اسرا بگویند و نویسندگان بنویسند، باز موارد پند آموزی در دوران خاطرات و ادبیات جنگ وجود دارد که باید ثبت شود.

محمدی ثبت رخدادهای جنگ را سبب معرفی جنگ به عنوان یک گنجینه کامل دانست و گفت: اگر با پایان جنگ بخواهیم جنگ را تمام کنیم جنگ ناقص است.

وی عنوان کرد: در زمان وقوع حادثه عاشورا، قدرت رسانه‌ای دشمن به حدی زیاد بود که مردم فکر نمی‌کردند یزیدیان فرزندان پیامبر را به قتل رسانده باشند، اما با افشاگری‌های حضرت زینب (س) این اتفاق افتاد و به طور قطع اگر افشاگری‌های حضرت زینب(س) نبود کربلا در کربلا می‌ماند.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: امروز ما رسالت زینبی داریم که پیام دفاع مقدس را منتقل کنیم و این کار نیز باید بدون دخل و تصرف انجام شود.

محمدی روحیه ایثار و شهادت طلبی را شهادت بر‌تر خواند و بیان کرد: این روحیه باید تا همیشه باشد و تا این فرهنگ زنده است این ملت نیز با اقتدار در عرصه‌های مختلف حضور دارد.

وی در ادامه با ذکر خاطره‌ای از سال‌های اسارت، اسارت را یک دانشگاه عنوان کرد و گفت: این دانشگاه بیش از هر کسی مرهون مرحوم ابوترابی است.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد خواستار توجه بیشتر به ظرفیت‌های ادبیات دفاع مقدس در استان شد و تصریح کرد: ما در این رابطه دیر در استان اقدام کردیم و هنوز در ابتدای راه هستیم.

محمدی افزود: این فرهنگ و پاسداری، حراست و ترویج و نشر آن وظیفه همگان است و همیشه به آن نیاز داریم، امروز مسئولان و فعالان در حوزه هنری، افتخار تولید و فعالیت در این بخش را دارند که توفیق و افتخار بزرگی است.

انتهای پیام/



[ دوشنبه 2 اسفند 1395  ] [ 1:28 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]