پرستاری مادرانه از چهار فرزند مجروح
در ادامه دیدارهای جامعه قرآنی با خانواده شهدا، دیدار این هفته با خانواده شهید «هاشم لطفی» انجام شد.
کد خبر: ۲۵۳۰۱۵
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۴ - 16August 2017
به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، در دیدارهای جامعه قرآنی با خانواده شهدای قرآنی، فعالان این عرصه چهارشنبه، ۲۵ مرداد ماه به دیدار خانواده شهید «هاشم لطفی» رفتند.
این مراسم به همت سازمان قرآن و عترت سپاه محمد رسولالله(ص) از سال ۹۲ آغاز شده و بر اساس آن جامعه قرآنی در هر هفته با خانواده شهدای قرآنی استان تهران دیدار میکنند.
برنامه دیدار با خانواده شهید «هاشم لطفی» پانزدهمین دیدار در سال جاری است.
این دیدارها چهارشنبه هر هفته طی هماهنگی قبلی با خانواده شهید با حضور قاریان، اساتید و مسئولان قرآنی برگزار میشود و طی آن ضمن احوالپرسی و بیان خاطرات شهید از خانواده شهدای قرآنی تجلیل به عمل میآید.
گلستانی جانشین سازمان قرآن و عترت در ابتدای این مراسم اظهار داشت: سبک زندگی شهدا به خصوص شهدای قرآنی الگویی نسل امروز است. شهدای مدافع حرم امروز با اقتدا به شهدای دفاع مقدس عازم سوریه می شوند.
وی ادامه داد: چهارشنبه های هر هفته توفیق دیدار با خانواده معزز شهدای قرآنی را داریم که دیدار با خانواده شهید لطفی، دویست و پنجاهمین دیدارمان است. هدف از این دیدار، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و معرفی سبک زندگی شهدای قرآنی است.
برادر شهید لطفی در ادامه به بیان خاطرات از برادر شهیدش پرداخت و گفت: پدرم به شدت به لقمه حلال و قرائت قرآن مقید بودند. از این رو پیش از ورود فرزندان به مدرسه، آنها را با قرآن آشنا می کرد.
وی افزود: هفت پسر و یک دختر هستیم که به لطف قرآن و پدرم، همه در مسیر انقلاب و اسلام قدم گذاشتند.
محمدعلی لطفی برادر شهید به بردباری مادر در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: در دوران جنگ تحمیلی مادرم پرستاری مهربان بود. اکثر مواقع یکی از برادرها مجروح بوده و مادرم از آنها مراقبت می کرد.
وی به مجروحیت هاشم اشاره و اذعان داشت: هاشم در سن ۱۶ سالگی خانواده را برای اعزام مجاب کرد. وی در شلمچه و عملیات کربلای ۵ مجروح شد. در آن مقطع وی محصل بود. پیام فرستاد که کتاب هایش را برایش ببریم. طی ۴۵ روز درس های عقب افتاده اش را خواند و با نمره خوب قبول شد.
لطفی تصریح کرد: پس از بهبود نسبی هاشم اصرار داشت که به جبهه برگردد. یک شب از خواب بیدار شدم و مشاهده کردم که هاشم از شدت درد بیدار مانده است. گفتم درد داری؟ گفت: نه. چیزی نیست. این در حالی است که چند روز بعد اعزام داشت.
وی در خصوص ویژگی بارز اخلاقی شهید، گفت: هاشم فعالیت های گسترده ای در مساجد و پایگاه ها داشت. در خصوص مسایل فرهنگی برای نوجوانان بسیار دغدغه داشت.
برادر شهید در پایان عنوان کرد: برادرم در منطقه سردشت بر اثر اصابت موشک مجروح شد. مدتی را در بیمارستان تبریز در بخش سوانح بستری بود و نهایتا در هفتم ماه محرم به شهادت رسید.
فاطمه شهسواری مادر شهید به فعالیت های قرآنی هاشم اشاره کرد و گفت: در دوران تحصیل در مسابقه قرآنی از سوی مدرسه یک کاپشن هدیه گرفت.
وی افزود: هاشم در هنگام ساخت مسجد امیرالمومنین در شهرک صاحب الزمان بسیار خوشحال بود و برای ساخت هر چه سریع تر مسجد، به تغذیه کارگرها و خرید مصالح توجه و کمک می کرد.
انتهای پیام/ ۱۳۱