به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

  شركت تايواني اچ‌تي‌سي از بزرگترين توليدكننده گوشي‌هاي هوشمند مبتني بر سيستم‌عامل ويندوزموبايل مايكروسافت و اندرويد گوگل جهان، در نظر دارد نخستين گوشي مبتني بر "ويندوزموبايل 7 " را در فصل پاياني سال جاري ميلادي به دست كاربران برساند.

اين شركت بزرگ اظهار داشته است كه پيش از ديگر توليدكنندگان تلفن‌همراه، براي نخستين بار ويندوزموبايل 7 را طي سه ماهه چهارم سال 2010 ميلادي در محصول جديد خود عرضه مي‌كند.
"پيتر چو " مديرعامل اچ‌تي‌سي در جريان برگزاري "كنگره جهاني تلفن‌همراه " كه در بارسلوناي اسپانيا برگزار شده، توضيح داد: ما گوشي هوشمند جديدي را متناسب با تمام قابليت‌هاي ويندوزموبايل 7 طراحي كرده‌ايم و در نظر داريم آن را در فصل پاياني سال جاري روانه بازار كنيم. اما در حال حاضر نمي‌توانم اطلاعات بيشتري در اين زمينه ارايه دهم.
اچ‌تي‌سي كه معمولا پيش از ديگر شركت‌ها سراغ نرم‌افزارهاي جديد موبايلي مي‌رود، پيش‌بيني كرده است كه عرضه ويندوزموبايل 7 تحول بزرگي را در فرآيند توسعه ابزارهاي موبايلي به‌وجود آورد. شركت مايكروسافت هم‌اكنون صدها برنامه مخصوص سيستم‌عامل موبايلي خود را در اينترنت ارايه داده است.
شركت اچ‌تي‌سي فعاليت خود را از سال 1997 آغاز كرد و از آن زمان تاكنون همكاري‌هاي گسترده‌اي را با مايكروسافت انجام داده است. همكاري اين شركت با مايكروسافت در زمينه دستگاه‌هاي الكترونيكي كوچك صورت گرفته و از سيستم‌عامل‌ Windows CE گرفته تا Pocket PC 2000 و ويندوموبايل را پوشش داده است.
ادامه مطلب
چهارشنبه 28 بهمن 1388  - 3:33 PM
   شركت Super Talent حافظه مجازي جديدي را با نام MasterDrive SX SSD در سه مدل عرضه كرده كه هر كدام از آنها مي‌تواند 64، 128 و 256 گيگابايت اطلاعات را در خود ذخيره كند.

  اين حافظه ديجيتالي جامد نسبت به هاردديسك‌ها سرعت بالاتري دارد و هر يك از آنها شامل 128 مگابايت حافظه كش(Cache) مي‌شود تا در صورت قطع احتمالي جريان برق يا مشكلات مشابه، اطلاعات كاربران حفظ شود.
براي اين حافظه جامد سيستم كنترلي 8 كاناله در نظر گرفته شده است تا امكان انتقال سريع‌تر اطلاعات به آن فراهم شود.
مدل 64 گيگابايتي حافظه MasterDrive SX SSD قادر است اطلاعات را با سرعت 200 مگابايت در ثانيه دريافت كرده و با سرعت 120 مگابايت در ثانيه آن‌ها را انتقال دهد. سرعت دريافت و انتقال اطلاعات در دو مدل ديگر نيز به‌ترتيب 220 و 200 مگابايت در ثانيه اعلام شده است.
ميزان مصرف انرژي در اين حافظه جامد نسبت به مدل‌هاي پيشين كاهش يافته و ميانگين مصرف انرژي در آن در حالت دريافت اطلاعات 5/0 وات و در حالت خواندن اطلاعات 15/0 وات است. مدل 128 گيگابايتي اين حافظه جامد هم‌اكنون با قيمت 336 دلار فروخته مي‌شود.
ادامه مطلب
چهارشنبه 28 بهمن 1388  - 3:32 PM
 شركت "نوكيا زيمنس نتوركس "(NSN) از بزرگترين توليدكنندگان تجهيزات مخابراتي جهان اعلام كرد كه حجم تبادلات اطلاعات به صورت موبايلي تا سال 2015 ميلادي 10 هزار درصد رشد خواهد كرد.

اين شركت هشدار داده است كه ميزان انتقال اطلاعات از اين طريق در هر سال 23 اكسابايت (Exabyte) افزايش مي‌يابد و بر اين اساس، اگر اپراتورهاي مخابراتي به‌فكر به‌روزرساني شبكه‌هاي خود نباشند، با مشكلات عديده‌ مواجه خواهند شد.
هر اكسابايت معادل يك ميليارد گيگابايت است.
"راجيو سوري " مدير شركت NSN اظهار داشت كه اگر اپراتورهاي مخابراتي براي حل اين مشكل فكري نكنند، شبكه‌هاي مخابراتي در آينده نزديك از كار باز خواهند ماند و فعاليت آن‌ها به دليل حجيم وسيع ترافيك اطلاعاتي متوقف خواهد شد.
وي توضيح داد: ترافيك اطلاعاتي در دستگاه‌هاي الكترونيكي هوشمند با سرعت زياد افزايش مي‌يابد و رو به انفجار مي‌رود. در اين ميان، شبكه‌هاي مخابراتي كنوني ظرفيت پاسخگويي به اين افزايش را ندارند و بايد به‌روز شوند.
شركت NSN هم‌اكنون براي شبكه‌هاي مخابراتي خود راهكارهاي فراواني ارايه كرده است تا از بروز مشكلات مذكور جلوگيري شود كه از جمله اين روش‌ها مي‌توان به كاهش ارسال سيگنال‌هاي مخابراتي اشاره كرد.
ادامه مطلب
چهارشنبه 28 بهمن 1388  - 3:30 PM
 دهه 90 ميلادي دهه زوال arcade ها بود؛ با پيدايش كنسول هاي بازي 16 و 32 بيتي، بازي هاي ويديويي هم از نظر گرافيكي بسيار پيشرفت كردند و به حدي رسيدند كه حتي بازي هاي arcade را هم پشت سر گذاشتند.

به گزارش خبرنگار فناوري اطلاعات فارس، همين شرايط باعث شد تا كاربران ترجيح دهند بازي هاي محبوبشان را بر روي كنسول ها اجرا كنند و شركت هاي بازي ساز نيز بر اساس همين خواست حركت كردند.
بنابراين از اوايل دهه 1990 بدين سو شاهد عرضه نسخه هاي كنسولي بازي هايي همچون Street Fighter II و Mortal Kombat و ديگر بازي هاي ژانر نبردهاي تن به تن هستيم. همچنين نسخه هاي كنسولي بعضي از بازي هاي ورزشي مانند NBA Jam هم كم‌كم براي كنسول هاي بازي هاي ويديويي ارائه شدند.
با پايان كار بازي هاي arcade بسياري از شركت ها و موسسات كه در اين زمينه فعاليت مي كردند هم به كار خود خاتمه دادند. به همين علت عصر دستگاه هاي غول پيكري كه با انداختن سكه به درون آنها مي شد بازي هايي را اجرا كرد كم‌كم به پايان رسيد و در عوض كنسول هاي قدرتمند جايگزين شدند.
البته بعد از مدتي مراكز فعال در اين زمينه با تغيير استراتژي مجددا وارد ميدان شدند و در مراكز تفريحي بزرگ سيستم هاي پيشرفته و متمركز انجام بازي هاي arcade نصب شد كه محيط هايي امن و پاكيزه را براي اجراي بازي هاي جديد فراهم مي آوردند. البته سيستم هاي كنترل اين بازي ها هم نسبتا گران قيمت بود و به همين علت هزينه استفاده از اين بازي ها و سيستم ها نيز در نوع خود بيش از حد انتظار بود.
در برخي از اين مراكز حتي تلاش شده بود تا محيط اجراي بازي مانند محيط واقعي شبيه سازي شود. به عنوان مثال كاربري كه بازي ورزشي اسكي را اجرا مي كرد خود را در محيط واقعي احساس مي كرد و بايد با استفاده از حركات بدن بخش هايي از بازي را انجام مي داد. همچنين برخي بازي هاي جديد نيز بر حسب نياز اين شبكه ها و سيستم ها طراحي و عرضه شد كه از جمله آنها مي توان به Dance Dance Revolution اشاره كرد.
به زودي شركت هاي بزرگي نيز در زمينه عرضه بازي هاي مذكور فعال شدند كه فروشگاه هاي زنجيره اي را نيز تاسيس كردند كه از جمله آنها مي توان به Dave & Buster و GameWorks اشاره كرد. اين شركت ها براي افزايش مشتري در فروشگاه هاي خود امكان اجراي بازي هاي ويديويي و استفاده از رستوران و انواع نوشيدني را نيز فراهم آوردند.
اما دهه 90، دهه بلوغ كنسول هاي دستي نيز بود. در سال 1989 شركت نينتندو كنسولي به نام Game Boy را عرضه كرد. اين كنسول اولين كنسول دستي اين شركت بود كه 10 سال پس از عرضه نمونه ناموفق Microvision روانه بازار مي شد.
تيم طراح اين كنسول تحت سرپرستي يك ژاپني به نام Gunpei Yokoi فعاليت مي كرد كه در آن زمان سيستم هاي بازي موفقي به نام Game & Watch را نيز طراحي كرده بود. اين كنسول همراه با يك بازي به نام Tetris عرضه شد كه در ژانر پازل جاي مي گرفت. پس از موفقيت نسبي اين كنسول سروكله چند كنسول دستي ديگر نيز در بازار پيدا شد كه از جمله آنها مي توان به Game Gear شركت سگا و Lynx شركت آتاري اشاره كرد.
كنسول اخير اولين كنسول دستي اجراي بازي هاي ويديويي بود كه مجهز به نمايشگر رنگي LCD بود. يكي از مشكلات عمده كنسول هاي بازي ويديويي دستي در آن زمان مصرف بالاي باتري و پشتيباني محدود آنها از بازي هاي شركت هاي ثالث بود كه موجب مي شد استقبال از آنها كماكان در حد محدودي باقي بماند.
مجموعه مشكلات ياد شده باعث شد تا توليد و عرضه عمده اين كنسول ها تا اواسط دهه 90 ادامه يافته و پس از آن متوقف شود. در تمام اين دوره حدودا 5 ساله Game Boy شركت نينتندو در صدر فهرست پرفروش ترين كنسول هاي بازي باقي ماند. شركت نينتندو يك دهه بعد اين موفقيت را باز هم در مقياسي كوچك تر تكرار نمود.
از اواخر دهه 90 ميلادي و با همه گير شدن استفاده از تلفن همراه در ميان عموم مردم در نقاط مختلف جهان بازي هاي تلفن همراه هم به صورت بسيار ساده و ابتدايي از راه رسيدند. شايد بتوان مشهورترين بازي تلفن همراه را بازي مار دانست كه توسط شركت نوكيا براي اولين بار بر روي گوشي هاي ساده سياه و سفيد اين شركت نصب شد.
در اين بازي كاربر بايد يك مار را به چهار جهت هدايت مي كرد تا نقطه هاي سياهي كه غذا محسوب مي شد را بخورد و اين امر موجب افزايش طول مار مي شد. در نهايت و با افزايش بيش از حد طول مار كل صفحه پر مي شد و ادامه بازي غيرممكن مي شد. ديگر شركت هاي بزرگ سازنده گوشي به سرعت از نوكيا تقليد كردند و بازي هاي ساده اي را در گوشي هاي ساخت خود گنجاندند كه به بازي هاي time killer مشهور شدند.
منظور آن بود كه اين بازي ها تنها براي گذراندن زمان و وقت كشي مفيد هستند و فايده ديگري ندارند. با توجه به نمايشگرهاي كوچك تلفن همراه، عمر كم باتري آنها، حافظه محدود گوشي هاي اوليه و قدرت پردازش پايين سخت افزار آنها در دهه 90 بازي هاي همراه چندان جلب توجه نكردند، اما تنها يك دهه بعد شرايط به طور كامل تغيير كرد.
ادامه مطلب
چهارشنبه 28 بهمن 1388  - 1:49 PM
 "اريك اشميت " مديرعامل گوگل طي سخنراني خود در "كنگره جهاني تلفن‌همراه " كه در بارسلوناي اسپانيا برگزار شده، اظهار داشت: گوگل و همكاران سخت‌افزاريش روزانه بيش از 60 هزار گوشي هوشمند مبتني بر سيستم‌عامل اندرويد را روانه بازارهاي جهاني مي‌كنند.
به گفته وي، توليدكنندگان تلفن‌همراه كه اين روزها سياست كاهش قيمت تمام‌شده محصولات خود و افزايش رضايت‌مندي كاربران را دنبال مي‌كنند، علاقه فراواني به سيستم‌عامل متن‌باز اندرويد كه به صورت رايگان عرضه مي‌شود، نشان داده‌اند. اين شركت‌ها در مجموع روزانه 60 هزار گوشي هوشمند را با اين سيستم‌عامل به بازارهاي جهاني عرضه مي‌كنند.
البته در صحبت‌هاي اشميت مشخص نشد كه منظور از "عرضه " اين گوشي‌ها، فروش آن‌ها يا ورود آن‌ها به فروشگاه‌ها است. اما به هر حال بايد توجه داشت كه ساخت اين تعداد گوشي مبتني بر سيستم‌عامل تازه‌وارد اندرويد اتفاقي قابل‌ملاحظه است.
اگر اين رقم درست باشد، در هر فصل بيش از 4/5 ميليون گوشي اندرويدي در دنيا عرضه مي‌شود و تعداد اين گوشي‌ها در هر سال به 9/21 ميليون دستگاه مي‌رسد.
"اريك اشميت " اظهار داشته است كه ميزان عرضه جهاني گوشي‌هاي هوشمند اندرويدي در فصل جاري نسبت به فصل‌هاي گذشته دو برابر افزايش خواهد يافت.
با اين تفاسير، اندرويد هنوز نتوانسته است در جريان رقابت با ديگر سيستم‌هاي عامل مخصوص گوشي‌هاي هوشمند خود را به آيفون اپل برساند.
اپل موفق شد در سه ماهه گذشته 7/8 ميليون دستگاه آيفون را در بازارهاي جهاني بفروشد.
ادامه مطلب
چهارشنبه 28 بهمن 1388  - 1:48 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 50

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5824294
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی