به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 شركت هووايي با استفاده از فناوري نوظهور LTE كه از جمله فناوري هاي نسل چهارم تلفن همراه محسوب مي شود به اين موفقيت دست يافته است.
اين شبكه در صورت راه اندازي تجاري تا 20 برابر سريعتر از شبكه هاي تجاري فعلي نسل سوم خواهد بود و انتظار مي رود با استفاده از آن اجراي برنامه هاي كاربردي سنگين و پرحجم با استفاده از گوشي هاي همراه ممكن شود.
هووايي مي گويد با استفاده از اين سرويس مي توان اطلاعات يك دي وي دي با ظرفيت 4 گيگابايت را در عرض يك دقيقه بر روي گوشي هاي همراه بارگذاري كرد.
اين فناوري كه با ديگر سيستم هاي دسترسي راديويي سازگاري دارد حتي در صورت مسافرت خارج از كشور يك كاربر و استفاده از سرويس رومينگ نيز قابل استفاده خواهد بود.
با اين حال هنوز مشخص نيست علاقه‌مندان در چه زماني مي توانند از اين سرويس به طور عمومي بهره مند شوند.
ادامه مطلب
سه شنبه 27 بهمن 1388  - 1:16 PM
 وي عدم بهره مندي آي پد از صفحه كليد را يكي از نقطه ضعف هاي جدي آن دانسته و تصريح كرده كه اگر چه فناوري لمسي طرفداران زيادي دارد، اما بايد تركيبي از صفحه كليد، قلم و سرويس هاي فرمان صوتي بر روي رايانه ها به كار گرفته شود.
به اعتقاد وي فناوري لمسي هنوز به تنهايي پاسخگوي نيازهاي كاربران نيست.
به گفته بيل گيتس، آي پد حداقل در آينده نزديك قادر به كنترل بازار رايانه هاي كوچك قابل حمل و كنار زدن نت بوكها نخواهد بود.
وي افزود: نبايد تصور كرد كه آنچه در مورد گوشي آيفون روي داد، در مورد آي پد هم تكرار مي شود.
اين اظهارات در شرايطي صورت مي گيرد كه اپل آي پد را با هدف كنار زدن گوشي هاي هوشمند و نت بوك ها و جلب نظر كاربران هر دو وسيله عرضه كرده است، اما استقبال از آن تاكنون براي خود اپل هم راضي كننده نبوده و رايانه هاي نت بوك كماكان بازار خود را حفظ كرده اند.
ادامه مطلب
سه شنبه 27 بهمن 1388  - 1:15 PM
 افت توليد حوزه‌هاي سنتي توليد نفت و گاز در خشكي دغدغه‌اي فراگير و نگران‌كننده براي آينده توليد نفت در ايران و كشورهاي پيش‌رو در اين مسير از قبيل عربستان، ليبي و ابوظبي تلقي مي‌شود.
بر اين اساس، در حوزه‌هاي توليد خشكي، توليد‌كنندگان نفت با ورود به نيمه دو عمر ذخاير نفتي خود و به دليل مواجه با مشكل افت توليد تدابير توسعه‌اي و حفاريهاي تعميراتي را با صرف سرمايه‌هاي كلان در دستوركارشان قرار مي‌دهند تا ضمن نگهداشت سطح توليد فعلي، جايگاه خود در عرصه انرژي جهان را تثبيت كنند.
بر اساس برآوردهاي صورت گرفته تقاضاي نفت جهان در سال 2030 از 85 ميليون بشكه فعلي در روز به 120 ميليون بشكه در روز افزايش خواهد يافت و اين در حالي است كه در بررسيهاي به عمل آمده تنها كشورهاي منطقه خاورميانه و كشورهاي حاشيه شمالي آفريقا طي سال‌هاي آتي همچنان به عنوان دارندگان بي رقيب مخازن نفت و گاز در جهان مطرح و تأمين‌كنندگان نياز آتي جهان به شمار مي‌آيند.
بنابر اين گزارش، توجه جدي توأم با تأكيد به بهره‌برداري از حوزه‌هاي دريايي، فراساحلي خليج فارس و شمال آفريقا با هدف تأمين روزافزون نياز جهان به نفت و گاز طي سال‌هاي آتي در دستوركار كارشناسان و برنامه‌ريزان امر است تا جايي كه در گزارش DOUGLAS و WEST WOOD Ltd كه از معتبرترين منابع شناخته شده تحليلي و ارائه دهنده گزارشاتي در اين سطح هستند، مرور بر وضعيت فعلي و آتي جهان مبين افزايش صادرات نفت از سوي همه توليدكنندگان نفت، به خصوص دو كشور آفريقايي " نيجريه و آنگولا " است.
بر اساس برآوردهاي صورت گرفته، توجه به افزايش توليد گاز در منطقه فراساحلي خليج فارس از ديگر محورهاي مورد تأكيد دست‌اندركاران عرصه انرژي جهان به خصوص دو كشور قطر و ايران است كه با هدف تأمين نيازهاي رو به تزايد داخلي و صادرات گاز مايع‌ " LNG " در دستور انجام قرار گرفته است تا جايي كه طبق گمانه‌زني‌ها پيش‌بيني شده است تا پنج سال آتي ميزان سرمايه‌گذاري‌ها با هدف توليد گاز‌مايع‌ " LNG " در قياس با سال گذشته تا بيش از پنج برابر افزايش يابد.

بقيه در ادامه
ادامه مطلب
سه شنبه 27 بهمن 1388  - 1:13 PM
  زلزله ماه گذشته در كشور هاييتي به جذاب ترين سوژه براي ارسال كنندگان هرزنامه مبدل شد.

اين هرزنامه نويسان با سوءاستفاده از علاقه كاربران به دريافت اخبار و اطلاعاتي در اين زمينه انواع هرزنامه را براي ديگر افراد ارسال كردند.
بررسي هاي شركت امنيتي سمانتك نشان مي دهد 21 درصد از هرزنامه هاي ارسالي در ماه ژانويه با سوژه هاييتي براي ديگر كاربران ارسال شده اند. اين رقم نسبت به ماه قبل از آن دو برابر شده است.
اين هرزنامه ها اكثرا در پوشش دريافت كمك هاي خيريه براي مردم هاييتي ارسال شده اند، حملات پيشينگ با اين سوژه و ارسال بدافزار با سواستفاده از زلزله ياد شده نيز به طور مكرر انجام شده است. بررسي ها حاكي است در مدت ياد شده 419 هرزنامه با سوءاستفاده از اين سوژه صورت گرفته است.
يكي از متداول ترين روش هاي سوءاستفاده براي اين كار ارسال نامه هايي بوده كه در ظاهر از سوي يونيسف ارسال شده اند، اما در واقع توسط هرزنامه نويسان طراحي شده و براي ميليون ها كاربر فرستاده شده اند.
ادامه مطلب
سه شنبه 27 بهمن 1388  - 1:09 PM
 نماز پروازگاه روح، جويبار تطهيركننده قلب، روشنايي چشم عارفان، تكيه‌گاه مطمئن سالكان، رهپويان و پشتوانه آرامش و تسكين روان انسان است و مهم‌تر از آن نماز جماعت نيز با آثار بي كران معنوي، اجتماعي، سياسي و اخلاقي و تربيتي، مقدمه وحدت صفوف، پاك‌ترين اجتماع، الفت دل‌ها و خاكسايي به پيشگاه با عظمت كبريايي خالق بي‌همتاست.
نماز، تلاش و جلوه معنوي اشرف مخلوقات در پيشگاه خالق اكبر است. وقتي همه موجودات و آنچه در آسمان و زمين است، خدا را تسبيح مي‌گويند، چگونه برترين آفريده خدا، شكر نعمت او نگويد؟! چنان كه امام سجاد (ع) زينت عابدان و پرهيزگاران، در سخني نغز و زيبا، راه را براي آيندگان چنين مي‌نماياند و از خالق بي‌همتا چنين مي‌خواهد: «خدايا! دل‌هاي ما را به ياد خود، از هريادي و زبان‌هاي‌مان را به سپاس خود، از هر سپاسي و اندام‌هايمان را به طاعت خود، از هر طاعتي مشغول گردان و به كارگير.» به راستي نماز، راهي به سوي آسمان است.
خداوند متعال عالي‌ترين جملات و كلمات را در نماز درباره خود ترسيم كرد، تا همه مسلمانان در اوقات نماز با او سخن بگويند و راز و نياز داشته باشند.
از امام حسين (ع) پرسيدند: بهترين چيزي كه به وسيله آن، بندگان خدا مي‌توانند خود را به خداي متعال نزديك سازند، چيست، حضرت فرمودند: « ما اعلم شيئاً افضل من هذه الصلوه» من چيزي بهتر و كامل‌تر از نماز نمي‌دانم كه انسان را به خدا نزديك كند. معلوم مي‌شود كه نماز برنامه كامل و جامعي است و با همه تاكيداتي كه براي آن شده است، مي‌توان گفت كه همه اعمال خير آدمي تابع نماز است و انسان را به عالي‌ترين درجات معرفتي رهنمون مي‌سازد.

بقيه در ادامه
ادامه مطلب
سه شنبه 27 بهمن 1388  - 1:08 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 50

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5826646
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی