به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

  به دنبال مشکلات فراوان مرورگر اینترنت اکسپلورر که برای همه تبدیل به یک عادت شده و در این اواخر حمله به سرورهای گوگل در چین که ناشی از ضعف امنیتی در این مرورگر بود و کار به جایی رسید که حتی دولت چند کشور اروپایی، شهروندان خود را به کنار گذاشتن این مرورگر ترغیب کردند در این مطلب قصد داریم ۵ جانشین شایسته برای این مرورگر معرفی کنیم تا کاربرانی که هوس ترک این مرورگر را در سر دارند با گزینه‌های جایگزین آشنا باشند.

با هم مشخصات این ۵ مرورگر را مرور می‌کنیم:


موزیلا فایرفاکس (Firefox):

نسخه ۳٫۶ فایرفاکس جدیدترین نسخه از این مرورگر بسیار محبوب در جهان است که بعد از مدت‌ها توانست مرورگر اینترنت اکسپلورر را از صدر به پایین بکشاند و دارای ویژگی‌های جالبی است.

بنا بر ادعای بنیاد موزیلا نسخه جدید ۲۰ درصد سریعتر از نسخه‌های قبلی است و افزوده‌شدن ویژگی بروز رسانی که پلاگین‌های مرورگر شما را بررسی کرده و در صورت وجود نسخه جدیدتر شما را آگاه می‌سازد، آن را جالب‌تر کرده است.

یکی از قابلیت‌های فایرفاکس امکان تبدیل آن به مرورگری مطابق با سلیقه هر فرد است. برای این کار فایرفاکس دو مورد را در نظر گرفته است. اول توانایی‌های مرورگر، دوم ظاهر آن.

شخصی سازی توانایی‌های فایرفاکس با کمک فایل‌هایی با حجم کم به نام گسترش (Extension) ممکن می‌شود.

این گسترش‌ها در واقع تکه‌های کوچک برنامه‌اند که قابلیت‌های مختلفی را به این مرورگر می‌افزایند. تم‌های مختلف این مرورگر هم شخصی‌سازی ظاهر آن را راحت می‌کند.


فلوک(Flock):

مرورگر کمتر شناخته شده‌ای در بین کاربران اینترنتی است که البته تا حدودی مختص شبکه‌های اجتماعی مانند فیس‌بوک و توئیتر است این مرورگر مناسب برای کاربرانی است که می‌خواهند مرورگر خود را با پایگاه اجتماعی فیس‌بوک ادغام شده ببینند.

شما می‌توانید در این مرورگر به راحتی یک صفحه یوتیوب، فیس‌‌بوک و وب‌سایت مورد علاقه خود را به طور همزمان مشاهده کنید.



کروم (Chrome):

بهترین مرورگر برای استفاده از وب‌سایت‌های مولتی مدیا با به همراه داشتن ویژگی زبانه (Tab) پیشرفته برای بازکردن صفحات با امنیت بیشتر و با سرعت بالاتر است.

اگر شما در هنگام کار با این مرورگر زبانه دارای علامت قفل مشاهده کردید به این معنی است که بازدید از آن سایت برای شما دارای مشکلات امنیتی است و اگر چنین علامتی نباشد می‌توانید به راحتی در آن وب‌سایت گشت و گذار کنید.


اپرا (Opera):


اپرا در حال حاضر در کنسول بازی نینتندو یعنی Wii نیز استفاده می‌شود و مرورگر “اپرا مینی” محبوب‌ترین مرورگر در دنیای تلفن‌های همراه است و جالب است بدانید که مرورگر اپرا در سال ۲۰۰۰ اولین مرورگری بود که ویزگی زبانه (تب) را معرفی کرد و امکان اینکه اگر مرورگر را به صورت تصادفی بسته شد امکان بازگرداندن آنها وجود داشته باشد.

اجزا اصلی اپرا عبارتند از مرور بر پایه‌ تب‌ها ،امکانات کوچک و بزرگنمایی صفحات ،تنوع اشکال نشانگر موس و یک بخش مدیریت بارگذاری یکپارچه.

از نظر امنیتی اپرا دارای یک محافظ داخلی در مقابل حملات فیشینگ و برنامه‌های موسوم به Malware مثل کرم‌ها یا اسب‌های تروای رایانه‌ای است.



سافاری (Safari):

دقیقا معادل اینترنت اکسپلورر شرکت مایکروسافت برای شرکت اپل است و یک محیط کاربر دوست و مشابه فروشگاه اپل یعنی آیتونز دارد.

این مرورگر همچنین دارای امکان نشان دادن سایت‌های پربازدید شده و اشتراک ساده خبرخوان‌های سایت‌های پربازدید است.
ادامه مطلب
پنج شنبه 22 بهمن 1388  - 7:14 AM
  1) دوستت دارم ، نه به خاطر شخصيت تو، بلکه به خاطر شخصيتي که من در هنگام با تو بودن پيدا مي کنم.

2) هيچکس لياقت اشکهاي تو را ندارد و کسي که چنين ارزشي دارد باعث ريختن اشکهاي تو نمي شود.

3) اگر کسي تو را آنطور که مي خواهي دوست ندارد به اين معني نيست که تو را با تمام وجودش دوست ندارد.

4) دوست واقعي کسي است که دستهاي تو را بگيرد ولي قلب تو را لمس کند.

5) بدترين شکل دلتنگي براي کسي آنست که در کنار او باشي و بداني که هرگز به او نخواهي رسيد.

6) هرگز لبخند را ترک نکن حتي وقتي ناراحتي چون هر کس امکان دارد عاشق لبخند تو شود.

7) تو ممکن است در تمام دنيا فقط يک نفر باشي ولي براي يک نفر تمام دنيا هستي.

8) هرگز وقتت را با کسي که حاضر نيست وقتش را با تو بگذراند نگذران.

9) شايد خدا خواسته است که بسياري از افراد نامناسب را بشناسي و سپس شخص مناسب را، به اين صورت وقتي او را يافتي بهتر مي تواني شکرگزار باشي.

10) به چيزي که گذشت غم مخور به آنچه پس از آن آمد لبخند بزن.

11) هميشه افرادي هستند که تو را مي آزارند با اين حال همواره به ديگران اعتماد کن و فقط مواظب باش به کسي که تو را آزرده است دوباره اعتماد نکني.

12) خود را به فردي بهتر تبديل کن و مطمئن باش که خود را مي شناسي قبل از آنکه شخص ديگري را بشناسي و انتظار داشته باشي او تو را بشناسد.

13) زياده از حد خود را تحت فشار نگذار بهترين چيزها در زماني اتفاق مي افتد که انتظارش را نداري
ادامه مطلب
پنج شنبه 22 بهمن 1388  - 7:12 AM
 
در یکی دو سال اخیر کسب و کارهای مختلف، مراجع دانشگاهی و متخصصان فنی به بحثهای بسیاری درباره وب پرداخته اند. اخبار، نوشته ها، نقدهای مرتبط با وب ۲ آنقدر بالا بود و هست که باید اذعان کرد که وب ۲ اینترنت را تکان داد.سایتهایی بسیاری برای گسترش مفهوم آن راه اندازی شده است، کنفرانسهایی برای آن برگزار شد و حتی نخستین مجله با موضوع تخصصی وب ۲ پا به عرصه وجود گذاشت.

از دیگر سو گوگل و مایکروسافت عنوانهای خبری را پشت سر هم می قاپند. یاهو با خرید سایتها و تکنولوژیهای جدید خیز بلندی برداشته است تا بازیگز اصلی وب ۲ باشد. یاهو با خرید del.icio.us، Flickr و راه اندازی My Web ۲.۰، گوگل با Google Maps و MSN با ارایه ESS که مبتنی بر RSS است (RSS دو طرفه) همه و همه به وب ۲ کمک کرده اند. ضمن آنکه همه آنها به Secioal Search توجه ویژه ای نشان داده اند.

مخالفان وب ۲ آنرا تنها موجی گذرا می دانند که به جان اینترنت افتاده است. اما آنچه که روشن است وب ۲ و هر چه مرتبط با آن است هواداران بسیاری دارد. نکته جالب آنجاست که هر کس آنرا به گونه ای تعریف می کند و برداشت متفاوتی از آن ارایه می دهد.

وب ۲ را می توان چتری دانست بر تکنولوژیهای جدید. تکنولوژیهای جدیدی که به کاربر تجربه حضور بهتر در وب فراتر از تواناییهای HTML کلاسیک (وب ۱) ارزانی می دارد.

می توان آنرا یک سری از فعالیتها دانست که به کاربران کمک می کند تا سایتهایی طراحی کنند که به راحتی به اجتماعات آنلاین، خدمات و ابزار وب ارتباط برقرار می کنند. عموما این فعالیتها به کمک راه حلهای کد باز پیاده سازی می شوند.

وب ۲ تمرکز از تولید کننده اطلاعات را به کاربر اطلاعات منتقل می کند و این کار را با جذاب کردن اطلاعات انجام می دهد. قدرت وب ۱ در ناوبری آن بود و کاربر به مرور وب می پرداخت تا اطلاعات خود را بیابد. اما وب ۲ می گوید همان اطلاعات ویژگیهایی دارد و همین ویژگیها یکدیگر را دنبال می کنند و به هم ارتباط می یابند.

وب ۲ کاری می کند که اطلاعات به دنبال ما حرکت کند تا هر وقت مورد نیاز بود از آن استفاده کنیم و این در صورتی امکان پذیر است که به اطلاعات امکان استفاده از آن در سایر ابزار و رسانه ها داده شود.

یکی از ویژگیهای برجسته وب ۲ این است که اطلاعات را برای ما جذاب می کند. اطلاعات به سوی ما می آید و ما در حین رفتن از مکانی به مکان دیگر تعیین می کنیم که کدام اطلاعات و چگونه به سوی ما بیایند.

نکته کلیدی در وب ۲ مشارکت کاربر و اعتماد به وی است. سرویسهایی که در وب ۲ ارایه می شود قابلیت استفاده مجدد از آنرا در سایر ابزار و رسانه ها فراهم می آورد. دسترسی به آنها آسانتر می شود و ابزار قابلیت اطمینان بیشتری می یابند.

وب ۲سایتهایی نیستند که اطلاعات تولیدی کاربران در آنها بالاست. نظیر آمازون و ای بی، زیرا آنها از همان ابتدا با این ایده طراحی شده اند وب ۲ همچنین ایجاد ارتباط و سازگاری بین سایتها و ابزار نیست. شمارشگران سایت سالهاست که فعالیت می نمایند و کدهای ساده جاوا اسکریپت پیامهایی را بین سایتها و ابزار آنها فراهم می کنند. اینها موارد تازه نیستند، هیجانی هم ندارند و البته وب ۲ هم نیستند.

AJAX هم وب ۲ نیست. هر چند که ابزار قدرتمندی برای طراحی ابزار وب ۲ است. RSS، Social Networking ، Tagging و XHTML/CSS هسته اصلی وب ۲ هستند. اگر قرار باشد به هر چیز تازه و بامزه ای وب ۲ اتلاق گردد آنگاه وب ۲ بی معنی خواهد شد.

وب ۲ همینجاست. کافیست سری به سایتهایی نظیر Flickr، del.icio.us، Kiko و meebo بزنید.

&#۰۳۹;وب ۲&#۰۳۹; بر قابلیت ترکیب مجدد و سازگارسازی بدون مذاکره و حتی اجازه استوار است. &#۰۳۹;وب ۲&#۰۳۹; یعنی گرفتن اطلاعات و داده های یک سایت به کمک RSS یا Open API، ترکیب آن با داده هایی از همان نوع اما دریافت شده از منابع دیگر و تولید چیزی جدید.

&#۰۳۹;وب ۲&#۰۳۹; را یک رویکرد نو می دانند نه یک تکنولوژی تازه. خمیرمایه وب ۲&#۰۳۹; مشارکت با دیگران برای انجام دادن چیزهایی است که به تنهایی امکان انجام دادن آنها را نداریم.



● کی از وب ۱ به وب ۲ مهاجرت می شود؟

وب ۲ هنوز محقق نشده است بنابراین هنوز مهاجرتی در کار نیست. اما تلاشهای بسیاری در حال انجام است. به هر حال هر چه هست، اتفاقی نیست که به یکباره انجام شود و شاید سالها طول بکشد تا اکثر سایتها خود را با تکنولوژیهای &#۰۳۹;وب ۲&#۰۳۹; منطبق کنند. فراموش نکنید هنوز هم هستند افرادی که با ویندوز ۳.۱ کار می کنند. بنابراین تا آنزمان که سایتهای وب به طور کامل پوست اندازی کنند و با تکنولوژیهای وب ۲ طراحی شوند، راه بسیاری مانده است.

سایتهایی که اکنون بر مفهوم وب ۲ کار می کنند عموما در حالت بتا هستند. گروهی وب ۲ را به جدی یا به شوخی دنیای بتا می خوانند. جالب است بدانید سایتهایی هم هستند که در حالت آلفا در اختیار عموم قرار داده شده اند.



● چه تاثیری بر کاربران، تولیدکننگان محتوا، طراحان دارد؟

افراد بسیاری با شنیدن نام HTML گیج می شوند و هنوز در آرزوی داشتن یک سایت ساده هستند. اما اکنون زمانه تغییرات است. وب توسط متخصصان فنی و برنامه نویسان شروع شد و به همین خاطر برای آنان بود. اکنون وب برای مردم عادی است.

اکنون سیستمهای مدیریت محتوا به کاربران عادی کامپیوتر اجازه می دهند تا سایتهای حرفه ای داشته باشند. دلیل اقبال به وبلاگها نیز همین بود که افراد بدون نیاز به دانش فنی می توانستند به راحتی مطالب خود را منتشر کنند.

تولیدکنندگان محتوا و طراحان وب باید محتوا و ابزار را به گونه ای توسعه دهند که در سایر ابزار و رسانه ها قابل استفاده باشد. در حقیقت استفاده چندین باره از اطلاعات از مشخصه های اصلی وب ۲ است. خروجی یک سایت باید پس از استفاده در سایتهای دیگر و بازگشت به سایت مادر همچنان قابل استفاده باشد.

برای آنکه اهمیت و اقبال به وب ۲ بهتر بیان شود به مقایسه دو سایت از وب ۱ و وب ۲ می پردزیم.

وب شاتس در سال ۱۹۹۹ راه اندازی شد و توانست به عنوان یک سرویس دهنده عکس به محبوبیت فوق العاده دست یابد. اما فلیکر در سال ۲۰۰۴ راه اندازی شد و توانست در کمتر از ۲ سال وب شاتس را به پایین بکشد.

جالب است بدانید که وب شاتس ۱۵ میلیون کاربر دارد و فلیکر تنها ۱.۵ میلیون. فلیکر کلمه ای است که به سختی نوشته می شود و تلفظ آنهم ساده نیست! اما چگونه است که فلیکر تاز از راه رسیده، وب شاتس محبوب و پر طرفدار را به پایین می کشد؟

هر چند به طور دقیق نمی توان دلایل موفقیت آنرا بیان کرد اما می توان به ویژگیهایی از آن اشاره کرد که به خوبی حکایت از برتری وب ۲ دارد:

▪ سیستمی است ساده که به راحتی فهمیده می شود.

▪ دارای ظاهری است واضح که بر کارایی تمرکز دارد.

▪ قابلیتهایی دارد که به درد اجتماعات آنلاین می خورد نظیر تگینگ،گروهها، کامنت گذاری، ارزیابی و...

▪ RSS Feeds

▪ Open API

در هر صورت رویدادهای تازه ای در حال وقوع است و وب تکان خورده است. ذائقه کاربران تغییر کرده است و وب را با مزه ای دیگر می خواهند. چه این رویدادهای در حال وقوع را وب ۲ بنامیم و چه با نام دیگر بخوانیم، به هر حال خواهند آمد و با خود تغییرات بسیار خواهند آورد. نیک می دانیم که وب دنیای تغییرات است پس چه خوب است اگر مفاهیم نوین مطرح شده را جدی تر دنبال کنبم.
ادامه مطلب
پنج شنبه 22 بهمن 1388  - 1:54 AM
 

فصل زمستان و بارش برف جلوه تازه ای را به نیمكره شمالی و به ویژه در مناطق شمالی تر نیمكره می بخشد. از جمله شهرهای اروپایی با آغاز فصل زمستان حال و هوای دیگری را می یابند. گزارشی كوتاه و تصویری از زمستان در 10 شهر معروف اروپا.

wwW.a10pic.mihanblog.Com

منظره زیبایی از كاخ نیمفنبورگ در غرب شهر مونیخ مركز ایالت باواریای علیا در آلمان كه تعداد زیادی پرندگان مختلف از جمله قوها در آبهای یخ زده دریاچه آن شنا می‌كنند.

منظره كاخ كرملین و گنبدهای كلیسای اعظم سن بازیلیك در میدان سرخ در شهر مسكو كه در سرمای زمستان زیر پوشش سفیدی از برف قرار می‌گیرد.

بندر مارسی علی‌رغم این كه در جنوب فرانسه و در ساحل مدیترانه قرار دارد اما بارها در فصل زمستان قایق‌ها و اسكله مارسی را برف سنگینی می‌پوشاند.

تصویری از شهر زیبای لیوبلیانا پایتخت اسلوونی در فصل زمستان كه گاهی اوقات شباهتی به پاریس می‌یابد.

منظره مسجد ایاصوفیه و نخل‌هایش در شهر استامبول در فصل زمستان.

منظره هوایی كوچكترین دولت جهان، دولت شهر واتیكان در قلب شهر رم و در زیر پوشش برف سنگین.

منظره شهر استكهلم پایتخت سوئد در حاشیه دریای بالتیك كه كاملا سطح آب یخ زده و یك كشتی از مسیری كه یك یخ شكن باز كرده عبور می‌كند.

تصویر زیبایی از شهر پراگ پایتخت جمهوری چك در زیر پوشش برف كه جلوه‌ای مانند داستان‌های افسانه‌ای دارد.

تصویر كلیسای اعظم نوتردام در شهر پاریس در فصل زمستان و برفی كه محوطه آن را پوشانده است.

منظره زیبایی از وینترووندرلند درهایدپارك شهر لندن در فصل زمستان و هنگام شب.

ادامه مطلب
پنج شنبه 22 بهمن 1388  - 1:49 AM
 به مناسبت فرا رسيدن ايام رحلت نبي اكرم (ص) گفتاري از آيت‌الله بهجت در پايگاه اطلاع‌رساني آن مرحوم منتشر شده است.
آيت‌الله بهجت با اشاره به روايتي كه در جلد اول اصول كافي و همچنين كتاب توحيد شيخ صدوق آمده است، گفت: در روايت آمده است كه «إِعْرِفُوا اللّه باللّه وَالرَّسُولَ بِالرِّسالَةِ» يعني خدا را به خدا، و رسول را با رسالتش بشناسيد.
اين مرجع شيعي با اشاره به مفهوم جمله «إِعْرِفُوا اللّه باللّه» افزود: اين عبارت مى‌خواهد بگويد كه بدانيد خدا از همه تعريف‌ها «اجلّ» و «اظهر» و «اعْرَف» است و ممكن است براى ديگران با تعريف انبياء (ع) اجل و اعرف شود.
اين مرجع شيعيان با اشاره به آيه شريفه 14 سوره مباركه كهف ادامه داد: مفهوم جمله «إِعْرِفُوا اللّه باللّه» ممكن است براى عدّه‌اى از باب «وَ رَبَطْنَا عَلَى قُلُوبِهِمْ» (دل‌هايشان را استوار داشتيم) باشد.
آيت‌الله بهجت در اين گفتار خود ادامه مي‌دهد: جمله «وَالرَّسُولَ بِالرِّسالَةِ» مى‌خواهد بگويد كه رسالتش را ببينيد و از آن پى ببريد كه از جانب خداست، يعنى ببينيد آيا ادّعايى كه مى‌كند درست است يا خير.
مرحوم آيت‌الله بهجت با بيان اينكه متون تورات و انجيل گوياى آن است كه از سوي خداوند نيست، افزود: مشخص است كه اناجيل، حكايتِ بيانات حضرت عيسى (ع) است نه خداوند، البتّه انجيل «برنابا» كه نصارى آن را قبول ندارند، چنين نيست.
وي به ذكر نمونه‌اي در انجيل «برنابا» پرداخت و گفت: به عنوان نمونه از حضرت عيسي (ع) آمده است كه «برادرم موسى (ع) مى‌فرمود: معصيت خدا را نكنيد، ولى من مى‌گويم فكر معصيت را هم نكنيد.» (كافى، ج 5، ص 542) آيا اين كلام سخن آدمى است؟ اين كلام و نامه از خداست و هر نامه‌اى صاحبش را معرّفى مى‌كند.
آيت‌الله بهجت در خصوص عبارت «وَالرَّسولَ بِالرِّسالَةِ» گفت: تمام آن چه را كه كتب گذشته دارد، به ضميمه معجزات ديگر، ببينيد و خوب هم ببينيد و بعد رسول را بشناسيد.
اين مرجع تشيّع در پايان گفتار خود با ذكر مثالي تصريح مي‌كند: آيا حيف از قرآن نيست كه بر ما نازل شده؟ ما كه قرآن و شاهنامه در نظرمان فرقى ندارد؟!
ادامه مطلب
پنج شنبه 22 بهمن 1388  - 12:27 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 50

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6040548
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی