به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 به مناسبت فرا رسيدن ايام رحلت نبي اكرم (ص) گفتاري از آيت‌الله بهجت در پايگاه اطلاع‌رساني آن مرحوم منتشر شده است.
آيت‌الله بهجت با اشاره به روايتي كه در جلد اول اصول كافي و همچنين كتاب توحيد شيخ صدوق آمده است، گفت: در روايت آمده است كه «إِعْرِفُوا اللّه باللّه وَالرَّسُولَ بِالرِّسالَةِ» يعني خدا را به خدا، و رسول را با رسالتش بشناسيد.
اين مرجع شيعي با اشاره به مفهوم جمله «إِعْرِفُوا اللّه باللّه» افزود: اين عبارت مى‌خواهد بگويد كه بدانيد خدا از همه تعريف‌ها «اجلّ» و «اظهر» و «اعْرَف» است و ممكن است براى ديگران با تعريف انبياء (ع) اجل و اعرف شود.
اين مرجع شيعيان با اشاره به آيه شريفه 14 سوره مباركه كهف ادامه داد: مفهوم جمله «إِعْرِفُوا اللّه باللّه» ممكن است براى عدّه‌اى از باب «وَ رَبَطْنَا عَلَى قُلُوبِهِمْ» (دل‌هايشان را استوار داشتيم) باشد.
آيت‌الله بهجت در اين گفتار خود ادامه مي‌دهد: جمله «وَالرَّسُولَ بِالرِّسالَةِ» مى‌خواهد بگويد كه رسالتش را ببينيد و از آن پى ببريد كه از جانب خداست، يعنى ببينيد آيا ادّعايى كه مى‌كند درست است يا خير.
مرحوم آيت‌الله بهجت با بيان اينكه متون تورات و انجيل گوياى آن است كه از سوي خداوند نيست، افزود: مشخص است كه اناجيل، حكايتِ بيانات حضرت عيسى (ع) است نه خداوند، البتّه انجيل «برنابا» كه نصارى آن را قبول ندارند، چنين نيست.
وي به ذكر نمونه‌اي در انجيل «برنابا» پرداخت و گفت: به عنوان نمونه از حضرت عيسي (ع) آمده است كه «برادرم موسى (ع) مى‌فرمود: معصيت خدا را نكنيد، ولى من مى‌گويم فكر معصيت را هم نكنيد.» (كافى، ج 5، ص 542) آيا اين كلام سخن آدمى است؟ اين كلام و نامه از خداست و هر نامه‌اى صاحبش را معرّفى مى‌كند.
آيت‌الله بهجت در خصوص عبارت «وَالرَّسولَ بِالرِّسالَةِ» گفت: تمام آن چه را كه كتب گذشته دارد، به ضميمه معجزات ديگر، ببينيد و خوب هم ببينيد و بعد رسول را بشناسيد.
اين مرجع تشيّع در پايان گفتار خود با ذكر مثالي تصريح مي‌كند: آيا حيف از قرآن نيست كه بر ما نازل شده؟ ما كه قرآن و شاهنامه در نظرمان فرقى ندارد؟!
 
ادامه مطلب
پنج شنبه 22 بهمن 1388  - 12:27 AM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5833478
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی