به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 چكيده:
با پيشرفت روزافزون دانش، فناوري، ابزارهاي خبررساني و ارتباطات، عمليات رواني به طور فزاينده‌اي اوج گرفته و دامنه آن هر روز گسترده‌تر مي‌شود تا آنجا كه امروزه، از سوي قدرت‌هاي سلطه‌گر و سردمداران كفر جهاني و رسانه‌هاي غربي و صهيونيستي ميلياردها دلار براي عمليات رواني و تبليغات رواني ملت‌ها سرمايه‌گذاري مي‌شود. اما عليرغم نو بودن اين واژه‌ها و تاكتيك‌ها و ابزارها، اصل عمليات رواني كلامي تازه نيست، هزاران سال است كه بشر از اين سلاح در صحنه پيكار ياري مي‌جويد. قرآن در آيات و قصص، موارد بسياري از جنبه‌هاي رواني - تبليغي را بيان مي‌كند و شيوه‌هاي شناخت دشمنان كه مهم‌ترين مرحله در هر طرح‌ريزي عمليات رواني است را يادآوري مي‌نمايد. در اين مقاله با هدف واكاوي اصول دشمن‌شناسي و مخاطب‌شناسي در عمليات رواني به بررسي جامع آيات با توجه به تفاسير گوناگون پرداخته مي‌شود.

بقيه در ادامه
ادامه مطلب
چهارشنبه 21 بهمن 1388  - 11:40 PM
 مقدّمه

از جريانات بسيار مهم صدر اسلام جريان نفاق بود كه كارشكني ها، توطئه ها و دسيسه هايش در عرصه هاي گوناگون عليه جامعه نوپاي اسلامي بخش بزرگي از گرفتاري هاي پيامبر اكرم(صلي الله عليه وآله) را تشكيل مي داد.

از سويي جريان نفاق پديده اي است كه اختصاص به عصر پيامبر(صلي الله عليه وآله) ندارد بلكه هر جامعه نوپا و انقلابي را از درون مورد تهديد قرار مي دهد، از اين رو، شناسايي اين جريان در صدر اسلام مي تواند به عنوان مسئله روز جوامع اسلامي نيز مطرح باشد تا از شناخت ويژگي هاي اين جريان در صدر اسلام براي مبارزه با روح نفاق و خطوط كلي منافقان در جوامع اسلامي امروز بهره گيرد.

در اين نوشتار با استناد به آيات قرآن و منابع تاريخي و روايي ضمن بررسي علل و عوامل پيدايش نفاق در جامعه، به بيان ويژگي هاي اين جريان در عصر رسالت پرداخته ايم

بقيه در ادامه
ادامه مطلب
چهارشنبه 21 بهمن 1388  - 11:38 PM
 عده اي، سكولاريسم را واقعيتي انكارناپذير و برخي، توهمي در تاريخ تحول جامعه بشري مي‌پندارند. برخي از نظريه‌پردازان علوم اجتماعي به ‌ويژه در قرن نوزدهم پيش‌بيني كرده بودند كه با تسلط علم بر شيوه تفكر جامعه جديد، دين به تدريج جاي خود را به عقايدي ‌خواهد داد كه بر مبناي فراطبيعي و متعالي استوار نخواهد بود كه از آن جمله مي‌توان به تايلر، فريزر، ماركس و فرويد اشاره كرد. در مقابل، نظريه‌پردازان جديدتر با نفي اين ديدگاه، تأكيد كردند كه با وجود عقل‌گرايي و مباني علمي و فن‌آورانه جامعه معاصر، دين، خصلت متعادل خود را از دست خواهد داد و مظاهر خاص مذهبي دست خوش تغيير مشهود خواهند شد، ولي دين همچنان جايگاه خود را به عنوان كانون توجهات بشري حفظ خواهد كرد. (بلا، 1976ـ لاكمن، 1967ـ استارك وبين بريج، 1985). برخي نيز اين فرآيند را بسيار پيچيده مي‌دانند و معتقدند هم در جهت سكولاريسم حركت مي‌كند و هم در برابر عناصر سكولار، مقاومت و حتي ضديت مي‌كند.1

بقيه در ادامه
ادامه مطلب
چهارشنبه 21 بهمن 1388  - 11:37 PM
 شيعه آنلاين نوشت؛ چاپ عكس "ملك عبدالله بن عبدالعزيز آل سعود " پادشاه سعودي بر روي لباس شب زنانه كه توسط خانم "غادة الصرفي " از طراحان لباس زن در عربستان طراحي شده و در آخرين مسابقات طرح لباس كه در بيروت پايتخت لبنان برگزار گرديد، به نمايش گذاشته شد.
نكته قابل توجه در اين خبر اينست كه گفته مي‌شود اين اقدام كه تبليغاتي به نظر مي‌رسد، با موافقت و تأييد مستقيم "ملك عبدالله " انجام شده تا به اصطلاح به افزايش محبوبيت خادم يا بهتر است بگوييم ظالم حرمين شريفين كمك كند و او را چهره‌اي محبوب نشان دهد.
در همين حال چندي پيش كه خبر افزايش اختلاف ميان شاهزادگان آل سعود به گوش رسيد، خبر نسبتا مشابهي منتشر شد و حاكي از آن بود كه پادشاه سعودي براي نشان دادن زياد بودن محبوبيت بيش از حد خود در عربستان سعودي، دستور داده كه ميليون عكس از او را در شهرهاي مختلف اين كشور توزيع كنند تا شهروندان سعودي آن را در مغازه‌ها، فروشگاه‌ها، پشت خودرو و ديگر اماكن نصب كنند.
ادامه مطلب
چهارشنبه 21 بهمن 1388  - 11:23 PM
 پيامبر اكرم (ص) طبق روايات و مستندات در ديد و توصيف امام علي (ع) آن ياور و همراه هميشگي‌ نبي خدا اينگونه بيان شده است:

*‌«لَمّا وُلِدَ رَسُولُ اللّهِ صَلّىَ اللّهُ عَلَيهِ وَ آله القِيَتِ الاَصنامُ فِى الكَعبَةِ عَلى وُجُوهِها فَلَمّا اَمسى سُمِعَ صَيحَةٌ مِنَ السَّماء: جاءَ الحَقُّ وَ زَهَقَ الباطِلُ اِنَّ الباطِلَ كان زَهُوقاً» (بحار، ج 15،ص 274)
هنگامى كه پيامبر صلّى اللّه عليه و آله متولّد شد، بتهاى خانه كعبه به رو در افتادند و چون شب فرا رسيد فريادى از آسمان شنيده شد كه: حق آمد و باطل برفت، همانا باطل رفتنى است.

بقيه در ادامه
ادامه مطلب
چهارشنبه 21 بهمن 1388  - 9:26 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 50

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5833486
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی