به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

  ویروس‌ها روی دست‌های نشسته گاه بیشتر از ویروس‌های آب‌بینی فرد سر‌ماخورده است

واکسن؟ دارو؟ چای و زنجبیل؟ خیر. دست‌هایتان را بشویید. پژوهش‌های مختلف معتبرترین مراکز تحقیقاتی دنیا حاکی از آن است که شستن دست‌ها موثرترین و مناسب‌ترین راه جلوگیری از همه‌گیر شدن ویروس H1N1 است.


در هیاهویی که بر سر همه‌گیر شدن آنفلوآنزای خوکی برپا شده، به جرات می‌توان مدعی شد که مهم‌ترین نکته اغلب فراموش می‌شود: شستن دست‌ها! در حالی که بحث و جدل در مورد نوع واکسیناسیون در کشوری مثل آلمان یا در ایران، زمان وصول نخستین محموله واکسن‌ها، فرقی نمی‌کند از کدام نوع، به موضوع روز تبدیل شده، این دستورالعمل ساده هیچ گوش شنوایی ندارد؛ آن‌هم در حالی که متخصصان برجسته ویروس‌شناسی در سراسر جهان بارها و بارها تأکید کرده‌اند، موثرترین راه جلوگیری از ابتلا به ویروس H1N1 شستن دست‌هاست.

مجله انگلیسی "مدیکال ژورنال" اواخر سپتامبر مقاله‌ای چاپ کرد که در آن روش‌های جلوگیری از همه‌گیر شدن بیماری آنفلوآنزا مورد بررسی قرار گرفته بود. چکیده مقاله حاکی از آن بود که موثرترین و در عین حال مناسب‌ترین روش‌ جلوگیری از ابتلا به ویروس H1N1 شستن دست‌هاست.

تام جفرسون، یکی از پژوهشگرانی که در این تحقیق شرکت کرده، می‌گوید:«اما در آخرین دستورالعملی که سازمان جهانی بهداشت برای جلوگیری از همه‌گیر شدن بیماری آنفلوآنزا منتشر کرده، شستن دست‌ها و استفاده از ماسک مخصوص، هر کدام تنها ۲ بار و استفاده از دستکش تنها یک‌بار مطرح شده است. در حالی که واکسیناسیون ۲۴ مرتبه و داروهای ضدویروسی ۱۸ بار ذکر شدند.»

پاک کردن آب‌بینی فرد سرماخورده یا گرفتن دستگیره اتوبوس

دست‌ها همواره با مکان‌های آلوده به ویروس در تماس هستند
جفرسون همچنین معتقد است :«واکسن ضد آنفلوآنزا در بهترین حالت، در مورد بزرگسالان سالم موثر است، در حالی که در مورد بچه‌ها و سالمندان تأثیر چندانی نخواهد داشت.»

در مقابل، تحقیقات علمی گسترده ثابت می‌کند که شستن دست‌ها مانع سرایت بیماری می‌شود. یک تیم از پژوهشگران استرالیایی هم زمستان سال گذشته مقاله‌ای منتشر کرد که نتیجه تحقیق این گروه در مورد سرایت ویروس از طریق دست‌های آلوده بود.

این تحقیق نشان داد که میزان ویروس H1N1 روی دست‌های ۲۰ فرد داوطلب به انداز‌های است که انگار بینی یک فرد سرماخورده را با دست پاک کرده‌اند. ویروس H1N1 به راحتی در اثر تماس با سطوح مختلف در مکان‌های عمومی منتقل می‌شود، مثل گرفتن میله نگهدارنده درون اتوبوس، دستگیره و یا پیشخوان مغازه.

اسکناس: سرویس انتقال سریع ویروس

یکی از راه‌های انتقال سریع ویروس که در عین حال مورد اعتنای چندانی قرار نمی‌گیرد، اسکناس‌ها هستند. تحقیق یک گروه از ویروس‌شناسان دانشگاه ژنو نشان می‌دهد که ویروس آنفلوآنزا روی اسکناس، ‌حتی تا سه روز بعد هم فعال باقی می‌ماند. این ویروس‌ها از ویروس‌های آب‌ بینی فرد مبتلا به آنفلوآنزا هم مقاوم‌ترند. متخصصان ویروس‌شناسی داشنگاه ژنو می‌گویند، یک نوع ویروس آنفلوآنزا حتی تا ۱۷ روز بعد هم فعال است.

این متخصصان در مقاله‌ای که در فصل بهار منتشر شد، مقاومت ویروس آنفلوآنزا در محیطی غیربیولوژیک را "غیرمنتظره" توصیف کردند. آنها معتقدند، برای جلوگیری از همه‌گیر شدن آنفلوآنزا می‌بایست شستن دست‌ها در اولویت قرار گیرد. آب و مواد ضدعفونی‌کننده، آب و صابون یا فقط با آب، فرقی نمی‌کند، دست‌هایتان را بشویید.

 
ادامه مطلب
سه شنبه 26 آبان 1388  - 6:45 PM
گاز منحصر به فرد حبه های سیر می تواند اثر خوبی در محافظت از قلب انسان داشته باشد.
به گزارش شبكه خبر به نقل از شبكه خبری سی ان ان، محققان با انجام آزمایش های مختلف، دریافتند، نوعی گاز سمی موجود در سیر با عنوان سولفیت هیدروژن كه پس از خرد شدن حبه سیر بهتر خود را نشان می دهد، در محافظت از قلب انسان نقش دارد.

آنان ضمن اشاره به این نكته كه گاز سولفیت هیدروژن سمی است،اعلام كردند : با وجود سمی بودن سولفیت هیدروژن، مصرف میزان اندك این گاز، برای قلب مفید است.

محققان افزودند، اثر مفید گاز موجود در سیر پس از خرد شدن حبه های سیر كاهش می یابد و پس از پخت و پز به طور كامل از بین می رود در نتیجه باید سعی كرد، سیر را خام مصرف كرد.

مجله شیمی كشاورزی و مواد غذائی آمریكا هم با نشر این خبر گزارش داد، نتیجه آزمایش روی موش های آزمایشگاهی نشان داد، مصرف سیر خام اثر بالاتر و سریع تری بر قلب موش ها داشته است.    
ادامه مطلب
سه شنبه 26 آبان 1388  - 6:15 PM
 گوگل و گروهي از ناشران و نويسندگان موافقت كردند مفاد قرارداد براي ديجيتالي كردن كتاب‌ها را مورد تغيير و اصلاح قرار دهند كه مي‌تواند اختلاف حقوقي پيش روي اين پروژه را برطرف كرده و راه را براي فروش آنلاين ميليون‌ها كتاب ديجيتالي هموار كند.

به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، توافق 370 صفحه‌اي بازبيني شده به قاضي آمريكايي مسوول رسيدگي به اين پرونده ارايه شده است.

وزارت دادگستري آمريكا اعلام كرده پروژه اسكن كتاب مي‌تواند به ميليون‌ها كتابي كه اكنون خارج از دسترس هستند، حيات دوباره ببخشد اما اين وزارتخانه به نخستين توافق انجام گرفته درباره كپي‌رايت و موارد ضدانحصارطلبي معترض است.

گوگل در حال حاضر 10 ميليون كتاب را ديجيتالي كرده است؛ طرح گوگل براي ايجاد كتابخانه ديجيتالي بزرگ براي دسترس پذير كردن كتاب‌هاي بيش‌تر مورد ستايش قرار گرفت اما از سوي ديگر انتقاد مقامات ضدانحصارطلبي در زمينه كپي‌رايت و حريم خصوصي را برانگيخت.

گوگل در ماه اكتبر موفق شد شكايت گروهي را كه ازسوي انجمن ناشران و نويسندگان آمريكايي صورت گرفته بود و اين شركت را به نقض كپي‌رايت برخي آثار متهم كرده بود، حل و فصل كند.

طبق اين توافق گوگل موافقت كرد 125 ميليون دلار به ناشران و نويسندگان پرداخت كرده و سازمان مستقلي به نام Book Rights Registry را تشكيل دهد كه ناشران و نويسندگان موافق براي ديجيتالي كردن كتاب‌هايشان را در درآمد فروش و تبليغات اين پروژه سهيم مي‌كند.

آلمان و فرانسه به اين توافق كه شامل ميليون‌ها كتاب كمياب در سراسر جهان مي‌شد، معترض بودند اما محدوده بين‌المللي اين توافق اكنون به آمريكا، انگليس، استراليا و كانادا محدود است؛ قرار است در ماه فوريه جلسه دادگاهي تشكيل و در مورد توافق جديد حكم داده شود.
ادامه مطلب
سه شنبه 26 آبان 1388  - 6:14 PM
نيروي انتظامي همانطور که با جرايم عادي همچون سرقت و زورگيري برخورد مي کند، با توجه به گسترده تر شدن روزافزون اينترنت و عمومي شدن استفاده از آن، با جرايمي که در فضاي اينترنت رخ مي دهد هم برخورد مي کند.


به گزارش سرويس اجتماعي برنا به نقل از نيروي انتظامي، رييس پليس مبارزه با جرايم رايانه اي آگاهي ناجا با بيان اين‌که کميته ويژه اي براي رسيدگي به جرايم رايانه اي تشکيل شده است، گفت: نيروي انتظامي يکي از 12 عضو ستاد مبارزه با جرايم رايانه اي است اما با تمامي جرايم در فضاي اينترنت برخورد مي کند.

سرهنگ اميدي اظهار کرد: نيروي انتظامي همانطور که با جرايم عادي همچون سرقت و زورگيري برخورد مي کند، با توجه به گسترده تر شدن روزافزون اينترنت و عمومي شدن استفاده از آن، با جرايمي که در فضاي اينترنت رخ مي دهد هم برخورد مي کند.

به گفته اميدي نيروي انتظامي يکي از 12 عضو ستاد مبارزه با جرايم رايانه اي است و زير نظر نظر دادستاني فعاليت مي کند.
رييس پليس مبارزه با جرايم رايانه اي آگاهي ناجا ادامه داد: کميته ويژه اي در پليس مبارزه با جرايم رايانه اي ايجاد شده که فضاي اينترنت را رصد مي کند و در رابطه با جرايمي همچون، فروش لوازم غيرمجاز، کلاهبرداري و... وارد عمل مي شود.

وي در ادامه در پاسخ به اين سئوال که آيا پليس تنها با جرايمي همچون کلاهبرداري در اينترنت برخورد مي کند، گفت: نيروي انتظامي بنا بر قانون، ضابط قضايي است و با هرگونه جرمي در اينترنت از کلاهبرداري و آگهي هاي غيرمجاز تا توهين به افراد و نشر اکاذيب برخورد مي کند.

اميدي ادامه داد: در رابطه با توهين، عموما بايد شاکي خصوصي داشته باشد، اما در رابطه با برخي اشخاص احتياج به شاکي خصوصي نيست که اين افراد را قانون مشخص کرده است. نيروي انتظامي با موضوعات سياسي نيز در صورتي که کار غيرقانوني صورت گرفته باشد بنابر قانون ورود پيدا مي کند.

رييس پليس مبارزه با جرايم رايانه اي آگاهي ناجا در رابطه با ايجاد پليسي به نام پليس اينترنت، تصريح کرد: همانطور که وظيفه پليس در جامعه ايجاد امنيت است، در فضاي اينترنت نيز بايد امنيت را برقرار کند و با توجه به گسترده تر شدن استفاده از اينترنت، دقت و بررسي پليس نيز افزايش مي يابد.

وي ادامه داد: جرايم در فضاي اينترنت هنوز به شکل سازمان يافته نيست و طوري نيست که با باندهاي مجرم در اين فضا روبه رو باشيم و بيشتر جرايم انفرادي صورت مي گيرد.

اميدي پرونده هاي تشکيل شده در رابطه با جرايم رايانه اي در پليس را بيشتر مربوط به کلاهبرداري، توهين، نشر اکاذيب و... عنوان کرد.
 
ادامه مطلب
سه شنبه 26 آبان 1388  - 6:13 PM
دانشمندان ژني را شناسايي كرده‌اند كه مي‌تواند يك زندگي صد ساله را براي فرد به ارمغان بياورد.

اين پيشرفتي است كه بنا به ادعاي اين محققان مي‌تواند راه را براي توليد داروهاي ضد پيري هموار سازد.

به گزارش پايگاه اينترنتي ديلي تلگراف، يك گروه بين‌المللي از دانشمندان به سرپرستي دانشكده پزشكي آلبرت اينشتين، گروهي از افراد را در آمريكا كه ميانگين سني ‪ ۹۷‬سال داشتند بررسي كرده و دريافتند، همگي آنها ژني را به ارث برده‌اند كه ظاهرا مانع پيري سلول‌ها مي‌شود.

اين پژوهشگران دريافتند كه ميزان آنزيم تلومراز در ‪ ۸۶‬فرد مورد بررسي و فرزندان آنها در حد بالايي است. اين آنزيم مانع از آسيب ديدگي دي ان آ مي شود.

هر بار كه سلول تقسيم مي‌شود تلومر آن كوتاه هر مي‌شوند و سلول به مرگ نزديك تر مي‌شود. تلومرازها از تلومرها محافظت مي‌كنند.

دانشمندان معتقدند با افزايش تلومراز مي‌توانند در نهايت فرايند مرگ سلولي را متوقف ساخته و از فرد در برابر پيري محافظت كنند.

نتايج اين تحقيقات در مجموعه مقالات فرهنگستان ملي علوم آمريكا منتشر شده است. 
ادامه مطلب
سه شنبه 26 آبان 1388  - 6:12 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 8

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5822844
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی