به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

وقتي جلوي باجه‌هاي روزنامه‌فروشي مي‌ايستيم تا به اصطلاع تيترخواني كنيم، نگاهي هم به مجلات مي‌اندازيم.
همه دوست دارند مجله خودشان را به هر رنگ و عكسي به فروش برسانند.
براي من جالب بود در اين سال‌ها كساني را موفق مي‌دانند كه شهرت داشته باشند يا شهرتي بواسطه‌اي به دست آوردند.
خيلي جالب است كه در اين ايام آشپزها، فوتباليست‌ها، مجريان تلويزيون، بازيگران سينما و چند قلوزاها را الگو مي‌كنند اما به راستي اينان الگوي واقعي جامعه ما هستند؟
چندي پيش صدا و سيماي مركز كرمانشاه به مناسبت روز ارتش گزارشي به نام عقاب زاگرس توليد كه در آن با خلبان كيومرث حيدريان مصاحبه‌اي ترتيب داده بود.
اين جانباز در اين مصاحبه گفت كه چگونه صد و پنچاه دقيقه بعد از مصاحبه صدام كه گفته بود "هيچ خلبان ايراني نمي‌تواند وارد فضاي بغداد شود "، به قول خودش با شنيدن اين خبر به همرزمانش گفت بريم روي صدام را كم كنيم و رفتند و آسمان عراق را براي لحظاتي به آشوب كشيدند.
وقتي اين خلبان شجاع با يك هواپيماي جنگي به نبرد با سه جنگنده عراقي مي‌رود و هرسه را منهدم مي‌كند واقعاً او عقاب طلاي زاگرس ايران اسلامي است.
اين جانباز در پايان مصاحبه‌اش مي‌گويد: آماده‌ام با همين جسمم دوباره از كيان ايران اسلامي دفاع كنم.
حال اينان الگويند يا آشپزها، فوتباليست‌ها، مجريان تلويزيون، بازيگران سينما و يا چند قلوزاها؟!
به راستي كه جاي ارزش‌ها عوض شده است.
ادامه مطلب
دوشنبه 30 فروردین 1389  - 11:19 PM
نمايشگرهاي لمسي هم‌اكنون محبوبيت زيادي بين كاربران معمولي دارند و به گفته شركت تحقيقاتي گارتنر، با سرعت كمتر در حال گسترش بين كاربران تجاري هستند.
شركت گارتنر اعلام كرده است كه در سال 2015 ميلادي تنها كمتر از 10 درصد رايانه‌هاي روميزي، لپ‌تاپ‌ها و رايانه‌هاي لوحي استفاده شده در شركت‌ها و مراكز تجاري به نمايشگر لمسي مجهز خواهند بود كه اين رقم هم‌اكنون صفر درصد است.
در مقايسه با اين جريان، در سال 2015 ميلادي بيش از 50 درصد رايانه‌هاي روميزي، لپ‌تاپ‌ها و رايانه‌هاي لوحي كه توسط كاربران كمتر از 15 ساله مورد استفاده قرار مي‌گيرند، نمايشگر لمسي دارند كه اين براي سال 2010 ميلادي 2 درصد گزارش شده است.
"لسلاي فيرينگ " يكي از تحليلگران گارتنر گفت: در آينده شاهد آن خواهيم بود كه نسل جوان بيش از ديگر اقشار جامعه از نمايشگرهاي لمسي در رايانه‌ها استقبال خواهد كرد و بيش از سازمان‌ها و ادارات آن‌ها را مورد استفاده قرا خواهد داد.
طي 20 سال گذشته رايانه‌هاي شخصي با برخي سيستم‌هاي ورودي نظير نمايشگر لمسي يا قلم‌هاي نوري توسط صنايع به‌خصوص از جمله مراكز بهداشتي و درماني، فروشگاه‌ها و مراكز عرضه كننده خدمات مورد استفاده قرار مي‌گرفتند. اما در آينده اين قبيل نمايشگرها به صورت عمومي‌تر استفاده مي‌شوند.
ادامه مطلب
دوشنبه 30 فروردین 1389  - 11:18 PM
برنامه هاي كاربردي هوشمند تحت وب يكي از مهم‌ترين ويژگي هاي دنياي وب 2 محسوب مي‌شود.

 بسياري از اين برنامه ها كه به طور هوشمند برنامه ريزي شده اند قادر به انجام و پيشبرد امور مختلف بوده و دسترسي به انواع ديتا و كاركردهاي مورد نياز كاربران را از طريق وب سايت هاي مختلف ممكن مي كنند. دو مورد از معروف ترين اين برنامه هاي كاربردي تحت وب يا API ها REST و SOAP هستند.
REST يا (Representational State Transfer) يك برنامه كاربردي تحت وب است كه از پروتكل مشهور HTTP براي تعامل با زبان XML يا eXtensible Markup Language استفاده مي كند. در مقابل SOAP نيز به شيوه اي هوشمندانه تر با XML تعامل كرده و درخواست هايي را براي سرورها ارسال مي كند كه ممكن است پيچيده تر باشند، اما از قبل تعريف شده بوده و سرور قادر به تعقيب و برآورده كردن اين درخواست هاست.
اغلب سرورها از برنامه هاي كاربردي تحت وب اختصاصي خود استفاده مي كنند، اما برنامه هاي كاربردي استانداردي هم وجود دارند كه به طور گسترده مورد استفاده قرار مي گيرند. اين برنامه هاي استاندارد براي پست كردن مطالب به يك وبلاگ يا اطلاع رساني در مورد به روز شدن تعدادي از وبلاگ ها قابل استفاده هستند. اكثر اين تعاملات با استفاده از XML يا JSON صورت مي گيرند.
يكي از اين استانداردهاي متداول يا شناخته شده Web Services Description Language يا (WSDL) نام دارد كه براي انتشار اطلاعات از طريق SOAP مورد استفاده قرار مي گيرد. براي رفع نياز كاربران تجاري و شركت هاي بزرگ استانداردي موسوم به EMML از سوي گروهي موسوم به Open Mashup Alliance طراحي شده كه كم و بيش مورد توجه قرار گرفته است.

** انتقادها از وب 2

مفهوم وب 2 به همان اندازه كه موجب جلب توجه عموم و ايجاد اشتياق به استفاده از امكانات جديد در فضاي مجازي شده، به برخي انتقادها نيز دامن زده است.
برخي منتقدان بر اين باورند كه وب 2 اصولا دربرگيرنده هيچ چيز جديد و استثنايي نيست و نبايد تصور كرد كه وب 2 نسخه جديدي از وب است. از نظر اين گروه وب 2 صرفاً از همان فناوري هاي وب 1 استفاده مي كند و همان مفاهيم را نيز با اندكي دستكاري به عاريت گرفته است.
استدلال اين افراد آن است كه فناوري هايي مانند آژاكس جايگزين پروتكل هاي قديمي و شناخته شده اي مانند HTTP نشده اند و صرفاً يك لايه اضافي را به آن افزوده اند. نكته دوم آن است كه بسياري از ايده هاي وب 2 قبلاً در زمان اجراي سيستم هاي شبكه اي متبلور شده اند و لذا قبل از آنكه اصطلاح وب 2 شكل گرفته و به كار گرفته شود اين مفهوم عملاً مورد استفاده قرار گرفته و خلق شده بود.
اين منتقدان براي تاييد ادعاهايشان مثال هاي مختلفي را نيز مطرح مي كنند و به عنوان مثال به سايت Amazon.com اشاره مي كنند كه به كاربران امكان مي داد تا نقدها و نظراتشان را در مورد كتاب ها و فيلم هاي مختلف در صفحه مربوطه بنويسند. اين سايت همچنين از بدو راه اندازي در سال 1995 مجهز به سيستم راهنمايي مشتري بوده كه بسياري از ويژگي هاي دنياي وب 2 از همان زمان در اين سايت موجود بوده است.
بنابراين آمازون بدون آنكه از قبل اعلام كند فناوري هاي وب 2 را عملاً در سايت خود به كار گرفته بود و كاربران خود را بي سر وصدا با اين مفهوم آشنا كرده بود. آمازون از سال 2002 برنامه هاي كاربردي متعددي را به كار گرفت و بسياري از برنامه نويسان را با آن آشنا كرد.
طراحي نرم افزارهاي آموزشي جمعي رايانه اي و ممكن كردن فعاليت و كار جمعي از طريق رايانه ها و همين طور عرضه نرم افزارهايي مانند Lotus Notes و Lotus Domino كه چنين ويژگي هايي داشتند قبل از همه گير شدن اصطلاح وب 2 صورت گرفته است. اگر چه شايد برخي از اين ادعاها غلوآميز به نظر برسد، اما در مجموع تصور مي شود كه برخي از اين گفته ها نزديك به واقعيت باشد.
ادامه مطلب
دوشنبه 30 فروردین 1389  - 11:17 PM
محمد جواد حق شناس، عضو شوراي مركزي حزب اعتماد ملي و استاد دانشگاه است. گفتگوي مفصل ما با وي درباره تحزب در ايران و طبعا عملكرد حزبي است كه وي از افراد سرشناس و موثر آن به حساب مي آيد. البته حق شناس بواسطه مصاحبه يكسال و نيم گذشته خود و اشتباهي كه سهوا در تنظيم قسمتي از آن صورت گرفت كدورتي داشت كه به وي توضيح داده شد كه اين اشتباه سهوا رخ داده است.
متن كامل مصاحبه فارس با حق‌شناس به شرح ذيل است:

*اولين نمود مشاركت سياسي در ايران حركت مردم در تحريم تنباكو بود

بقيه در ادامه
ادامه مطلب
دوشنبه 30 فروردین 1389  - 11:14 PM
در حالي كه پيش از اين تصور بر اين بود استفاده از فناوري لمسي در ابزار و وسايل الكترونيك باعث افزايش فروش و استقبال عمومي از آنها مي شود، اين ديدگاه در حال حاضر تا اندازه اي تعديل شده است.

 اگر چه دستگاه هايي مانند آي پد و آيفون اپل به علت فناوري لمسي در ميان كاربران عادي و عموم مردم محبوبيت دارند، اما گسترش چنين دستگاه هايي در محيط هاي تجاري و شغلي بيشتر از حد انتظار به طول انجاميده است.
تازه‌ترين بررسي هاي موسسه پژوهشي گارتنر نشان مي دهد كه تنها 10 درصد از رايانه هاي روميزي، لپ تاپ ها و رايانه هاي لوحي مورد استفاده در محيط هاي كاري تا سال 2015 مجهز به نمايشگر لمسي خوهند بود.
در مقابل بيش از 50 درصد از لپ تاپ ها، رايانه هاي روميزي و رايانه هاي لوحي خريداري شده براي افراد زير 15 سال تا سال 2015 مجهز به نمايشگرهاي لمسي خواهند بود.
اين رقم در حال حاضر زير 2 درصد است. كارشناسان گارتنر مي گويند تا 20 سال آينده كم كم استفاده از رايانه هايي با اين نوع نمايشگرها در صنايع مختلف و به خصوص بيمارستان ها، خرده فروشي ها متداول خواهد شد.
ادامه مطلب
دوشنبه 30 فروردین 1389  - 11:13 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 59

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5859668
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی