به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

اگر واقعاً‌ مطالعات کارشناسان اجتماعى مبتنی بر ایمان، بصیرت، واقع‌بینی و همه سونگری بوده و به این نتیجه رسیده که اگر در جامعه اسلامی تعداد فرزندان از عدد معین بالاتر رود جان این جامعه، هستی جامعه و سلامت جامعه در معرض خطر قرار می‌گیرد، به راحتی می‌توان فتوا داد که بر امت واجب است تا میزان فرزندان را در حد معینی نگه دارد؛ چون ما با نصوص اسلامى، فراوان دریافته‌ایم که جان جامعه از جان فرد محترم‌تر است.( شهید دکتر سید محمد حسین بهشتی)

به گزارش واحد مرکزی خبر ، یکی از مباحث جدی و مورد بحث در محافل علمی و دینی موضوع تنظیم خانواده و کنترل جمعیت است. از دیر هنگام دانشمندان مسلمان به دو گروه موافق و مخالف تقسیم شده، گروهی مشکلات اجتماعی جامعة مسلمانان و رشد نامتناسب و بی‌رویة جمعیت و افزایش چشمگیر زاد و ولد از یک سو، و محدودیت منابع مالی و امکانات رفاهی را از دیگر سو می‌دیده‌اند و بر ضرورت تنظیم خانواده تأکید می‌کرده‌اند؛ و گروهی به حرکت غرب در ترویج تنظیم خانواده با چشم بدبینی نگریسته و آن را زاییدة دشمنی و نگرانی آنان از قدرت آیندة مسلمانان دانسته‌اند. بگذریم از این جهت که برخی در مخالفت با برخی از روشها و نامنطبق بودن آنها با دستورات اسلام، با آن مخالفت کرده و یا روی خوش نشان نداده‌اند.

در اوایل دهة پنجاه سازمان بهداشت جهانی توسط یکی از کشورهای اسلامی یعنی مغرب عربی تصمیم گرفت کنفرانسی را برگزار کند و دیدگاه اندیشمندان مسلمان را در زمینة تنظیم خانواده به دست آورد. از 22 کشور مسلمان دعوت کرد تا مقالاتی در این زمینه ارائه دهند. در میان دانشمندان شیعی از شهید دکتر بهشتی نیز خواسته شد که ایشان به یکی از موضوعات مورد بحث این کنفرانس بپردازد. ایشان نیز موضوع نازا کردن و سقط جنین را در فقه اسلامی به ویژه فقه شیعه انتخاب و مورد بحث و بررسی قرار داد و تحت عنوان « حکم الاجهاض و التعقیم فی الشریعه الاسلامیه» ارسال کرد.3

بقيه در ادامه
ادامه مطلب
یک شنبه 29 فروردین 1389  - 8:29 AM

 

منظره بدیع مهاجرت درناها كه با فرا رسیدن بهار بار دیگر مسیر مناطق تولیدمثل خود را در شمال اروپا درپیش گرفته اند.این تصویر متعلق به مناطق پیرامون دریاچه هورنبورگا در كشور سوئد است كه در ماه آوریل به عمده ترین مركز تجمع درناهای اروپایی مبدل می شود.

بقيه در ادامه
ادامه مطلب
یک شنبه 29 فروردین 1389  - 8:24 AM
ماشینی که احساسات آدم را درک می‌کند، دوربین 5 بعدی، درک احساسات اندام‌های قطع‌شده، سیستم ایمنی مصنوعی برای بدن و شکارچیان پاتوژن، طرح‌هایی هستند که تاثیر علم را بر زندگی در نمایشگاه ایمپکت به نمایش درآورده‌اند.

به گزارش خبر آنلاین، نمایشگاه ایمپکت (IMPACT به معنی تاثیر) که چند هفته‌ای است در کالج سلطنتی هنر در کنسینگتون برگزار شده، جلوه‌هایی از تاثیر علم بر زندگی را به نمایش گذاشت. در این نمایشگاه دستاوردهایی منحصربه‌فرد که حاصل همکاری علم و طراحی بود، به نمایش درآمد. هدف از برپایی این نمایشگاه، نشان دادن اهمیت علوم مهندسی و فیزیکی در تمامی جنبه‌های زندگی ما بود. تحقیقات علوم مهندسی و فیزیکی تاثیر عظیمی بر روی اقتصاد، سیاست، فرهنگ و زندگی روزمره ما دارد و گزارش تصویری امروز به این موضوع اختصاص دارد.

زندگی شاد
یکی از مواردی که روزبه‌روز همبستگی بیشتری با زندگی ما آدم‌ها پیدا کرده، امنیت است؛ به طوری که همیشه به دنبال فناوری‌هایی هستیم که بتوانیم از خودمان حفاظت کنیم. مثلا به این فکر کرده‌اید که چه می‌شد اگر یک ماشین می‌توانست احساسات مردم را بهتر از دیگر آدم‌ها بخواند؟ جیمز آگر در پروژه‌اش سعی کرده است نشان دهد وقتی وسیله‌ای باشد که می‌تواند بهتر از شما حالات دوستتان را بفهمد، چه چیزی رخ خواهد داد و ارتباطات موجود بین آدم‌ها چگونه دستخوش تغییر خواهد شد؟


احساسات یک عضو قطع‌شده
وقتی یک عضو بدن قطع می‌شود ذهن اغلب نوعی حس خیالی را در رابطه با آن تجربه می‌کند. در این تصویر ابزار جدیدی را مشاهده می‌کنید که می‌تواند حس عضو قطع‌شده را نمایش دهد. شاید در آینده بتوان از این وسیله برای ثبت خیالات ذهنی نیز استفاده کرد. چه می‌شود اگر بتوان تصورات را از اعصاب بازیافت کرد! پروژه سیستم ثبت خیالات می‌تواند با استفاده از ایمپلنت عصبی و ابزارهای بی‌سیم خارجی، اعصاب پیرامونی را شبیه‌سازی کند و حسی را که این عضو مصنوعی تجربه کرده است دوباره تولید کند.


دوربین 5 بعدی
جهان در سطح مولکولی با آن‌چه ما تجربه می‌کنیم، خیلی متفاوت است. طبیعت کوانتومی خارق‌العاده این دنیای مولکولی سال هاست که دانشمندان را شیفته خود کرده، به‌طوری‌که بالاخره ماشینی ساخته‌اند که می‌تواند این دنیا را برای اجرای وظایفی که با فناوری‌های رایج امکان‌پذیر نیستند تحت کنترل خود درآورد. این دوربین نماینده کامپیوترهای کوانتومی است که به ما خواهد گفت آیا ما ساکن یکی از دنیاهای موازی بی‌نهایت هستیم و ...؟ با کمک این وسیله شاید بتوان فرایندهای عجیب و پیچیده‌ای را که در محاسبات کوانتومی به کار می‌روند، برای عموم مردم توضیح داد.

سیستم ایمنی مصنوعی
به کمک وسایلی که مدام در زمینه مراقبت‌های پزشکی ساخته می‌شوند، شاید روزی برسد که خودمان بتوانیم بدنمان را پایش کنیم و به وضعیت سلامت آن رسیدگی کنیم. حتی ممکن است بتوانیم به سیستم ایمنی بدن خود نمود و جلوه خارجی بدهیم! این کار را می‌توان با ترجمه فرایندهای متابولیکی به میکروارگانیسم‌های خارجی مثل مخمرها انجام داد. این میکروارگانیسم‌ها می‌توانند بی‌نظمی‌های بدن ما را در ساخت و ارسال


کارخانه‌هایی برای نسل آینده
پیشرفت‌هایی که امروزه در مهندسی ریزمقیاس و نانوفناوری رخ داده، باعث انقلابی در مقیاس جهانی در ساخت کالاهایی با فناوری بالا خواهد شد. اما این نحوه جدید ساخت و تولید کالا چگونه می‌تواند در زندگی شهرنشینی رخ دهد؟ این پروژه به ما نشان می‌دهد کارخانه‌های آینده چه شکلی هستند و ارتباط ما با آن‌ها چگونه خواهد بود؟ ظاهرا قرار است در آینده کارخانه‌ها در چندقدمی ما باشند و وظایف خود را در ساخت گاراژ گرفته تا سازه‌های موقتی مربوط به سیرک‌ها و یا از بساط دستفروشان خیابانی گرفته تا کمپ‌های افراد بی‌خانمان به شیوه خود انجام دهند.


شکارچی پاتوژن
اصلا اهمیتی ندارد که ما چقدر آدم تمیزی باشیم یا چقدر احساس سلامتی می‌کنیم، چون هنوز هم حامل میلیاردها میکروب روی بدنمان هستیم و می‌توانیم آن‌ها را به دیگران هم منتقل کنیم. در این نمایشگاه پروژه شکارچی پاتوژن (بیماری‌زا) نشان داده است که چگونه می‌توان از اپیدمی‌های عفونی جلوگیری کرد.
ادامه مطلب
یک شنبه 29 فروردین 1389  - 8:15 AM
یک لاک پشت و یک کروکودیل در یک پدیده غیرعادی در طبیعت تصمیم گرفتند با یکدیگر طرح دوستی بریزند.

به گزارش خبرگزاری مهر، طبیعت قوانین خودش را دارد و جایگاه تمام موجودات بر پایه این قوانین مشخص شده است. با وجود این موارد بسیاری وجود دارند که این قوانین در آنها اجرا نمی‌شود. 

یک نمونه آن دوستی شگفت‌انگیز یک کروکودیل با یک لاک‌پشت است. در این دوستی عجیب، شکار و شکارچی به راحتی با هم قدم می‌زنند. شکارچی به شکار سواری می‌دهد و به آن لبخند می‌زند.




هنوز کسی نمی‌داند که آیا در این کروکودیل یک ناهنجاری و اختلال ایجاد شده است و یا غریزه مادری این حیوان شکارچی بر او چیره گشته است.


ادامه مطلب
یک شنبه 29 فروردین 1389  - 8:11 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 59

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5870165
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی