به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

ماشینی که احساسات آدم را درک می‌کند، دوربین 5 بعدی، درک احساسات اندام‌های قطع‌شده، سیستم ایمنی مصنوعی برای بدن و شکارچیان پاتوژن، طرح‌هایی هستند که تاثیر علم را بر زندگی در نمایشگاه ایمپکت به نمایش درآورده‌اند.

به گزارش خبر آنلاین، نمایشگاه ایمپکت (IMPACT به معنی تاثیر) که چند هفته‌ای است در کالج سلطنتی هنر در کنسینگتون برگزار شده، جلوه‌هایی از تاثیر علم بر زندگی را به نمایش گذاشت. در این نمایشگاه دستاوردهایی منحصربه‌فرد که حاصل همکاری علم و طراحی بود، به نمایش درآمد. هدف از برپایی این نمایشگاه، نشان دادن اهمیت علوم مهندسی و فیزیکی در تمامی جنبه‌های زندگی ما بود. تحقیقات علوم مهندسی و فیزیکی تاثیر عظیمی بر روی اقتصاد، سیاست، فرهنگ و زندگی روزمره ما دارد و گزارش تصویری امروز به این موضوع اختصاص دارد.

زندگی شاد
یکی از مواردی که روزبه‌روز همبستگی بیشتری با زندگی ما آدم‌ها پیدا کرده، امنیت است؛ به طوری که همیشه به دنبال فناوری‌هایی هستیم که بتوانیم از خودمان حفاظت کنیم. مثلا به این فکر کرده‌اید که چه می‌شد اگر یک ماشین می‌توانست احساسات مردم را بهتر از دیگر آدم‌ها بخواند؟ جیمز آگر در پروژه‌اش سعی کرده است نشان دهد وقتی وسیله‌ای باشد که می‌تواند بهتر از شما حالات دوستتان را بفهمد، چه چیزی رخ خواهد داد و ارتباطات موجود بین آدم‌ها چگونه دستخوش تغییر خواهد شد؟


احساسات یک عضو قطع‌شده
وقتی یک عضو بدن قطع می‌شود ذهن اغلب نوعی حس خیالی را در رابطه با آن تجربه می‌کند. در این تصویر ابزار جدیدی را مشاهده می‌کنید که می‌تواند حس عضو قطع‌شده را نمایش دهد. شاید در آینده بتوان از این وسیله برای ثبت خیالات ذهنی نیز استفاده کرد. چه می‌شود اگر بتوان تصورات را از اعصاب بازیافت کرد! پروژه سیستم ثبت خیالات می‌تواند با استفاده از ایمپلنت عصبی و ابزارهای بی‌سیم خارجی، اعصاب پیرامونی را شبیه‌سازی کند و حسی را که این عضو مصنوعی تجربه کرده است دوباره تولید کند.


دوربین 5 بعدی
جهان در سطح مولکولی با آن‌چه ما تجربه می‌کنیم، خیلی متفاوت است. طبیعت کوانتومی خارق‌العاده این دنیای مولکولی سال هاست که دانشمندان را شیفته خود کرده، به‌طوری‌که بالاخره ماشینی ساخته‌اند که می‌تواند این دنیا را برای اجرای وظایفی که با فناوری‌های رایج امکان‌پذیر نیستند تحت کنترل خود درآورد. این دوربین نماینده کامپیوترهای کوانتومی است که به ما خواهد گفت آیا ما ساکن یکی از دنیاهای موازی بی‌نهایت هستیم و ...؟ با کمک این وسیله شاید بتوان فرایندهای عجیب و پیچیده‌ای را که در محاسبات کوانتومی به کار می‌روند، برای عموم مردم توضیح داد.

سیستم ایمنی مصنوعی
به کمک وسایلی که مدام در زمینه مراقبت‌های پزشکی ساخته می‌شوند، شاید روزی برسد که خودمان بتوانیم بدنمان را پایش کنیم و به وضعیت سلامت آن رسیدگی کنیم. حتی ممکن است بتوانیم به سیستم ایمنی بدن خود نمود و جلوه خارجی بدهیم! این کار را می‌توان با ترجمه فرایندهای متابولیکی به میکروارگانیسم‌های خارجی مثل مخمرها انجام داد. این میکروارگانیسم‌ها می‌توانند بی‌نظمی‌های بدن ما را در ساخت و ارسال


کارخانه‌هایی برای نسل آینده
پیشرفت‌هایی که امروزه در مهندسی ریزمقیاس و نانوفناوری رخ داده، باعث انقلابی در مقیاس جهانی در ساخت کالاهایی با فناوری بالا خواهد شد. اما این نحوه جدید ساخت و تولید کالا چگونه می‌تواند در زندگی شهرنشینی رخ دهد؟ این پروژه به ما نشان می‌دهد کارخانه‌های آینده چه شکلی هستند و ارتباط ما با آن‌ها چگونه خواهد بود؟ ظاهرا قرار است در آینده کارخانه‌ها در چندقدمی ما باشند و وظایف خود را در ساخت گاراژ گرفته تا سازه‌های موقتی مربوط به سیرک‌ها و یا از بساط دستفروشان خیابانی گرفته تا کمپ‌های افراد بی‌خانمان به شیوه خود انجام دهند.


شکارچی پاتوژن
اصلا اهمیتی ندارد که ما چقدر آدم تمیزی باشیم یا چقدر احساس سلامتی می‌کنیم، چون هنوز هم حامل میلیاردها میکروب روی بدنمان هستیم و می‌توانیم آن‌ها را به دیگران هم منتقل کنیم. در این نمایشگاه پروژه شکارچی پاتوژن (بیماری‌زا) نشان داده است که چگونه می‌توان از اپیدمی‌های عفونی جلوگیری کرد.
 
ادامه مطلب
یک شنبه 29 فروردین 1389  - 8:15 AM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5891924
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی