به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

قال مولانا الامام المهدی-عجل الله تعالی فرجه الشریف- :
(سَجْدَهُ الشُّكْرِ مِنْ أَلْزَمِ السُّنَنِ وَأَوْجَبِها... فَإِنَّ فَضْلَ الدُّعاءِ وَالتَّسْبیحِ بَعْدَ الْفَرائِضِ عَلَى الدُّعاءِ بِعَقیبِ النَّوافِلِ، كَفَضْلِ الْفَرائِضِ عَلَى النَّوافِلِ، وَالسَّجْدَهُ دُعاءٌ وَتَسْبیحٌ)[1]
سجده ى شكر، از لازم ترین و واجب ترین مستحبات الهى است... همانا، فضیلت دعا و تسبیح پس از واجبات بر دعاى بعد از نوافل، همانند فضیلت واجبات بر نوافل است. سجده، دعا و تسبیح است.

شرح
حدیث شریف، قسمتى از پاسخ امام مهدى(علیه السلام) به سؤال هاى محمّد بن عبداللّه حمیرى است. حضرت، در این كلام، به اهمیّت یكى از مستحبات، یعنى سجده ى شكر اشاره مى كند و بعد از آن به دعا و تسبیح بعد از فرایض پرداخته، فضیلت آن را مانند فضیلت فریضه بر نوافل مى داند و نیز اصل سجده و قرار دادن پیشانى بر خاك را در اجر و ثواب به منزله ى دعا و تسبیح مى داند.
از بررسى آیات و احادیث به دست مى آید كه همه ى واجبات و یا همه ى مستحبات، در یك سطح و اندازه نیستند; مثلاً اهمیّت نماز، در میان واجبات، از همه بیش تر است; زیرا، قبولى اعمال، به قبول شدن نماز بستگى دارد. در میان مستحبات ـ برابر این حدیث ـ اهمیّت سجده ى شكر، از همه ى مستحبات بیش تر است. شاید علّت، این باشد كه سجده ى شكر، كلید افزایش و تداوم نعمت است; یعنى هر گاه انسان با دیدن و یا رسیدن به نعمتى، شكر گزارد، آن نعمت تداوم مى یابد و نعمت هاى دیگر نیز نازل مى گردند. این نكته در قرآن به صراحت آمده است:
(لَئِنْ شَكَرْتُمْ لاََزیدَنَّكُمْ)[2]; اگر شكر نعمت به جاى آورید، بر نعمت شما مى افزایم.
حضرت(علیه السلام) در این حدیث به چند نكته اشاره مى فرماید:
1. سجده ى شكر، زمان و مكان خاصّى ندارد، ولى با توجّه به این حدیث، بهترین زمان براى این كار بعد از نمازهاى واجب و نوافل است.
2. سجده كمال انسان و نهایت خضوع در برابر خداوند متعال است، در این هنگام است كه انسان خود را نمى بیند و تمام عظمت و بزرگى را از آن خداوند مى داند; لذا این حالت، بهترین حالت براى بنده است، خصوصاً هنگامى كه توأم با ذكر و شكرگزارى لفظى و قلبى باشد.
3. ثواب دعا و تسبیح بعد از نمازهاى واجب، از ثواب دعا و تسبیح پس از نمازهاى نافله خیلى بیش تر است، همان گونه كه فضیلت فرایض از نوافل بیش تر است.
4. حضرت(علیه السلام) با بیان این كه سجده، دعا و تسبیح است، مى فهماند كه خود سجده هم یك نوع تسبیح و دعاست و همان گونه كه ذكرِ پس از نماز، مطلوب است، سجده كردن هم كارى مستحب است; زیرا غایت و هدف از دعا و تسبیح، خضوع و خشوع و تذلّل براى خداوند متعال است، و شكّى نیست كه این غایت، در سجده، به نحو اتمّ و اكمل است.

---------------------------------------------------------
[1]. احتجاج، ج2، ص308 ; بحارالأنوار، ج53، ص161، ح3 ; و وسائل الشیعه، ج6، ص490، ح8514.
[2]. سوره ى ابراهیم، آیه ى7.

ادامه مطلب
جمعه 24 دی 1389  - 8:35 AM

اتاق نشيمن جايگاه ويژه اي را در همه منازل به خود اختصاص مي دهد. افراد خانه پس از سپري كردن يك روز شلوغ كاري، آخر وقت در اتاق نشيمن دور هم جمع مي شوند و به استراحت مي پردازند. از اينرو همه دوست دارند كه فضاي نشيمن آنها گرم و صميمي باشد و جو آرامبخشي در آن حكمفرما باشد. هر كسي كه قصد ديدن شما را دارد و بهتر است بگوييم هر كسي كه به خانه شما وارد مي شود، اولين جايي را كه مي بيند، همين محوطه نشيمن است. بنابراين بهتر است اتاق نشيمن خود را طوري دكوراسيون كنيد كه به واسطه چيدمان محيط صميمي و جذابي را ايجاد نماييد كه نيازهاي ساكنين را مرتفع سازد.
در اين بخش چند تكنيك براي رفع معضل هاي متداول چيدمان اتاق نشيمن در اختيار شما قرار مي دهيم تا انتظار واقعيتان از اين اتاق برآورده شود.

tمعضل اتاق بزرگ
اگر فضايي كه به اتاق نشيمن خود اختصاص داده ايد خيلي بزرگ است، مي توانيد آنرا را به بخش هاي مختلفي تقسيم كنيد و از هر بخش براي انجام كارهاي مختلف استفاده كنيد. به عنوان مثال مي توانيد يك طرف را به بخش سرگرمي اختصاص دهيد و در آن يك صفحه نمايش LCD بگذاريد، يا اگر اهل هنر و موسيقي هستيد يك پيانو به عنوان هسته مركزي قرار دهيد. در قسمت ديگر اتاق نشيمن مي توانيد شومينه داشته باشيد و از آن به عنوان هسته مركزي اتاق بهره بگيريد و صندلي ها را به گونه اي دور آن بچينيد كه همه رو به شومينه باشند و از گرما و زيبايي شعله هاي شومينه لذت ببرند. فقط بايد دقت داشته باشيد كه نحوه چيدمان بايد از يك انسجام كلي برخوردار باشد. به عبارت ديگر دكوراسيون اتاق به گونه اي نباشد كه ارتباط افرادي كه در مناطق مختلف نشسته اند با هم قطع بشود و امكان گفتگو با هم را از دست بدهند.

tمعضل اتاق كوچك
اگر فضايي كه به نشيمن خود اختصاص داده ايد خيلي كوچك است، اولين كاري كه بايد بكنيد اين است كه تمام چيزهايي را كه نمي خواهيد دور بيندازيد. اين كار فضاي كافي براي چيدمان مناسب مبلمان را در اختيار شما قرار مي دهد. علاوه بر اين مطمئن باشيد كه يك اتاق نشيمن در هم و شلوغ براي هيچ كس راحت نيست و هيچ كس در آن احساس آرامش نخواهد كرد.
اگر وسايل زينتي زيادي داريد و نسبت به آنها دلبستگي شديدي احساس مي كنيد، با قراردادن آنها در قفسه هاي ديواري هم به زيباتر شدن محيط كمك كرده ايد و هم فضاي زميني بيشتري در اختيارتان قرار مي گيرد. با اين روش به نحو احسن پتانسيل هاي دكوراتيو ديواري را نيز به كار مي گيريد.

tمعضل پنجره هاي بزرگ
كار زيادي با يك پنجره بزرگ نمي توانيد انجام دهيد، جز اينكه آنرا از محل خود جدا كرده و جاي آنرا ديوار بكشيد. عده اي هم هستند كه تصور مي كنند با قرار دادن يك كتابخانه بزرگ مي توانند جلوي ديد پنجره را محصور كنند. راه حل ديوار كشي بد نيست، اما هزينه زيادي در بر دارد، از طرفي قرار دادن كتابخانه در جلوي پنجره نامناسب ترين راهكار موجود به حساب مي آيد.
هوشمندانه ترين گزينه آن است كه نقطه ضعف را به نقطه قوت تبديل كنيد. چرا از اين پنجره بزرگ به عنوان هسته مركزي استفاده نكنيم؟ آنرا با زيباترين پرده اي كه فكرش را مي كنيد بياراييد و مبلمان زيبايي گرداگرد آن بچينيد. روي ميز از گلدان ها و وسايل زينتي شيشه اي استفاده كنيد تا هر زمان كه پرده ها را كنار مي كشيد، نور خورشيد روي شيشه تابيده شده، منعكس شود، و جلوه و درخشندگي بيشتري به محيط بدهد. اگر قدري با سليقه تر باشيد يك مبل تكي راحتي نيز در كنار پنجره قرار مي دهيد تا منطقه بي نظيري براي مطالعه بوجود آيد.
ادامه مطلب
جمعه 24 دی 1389  - 8:33 AM

اگر می خواهید همیشه حس تازگی و طراوت را تجربه کنید، باید نگاهی جد ید به زند گی د اشته باشید.
توصیه های زیر به شما کمک می کند با نگاهی تازه، زند گی خود را معنا ببخشید :

ـ هر روز یک تغییر گر چه بسیار کوچک در وضعیت زندگی خود پد ید آورید و با د یگران د رباره این تغییر صحبت کنید.

ـ با هر کس که صحبت می کنید نکته خاصی در او بیابید و آن را مورد تمجید و تأیید قرار د هید.

ـ هر روز با خود این جمله را تکرار کنید: امروز چه کسی را خوشحال کنم؟ اطمینان د اشته باشید با خوشحال کرد ن د یگران چشمه های خوشحالی و انرژی د رون خود تان می جوشد.

ـ وقتی با کسی سخن می گویید که دیدگاهش درباره مسئله ای با شما متفاوت است، سعی کنید خود را در موقعیت او قرار د هید و د ید گاهش را درک کنید. از تقسیم کرد ن افراد به بد و خوب بپرهیزید.

ـ وقتی مسئله ای شما را ناراحت می کند، سعی کنید واقعیت و تعبیر را از هم جدا کنید. از تعبیر رهایی یابید و برای واقعیت ها، راه حل پید ا کنید ؛ سپس به خود بگویید برای خوشحالی خود چه کاری می توانم انجام دهم؟

ـ سعی کنید در گفتگو با اطرافیان خود از جملات مثبت استفاد ه کنید.

ـ اگر فکری منفی شما را در دایره ای بسته قرار داد، با تکرار جمله های مثبت از این دایره بیرون بیایید. توجه کنید که افکار منفی افکار منفی د یگر را به سوی خود جذب می کنند.

ـ برای برطرف کرد ن وسواس های فکری، از نیروی خیال بهره بگیرید. خود را در موقعیتی که از آن می ترسید، فرض کنید. د قت کنید آن موقعیت چه ویژگی هایی د ارد، گاهی شما فقط به د لیل ابهام در موقعیتی از آن می ترسید. مثلاً شما همیشه وسواس دارید که مبادا هنگام بیرون رفتن از خانه، چیزی را جا بگذارید. از قد رت خیال کمک بگیرید و با خود تصور کنید که از خانه بیرون رفته اید و بعد متوجه شد ه اید کیف پولتان را جا گذاشته اید. به راه حل های ممکن بیند یشید. خواهید د ید آنقد رها هم که تصور می کرد ید، وحشت آور نیست حتی می توانید به صورت عملی موقعیت های مشابه را تجربه کنید.
ادامه مطلب
جمعه 24 دی 1389  - 8:32 AM

اگر فیلم برداری می کنید و می خواهید ساعت ها بدون تمام کردن حافظه به صورت تمام HD فیلم بگیرید این امکان را دارید که از حافظه جدید شرکت SanDisk با نام Extreme Pro (سری جدید) استفاده کنید. ضمن اینکه هر چقدر دوربین شما پرسرعت باشد در مقابل این کارت مشکلی پیدا نمی کند چرا که سرعت نوشتن اطلاعات روی این کارت ۱۰۰ مگابایت در ثانیه است. بنابراین در حال حاضر محصول جدید، پرظرفیت ترین و سریع ترین Compact Flash جهان محسوب می شود. ‏
‏من هیچ ایده ای ندارم که شرکت سازنده چطور ۱۲۸ گیگابایت را در این کارت جا داده اما وقتی به قیمت ۱۵۰۰ دلاری اش نگاه می کنم تا حدی توجیه می شوم که کار آسانی نبوده است.  ‏


ادامه مطلب
جمعه 24 دی 1389  - 8:30 AM


تقریباً همه ما روزانه به شکلی از امکانات شرکت گوگل استفاده می‌کنیم و آن را یکی از مؤثرترین و امن ترین سرویس های اینترنتی می دانیم. اما در گوگل و سرویسهای مختلف آن هم تنظیماتی هستند که شاید ظاهراً مهم نباشند، اما اعمال هر کدام از آن‌ها به نوعی در استفاده بهتر و امن‌تر از سرویس های مختلف این شرکت، ضروری است.

۱- پیش‌نمایش اتوماتیک تصاویر ضمیمه ایمیل‌های دریافتی از لیست دوستان تان را غیرفعال کنید
جی‌میل، به صورت پیش‌فرض، پیش‌نمایش تصاویری که از طرف افراد ناشناس و یا منابع نا مشخص برای شما ارسال شده باش را به شما نشان نمی‌دهد، اما از جولای ۲۰۰۹ کسانی که حداقل یک بار برایشان ایمیلی ارسال کرده باشید، در لیست تماس جی‌میل شما قرار می‌گیرند. حال اگر شما ایمیلی که شامل یک فایل تصویری ضمیمه باشد، از افراد لیست خود دریافت کنید، آن تصویر به نمایش در می‌آید.
برای اینکه این پیش‌نمایش را غیرفعال کنید، باید در جی‌میل خود به صفحه Settings مراجعه کرده و در برگه General در قسمت External Content گزینه دوم (Ask before displaying external content) را انتخاب کنید و سپس کلید Save را در پایین صفحه برای ذخیره تنظیمات فشار دهید. بدین ترتیب پیش نمایش تصاویر ضمیمه تمامی ایمیل‌های تان تنها در صورتی به نمایش در می‌آیند که لینک Display images below را در بالای هر ایمیل کلیک کنید. بدین ترتیب دیگر مجبور نیستید که حجم زیادی از وقت و پهنای باندتان را صرف خواندن ایمیل دوستانی بنمایید که علاقه خاصی به استفاده از عکس‌های با کیفیت بالا در ایمیل شان هستند. و البته با جلوگیری از نمایش عکس‌های با منبع ناشناس، یکی از باگ های بزرگ امنیتی سیستم تان را رفع نموده اید.

۲- قابلیت های Chat، Labs و Buzz را خاموش کنید
این سه سرویس گوگل که در جی‌میل قابل دسترس هستند، علی‌رغم مزایای شان، معایب زیادی هم دارند. برای مثال Labs با اینکه مجموعه‌ای کاربردی از ابزارها برای جی‌میل را در اختیارتان می گذارد، سرعت صندوق پست الکترونیکی شما را کم کرده و ممکن است شما را عصبی کند و چت هم که مرتب حواس شما را پرت خواهد کرد و حجمی از صفحه نمایش را هم اشغال می کند. از معایب گوگل باز هم که احتمالاً آگاه هستید و می‌دانید با وجود تغییراتی که گوگل در این سرویس داده، برای حفظ حریم خصوصی و لیست دوستان خود، بهتر است حداقل فعلاً از این سرویس صرفنظر کنید.
برای خاموش کردن گوگل باز و سرویس چت گوگل در جی‌میل، می‌توانید پس از ورود به جی‌میل، به پایین صفحه رفته و مطابق شکل، کلید های turn off chat و turn off buzz را بزنید. بدین ترتیب از شر پنجره چت خلاص می‌شوید و منوی Buzz که در زیر Inbox قرار دارد، ناپدید می‌شود. البته شما می‌توانید در صورت نیاز دوباره با مراجعه به این قسمت از صفحه جی‌میل و زدن کلید turn on این دو سرویس را به جی‌میل خود برگردانید.

اگر هم به نظرتان سرعت جی‌میل‌ کم شده یا حتی گاهی ارتباط آن قطع می‌شود، می‌توانید با خاموش کردن Labs به‌ بهبود این وضع کمک کنید. وقتی سرعت کم است اگر از لینک زیر برای باز کردن جی‌میل استفاده کنید، جی‌میل‌تان بدون Labs باز خواهد شد: https://mail.google.com/mail/?labs=0#
با این لینک جی‌میل در حالت Safe Mode باز می‌شود. شما می‌توانید این آدرس را بوک مارک کنید تا از طریق آن به جی‌میل خود سر بزنید و سرعت و پایداری بیشتر جی‌میل را شاهد باشید.

۳-پاک کردن تاریخچه جستجوها و لاگین ها
اگر شما در گوگل یا جی‌میل یا هر کدام از سرویسهای این شرکت لاگین کرده باشید، گوگل جستجوهای شما را ذخیره کرده می‌کند. حتی اگر لاگین نباشید، این احتمال وجود دارد که گوگل مواردی را که قبلاً تایپ و جستجو کرده‌اید، پیگیری کند. با استفاده از آدرس زیر، شما می‌توانید تاریخچه جستجوهایی که در گوگل انجام داده‌اید را به کلی پاک نمایید:
https://www.google.com/accounts/DeleteService?service=hist
این قابلیت برای همه‌ی کاربران فعال است، اما اگر از طریق آن نتوانستید نتیجه مناسبی بگیرید، ابتدا وارد اکانت گوگل تان شوید و سپس این لینک را امتحان کنید:
http://www.google.com/history

در اینجا لیست کامل نتایج جستجوی خود را به تقکیک روز می‌توانید مشاهده و مدیریت کنید. قابلیت جالبی که گوگل برای این سرویس خود در اختیار کاربران قرار داده، ایست موقتی و حتی کامل این سرویس است. حتی شما می‌توانید این سرویس را برای مدت زمانی مشخص غیرفعال نمایید. همچنین می‌توانید با استفاده از کلید Remove Items در سمت چپ، برخی موارد را از لیست جستجوی خود حذف کنید.
در صورتی که شما جستجوهای خود را در حالتی که لاگین نبوده اید انجام می داده اید، به دنبال لینک Web history در گوشه سمت راست صفحه بگردید. در اینجا شما می‌توانید هر آنچه که گوگل در کامپیوتر (و مرورگر شما) پیگیری کرده، بیابید و نتایج را برای خودتان سفارشی کنید.

۴- مطمئن شوید که گوگل قابلیت https را برای شما فعال کرده باشد
قبلاً گفته ایم که گوگل برای امنیت بیشتر کاربرانش شیوه ارتباط تمامی کاربران جی‌میل را از http به https تغییر داده است، اما متأسفانه مواردی مشاهده شده که این کار انجام نگرفته است. پس لطفاً حتماً از طریق صفحه تنظیمات جی‌میل (setting) این مورد را کنترل کنید تا مطمئن شوید که ارتباط تان با سرورهای گوگل به صورت امن است.

ادامه مطلب
جمعه 24 دی 1389  - 8:22 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 30

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5822769
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی