به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

بزرگترين نمايشگاه موميايي‌هاي جهان و آثار مرتبط با آنها در موزه عمومي شهر ميلواكي آمريكا، ميزبان حضور گسترده‌اي از علاقمندان و مشتاقان تاريخ بشر است.


اين نمايشگاه كه از هفدهم دسامبر آغاز به كار كرده مجموعه‌اي زينتي و نادر از 150 موميايي انسان و حيوان و اشيايي از مناطق مختلف در آمريكاي جنوبي، اروپا، آسيا، اقيانوسيه و مصر باستان را در معرض ديد عموم قرار مي‌دهد.

اين موزه در فضايي به مساحت 12 هزار فوت مربع ساخته شده و بخش‌هاي مختلفي همچون ايستگاه‌هاي چند رسانه‌اي و محاوره‌اي را در اختيار داشته و به بازديد كنندگان اين فرصت را مي‌دهد تا مراحل مختلف موميايي كردن، مكان موميايي كردن و افراد موميايي شونده را از طريق انيميشين‌هاي سه بعدي مشاهده كنند.

از جمله آثار به نمايش درآمده در اين نمايشگاه مي‌توان به يكي از قديمي‌ترين موميايي متعلق به كودكان، خانواده‌اي موميايي شده از يك كليساي مجار، موميايي اشراف‌زاده‌اي آلماني كه در قلعه‌اي متعلق به قرن 14 كشف شد و موميايي حيواناتي مصري كه در پوششي از پارچه‌هاي نخي رنگ شده قرار داشتند، اشاره كرد.

مقامات موزه ميلواكي معتقدند، اين نمايشگاه علاوه بر جذب هزاران بازديد كننده، تأثير فراواني نيز در بالابردن شهرت موزه در بين مردم داشته است.

اين موزه تا بيستم ماه مه 2011 داير خواهد بود.
ادامه مطلب
دوشنبه 20 دی 1389  - 8:34 PM

جشنواره فيلم فجر جنيني 28 ساله – يا در كمال خوش‌بيني – كودكي 28 ساله است كه وارد بيست و نهمين بهار زندگي خود مي‌شود.


جشنواره بين‌المللي فيلم فجر، هيچ‌گاه نشان يك جشنواره «بين‌المللي» را نيافته است و آنچه براي ما از اين جشنواره تداعي مي‌شود، بيشتر لذت ديدن صف براي تهيه بليت و بعضاً دعوا براي تهيه بليت است و اين «صف و دعوا» است كه جشنواره را براي ما جشنواره كرده است.
جشنواره فيلم فجر، هيچ‌گاه براي ما نشان يك شادي، سرور ملي و «جشن‌واره» را نداشته است ولي آنچه براي ما مي‌ماند، عكس‌العمل‌هاي ما و همكاران‌مان در حين ديدن فيلم و در سالن سينماي رسانه‌ها است كه جشنواره را براي ما جشنواره كرده است.
جشنواره فيلم فجر، هيچ‌گاه يك «نظم حتي نسبي» هم به خود نديده است، فيلم‌‌ها تا آخرين لحظه و در وقت اضافه به جشنواره اضافه مي‌شوند و حتي جايزه مي‌گيرند ولي آنچه براي ما مي‌ماند، ديدار با همكاران رسانه‌اي است كه مجالي براي پاتوق نداريم الا در زمان برپايي پديده‌اي شگرف به نام جشنواره.
جشنواره فيلم فجر حتي از خود نمي‌پرسد كه بودن يا نبودن واژه‌ «فجر» در عنوانم، چه فرقي به حال من داشته است، حتي اگر ملاك «دهه‌ بودن» فجر را بپذيريم، اما جشنواره ما يازده روزه تعريف مي‌شود! با اين حال تلاش مي‌كنيم عنوان‌هايي مثل: «كاخ جشنواره» را در دهان‌مان بچرخانيم و جايي مثل برج مخابراتي ميلاد را براي كاركردي فرهنگي هنري به نام خود كنيم.
جشنواره فيلم فجر گاهي حتي تركيب هيئت داوران خود را تا آخرين لحظه نمي‌داند، داوران در سينماي رسانه‌ها كمتر پيداي‌شان مي‌شود و چيزي به نام «نشست رسانه‌اي داوران و هيئت انتخاب» براي پاسخگويي به پرسش‌هاي رسانه‌هاي گروهي بي‌معني است، با اين حال گپ‌وگفت ما با همكاران‌مان در اين يازده روز، حكايتي ديگر است.
جشنواره فيلم فجر كمتر توانسته است به برگزاري نشست‌هاي تخصصي پرمخاطب بينديشد، اما مخاطبان بي‌شمار سانس‌هاي فوق‌العاده نيمه‌شب‌ها، هيجان را به جشنواره بازمي‌گرداند.
جشنواره فيلم فجر جنيني 28 ساله – يا در كمال خوشبيني – كودكي 28 ساله است كه وارد بيست و نهمين بهار زندگي خود مي‌شود و اين در حالي است كه ايام جشنواره فرصت مغتنمي است براي همفكري، همدلي و همراهي در زمينه‌ برون ‌رفت سينماي ما از وضعيت فعلي.
مهم‌تر از همه اين كه جشنواره فيلم فجر هميشه سايه‌ سنگين سياست را بر سر خود احساس كرده و مي‌كند و اين آسيب كهنه‌اي‌ است كه درمانش يا زمان مي‌خواهد يا معجزه.


------------------------------
* حسن شيخ‌حائري
عضو انجمن منتقدان و نويسندگان سينماي ايران
----------------------------------------------------------
ادامه مطلب
دوشنبه 20 دی 1389  - 8:33 PM

سوني اريكسون كه با عرضه دهها گوشي هوشمند رقيب، جايگاه خود را در اين بازار در خطر مي‌بيند درصدد عرضه محصولي تازه است.

http://phandroid.com/wp-content/uploads/2010/02/xperia-x10-mini-pro.jpg
به نقل از الكترونيستا،‌ تصاوير منتشر شده بر روي اينترنت نشان مي دهد كه اين شركت در حال طراحي گوشي هوشمند جديدي به نام Xperia X10 Mini Pro است كه جايگزيني براي گوشي هوشمند قبلي اين شركت به نام Xperia محسوب مي شود.
Xperia اگر چه در ابتداي عرضه مورد توجه قرار گرفت، ‌اما بعد از مدت كوتاهي و به دنبال عرضه محصولاتي مانند آيفون كنار گذاشته شد و ديگر به اندازه سابق مورد توجه قرار نگرفت.
Xperia X10 Mini Pro شباهت زيادي به مدل قبلي دارد. صفحه كليد كامل،‌طراحي كشويي و نمايشگر نسبتاً بزرگ از ويژگي هاي گوشي ياد شده است. همچنين چند دكمه هم به زير نمايشگر اين گوشي اضافه شده است.
دقت نمايشگر ال سي دي سه اينچي اين گوشي 320x480 بوده ، پردازنده گرافيكي آن از نوع Adreno بوده و با استفاده از اين گوشي مي توان تصاوير را با كيفيت HD‌ ضبط كرد. سيستم عامل اين گوشي هوشمند آندرويد 2.3 است.
سوني اريكسون هنوز اين اخبار را به طور رسمي تاييد نكرده و مشخص نيست اين گوشي چه زماني روانه بازار مي شود.
ادامه مطلب
دوشنبه 20 دی 1389  - 8:30 PM

تاريخ حوزه به قدمت تاريخ اسلام است، اولين حوزه در منزل حضرت خديجه كبري (س) بود كه دو شاگرد داشت؛ اميرالمؤمنين حضرت علي (ع) و نيز همسر گرامي پيامبر اكرم (ص) و يك استاد كه آن هم كسي جز پيامبر اكرم (ص) نبود.


«علي‌اكبر ولايتي» مشاور رهبر معظم انقلاب در امور بين‌الملل در يادداشتي كه توسط پايگاه اطلاع‌رساني دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت‌الله‌العظمي سيدعلي خامنه‌اي منتشر شده، مهم‌ترين حوزه‌هاي علميه جهان اسلام از آغاز تاكنون را بر شمرده است.
متن كامل اين يادداشت به شرح زير است:

بقيه در ادامه

ادامه مطلب
دوشنبه 20 دی 1389  - 8:25 PM

6 تكه گمشده از مجسمه‌هاي آمن هوتپ سوم و همسرش، در كاوش‌هاي اخير باستان‌شناسان مصري كشف شد.


شوراي عالي عتيقه‌جات مصر اعلام كرد،‌ شش تكه گمشده از مجسمه فرعون و همسر وي پس از گذشت يك قرن از زمان كشف اين مجسمه‌ها، شناسايي شد.

اين تكه‌هاي كشف شده شامل بخش‌هاي سينه، تاج، پاي راست و تكه‌هايي از انگشتان پاي راست آمن هوتپ سوم و انگشتان دو پا و پاي راست ملكه تايي و همچنين پايه دو مجسمه بوده است.

به گفته باستان‌شناسان اين آثار در كرانه غربي رود نيل و در جنوب شهر تاريخي الاقصر كشف شده است.

پس از اعلام خبر كشف اين بخش‌هاي گمشده، گروهي از باستان‌شناسان اعلام كردند كه تكه‌هاي يافت شده را به زودي به اين دو مجسمه‌اي كه در حال حاضر در موزه قاهره قرار گرفته اند، متصل و اضافه خواهند كرد.

اين مجسمه‌ها به وسيله يك باستان‌شناس فرانسوي در سال 1889 كشف شد و پس از آن يك تيم ايتاليايي به كمك تكه‌هاي ساخته شده از سنگ اجزاي گمشده را به مجسمه‌ها افزود.
ادامه مطلب
دوشنبه 20 دی 1389  - 8:22 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 30

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6070931
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی