به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

كارشناسان موفق به ساخت موشواره جديدي با نامElectric Shock شده‌اند كه علاوه بر كنترل مكان‌نما در نمايشگر، مي‌تواند به عنوان يك وسيله تدافعي نيز مورد استفاده قرار گيرد.

 اين موشواره بي‌سيم كه از طريق فناوري بلوتوث با رايانه ارتباط برقرار مي‌كند، قابليت ذخيره انرژي الكتريكي را در خود دارد و زماني كه كاربر اراده كند، مي‌تواند به ميزان زياد و به صورت شوك الكتريكي اين انرژي را خارج كرده و به فرد مقابل انتقال دهد.
شركت سازنده ادعا مي‌كند كه اين انرژي آسيبي ايجاد نمي‌كند و تنها براي چند ثانيه بخش مورد نظر از بدن شخص را بي‌حس مي‌كند.
هر يك از اين موشواره‌ها كه هم‌اكنون در اروپا و آمريكا به فروش مي‌رسد 99/5 دلار قيمت دارد. شركت سازنده توصيه كرده است كه از شوك الكتريكي اين موشواره براي افراد كمتر از 14 سال و بيشتر از 50 سال استفاده نشود.
ادامه مطلب
شنبه 25 اردیبهشت 1389  - 11:11 PM
يك شركت جواهرسازي از ساخت مدل جديدي از رايانه لوحي اپل خبر داده است كه 192 هزار دلار طلا، الماس و جواهر در آن به كار رفته و گرانترين رايانه لوحي دنيا محسوب مي شود.

رايانه لوحي iPad در نوع خود بي‌نظير است و ضمن ارايه انواع ابزارها و خدمات مورد نياز كاربران، توجه همگان را به خود جلب كرده است. اين محصول در كل قيمت گراني دارد و نسبت به مدل‌هاي مشابه موجود در بازار با قيمت بالاتري فروخته مي‌شود، اما يك شركت آمريكايي ادعا مي‌كند كه موفق به توليد گران‌ترين iPad جهان شده است.
اين رايانه لوحي منحصر به‌فرد مانند نمونه‌هاي معمولي از شبكه بي‌سيم Wi-Fi خدمات شبكه ارتباطي 3G پشتيباني مي‌كند و 64 گيگابايت حافظه داخلي دارد. اما آنچه كه اين دستگاه را از نمونه‌هاي مشابه متمايز مي‌كند، طلا، جواهر و الماس‌هاي به كار رفته در آن است.
گران‌ترين iPad جهان با 5/25 قيراط الماس خالص تزيين شده است كه اين الماس‌ها زيبايي خاصي به آن بخشيده‌اند. بدنه اين رايانه لوحي نيز از 22 قيراط طلاي يك تكه ساخه شده است و در قسمت پشتي دستگاه آرم شركت اپل با 53 قطعه جواهر گران‌بها حك شده است.
اين رايانه منحصر به‌فرد كه تاكنون نمونه آن ساخته نشده است 129 هزار و 995 پوند انگليس يا 192 هزار دلار آمريكا قيمت دارد و به همين خاطر خريد آن براي هر كاربر امكان‌پذير نيست. با اين وجود، اگر شخصي قصد خريد اين رايانه لوحي منحصر به‌فرد را دارد بايد عجله كند. زيرا شركت سازنده اعلام كرده كه تنها 10 عدد از آن را به صورت دست‌ساز توليد كرده است و پس از اين هم قصد توليد مجدد آن را ندارد.
ادامه مطلب
شنبه 25 اردیبهشت 1389  - 11:10 PM
پنجاه سال قبل يكي از كارشناسان آزمايشگاه تخصصي Hughes Labs به نام "تئودور مايمن " موفق شد با ارايه فناوري جديدي كه هم‌اكنون با نام ليزر شناخته مي‌شود، دنيا را متحول كند.

در آن زمان مايمن نخستين شخص در اين كره خاكي بود كه روي فناوري ليزر كار مي‌كرد و اين در حالي بود كه همكارانش در ديگر شركت‌ها و موسسات ماه‌ها يا سال‌ها بعد سراغ اين فناوري آمدند.
با پايان يافتن جنگ جهاني دوم آزمايشگاه Hughes Labs فناوري نوري Raytheon را معرفي كرد و در آن زمان يكي از فيزيكدانان اين مركز به نام "دانيل نيوسما " به همراه بسياري از كارشناسان ديگر روي فناوري ليزر كار مي‌كردند تا بتوانند آن را ارتقاء دهند.
يكي از روش‌هاي ارايه شده توسط آن‌ها از امواج با طول موج بسيار كوتاه يا "ميكرو ويو " با شبيه‌سازي طيف امواج بود. اين روش باعث مي‌شد تا يك سري از اتم‌ها و ملكول‌ها از خود عكس‌العمل نشان دهند و فتون‌ها را به حركت درآورند.
امواج با طول موج كوتاه نخستين بار توسط "آلبرت انيشتين " در سال 1917 استفاده شده بود، اما تا پايان جنگ جهاني دوم هيچ كس موفق به ساخت دستگاهي مبتني بر اين فناوري نشده بود.
هم‌اكنون از زمان ساخت نخستين دستگاه ليزر 50 سال مي‌گذرد و اين فناوري هم‌اكنون به ركن اصلي در بسياري از علوم تبديل شده است.
ادامه مطلب
شنبه 25 اردیبهشت 1389  - 11:09 PM
محققان با بررسي دقيق سيستم هاي رايانه اي مورد استفاده در اتومبيل ها به اين نتيجه رسيده اند كه اين سيستم ها هم توسط هكرها قابل دستكاري بوده و اين مساله ممكن است نتايج بسيار خطرناكي را به همراه آورد.

بر اساس گزارشي كه در اين زمينه در يك كنفرانس امنيتي در اوكلند كاليفرنيا ارائه شده، هكرها مي توانند با دستكاري سيستم هاي رايانه اي ماشين هاي آخرين مدل حتي موتور و ترمز آنها را از كار بيندازند و فجايع انساني به بار آورند.
براي اين كار تنها كافي است كه كدهاي مخرب و آلوده هكرها وارد سيستم هاي رايانه اي اتومبيل ها شود و در نتيجه هرگونه دستكاري در عملكرد خودرو ممكن خواهد بود. اين دستكاري ها از تغيير دور موتور تا خاموش و روشن كردن دستگاه پخش ، قفل كردن درب خودرو ، دستكاري سيستم تهويه مطبوع را شامل مي شود.
كارشناسان معتقدند با توجه به استفاده روزافزون از رايانه ها و سيستم هاي رايانه اي در اتومبيل ها بي توجهي به اين مساله فاجعه بار بوده و ضروري است شركت هاي سازنده اتومبيل هر چه سريع تر براي مقابله با اين سوءاستفاده ها تمهيدات جدي اتخاذ كنند.
جالب آنكه بررسي ها حاكي است در بسياري از موارد با وصل كردن يك لپ تاپ به سيستم عيب يابي خودروهاي مدرن و جديد به راحتي مي توان آنها را دستكاري كرد.
براي اين كار يك اتصال بي سيم به لپ تاپ كافي خواهد بود.
ادامه مطلب
شنبه 25 اردیبهشت 1389  - 11:09 PM
تولد و تكامل

سيد عبدالحسين شرف الدين در يكي از روزهاي سال 1290 ق در شهر كاظمين ديده به جهان گشود.[1] وي در دامان پر مهر مادر پاكدامن و مهربانش "زهرا صدر " و تحت نظارت پدر عالم و روحاني‎اش "سيد يوسف شرف الدين " پرورش يافت. يك ساله بود كه پدرش تصميم گرفت براي گذراندن مراحل عالي تحصيل به نجف اشرف مهاجرت كند و به اين ترتيب، سيد عبدالحسين به همراه پدر و مادر راهي آن ديار شد. شش سال داشت كه در نجف اشرف به مكتب خانه گذاشته شد تا قرآن را از معلمان متدين و عالم فرا گيرد. در هشت سالگي و پس از بازگشت خانواده به جبل عام، در محضر پدر عامل و روحاني خود، به خواندن ادبيات عرب پرداخت و سالها به فراگيري صرف، نحو، لغت، معاني، بيان، بديع، شعر، انشا، تاريخ و خط مشغول شد و با تمرين و ممارست، معلوماتش را به كمال رسانيد. پس از آن كه در ادبيات، منطق و اصول فقه معلومات لازم و ضروري را كسب كرد در محضر پدر به تحصيل فقه پرداخت و با عزمي جزم، كتابهاي فقي نجاة العباد، المختصر النافع في فقه الاماميه و شرايع الاسلام را به نحو شايسته‎اي فرا گرفت.[2] سيد علاوه بر اين كتابها در زمينه‎هاي ادبيات، تاريخ، تفسير، فقه، اصول، منطق، اخلاق، اعتقادات و... با شور و شوق جوشاني به مطالعات دامنه دار و عميقي دست زد، استعداد درخشان خويش را پروراند و به دانستنيهاي سرشاري نائل آمد. در همين سالها بود كه وي به پيشنهاد پدر و مادر، با دختر عموي خويش پيمان زناشويي بست.[3]

بقيه در ادامه
ادامه مطلب
شنبه 25 اردیبهشت 1389  - 11:08 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 84

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5828795
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی