به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

براساس قانون گسترش راهكارهاي اجرايي عفاف و حجاب در جامعه مصوب شوراي عالي انقلاب فرهنگي، وظايف قانوني وزارت كار و امور اجتماعي در زمينه " گسترش عفاف و حجاب " به شرح ذيل است:


1- ايجاد فضاي مناسب براي كاركنان و برداشتن زمينه‌هاي اختلاط زن و مرد در محيط‌هاي كاري با توجه به فرهنگ عفاف و حجاب توسط كارفرمايان.
2- ارائه آموزش‌هاي لازم در خصوص رعايت ضوابط اخلاقي و ظاهري (پوشش لباس و آرايش در محيط‌هاي كار) با همكاري مؤسسات شايسته در اين زمينه.
3- تعامل با وزارتخانه‌هاي امور خارجه، (كنسولگري‌هاي ايراني در خارج از كشور) وزارت كشور و نيروي انتظامي (امور اتباع بيگانه) در خصص توجيه رواديد ورود به كشور با حق كار نسبت به رعايت مقررات پوشش اسلامي در محيط كار.
4- نظارت بر رعايت حريم عفاف و حجاب در كلاس‌ها و دوره‌هاي آموزشي كه ضرورتاً به صورت مختلط اداره مي‌شود.
5- انجام تبليغات، تهيه انواع بروشور، اطلاعيه و ... در خصوص رعايت حجاب اسلامي و جلوگيري از بي‌بندوباري در محيط‌هاي كاري توسط وزارتخانه‌ها.
ادامه مطلب
چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389  - 10:41 AM
فارس،براساس قانون گسترش راهكارهاي اجرايي عفاف و حجاب در جامعه مصوب شوراي عالي انقلاب فرهنگي، وظايف قانوني وزارت امور خارجه در زمينه " گسترش عفاف و حجاب " به شرح ذيل است:


1- نظارت بر ارتباطات و عملكرد سفارتخانه‌ها و مراكز فرهنگي خارجي، از نظر ترويج فرهنگ و پوشش نامناسب و رفتارهاي غيراخلاقي در جامعه.
2- معرفي خانواده‌ها و دانشجويان ايراني مقيم خارج از كشور كه در جهت گسترش و اعتلاي فرهنگ و سنت اصيل اسلامي و ملي تلاش كرده‌اند و اعطاي جوايز به اين گونه افراد از طريق رسانه‌هاي گروهي به منظور الگوسازي آنان.
3- تكريم و تشويق بانوان و خانواده‌هاي محجبه كه با حفظ شئون اسامي به سفارتخانه‌هاي ايران در خارج از كشور مراجعه مي‌نمايند.
4- نظارت بر پوشش و حجاب مهمانان و گردشگران خارجي كه به ايران مسافرت مي‌كنند.
5- نظارت و كنترل ويژه بر جشن‌ها، مهماني سفارتخانه‌ها و وابستگاه خارجي و ايراني كه در آن شركت مي‌كنند.
6- همكاري جدي با نيروي انتظامي در جهت شناسايي و برخورد با ايرانيان مختلفي كه با فعاليت‌هاي ضد اخلاقي خود در خارج از كشور حيثيت ملي - مذهبي كشور را مخدوش مي‌كنند.
7- توجيه مناسب متقاضيان رواديد توريستي براي رعايت حجاب و شئون اسلامي توسط گردشگران خارجي در ايران.
8- پيگيري حقوقي براي جلوگيري از فعاليت مراكز و شبكه‌هاي ماهواره‌اي فارسي زبان كه در فضاي ايران فعاليت مي‌كنند.
9- دقت در گزينش نيروهاي متعهد به عنوان سفير و كاركنان سفارتخانه‌هاي ايران و نظارت مستمر بر نحوه رفتار و پوشش خانواده آنها.
10- تذكر لازم به وابستگان سفارتخانه‌هاي ديگر كشورها جهت رعايت مقررات عفاف و حجاب اسلامي - ايراني.
ادامه مطلب
چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389  - 10:40 AM
فارس،براساس قانون گسترش راهكارهاي اجرايي عفاف و حجاب در جامعه مصوب شوراي عالي انقلاب فرهنگي، وظايف قانوني سازمان بهزيستي در زمينه " گسترش عفاف و حجاب " به شرح ذيل است:


1- حمايت از ايجاد تشكل‌هاي صنفي در خصوص زنان سرپرست خانواده جهت كارآفريني، خودياري و بهبود زندگي اقتصادي آنها و جلوگيري از بروز ناهنجاري‌هاي اخلاقي و فرهنگي در آنان.
2- توانمندسازي، حرفه‌آموزي و تأمين امنيت مالي و جاني زنان بي‌سرپرست به منظور پيشگيري از بروز آسيب‌‌هاي فرهنگي و اجتماعي با همكاري سازمان فني و حرفه‌اي و وزارت رفاه و تأمين اجتماعي
3- تفكيك و اولويت‌بندي افراد مجرم در امر ترويج مسائل ضد اخلاقي از لحاظ سن، نوع تخلف، ميزان آسيب‌رساني اجتماعي و برنامه‌ريزي مناسب براي اصلاح و بازگشت آنها به زندگي سالم اجتماعي با همكاري سازمان زندان‌ها و دستگاه‌هاي ذي‌ربط.
4- برنامه‌ريزي مناسب براي ترويج فرهنگ عفاف و حجاب در مهد كودك‌ها و مراكز تحت پوشش سازمان بهزيستي و نظارت شايسته در جهت تحقق اين امر.
5- بهره‌گيري از آموزش‌هاي مناسب و منطبق با فرهنگ ايراني - اسلامي در مراكز تحت پوشش (نظير مراكز بازپروري و نگهداري زنان و دختران فراري).
ادامه مطلب
چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389  - 10:40 AM
فارس،براساس قانون گسترش راهكارهاي اجرايي عفاف و حجاب در جامعه مصوب شوراي عالي انقلاب فرهنگي، وظايف قانوني ستاد احياي امر به معروف و نهي از منكر در زمينه " گسترش عفاف و حجاب " به شرح ذيل است:

1- تلاش جهت احيا فريضه امر به معروف و نهي از منكر به عنوان يك وظيفه شرعي، عمومي در تمام مسائل جامعه، خصوصاً گسترش فرهنگ عفاف و حجاب و همكاري نهادهاي مرتبط، خصوصاً صدا و سيما، در اين زمينه با ستاد احياء
2- برگزاري همايش و مسابقات فرهنگي گسترده در سراسر كشور براي عمومي و نهادينه كردن حجاب و پوشش با همكاري مادي و معنوي مردم و دولت وسازمان‌هاي مربوط.
3- تشويق مردم به انجام اين فريضه شرعي و انساني.
4- تهيه برنامه‌هاي تبليغي و فرهنگي به منظور ترغيب انگيزه دروني آحاد جامعه، بروز حساسيت در قبال مظاهر مخل حريم عفاف در جامعه اسلامي و هماهنگي با دستگاه‌هاي ذي‌ربط جهت اجراي طرح‌هاي و برنامه‌هاي فوق.
5- تبيين شاخص‌هاي حجاب اسلامي و تعيين موارد مخالفت با آن.
6- تدوين برنامه‌هاي آموزشي در رابطه با امر به حجاب اسلامي و نهي از بدحجابي با همكاري دستگاه‌هاي ذي‌ربط و نظارت بر اجراي آن.
7- تشويق مسئولان امر در عرصه حجاب و عفاف.
8- اعزام آمران و ناهيان در ادارات به منظور اجراي صحيح اين فريضه در خصوص عفاف و حجاب اسلامي از طريق شوراهاي امر به معروف و نهي از منكر.
9- تشويق جامعه به حفظ پوشش اسلامي و قبولاندن نظارت همگاني به عنوان يك اصل مسلم شرعي و انساني.
10- اجراي اصولي پوشش اسلامي توسط دستگاه‌هاي ذي‌ربط در جهت مقابله با الگوهاي نامناسب رفتاري در جامعه.
11- نظارت بر رعايت كامل عفاف و حجاب در مراكز، سازمان‌ها و ارگان‌هاي دولتي.
ادامه مطلب
چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389  - 10:39 AM
فارس،بر اساس قانون گسترش راهكارهاي اجرايي عفاف و حجاب در جامعه مصوب شوراي عالي انقلاب فرهنگي، وظايف قانوني وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در زمينه " گسترش عفاف و حجاب " به شرح ذيل است:



1- اجراي كامل قانون انطباق امور پزشكي با موازين شرع مقدس اسلام و ابلاغ دستورالعمل‌هاي اجرايي جهت نگهداري از بيماران و همراهان در محيط‌هاي درماني
2- تنظيم و ابلاغ آئين‌نامه انضباطي محيط‌هاي دانشگاهي پيرو مصوبه شماره 502 مورخ 22/5/1381 شوراي عالي انقلاب فرهنگي با تأكيد بر گسترش فرهنگ عفاف و حجاب.
3- طراحي و ساخت خوابگاه‌هاي دانشجويي متناسب با ارزش‌هاي اسلامي.
4- نظارت بيشتر بر بيمارستان‌هاي خصوصي به منظور ترويج فرهنگ حجاب و رعايت حقوق زنان بيمار.
5- اهميت دادن به حجاب و اخلاق اسلامي به عنوان يكي از پيش‌شرط‌هاي اساسي در انتصاب و استخدام رؤساي دانشگاه‌ها، معاونان، مديران، مسئولان حوزه علمي، فرهنگي و ورزشي و كاركنان.
6- طراحي مبلمان اداري در ساختمان‌هاي ستادي بيمارستان‌ها، دانشگاه‌ها و ... بر اساس حفظ حدود حريم شرعي بين كارمندان زن و مرد و پرهيز از بكارگيري معماري open كه موجب رعايت نكردن حريم‌هاي اخلاقي بين كارمندان زن و مرد مي‌شود.
7- تقويت شوراهاي امر به معروف و نهي از منكر در دانشگاه‌هاي علوم پزشكي و بيمارستان‌ها.
8- اهميت مسئله حجاب به عنوان يك امتياز شاخص در گزينش و معرفي دانشجويان نمونه دانشگاه‌هاي علوم پزشكي.
9- ايجاد تسهيلات ويژه براي ازدواج دانشجويي، ساخت خوابگاه‌هاي متأهلي و فعال كردن دفاتر مشاوره در امر ازدواج دانشجويي.
10- فعال كردن دانشجويان در حوزه پژوهش‌هاي علمي درباره حجاب و عفاف در دانشگاه‌ها.
11- تنظيم و ابلاغ آئين‌نامه نحوه حضور پرسنل همگن و غيرهمگن در بخش‌هاي تشخيص و درمان و نظارت بر اجراي آن.
12- الگوسازي مناسب براي جامعه پزشكي در زمينه گسترش فرهنگ عفاف و حجاب با برگزاري همايش‌ها و جشنواره‌هاي علمي و فرهنگي
13- نظارت بر رعايت عفاف و حجاب در سازمان‌هاي خارجي و موسسات پزشكي خصوصي، مانند يونسكو، يونيسف، سازمان بهداشت جهاني و ... و يكسان‌سازي يونيفرم كارمندان شاغل در مراكز فوق.
14- تدويني قوانيني براي ممنوعيت عرضه لباس‌هاي دست دوم خارجي در كشور (با همكاري دستگاه‌هاي ذيربط)
15- اهداء بسته‌هاي فرهنگي به دانشجويان جديدالورود با موضوع آموزش در حوزه عفاف و حجاب
16- ايجاد سايت‌هاي اينترنتي در حوزه فلسفه حجاب، برگزاري جلسات سخنراني، پرسش و پاسخ و همايش‌هاي علمي درباره حجاب توسط كانون‌هاي فرهنگي - هنري دانشگاها.
17- ارائه لباس‌هاي مناسب به بيماران براي ورود به اتاق عمل جراحي.
ادامه مطلب
چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389  - 10:39 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 84

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5838155
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی