به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

رابرت اسکابل در فضاي مجازي وبلاگ‌نويسي اينترنت به Sconleizer شهرت دارد و به قدري در اين‌کار حرفه‌اي است که همه او را با عنوان منادي مرگ روابط‌عمومي شرکت مايکروسافت مي‌شناسند

يکي از بزرگ‌ترين تفاوت‌هايي که در ميان شرکت‌هاي موفق جهان و شرکت‌هاي معمولي وجود دارد اين است که مديران شرکت‌هاي موفق، رضايت کاربرانشان از هر چيز ديگري برايشان مهم است.

شرکت مايکروسافت بارها به اين مورد متهم شده است که بخش روابط‌عمومي اين شرکت به‌خصوص ارتباط با کاربران، به‌شدت سنتي است و هيچ‌گاه بنا به خواسته و راحتي کاربران به شکل مناسبي تغيير پيدا نکرده است.

بعد از اين صحبت‌ها مايکروسافت تصميم گرفت که خود را به گونه‌اي از اين اتهام تبرئه کند و ارتباطاتش را در فضاي مجازي بهبود ببخشد؛ به همين خاطر براي رسيدن به اين هدف يک کارمند حرفه‌اي را استخدام کرد.

اگر شما هم از کاربران حرفه‌اي اينترنت باشيد و با بلاگرهاي حرفه‌اي آشنا باشيد، به‌طور حتم تا به حال نام رابرت اسکابل به گوشتان خورده است.

رابرت اسکابل Robert Scoble در فضاي مجازي وبلاگ‌نويسي اينترنت به Sconleizer شهرت دارد و به قدري در اين‌کار حرفه‌اي است که همه او را با عنوان منادي مرگ روابط‌عمومي شرکت مايکروسافت مي‌شناسند.

اسکابل کارمند شرکت مايکروسافت است و سعي دارد که تفکرات و اتفاقات را از طريق وبلاگ به کاربران اين شرکت انتقال دهد و به عبارت ديگر رابرت اسکابل کسي است که باعث شد شرکت مايکروسافت با کاربرانش از طريق اينترنت آشتي کند.

او در حال حاضر به مايکروسافت در فضاي مجازي اينترنت چهره خوبي بخشيده است و تمامي افرادي که در زمينه توسعه نرم‌افزار فعاليت مي‌کنند و همچنين مديران و کارمندان شرکت‌هاي ديگر هم اخبار مربوط به مايکروسافت و حتي ديگر شرکت‌هاي مطرح جهان فناوري را از اين طريق پيگيري مي‌کنند.

موفقيت او در اين زمينه باعث شده است که ديگر شرکت‌ها هم به فکر راه‌اندازي وبلاگ براي خود باشند و اولين شرکتي که در اين راستا اقدام کرده شرکت سان‌ميکروسيستمز است.

سايت stonetemple.com مصاحبه‌اي را با اين بلاگر حرفه‌اي داشته است که در ادامه مي‌خوانيم.

فکر مي‌کنم در کار شما يکي از مهم‌ترين مسائلي که وجود دارد اين است که چگونه در ميان مخاطبان خود چالش درست کنيد و آن‌ها را به سمت موضوع مورد علاقه خود جذب کنيد. آيا درست است؟

به‌طور کلي وقتي که من احساس کنم که يک موضوع به قدري داغ است که مخاطب خوبي را براي گفت‌وگو مي‌تواند جذب کند، در آن زمان تصور مي‌کنم که جهان هر کاربر در صفحه‌نمايش رايانه‌اش خلاصه خواهد شد و تلاش مي‌کند که به طريقي نظر خود را به ديگران انتقال دهد. در اين شرايط فکر کنم چگونگي استفاده از حرفه من براي جذب مخاطب بيشتر اهميت خاصي پيدا خواهد کرد.

مي‌توانيد مثالي از اين عکس‌العمل مخاطب بياوريد؟

شما فکر کنيد که يک اتفاق بسيار مهم در جهان رخ مي‌دهد و در اين‌صورت در عرض کمتر از چند دقيقه مشاهده مي‌کنيد که در تمامي شبکه‌هاي اجتماعي مانند فيس‌بوک در مورد آن موضوع خاص صحبت خواهد شد و تمام کاربران جهان از آن صحبت خواهند کرد؛ با اين اوصاف نمي‌توان قدرت وبلاگ‌نويسي را در رسانه اينترنت دست‌کم گرفت.

شما در هنگام نوشتن پست‌هايتان در وبلاگ، نظر شخصي خودتان را در بسياري از موارد به ديگران تحميل مي‌کنيد. به‌طور مثال شايد بسياري از افراد در مورد آيفون نظر خوبي نداشته باشند اما شما آن‌را به يک محصول محبوب تبديل مي‌کنيد.

متاسفانه يا خوشبختانه بايد بگويم که حرف شما درست است و فکر مي‌کنم هرکس جاي من بود همين‌طور رفتار مي‌کرد.

اين‌طور که شنيده‌ايم روي مايکروسافت تعصب خاصي داريد؛ اين مسئله باعث نمي‌شود که محصولات ديگران را ناديده بگيريد؟

بله؛ من مايکروسافت و محصولاتش را دوست دارم اما اين علاقه باعث نمي‌شود که در مورد ديگر شرکت‌ها انصاف را رعايت نکنم. من هميشه در مورد محصولات برتر گوگل يا اپل هم صحبت کرده‌ام و از ديگران در موردش نظر خواسته‌ام.

در نوشتن پست‌هايتان محدوديتي هم در نوع ارتباط با کاربر قرار مي‌دهيد؟

من دوست دارم که راحت با افراد ارتباط داشته باشم و اعتقاد دارم که وبلاگي خوب است که به شما اجازه دهد مسائل پشت پرده را ببينيد.

گلسا ماهيان

ادامه مطلب
جمعه 31 اردیبهشت 1389  - 7:15 AM


شرکت IBM از توليد ابرکامپيوتر جديدي خبر داده است که براي نخستين بار به صورت همزمان از پردازنده‌هاي دو شرکت Nvidia و اينتل استفاده مي‌کند.


اين ابرکامپيوتر IBM iDataPlex Dx360 M3 نام گرفته است و به صورت همزمان پردازنده مرکزي Xeon اينتل و پردازنده گرافيکي Telsa شرکت Nvidia را شامل مي‌شود و البته به صورت يکپارچه سرورهاي Dx360 M3 را در خود جا داده است تا بتواند قدرت يک ابرکامپيوتر را به‌دست آورد.


اين نخستين باري است که شرکت بزرگ رايانه‌اي پردازنده گرافيکي Nvidia را در يک ابرکامپيوتر مورد استفاده قرار مي‌دهد.


"ساميت گوپتا"(Sumit Gupta) مدير مرکز توليد تراشه Telsa در شرکت Nvidia گفت: «کاربران هم‌اکنون مي‌توانند به هرآنچه که IBM در رايانه‌هاي پيشرفته خود ارايه داده است، به صورت همزمان دسترسي داشته باشند».


به گفته گوپتا، در اين ابرکامپيوتر پردازنده مرکزي(CPU) و پردازنده گرافيکي(GPU) به صورت همزمان مانند رايانه‌هاي شخصي فعاليت مي‌کنند. در مورد يک رايانه شخصي، پردازنده مرکزي به عنوان مثال وظيفه اجراي ابزارها و بازيابي اطلاعات از حافظه داخلي را برعهده دارد و در مقابل، پردازنده گرافيکي فعاليت‌هاي رايانه‌اي تخصصي و پيشرفته را انجام مي‌دهد. اين در حالي است که ابرکامپيوتر فعاليت‌هاي پردازشي اصلي خود مانند محاسبه رفتارها و فعاليت‌هاي ملکول‌هاي موجود در آب را به کمک GPU انجام مي‌دهد و در اين دسته از رايانه‌هاي پيشرفته پردازنده گرافيکي قابليت بيشتري نسبت به پردازنده مرکزي برعهده دارد.
ادامه مطلب
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389  - 11:35 PM

یک پسربچه مقدونیه ای جوانترین مهندس سیستم ماکروسافت و کامپیوتر در جهان به شمار می رود.

به گزارش خبرآنلاین، مارکو کالاسان 9 ساله چهار مدرک تحصیلی در این زمینه دارد. او یک کتاب 312 صفحه ای درباره ماکروسافت و ویندوز سون تالیف کرده است.

شبکه خبری سی ان ان آمریکا در این باره نوشت. این پسربچه نابغه کامپیوتر است. او به همراه تیمش  به لابراتوار کامپیوتر مدرسه ای رفت که در آنجا تدریس می کند. این کودک هر روز ساعت های زیادی را در لابراتوار می گذراند و پس از پایان ساعات کلاس آنجا را ترک می کند.
ادامه مطلب
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389  - 11:33 PM
در تحقیقی که اخیرا جمعی از پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام داده اند، سطح دانش کاربران رایانه از عواض کار با این دستگاه و راههای پیشگیری از آن بسیار اندک ارزیابی شده است.
 
به گزارش واحد مرکزی خبر، در مقاله ای پژوهشی که در آخرین شماره مجله چشم پزشکی بینا منتشر شده است، دکتر خلیل قاسمی فلاورجانی و همکاران مطالعه ای را در123 کاربر حرفه ای رایانه از بین کارمندان واحدهای اداری دانشگاه علوم پزشکی ایران برای بررسی دانش این افراد از سندرم بینایی ناشی از رایانه (CVS: computer vision syndrome) انجام دادند.

براساس این گزارش این افراد دارای تحصیلات بالاتر از دیپلم تا دکترا بودند و همه آنها بیش از یک ساعت در روز و 70 نفر از آنان نیز بیش از 3 ساعت در روز از رایانه استفاده می کردند.

نتایج بررسی پرسشنامه های این تحقیق نشان داد که میزان آگاهی کاربران از عوارض مختلف از 7 و 6 دهم تا 78 و نیم متفاوت بود به گونه ای که 78 و نیم درصد افراد از لزوم تنظیم کنتراست و شفافیت تصویر مطلع و 46 و نیم درصد هم از لزوم استراحت منظم در زمان کار مداوم با رایانه اطلاع داشتند، در مقابل دانش افراد در مورد میزان نور مناسب محیط از دیگر موارد کمتر بود و فقط 7 و 6 دهم درصد از آن اطلاع داشتند.

این گزارش می افزاید علائم سندرم بینایی ناشی از رایانه شامل چهار دسته کلی خستگی چشم (آستنوپی)، مشکلات سطح خارجی چشم، مشکلات بینایی و مشکلات خارج چشمی تقسیم می شود که خستگی چشم با همراه احساس ناراحتی و فشار در چشم ها، مشکلات سطح خارجی چشم به علت تغییرات اشک و خشکی چشم و مشکلات بینایی هم به شکل تاری دید، دو بینی و در موارد نادر، ‌انحراف چشم و تغییر قدرت انکساری خود را نشان می دهد.

البته مشکلات دیگری نظیر درد گردن، سردرد و کمر درد هم دیده می شود که برخی از آنها ممکن است ارتباط مستقیمی با چشم نداشته باشند ولی با رعایت اصولی که به سلامت چشم منجر می شود، از شدن آنها هم کاسته خواهد شد.

پزشکان روشهای مقابله با مشکلات کار با رایانه را شامل استراحت مکرر در ضمن استفاده از رایانه، رعایت فاصله مناسب از نمایشگر، استفاده از نمایشگرهای مناسب از نظر نسبت قابل میان رنگ ها (کنتراست)، شفافیت تصویر، میزان بازیابی (refresh rate) و همچنین جهت قرار گیری نمایشگر، نور مناسب محیط، معاینه چشم و درمان مشکلات آن می دانند.
ادامه مطلب
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389  - 11:31 PM

کیم جونگ ایل و ترس از پرواز
کیم جونگ ایل رهبر کره‌شمالی این هفته برای دیدار با مقام‌های چینی به این کشور سفر کرده بود . درست مانند همیشه ، کیم جونگ ایل با قطار به چین رفت. رهبر عزیز کره‌شمالی از پرواز می‌ترسد. ریشه این ترس هم در حادثه هوایی است که در سال 1976 برای او رخ داد. در این حادثه هلیکوپتر حامل کیم جونگ ایل دچار سانحه شده و او به شدت مجروح شد . بر همین اساس کیم جونگ ایل فرصت‌های چندانی برای سفر به خارج از کشور ندارد اما زمانی که ضرورتی حس شود، آقای ایل ترجیح می‌دهد با قطار سلطنتی خود که نود واگن دارد به کشورهای همسایه سفر کند . او یک بار با همین قطار تا روسیه رفت.

معمر قذافی و ترس از سقف بالای سر
رهبر لیبی از محبوس شدن در فضایی بسته وحشت دارد و ترجیح می‌دهد هنگام سفر به کشورهای دیگر در چادرهای بزرگ خود اقامت بگزیند و به هتل‌های گرانقیمت سری نزند . آخرین بار آقای قذافی با برپا کردن چادر خود در پاریس به مدت یک هفته در صدر اخبار بین‌الملل قرار گرفت . در جریان حضور در نیویورک برای نشست مجمع عمومی سازمان ملل ، قذافی سه بار تلاش کرد مکانی برای برپا کردن چادر خود بیابد که موفق نشد. در اغلب موارد رهبر جنجالی لیبی ناچار به استقرار چادر خود در محل سفارت‌خانه‌های لیبی در کشورهای میزبان می‌شود.

آنگلا مرکل و ترس از سگ
صدر اعظم محبوب آلمان از سگ وحشت دارد . دلیل آن را باید در خاطره‌های دوران کودکی خانم صدراعظم جست . زمانی که یک سگ او را به شدت گاز گرفت و بدین ترتیب نفرت و ترس از جنس خود را در دل آنگلا کوچک کاشت . آلمانی‌ها به شدت نگران این ترس ذاتی خانم مرکل از سگ هستند. بسیاری از رهبران خارجی نیز برای آزار دادن خانم مرکل از همین حربه استفاده می‌کنند. ولادیمیر پوتین نخست وزیری فعلی روسیه که به توسل به دیپلماسی روحی و روانی شهرت دارد ، تا‌کنون چندین بار از این نقظه ضعف خانم صدر اعظم استفاده کرده است .در سال 2006 میلادی ، زمانی که پوتین بر مسند ریاست جمهوری نشسته بود ، به خانم صدراعظم سگی هدیه داد . در تمامی دیدارهای پوتین و خانم مرکل هم سگ محبوب آقای نخست وزیر حضور دارد . البته دمیتری مدودف با حضور در کرملین به این بازی کردن با اعصاب و روان خانم صدراعظم پایان داد .

جورج بوش و ترس از اسب‌ها
سابقه خانوادگی جورج بوش و شکل ظاهری مزرعه او در تگزاس ، دورنمایی کابو مانند از او ساخته است . با این‌همه این شیوه زندگی تاثیری بر ترس او از اسب‌سواری ندارد. رئیس جمهوری سابق مکزیک یک‌بار در مزرعه خصوصی خود بوش را به اسب سواری دعوت کرد اما از عکس العمل رئیس جمهوری ایالات متحده به شدت تعجب کرد . بوش بارها در خصوص ترس خود از اسب سواری گفته است: لزومی نمی‌بینم بر پشت حیوانی بنشینم که وقتی از او می‌خواهیم توقف کند، الزاما به درخواست ما توجهی نمی‌کند.

ادامه مطلب
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389  - 11:14 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 84

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5822492
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی