به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

براساس اخبار دریافتی، بانو «مهدیه صفی الدین» مادر سيد حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان، در بیمارستان بستری شده است.
سایت پرچم نوشت:دوستداران حزب‌الله و دبیرکل آن در لبنان و دیگر کشورهای اسلامی ضمن تاثر شدید، در مراسمات معنوی برای شفای مادر شهدای مقاومت دست به دعا برداشته‌اند.

سید حسن نصرالله در ۳۱ اوت سال ۱۹۶۰ در شهرک البازوریه از محله‌های فقیرنشین شرق صور در جنوب لبنان به دنیا آمد. بانو «مهدیه صفی الدین» و «سید عبدالکریم» مادر و پدر سید حسن هستند که تعدادی از فرزندان آنها در راه مقاومت به شهادت رسیده‌اند.
سید حسن نصرالله سه برادر و ۵ خواهر دارد که سید حسن فرزند ارشد خانواده است.
ادامه مطلب
یک شنبه 19 اردیبهشت 1389  - 2:45 PM

به نقل از پایگاه خبری آمریکایی ردرس، سایت "بزرگترین ملاکان جهان" در گزارشی تصریح کرد: الیزابت دوم ملکه انگلیس، مالک قانونی نزدیک به 133،386،858 کیلومترمربع، یعنی یک ششم کل مساحت خشکی‌های کره زمین است.

بر اساس این گزارش، ملکه الیزابت تنها شخصی در کره زمین است که مالک کل یک کشور است و یا حتی تنها کسی است که کشوری را تحت مالکیت خود دارد که در قلمرو خانگی وی نیست.

این گزارش با اشاره به آنکه ارزش زمین‌های تحت مالکیت این ملکه پیر تقریباً 33 تریلیارد دلار است، می‌افزاید: اگرچه به آسانی نمی‌توان ارزش واقعی املاک ملکه الیزابت را محاسبه کرد اما با یک برآورد کلی می‌توان‌ وی را ثروتمندترین شخص دنیا دانست.

براساس این گزارش، بخش اعظم املاک الیزابت دوم در کانادا یعنی دومین کشور بزرگ دنیا و سپس در استرالیا یعنی هفتمین کشور بزرگ دنیا قرار گرفته و پس از آن نیز نیوزیلند و پادشاهی انگلستان حامل بیشترین املاک الیزابت هستند.

پس از ملکه الیزابت دوم نیز، ملک‌عبدالله پادشاه عربستان، پادشاه تایلند، ملک‌محمد چهارم پادشاه سابق مراکش و سلطان قابوس پادشاه عمان بزرگترین ملاکان دنیا هستند.      


 

منبع خبر: شبکه ایران

ادامه مطلب
یک شنبه 19 اردیبهشت 1389  - 2:38 PM

عفاف، واژه‌اي است كه در لواي قدرت مردان معنايي زنانه به خود گرفته است در حالي‌كه آرايش ابرو، استفاده از لباس‌هاي جذب و شلوارهاي فاق كوتاه،‌ عفاف‌ را در مردان خدشه‌دار كرده است.

در فرايند رشد بدحجابي كه اوج آن در دولت اصلاحات شكل گرفت و لباس‌هاي تنگ و چسبان و شلوارها و آستين‌هاي كوتاه، مدهاي جديد بدحجابي شدند، علاوه بر زنان، برخي مردان هم بي‌نصيب نماندند و آرايش‌هاي زنانه را براي خود برگزيدند، آرايش ابرو، موهاي بلند و مدل‌هاي گروه‌هاي رپ و شيطان پرست‌ها، لباس‌هاي تنگ و بدن‌نما و برخي شلوارهاي گشادي كه هر لحظه امكان افتادن آن وجود دارد و البته در اين مسير گوي سبقت را از زنان ربوده‌اند!

اين روزها پيراهن‌هاي مردانه، آب رفته و فاق شلوارها يا بي‌نهايت كوتاه و يا بيش از اندازه بلند شده است، لباس‌هايي كه خارج از سايز متعادل هستند. استفاده از علائم و نشانه‌ها، شبه‌مردان را رنگ و لعابي خشن‌تر داده است، آرايشگاه‌هاي مردانه اين روزها تمام خدمات آرايشگاه‌هاي زنانه را ارائه مي‌كنند از اصلاح ابرو تا رنگ و مش مو.

عفاف در جامعه امروز بيشتر از آنكه واژه‌اي عمومي باشد معنايي زنانه به خود گرفته است اما عفاف در مردان به قدري حائز اهميت است كه عفاف در زنان اهميت دارد. مرداني كه قرار است ستون خانواده‌هايي در آينده باشند آيا با اين ظواهر شكننده قابل اتكاء خواهند بود؟

لباس‌هاي "جذب " ؛‌ تنگي نفس براي اعتماد به نفس!
-------------------------------------------------------------

روانشناسان معتقدند شبه مرداني كه به سمت استفاده از مدل‌هاي زنانه روي مي‌آورند عمدتاً دچار ضعف‌هاي روحي و اعتماد به نفس ضعيف هستند،‌ اين افراد براي جلب توجه ديگران اقدام به استفاده از مدل‌هاي موي خاص و علائم و نشانه‌هاي وحشتناك مي‌كنند.

احمد مؤمني، يك روانشناس،‌ درباره وضعيت پوشش مردان در جامعه امروز مي‌گويد: علي‌رغم آنكه تصور عامه بر اين است كه عمدتاً نوجوانان و جوانان از برخي پوشش‌هاي خاص غربي استفاده مي‌كنند اما برخي از مردان مسن هم براي اينكه از قافله عقب نمانند از پيراهن‌هاي چسبان و كوتاه يا زيورآلات خاص، استفاده مي‌كنند.

به گفته وي عمده اين افراد براي پر كردن بخش‌هاي خالي شخصيت خود، ظاهري را انتخاب مي‌كنند كه به آن‌ها شخصيتي غربي دهد در حالي‌كه پست‌ترين اقشار جامعه در كشورهاي غربي از اين مدل‌ها استفاده مي‌كنند.

يكي از پسرهاي جامعه امروز كه عنوان "امروزي " را يدك مي‌كشد،‌ درباره استفاده از لباس‌هاي چسبان مي‌گويد: اين لباس‌ها مد روز است،‌اگر نپوشيم از جمع همسن و سال‌ها عقب مي‌مانيم ولي در كل دوست دارم كه هزينه‌اي را كه صرف پرورش اندام كرده‌ام به چشم بيايد.

يكي ديگر از پسران جوان استفاده از زيورآلاتي چون اسكلت‌ها و ستاره‌هاي سياه را كاملاً مردانه مي‌داند.

لباس تنگ و كوتاه تحفه فرنگ از گذشته تا كنون
--------------------------------------------------------------

نگاهي به پوشش كشورهاي غربي در مقايسه با ساير كشورها از گذشته تاكنون نشان مي‌دهد كه انسان غير غربي عموماً با لباس بلند و گشاد در جامعه ظاهر مي‌شده است و انسان غربي با لباس‌ تنگ و كوتاه.

دوخت لباس‌هاي تنگ براي مردم هزار سال پيش كاري چندان دشوار و پيچيده نبوده كه نتوانند از عهده آن برآيند، علاوه بر اين مردم قديم هر اندازه هم كه مطابق معيارهاي غربي عقب مانده فرض شوند اين اندازه مي‌فهميده‌اند كه اگر شلوار را گشاد ندوزند و دامن و پيراهن را كوتاهتر كنند صرفه‌جويي كرده‌اند و اين به نفع آنهاست، ‌پس نمي‌توان گفت اين تفاوت در شكل لباس ناشي از پيشرفت و عقب‌ماندگي است و نمي‌توان گفت كه شرقي‌ها اگر مي‌توانستند آنها هم مثل مردم امروز غرب لباس مي‌دوخته‌اند. بايد گفت كه اين جهان بيني و نظام ارزش‌هاي شرق است كه اقتضاي چنان لباسي را دارد و لباس امروز غرب نيز متناسب با جهان‌بيني و فرهنگ امروز غرب است.


تصويب طرح ساماندهي مد و لباس و تكرار ماجراي بايگاني يك مصوبه ديگر!
--------------------------------------------------------------------------------------

با آغاز كار مجلس هفتم، كميسيون فرهنگي طرح ساماندهي لباس را تهيه كرد از مفاد اين طرح اين بود كه لباس ملي و اسلامي در كشور حمايت شود و لباس‌هاي وارداتي برچيده شود.

اين طرح در كميسيون فرهنگي مجلس كار كارشناسي شد و در 11 ماده به تصويب نهايي در مجلس رسيد و 20 بهمن سال 85 شوراي نگهبان اين مصوبه را به صورت يك قانون مورد تأييد قرار داد.

به موجب ماده 2 اين قانون وزارت ارشاد و سازمان صدا و سيما مكلف هستند نمادها و الگوهاي پارچه و لباس ايراني را ترغيب و تشويق و تبليغ كنند و در جهت پرهيز از الگوهاي مغاير با فرهنگ ايراني - اسلامي اهتمام جدي بورزند.

به موجب ماده 6 وزارت بازرگاني ملكف شده به منظور حمايت از توليدات داخلي عوارض گمركي بر واردات پوشاك خارجي وضع كند تا رقابت توليدات داخلي و توليدكنندگان داخلي ميسر شود.

قانون ساماندهي مد و لباس وظايف متعددي براي تمام دستگاه‌هاي ذيربط لحاظ شده است اما آيا لباس‌هاي موجود در بازارهاي امروز كشور ويژگي‌هاي معناي اصلي لباس كه همان «پوشاننده» است را داراست؟ چقدر از لباس‌هاي توليد داخل براي پسران امروز جذابيت دارد؟ آيا بخش عمده پيراهن‌ها و شلوارهاي مردانه بازارهاي كشور توليد داخل است يا قاچاق هستند؟ الگوهاي پسران جوان از هنرپيشه‌هاي سينما و تلويويزون گرفته تا فوتباليست‌ها و ورزشكاران تا چه حد در شكل و ظاهر خود به مقوله «عفاف» توجه مي‌كنند؟

رد پاي مدهاي منسوخ بر سر و صورت شبه مردان!
--------------------------------------------------------------

به گفته سليمان جعفرزاده، رئيس كميسيون اجتماعي مجلس عفاف تنها مربوط به زنان نمي‌شود و توصيه‌هايي كه در دين و روايات درباره عفاف مردان آمده است خيلي بيشتر از وضعيتي است كه شبه‌مردان در حال حاضر است.

جعفرزاده تأكيد مي‌كند كه با زور چماق نمي‌شود عفاف را در پسران امروز زنده كرد. بهترين روش ورود به اين بحث ورود شرعي و تكليفي است. بسياري از اقليت‌هاي مذهبي حتي در كشور ما كه كشوري اسلامي است به تابعيت اكثريت، حدود عفاف را رعايت مي‌كنند.

وي بر موضوع "حيا " در بحث عفاف تأكيد مي‌كند و مي‌گويد: مردان و زنان در جامعه بايد حيا را رعايت كنند، در روايات نيز آمده است كه كسي كه حيا ندارد، دين ندارد. حيا در واقع اخلاق نيكي است كه براي همه انسانها لازم است تا حريم‌ها حفظ شوند.

جعفرزاده درباره برخي از مدهاي مو و لباس كه اين روزها در بين جوانان با استقبال مواجه شده است، نيز تصريح مي‌كند: جوانان امروز در كشور ما خود را به شكل و شمايلي درمي‌آورند كه يك زماني در دنيا مد بوده است و الآن تنها 2 درصد جوانان اروپايي از اين مدل‌ها استفاده مي‌كنند. در واقع تاريخ مصرف اين مدها گذشته است و گروه‌هاي شيطان پرست و رپ‌ها از مدل‌هاي موي وحشتناك و علائم و نشانه‌هاي عجيب و غريب استفاده مي‌كنند.

به گفته رئيس كميسيون اجتماعي مجلس، جوانان غربي از اين مدل‌ها استفاده كردند و ديدند كه ته آن هيچ چيزي نيست اما جوانان امروز ما بايد هوشيار باشند كه راه اشتباه آنها را در پيش نگيرند.

جعفرزاده با انتقاد از ايفاي نقش كمرنگ رسانه‌هاي ديداري مي‌گويد: جا دارد براي حفظ هويت ايراني و ديني طبق برنامه پنجم اگر لازم باشد حتي ده شبكه تلويزيوني را راه بيندازيم تا درباره اين قضيه كار كنند، رسانه‌هاي كنوني در اين زمينه بسيار ضعيف عمل كرده‌اند به طوري كه برخي از هنرپيشه‌ها و مجري‌هاي تلويزيون نيز از مدل‌هاي منسوخ شده غربي در ظاهر خود استفاده مي‌كنند.

وي با اشاره به اينكه انگلستان كه امروز مهد فساد در دنياست ظاهر جوانانش به اين شكل نيست، تأكيد مي‌كند: اگر جوانان، خود و خداي خود را به خوبي بشناسند راهي غير از پيروي از مدهاي غربي را در پيش خواهند گرفت.

وزير كشور: طرح عفاف شامل مردان هم مي‌شود
-----------------------------------------------------------

مصطفي محمد نجار، وزير كشور طي روزهاي اخير در حالي از آغاز اجراي طرح عفاف و حجاب در كشور خبر مي‌دهد كه تأكيد دارد اين طرح شامل مردان نيز خواهد شد.

به گفته نجار، اين طرح با تشكيل 6 كارگروه از سازمان‌ها و ادارات كشور آغاز مي‌شود.

عفاف و حجاب در جامعه اسلامي مقوله‌اي نيست كه در قالب طرح‌هاي مدت‌دار از سوي دستگاه‌هايي چون وزارت كشور يا نيروي انتظامي مورد توجه قرار گيرد. عموما اقداماتي كه تاكنون در زمينه برخورد با بدحجابي در جامعه صورت پذيرفته است جنبه فصلي و موسمي داشته است در حالي كه پس از توقف در برخوردها، واكنش‌هاي بعدي از سوي هنجارشكنان بدتر از قبل بوده است و پس از انجام هر طرح مقطعي، وضعيت رو به افول رفته است.

اگر جامعه يك جامعه اسلامي است بايد همواره با هنجارشكني‌ها و مظاهر نقض اصول اسلامي مقابله شود و دستگاه‌هاي مرتبط به صورت مداوم و مستمر با تمام مظاهر بدحجابي و فساد در هر رده‌اي از هنرپيشه‌ها، ورزشكاران و تبليغات در رسانه‌هاي ديداري و مكتوب گرفته تا عموم مردم در جامعه برخورد كنند.

منبع خبر: فارس

ادامه مطلب
یک شنبه 19 اردیبهشت 1389  - 2:31 PM
اخبار و حوادث فراواني كه اين روزها جهان و مردم جهان را در خود گرفته به ويژه بحران‌هاي بزرگ و فتنه‌هاي بي‌نظير سياسي ـ اجتماعي كه مستضعفان و مسلمانان را مبتلا ساخته در كنار زلزله‌ها و آتش‌فشان‌ها گوش‌هاي بسياري از مردم سراسر جهان را براي شنيدن اخبار آخرالزّماني تيز كرده است. حتّي برخي از شبكه‌هاي خبري با تطبيق برخي احاديث با شرايطي كه در منطقة خاورميانه و شرق اسلامي مي‌گذرد، سعي در مصداق‌سازي و شناسايي علائم حتميّة ياد شده در روايات و اخبار رسيده از سوي حضرات معصومان(ع) مي‌كنند.

اين همه به جاي خود نيكوست. امّا از چند نكته هم نمي‌توان غفلت ورزيد؛ چنان كه اين كندوكاو به افراط كشيده شود، به شرط تطبيق درست اين شرايط با اخبار اعلام شده در ميان روايات، پيش از موعد مقرّر ملاحظه و همة آنچه كه در دايرة تشخيص امام معصوم(ع) وارد است، موجب افشاي راز، هوشيار شدن خصم آل محمّد(ص) و آماده شدن بيش از پيش آنها براي سركوب دوستان و ياران حضرت شود. به طور قطع امر ظهور به تعويق افتاده و در آن بداء اتّفاق مي‌افتد.

به موازات آن، چنان كه اين تطبيق و مصداق‌سازي نادرست و عجولانه از آب در آيد، انفعال، يأس و سرخوردگي مستضعفان را در پي خواهد داشت و حتّي ممكن است، آنان را در سراشيبي بي‌خيالي و تباهي چنان بغلطاند كه در آينده، همة آمادگي را براي تجربة حوادث و وقايع جدّي و همراهي با آن شرايط تا ديدار امام(ع) از دست بدهند.

اين تذكّر دوستانه به جملة شيفتگان ظهور مقدّس را مقدّمه ساختم تا عرض كنم بخش عمدة تلاش و سرمايه‌گزاري خصم آل محمّد(ص)، در همة سال‌هاي گذشته و همين امروز مصروف آلوده ساختن «جسم و جان» مستضعفان مي‌شود تا آنان همة استعداد شنيدن كلام حق، دفاع از امام حق و همراهي با ايشان از دست بدهند.

پوشيده نيست كه امام منتظَر براي مردم منتظِر و همراه با اهل انتظار، به اذن الله مراتب و مراحل ظهور تا تأسيس دولت كريمه را پيش مي‌برند. مردمي كه مستعدّ استماع كلام امام خود و اجراي فرمان ايشان هستند.

بي‌ترديد عموم شيعيان در ماجراي جانگداز عاشورا خوانده يا از قول سخنرانان شنيده‌اند كه امام حسين(ع) در دومين سخنراني خود در روز عاشورا مردم را مخاطب خود ساخته و پرده از راز شگفتي برداشتند. آن راز، راز مُهر شدن قلب‌هاي مردم و از دست دادن استعداد شنيدن و پذيرش كلام امام زمان و حاضر در ميدان بود. كلام كوبندة امام با عبارت «ويلكم ما عليكم؛ واي بر شما» آغاز مي‌شود.

در اين باره؛ خوارزمي مي‌گويد: دومين سخنراني امام(ع) در روز عاشورا بدين صورت بود:
پس از آنكه هر دو سپاه كاملاً آماده گرديد و پرچم‌هاي لشكر عمر سعد برافراشته شد و صداي طبل و شيپورشان طنين افكند و سپاه دشمن از هر طرف خيمه‌هاي حسين بن علي(ع) را احاطه كردند و مانند حلقة انگشتري در ميان خود گرفتند، آن حضرت از ميان لشكر خويش بيرون آمد و در برابر صفوف دشمن قرار گرفت و از آنان خواست تا سكوت كنند و به سخنان وي گوش فرا دهند، ولي آنان همچنان سر و صدا و هلهله مي‌كردند كه حسين بن علي(ع) با اين جملات به آرامش و سكوت دعوتشان نمود و فرمود:
ويلكم ما عليكم أن تنصتوا الي فستمعوا قولي...؛
واي بر شما!

چرا گوش فرا نمي‌دهيد تا گفتارم را بشنويد كه هر كس از من پيروي كند، خوشبخت و سعادتمند است و هر كس عصيان و مخالفت ورزد از هلاك‌شدگان است و همة شما سركش هستيد و با دستور من مخالفت مي‌كنيد و به گفتارم گوش فرا نمي‌دهيد. آري؛

در اثر هداياي حرامي كه به دست شما رسيده و در اثر غذاهاي حرام و لقمه‌هاي نامشروعي كه شكم‌هاي شما از آنها انباشته شده، خدا اين چنين بر دل‌هاي شما مهر زده است! واي بر شما چرا ساكت نمي‌شويد!

دشمنان حق، به خوبي دريافته بودند، ساده‌ترين طريق دور ساختن مردم از امام و قفل ساختن دل‌ها و گوش‌هايشان از شنيدن حق و تأثير پذيرفتن از آن، آلوده ساختن غذاي آنهاست. شايد تأكيد كلام وحي كه فرموده است: «فلينظر الأنسان إلي طعامه؛ پس انسان به غذايي كه مي‌خورد نظر كند.» ناظر بر همين معنا باشد.

آنچه كه به خورد جسم و جان خلق عالم داده مي‌شود، سرنوشت آنان را هم رقم مي‌زند به عبارت ديگر، اين تأمين كنندة خوراك جسم و جان مردم است كه سرنوشت آنها را معلوم مي‌سازد. بگرديد تا دريابيد سرنوشت مردم و حتّي زمينه‌سازي يا سدسازي در مقابل حادثة شريف ظهور را چه كسي يا چه كساني تعيين مي‌كنند. اين خوراك تنها «غذاي جسم» را شامل نمي‌شود. خوراك جان كه همان علم و معرفت است، مهم‌تر است.

رسول خدا(ص) در تقسيم علم فرمودند: «العلم علمان، علم الأبدان و علم الأديان» علم دو گونه يا دو دسته است، علم بدن‌ها و علم اديان؛ يعني آنچه كه مربوط به جسم مي‌شود و ديگري آنچه مربوط به جان مي‌شود. «خوراك جسم و جان» مردم را بايد دريافت.

در حديث ديگري مي‌فرمايند: «العلم اكثر من أن يحصي فخذ من كلّ شيء أحسنه» علوم بيشتر و گسترده‌تر از اين است كه احصاء شود، پس وظيفة شماست كه از هر چيزي دنبال بهترين آن باشيد.
گمان مي‌كنيد آنچه كه يهود و تابعان و ياران دانسته و ندانسته يهود در انبان جسم و جان مردم و مستضعفان سراسر جهان ريخته‌اند و همچنان نيز مي‌ريزند، دلي و گوشي براي كسي باقي گذاشته كه در هنگامة خوف و خطر مثل روز سخت عاشورا مستمع كلام امام زمان(ع) باشد؟ همراهي و رزم در ميدان پيشكش!

در هنگام شادي و برخورداري و امنيّت همة خلق عالم شجاع و سخي و عفيف مي‌نمايند.
اگر كسي يا كساني قصد گفت‌وگوي مهدوي و انتظار دارند، لاجرم بايد همة همّت خود را صرف تطهير جسم و جان مردم از غذاي آلوده كنند، تا گوش‌ها و دل‌ها آزاد و رها شود و مستعدّ شنيدن دعوت امام و اعلام لبّيك به ايشان.

در عصر ما، دو صنعت بزرگ «خوراك‌سازي» براي جسم و جان مردم را يهوديان در اختيار گرفته‌اند و با كنترل كامل به آن جهت مي‌دهند.

اگر چيزي هم از دست آنها خارج مانده، عوامل بي‌جيره و مواجب منفعل آنها در كشورهاي مستضعف‌نشين، آن همه را در مسير و راستاي خواست يهود قرار مي‌دهند.

از دست‌كاري ژنتيكي دانه‌ها و موادّ غذايي كه به صورت جدّي و سازمان يافته انجام مي‌شود بگيريد تا حلقه‌هاي آخر آن يعني فست‌فودها يا همان غذاهاي آماده و... .

اين زنجيرة غذاي جسم مردم است، آميخته با چاشني گزندة حرام و شبهه و ربا و... كه بحث مستقلي مي‌طلبد.

زنجيرة دوم مربوط به خوراك جان مردم است. همان كه مجموعه‌اي از كمپاني‌هاي رؤياساز هاليوودي، خبرگزاري‌هاي جهاني، شبكه‌هاي ماهواره‌اي، اينترنت و بالأخره، دست آخر روزنامه‌ها و نشريّات زرد و كتب ترجمه و منتشر شده، آزاد از هر امر و نهي آنها را تدارك مي‌بينند.

چند سال قبل در سفري كه به فرانسه داشتم، از نزديك ناظر عملكرد سازماني بودم كه وظيفه‌اش كنترل كامل رسانه‌هاي شنيداري و ديداري فرانسه و پالايش برنامه‌هاي آنها از آثار آمريكايي بود. شبانه روز در اين سازمان بزرگ توسط كارشناسان خبره و دستگاه‌هاي مدرن برنامه‌هاي كليّة شبكه‌هاي شنيداري و ديداري كنترل مي‌شد تا مبادا كه آنان لحظه‌اي از قوانين و مقرّرات وضع شده دربارة پخش آثار آمريكايي كه بسيار هم محدود كننده بود، عدول كنند. اين برنامه‌ها شامل موسيقي، فيلم، خبر و... مي‌شد.

در حالي كه همة جهان از آثار غربي و اروپايي مي‌نالند، فرانسوي‌ها از آثار آمريكايي و هاليوودي مي‌نالند و با تمهيداتي دست به كنترل، تصفيه مي‌زنند.

ساكنان كشورهاي شرقي و مسلمان، محصولات كمپاني‌هاي رؤياساز هاليوود و امثالهم را تنها وسيلة سرگرمي و تفنّن مي‌شناسند از همين رو، تماشاي فيلم در ميان آنها تداعي كنندة تخمه و ساندويچ بوده، همة اسباب بي‌خيالي، بي‌وضعي و انفعال. درست در همين اوقات بي‌وضعي، محصولات سينمايي، كتب داستاني، موسيقي و غيره كار خود را مي‌كنند.

همة تعاريف از بودن، زيستن و نحوة گذران حيات را جابه‌جا مي‌كنند و تمامي نمونه‌ها و نمادهاي دلخواه رؤياسازان را جايگزين مي‌سازند تا همة ساكنان زمين، آنچنان كه آنها مي‌خواهند و مطلوب خود و حافظ منافع مي‌شناسند، عمل كنند. بينديشند و در مسير تعيين شده مشي كنند. در نقاط عطف مهم، همين آموزه‌هاي جايگير شده در ناخودآگاه، كار خود را مي‌كند.

همة اهداف و خاستگاه صليب و صهيون را كه دستگاه‌هاي سياسي و نظامي دنبال نمي‌كنند. بسترساز اجزاي كليّة استراتژي‌هاي سياسي نظامي غرب، رسانه‌هاي غربي‌اند. اين اسباب به ظاهر فرهنگي، همة مستضعفان را براي راحت‌تر خورده شدن و با پاي خويش به دام فرو غلطيدن مهيّا مي‌سازند.

كمتر كسي از جايگاه، اهمّيت و نقش تعيين كنندة «فرهنگ» و فعّاليت‌هاي فرهنگي آگاهي كامل دارد. مديران اجرايي، محصولات فرهنگي را به مثابة فرهنگ مي‌گيرند. از اين رو سخت بستة صورت محصولاتند. به همين دليل هماره در انديشة وارد ساختن اين محصولات به قيمت ارزان از فروشگاه بزرگ غربي‌اند.

گاه ديگر در وقت تصميم‌سازي نيز، همة همّت خود را مصروف كپي‌برداري محصولات چند رسانه‌اي غربي در صورت و محتوا مي‌سازند.

گاهي نيز اين عمل نابه‌خردانه را با اين توجيه همراه مي‌كنند كه، چون مردم از موسيقي و آثار لوس‌آنجلسي استقبال مي‌كنند و از بازار آزاد كالاي مورد نيازشان را مي‌خرند، خود با توليد مشابه اين آثار بازار و ذهن مردم را تحت كنترل مي‌گيريم. از همين جا «موسيقي مشابه، خوانندگان مشابه و فيلم‌هاي مشابه» فراوان داريم. همگي با پروانه و آرم و نشان اسلامي توليد مي‌شوند و از آنجا كه اين آثار بسيار بد و كليشه‌اي ساخته مي‌شوند، باعث مضحكه و خنده نيز مي‌شود. در جايي يا اثري با خبر شدم كه «شجاع الدّين شفا» فراماسونر و سرسپردة دستگاه ماسوني پهلوي گفته بود كه ما مأموران خود را چنان پرورده و در دستگاه كاشته‌ايم كه خلاصي از دست ما و اهداف ما به اين سادگي ممكن نيست. سخني با اين مضمون نقل شده بود. درست يا غلط بودن اين نقل قول مهم نيست. مهم آن است كه بسياري از محصولات فرهنگي ما، ردّ و نشان اين مأموران دانسته يا ندانسته را برملا مي‌سازند.

انتشار عناوين بي‌شماري از كتب ضالّة و مضلّة فرق و نحله‌ها، رمان‌ها و داستان‌ها و... را كه قفسه‌هاي كتابفروشي را مملوّ ساخته‌اند از كجا و چگونه سر بر آورده‌اند. انتشار آثاري شناخته شده از نويسندگاني چون «دون براون» كه توسط چندين ناشر به طور هم زمان ترجمه و منتشر مي‌شود، حاصل يك اتّفاق ساده است؟

ترجمه و دوبلة آخرين آثار روز سينمايي هاليوود كه جملگي با جهت‌گيري خاصّ فرهنگي و حتّي سياسي ـ اجتماعي عليه مستضعفان ساخته شده‌اند را بايد بر عنوان يك سوءتفاهم شناخت؟

هر كس كه اطّلاعات اندكي از رسانه، پروپاگاند و نقش حيرت‌انگيز نمادها در انتقال غيرمستقيم، امّا مؤثّر آموزه‌هاي مورد نظر كارگردانان و صاحبان كمپاني‌هاي رؤياساز داشته باشد، به خوبي درمي‌يابد كه همة ابتذال در صورت و سينة زنان هنرپيشه منحصر نمي‌شود كه بتوان با چند دستگاه كامپيوتر و چند تكنسين آن را پوشش داد يا صحنه‌هاي مورد نظر را از ميان فيلم برداشت. اين سخن بس كودكانه است، اگر گفته شود، مردم اين آثار را ديده‌اند يا از كنار خيابان با قيمت اندكي خريده‌اند، ديگر چه باك.

عذر بدتر از گناه كه نمي‌توان آورد. از كاهلي و عدم نظارت و كنترل ماست كه باز مكّارة فيلم و موسيقي به صحن كليّة خواروبارفروشي‌هاي شهر و روستا كشيده شده است. سرمايه‌گزاري‌ كلان براي بازسازي صحنه‌ها و ترجمه و دوبلة سريال‌هاي تلويزيوني آمريكايي، همچون «لاست» و... با هيچ دليل و برهاني پذيرفته نيست. چنان كه برخي شواهد حكايت از آن دارد كه مقدّمات اين خدمت به اهالي فرهنگ با رقمي قريب به يك‌صد ميليون تومان فراهم آمده است.

به همان سان كه تمديد اعتبار مجوّز فعّاليت حمايت كنندگان شبكة صهيونيستي «فارسي وان» كه به گزارش شبكة اطّلاع‌رساني «جهان» اين رقم حمايتي بالغ بر 500 هزار دلار در ماه مي‌شود، پذيرفتة هيچ كس نيست.
بي‌گمان «چشم‌ها را بايد شست جور ديگر بايد ديد!»

نويسنده:اسماعيل شفيعي سروستاني
ادامه مطلب
یک شنبه 19 اردیبهشت 1389  - 1:21 PM
شركت تايواني اچ‌تي‌سي گوشي هوشمند جديدي را با نام Evo 4G وارد بازار خواهد كرد كه مبتني بر نسخه 1/2 سيستم‌عامل متن‌باز اندرويد گوگل ساخته شده است.

 اين گوشي هوشمند از تاريخ ششم ژوئن به صورت رسمي وارد بازارهاي جهاني مي‌شود و قرار است به انضمام قرارداد مخابراتي با قيمت 200 دلار و بدون قرارداد مذكور با قيمت 600 دلار به دست كاربران آمريكايي برسد.
گفته مي‌شود كه كاربران آمريكايي در صورت خريد اين محصول از شركت مخابراتي اسپرينت، بايد به مدت دو سال از خدمات مخابراتي آن استفاده كنند.
اين گوشي به گونه‌اي ساخته شده است كه مي‌تواند اطلاعات خود را به صورت بي‌سيم با انواع دستگاه‌هاي الكترونيكي به‌اشتراك بگذارد.
گوشي جديد شركت اچ‌تي‌سي كه پيشرفته‌ترين گوشي هوشمند دنيا محسوب مي‌شود، قادر است از شبكه مخابراتي 4G و قابليت‌هاي پيشرفته ارتباطي آن استفاده كند. اين گوشي دوربين ديجيتالي 8 مگاپيكسلي را در خود جا داده است و شامل دوربين ديجيتالي دوم براي برقراري تماس‌هاي تصويري با كيفيت 3/1 مگاپيكسل مي‌شود.
نمايشگر لمسي باكيفيت اين دوربين به اندازه 3/4 اينچ ساخته شده و از نوع AMOLED است. اين گوشي پردازنده مركزي يك گيگاهرتزي Snapdragon را نيز در خود جا داده است.
ادامه مطلب
یک شنبه 19 اردیبهشت 1389  - 1:19 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 84

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5872048
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی