به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

خواص سيب به اندازه‌اي زياد است كه گفته مي‌شود خوردن يك عدد از اين ميوه در روز، مانع از بروز بسياري از انواع بيماري‌ها مي‌شود.

 اين در حالي است كه بخش عمده‌اي از اين خواص در پوست سيب قرار دارد تا جايي كه به گفته محققان نيمي از ويتامين ث موجود در سيب، در پوست آن است.
علاوه بر اين پوست سيب حاوي مقدار زيادي فلاونوئيد است كه از سلامت قلب محافظت مي‌كند.
فلاونوئيدهاي مختلف هر يك نقش متفاوتي را در بدن برعهده دارند كه از آن جمله، تأمين آنتي‌اكسيدان براي كاهش التهابات، جلوگيري از انباشته شدن پلاكت‌هاي خوني، تنظيم فشار خون و كمك به متوقف ساختن توليد بيش از حد چربي در سلول‌هاي كبد است.
پوست سيب همچنين حاوي فيبر بسيار بالايي است، از اين‌رو مانع از ذخيره كلسترول در رگ‌هاي خوني شده و روده‌ها را نيز تميز مي‌كند. اين پوست خوراكي به خنثي كردن اثرات راديكال‌هاي آزاد در بدن نيز كمك مي‌كند.
مطالعات انجام گرفته روي پوست سيب حاكي از آن است كه وجود تركيبي به نام فنوليك در پوست سيب، خواص ضدسرطاني را همراه خواهد داشت.
از اين‌رو پوست سيب داراي قدرت بالقوه‌اي در مبارزه با سلول‌هاي سرطاني خصوصاً سرطان سينه، كبد و روده است.
شبكه ايران نوشت؛ علاوه بر اين پوست سيب در كنترل قند خون نيز نقش داشته و حاوي مواد مغذي‌اي چون آهن، پتاسيم و گروه ويتامين ب است.
ميزان تركيبات فتوشيميايي مفيد موجود در پوست سيب، بيش از شش برابر ميزان موجود در ميوه آن است.
اين تركيبات براي حفظ سلامت و جلوگيري از ابتلا به انواع بيماري‌ها تأثير بسزايي دارند.
آنتي‌اكسيدان موجود در پوست سيب نيز از بروز انواع بيماري‌هاي قلبي - عروقي، سرطان، ديابت و آلزايمر جلوگيري مي‌كند. همچنين مانع از صدمات سلولي ناشي از اثرات اكسيداسيوني استرس شده و علاوه بر محافظت از آنها، سلول‌هاي آسيب ديده را ترميم مي‌كند.
قدرت آنتي‌اكسيدان موجود در پوست سيب پنج برابر قدرت آنتي‌اكسيداني تمشك آبي، 11 برابر قدرت آنتي‌اكسيداني كلم بروكلي و 14 برابر قدرت آنتي‌اكسيداني آب انار خالص است.
براي پاك كردن پوست سيب و زدودن آلودگي آفت‌كش‌ها و ... از آن بايد سيب را به‌خوبي با آب سرد شست‌وشو داده و از مصرف مواد شوينده براي شستن آن خودداري كرد.علاوه بر اين استفاده از پوست سيب‌هاي ارگانيك مفيدتر خواهد بود.
ادامه مطلب
سه شنبه 25 خرداد 1389  - 11:08 PM
اشاره:
انقلاب‌هاي رنگي به يك رشته از تحركات مرتبط با هم اطلاق مي‌شود كه بدون درگيري‌هاي فيزيكي و بدون خون‌ريزي يك نظام سياسي سقوط و نظام سياسي ديگري جايگزين آن مي‌شود. اين نوع انقلاب‌ها بيشتر در جوامع پساكمونيستي در اروپاي شرقي، مركزي و آسياي مركزي توسعه يافت تا به كمك اين تحركات، نظام سياسي وابسته به غرب در اين جوامع مستقر شود. يك نمونه از اين تحركات براندازانه نيز پس از انتخابات دهم رياست‌جمهوري در ايران شكل گرفت كه به گفته اكثر كارشناسان از نوع انقلاب‌هاي رنگي كشورهاي پساكمونيستي است. اما براي درك هرچه بيشتر اين واقعيت گفت‌وگويي با يك ايراني مقيم اوكراين انجام شده كه در سال 2004 همزمان با انقلاب رنگي اوكراين در اين كشور حضور داشته است؛ از طرف ديگر وقايع پس از انتخابات ايران را نيز از نزديك ديده و آنها را شبيه‌سازي كرده است.

بقيه در ادامه

ادامه مطلب
سه شنبه 25 خرداد 1389  - 11:08 PM
اشاره:
بيشتر افراد نظر مثبتي نسبت به «اومانيسم» يا بشرانگاري دارند. اين انگاره مفاهيمي چون نوع‌دوستي، صلح و برادري را به ذهن بسياري متبادر مي‌كند. اما معناي فلسفي اومانيسم فراتر از اين است.

اومانيسم طرز تفكري است كه مفاهيم بشري را در مركز توجه و تنها هدف خود قرار مي‌دهد. به عبارت ديگر بشر را به رويگرداني از خالق خويش و اهميت دادن به خود وجودي و هويتي فرا مي‌خواند. لغت اومانيسم را در يك فرهنگ لغت ساده چنين مي‌يابيد: «نظام فكري مبتني بر ارزش‌ها، خصايص و اخلاقياتي كه پنداشته مي‌شود فارق از هر گونه قدرت ماوراء الطبيعي، درون انسان وجود داشته باشند.»1

بقيه در ادامه
ادامه مطلب
سه شنبه 25 خرداد 1389  - 11:07 PM
در حالي كه اپل با راه اندازي فروشگاه موسيقي آي تيونز به امپراطور دنياي موسيقي ديجيتال مبدل شده، گوگل قصد دارد سرويس موسيقي خاص خود را راه اندازي كرده و با اين شركت رقابت كند.

 منابع متعددي در صنعت موسيقي ديجيتال راه اندازي سرويس موسيقي را توسط گوگل تاييد كرده و مي گويند اين سرويس از پاييز راه اندازي شده و بارگذاري موسيقي را در ازاي پرداخت پول ممكن مي كند.
گوگل براي آنكه بهتر بتواند با اپل رقابت كند، اعلام كرده كه گوشي هايي را در اختيار كاربران اين سرويس قرار مي دهد كه مجهز به سيستم عامل اندرويد همين شركت بوده و داراي امكاناتي براي تسهيل بارگذاري موسيقي است.
گوگل براي جلب نظر بيشتر و ارائه سرويسي قدرتمند مذاكرات مخفيانه اي را نيز با برخي توزيع كنندگان بزرگ موسيقي به عمل آورده كه هنوز از محتوا و ماهيت آنها اطلاع چنداني در دسترس نيست.
اين مذاكرات از ماه ژانويه شروع شده و ظاهراً تا چهار شركت پخش موسيقي را در بر مي گيرد. اين موتور جستجو همچنين قصد دارد تا اين سرويس را با خدمات جستجوي خود تركيب كند.
ادامه مطلب
سه شنبه 25 خرداد 1389  - 11:06 PM
محققان دانشگاه رايس و همكاران‌شان در فنلاند راهي براي ساخت غشاء‌هاي نانولوله كربني، توسعه داده‌اند. اين غشاءها مي‌توانند به‌عنوان فيلتر‌هاي هواي فوق‌العاده ريز و به‌عنوان چارچوب ‌هايي براي كاتاليست‌هايي كه واكنش‌هاي شيميايي را تسريع مي‌كنند، كاربردهاي گسترده‌اي داشته باشند. اين نتايج نشان مي‌دهند كه چگونه چنين فيلتر‌هايي مي‌توانند 99 درصد ذراتي با قطرهاي كمتر از يك ميكرومتر، را از هوا حذف كنند.
ميكروافزاره‌هاي نانولوله‌اي، با جنگل‌هايي از نانولوله‌هاي كربني رشد يافته داخل خلل و فرج، مي‌توانند به‌عنوان فيلتر يا حاملي براي كاتاليست‌ها عمل كنند.
اين گروه تحقيقاتي به رهبري روبرت واجتاي، با استفاده از روش ترسيب بخار شيميايي (CVD) افزاره‌هايي ساخته است كه در ابتداي اين فرآيند شبيه به سر دوش‌هاي ريز هستند. بعد 30‌ دقيقه در كوره CVD، اين حفره‌ها كه بوسيله ليزر‌ در اين قالب‌هاي دي‌اكسيد سيليكون ايجاد شده‌اند، با جنگلي از نانولوله‌هاي كربني پر مي‌شوند. از داخل اين نانولوله‌هاي كربني فقط ذراتي با قطرهايي در مقياس نانو، مي‌توانند عبور كنند.
هنگامي كه اين نانولوله‌ها با مواد شيميايي كاتاليستي عامل‌دار مي‌شوند، ذرات از يك طرف اين فيلتر با يك شكل وارد مي‌شوند و از طرف ديگر با شكلي ديگر خارج مي‌شوند. اين فرآيند مشابه با فرآيندي است كه بوسيله مبدل‌هاي كاتاليستي در ماشين‌ها اتفاق مي‌افتد و در آن مونواكسيدكربن، هيدروكربن‌ها و ناكس تبديل به مخلوط غيرسمي از دي‌اكسيد كربن، نيتروژن و آب مي‌شوند.
واجتاي گفت: حتي موقعي كه اين حفره‌ها خيلي از خود اين ذرات بزرگ‌تر هستند، اين افزاره‌ مي‌تواند يك فيلتر خيلي مؤثر باشد. ايده اساسي اين است كه شما اين جنگل نانولوله كربني را داريد، گاز از سرتاسر آن عبور مي‌كند و بدليل فاصله خيلي كم بين اين لوله‌ها، اتم‌هاي گاز قبل از رسيدن به طرف ديگر، به ديواره‌ها برخورد مي‌كنند و طي اين برخوردها مي‌توانند تبديل شوند.
وي اضافه كرد: اين برهم‌كنش بسيار قوي، در مقايسه با مواد ماكروسكوپي و حتي بعضي از مواد ميكروسكوپي، منجر به فيلتر يا پايه كاتاليستي مي‌شود كه بسيار مؤثرتر از فيلتر جذب‌كننده – ذره‌اي بسيار مؤثر (HEPA) عمل مي‌كند. در حقيقت اين ديسك‌هاي پر شده از نانولوله‌ها صد برابر بهتر از مواد استفاده شده در فيلتر‌هاي HEPA، نانوذرات را از هواي آزمايشگاهي حذف كردند.
نفوذپذيري اين فيلترها قوياً به چگونگي رشد نانولوله‌ها كه چگالي و طول‌شان را مشخص مي‌كند، بستگي دارد. اين محققان با ترسيب پالاديوم روي اين نانولوله‌ها و استفاده از آن‌ها براي تبديل پروپن به پروپان (يك تست محك براي كاتاليز) توانايي اين فيلتر‌ها را براي عمل به‌عنوان كاتاليست، بررسي كردند. آن‌ها متوجه شدند كه اين غشاء‌هاي فعال فعاليت كاتاليستي پايدار و عالي نشان مي‌دهند.
نتايج اين تحقيق در مجله‌‌ ACS Nano منتشر شده است.
 
ادامه مطلب
سه شنبه 25 خرداد 1389  - 10:47 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 74

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6036293
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی