به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

عكاس خبري تايمز طي يادداشتي توصيه‌هاي ويژه‌‌اي را براي عكاسان تازه كار خبري منتشر كرد.
http://farm4.static.flickr.com/3286/2447827016_ce4a409d70.jpg
 عكس آنلاين نوشت: بن گر (Ben Gurr) عكاس خبري تايمز 10 توصيه را به عكاسان خبري در قالب يادداشتي نوشته است كه در سايت Times منتشر شده است:

1- عكاسان بايد با تمامي تجهيزات خود آشنايي كامل داشته باشند، احياجي نيست كه نگاهي فني به قضايا داشته باشيد، زياد عكس بگيريد تا در طول زمان نوع نگرش شما، در عكسهايتان خودش را نشان دهد.

2- سوژه خود را با حس كنجكاوي بچه گانه زير نظر بگيريد و در عين حال حواستان به پيش زمينه باشد.

3- از نور طبيعي استفاده كنيد و همان چيزي را كه ميبينيد در عكستان ثبت كنيد.

4- سعي نكنيد روي سوژه تان تاثير بگذاريد يا به او بگوييد كه چه كاري انجام دهد، بگذاريد سوژه خودش باشد، طوري كه انگار شما آنجا حضور نداريد.

5- دوربين يك ابزار ساده براي عكاسي است : نگداريد ابزارها شما را از هدفتان دور كند.

6- پيشرفتهاي فن آوري در دوربين باعث كم شدن اشتباهات مي شود، اما اگر شما مرتكب اشباهي شديد، از آن درس بگيريد

7- استفاده از نرم افزارهاي كامپيوتري براي افزايش كيفيت تصاوير پيش از حد مورد استفاده قرار مي گيريد و در آن مبالغه مي شود.

8- نوشتن شرح تصاوير براي بهبود بخشيدن به توضيح عكس بايد 100درصد دقيق باشد. هميشه املاي نوشتاري نام ها را بررسي كنيد.

9- با مردم صحبت كنيد : آنها هميشه پر از اطلاعات مفيد هستند.

10- بهترين عكسهاي شما اگر به موقع به دست سردبير نرسند، بي ارزش خواهند بود و اخبار سوخته تلقي خواهند شد. هميشه در هر شرايطي راههاي ارسال عكسهاي خود را درنظر داشته باشيد.

و براي اطمينان : از شارژ بودن باتريهاي خود اطمينان حاصل كنيد، پول خرد براي پاركبانها همراه داشته باشيد، هميشه باك ماشين خود را پر نگاه داريد و آماده هر اتفاق ناگهاني باشيد.
ادامه مطلب
پنج شنبه 31 تیر 1389  - 7:22 PM
يك پشه موذي گوينده تلويزيوني تايوان را راهي بيمارستان كرد.
http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/img/daneshnameh_up/3/33/009729.jpg
 واحد مركزي خبر نوشت: ‌ورود پشه موذي به دهان گوينده خبر تلويزيون تايوان به هنگام اجراي زنده، او را مجبور به قطع برنامه كرد و در نهايت از استوديو خبر به بيمارستان كشاند. اين پشه به قدري داخل دهان هوانگ چينگ شد كه به ديواره ناي او چسبيد و باعث تنگي نفس شديد شد.

مسئولان تلويزيون تايوان مجبور شدند تا زمان پيدا كردن جايگزين براي گوينده خبر، چهار دقيقه تبليغات تلويزيوني پخش كنند.

هوانگ بعد از اينكه از بيمارستان مرخص شد گفت: "هرگز فكر نمي‌كردم يك پشه چنين قدرت زيادي داشته باشد واقعا روز بدي بود. "
ادامه مطلب
پنج شنبه 31 تیر 1389  - 7:09 PM
صفحه اصلي سرويس‌دهنده وبلاگي "بلاگفا " از دسترس كاربران خارج شده است.

 در حال حاضر صفحه اصلي بلاگفا از دسترس كاربران خارج شده است اما وبلاگ‌هاي زيرمجموعه اين سرويس با اندكي اختلال همچنان در حال فعاليت هستند.

هم اكنون در صورت مراجعه به آدرس بلاگفا پيغامي مبني بر اينكه "كاربران محترم در حال تغييراتي در سايت هستيم، براي دقايقي امكان ارائه خدمات سايت وجود نخواهد داشت، بزودي باز خواهيم گشت، از صبر و اعتماد شما متشكريم " نمايش داده مي‌شود.

بر اساس اين گزارش، اين مشكل از روز گذشته وجود داشته و كاربران اين سرويس‌دهنده وبلاگي امكان دسترسي به صفحه مديريت وبلاگ خود را ندارند.
ادامه مطلب
پنج شنبه 31 تیر 1389  - 7:02 PM
http://www.theepochtimes.com/n2/images/stories/large/2009/03/05/1hivv.jpg

اگر بخواهيم سه آرزوي بزرگ بهداشتي را براي دنياي معاصر بشماريم، قطعا درمان يا ساختن واکسني براي ايدز يکي از آنهاست....

 پس از دو دهه تلاش گسترده دانشمندان براي رام کردن اين بيماري مرگبار آرام‌آرام نتايج پژوهش‌هاي گوناگون در اين زمينه به صفحه‌هاي نشريات علمي راه پيدا مي‌کنند. درست يک سال پيش در همين صفحه از پروژه تحقيقاتي دکتر برتون و همکارانش براي ساختن واکسن ايدز گفتيم. امروز اما نوبت به مرکز ملي تحقيقات بيماري عفوني و آلرژيک آمريکا رسيده است؛ مرکزي دولتي که بودجه تحقيقاتي آن در زمينه ايدز يک تنه با مجموع بودجه تمام سازمان‌هاي تحقيقاتي جهان برابري مي‌کند. دکتر آنتوني مافوچي، مدير اين مرکز ايمان دارد که تا رسيدن به واکسن ايدز راه چنداني باقي نمانده است. هرچند ويروس HIV مرموزتر از اين حرف‌هاست و براي رسيدن به يک جواب قطعي بايد همچنان منتظر ماند.

تا بيش از دهه 80 ميلادي، ايدز نامي ناآشنا براي مردم جهان بود. در روزگار ما اما 33 ميليون نفر در جهان به ويروس اين بيماري آلوده هستند. از سال‌هاي آغازين دهه 80 تا به امروز 25 ميليون نفر در جهان بر اثر اين بيماري جان سپرده‌اند. طبق آمارهاي آژانس ايدز سازمان ملل (UNAIDS) سالانه 2 ميليون نفر به دليل ابتلا به اين بيماري و عوارض آن مي‌ميرند.

در حال حاضر کشورهاي جنوبي صحراي آفريقا بالاترين آمار ابتلا و مرگ و مير ناشي از اين بيماري را به خود اختصاص داده‌اند. در عوض شيوع آلودگي به ويروس HIV و بيماري‌ ايدز در ايالات متحده و اتحاديه اروپا در يک دهه گذشته با کاهش چشمگيري همراه بوده است. آگاهي‌رساني عمومي، آموزش هوشمندانه روش‌هاي پيشگيري و به کار بردن جديدترين شيوه‌هاي درماني باعث شده است تا ديگر ايدز اولين دغدغه بهداشتي کشورهاي پيشرفته نباشد.

با وجود اين اداره کنترل و پيشگيري بيماري‌هاي آمريکا در سال گذشته اعلام کرد که سالانه 40 هزار مورد جديد اين بيماري در اين کشور شناسايي مي‌شود.
چرا ساختن واکسن ايدز شبيه يک معجزه است؟

ويروس HIV مرموزترين و غيرمنتظره‌ترين عامل بيماري‌زايي است که دانشمندان تا امروز با آن مواجه بوده‌اند. اين ويروس از هر وسيله‌اي استفاده مي‌کند تا سيستم دفاعي بدن را گمراه کند.

از طرف ديگر ويروس ايدز با سرعتي باورنکردني جهش پيدا مي‌کند و دايما تغيير چهره مي‌دهد. چنانکه به گفته دانشمندان تنوع ويروس‌هاي جهش‌يافته تنها در بدن يک فرد مبتلا به اين بيماري با تمام انواع گوناگون ويروس آنفلوآنزا در سراسر جهان در طول يک فصل سال برابري مي‌کند. به گفته دکتر دنيس برتون، استاد ايمونولوژي موسسه تحقيقاتي اسکريپ، کشف واکسن يا ساختن دارويي براي مبارزه با اين ويروس به منزله تيراندازي به يک «هدف متحرک» است. با وجود اين دانشمندان سال‌هاست که به دنبال پاشنه آشيل اين ويروس هستند؛ بخشي که طي جهش‌هاي متعدد اين ويروس کم و بيش ثابت باقي بماند.

در حال حاضر دانشمندان براي ساختن واکسن ايدز در دو جناح متفاوت در برابر اين ويروس موضع گرفته‌اند.

گروهي از پروژه‌هاي تحقيقاتي سال‌هاست که روي توليد واکسن‌هايي بر پايه پادتن‌هاي مشخص متمرکز شده‌اند، پادتن‌هاي پرقدرتي که توانايي نابودي طيف وسيعي از گونه‌هاي متناوب ويروس ايدز را دارا باشند.
در مقابل گروه ديگري از دانشمندان به فکر ساختن واکسن‌هايي هستند که سيستم ايمني بدن را از طريق تحريک‌، توليد و تکثير سلول‌هاي دفاعي T تقويت کند. هر دوي اين رويکردها تا امروز به شيوه آزمايش و خطا پيش آمده‌اند و شيوه‌هاي پيشنهادي آنها با موفقيت و شکست‌هايي همراه بوده است. مثلا يکي از بزرگ‌ترين پروژه‌هاي تحقيقاتي با نام AIDSVAX در تايلند و هند نتوانست نتايج اميدوارکننده‌اي به دنبال داشته باشد. واکسن مورد استفاده در اين پروژه تحقيقاتي بر پايه چند پادتن موثر ساخته شده بود و در سال 2003 ميلادي به‌طور گسترده‌اي در ساکنان اين مناطق مورد استفاده قرار گرفت. 4 سال بعد در سال 2007 ميلادي شرکت داروسازي مرک واکسن توليدي خود را به طور آزمايشي معرفي کرد. واکسني که بر پايه تقويت و تحريک سلول‌هاي T ساخته شده بود. هر چند اين پروژه پر سر و صدا زودتر از آن چيزي که تصور مي‌شد متوقف شد. دانشمندان طي اين پروژه تحقيقاتي متوجه شدند که افراد دريافت‌کننده اين واکسن حتي نسبت به افراد معمولي بيشتر در خطر ابتلا به بيماري ايدز قرار دارند. منبع: UNAIDS+Time+AP

ادامه مطلب
پنج شنبه 31 تیر 1389  - 10:50 AM
http://dvice.com/pics/Telescope-eye-implant.jpg

دانشمندان آمريکايي تکنولوژي جديدي به بازار عرضه کرده‌اند که مي‌تواند جلوي نابينا شدن در سنين پيري را بگيرد....

 اين تکنولوژي در واقع تلسکوپ بسيار کوچکي است که در چشم کاشته مي‌شود. شايع‌ترين علت از دست دادن بينايي در سنين کهنسالي بيماري ARMD (تخريب ماکولا وابسته به سن) است. در اين بيماري ديد مرکزي چشم کم‌کم از بين مي‌رود. در ابتدا فرد قادر به خواندن نيست. پس از مدتي تماشاي تلويزيون سخت مي‌شود و درنهايت حتي تشخيص صورت ديگران براي فرد مبتلا غيرممکن خواهد شد. مراحل انتهايي اين بيماري تاکنون جزو امراض غيرقابل درمان طبقه‌بندي مي‌شدند و مبتلايان به ARMD درنهايت محکوم به نابينايي بودند. اما پس از اين يک تلسکوپ مينياتوري همه مشکلات را حل خواهد کرد. ولي اين وسيله کوچک چطور کار مي‌کند؟ درواقع تلسکوپ به وسيله جراحي وارد يکي از چشم‌ها مي‌شود و ديد مرکزي بهتري براي آن چشم ايجاد مي‌شود، سپس پيام‌هاي بينايي مربوط به ديد مرکزي از چشمي که تلسکوپ دارد و پيام‌هاي مربوط به ديد محيطي از چشم ديگر فرد به سمت مغز مي‌روند. مغز اين 2 پيام را با هم مخلوط مي‌کند و درنهايت فرد مبتلا ديد خوبي از يک شيء خواهد داشت. دکتر مالونيا ايدل‌من، مدير بخش قطعات بينايي در سازمان غذا و داروي آمريکا مي‌گويد: «در حال حاضر تنها وسايلي که اندکي به بيماران ARMD کمک مي‌کنند، تلسکوپ‌هاي دستي يا تلسکوپ‌هايي هستند که روي عينک سوار مي‌شوند. اما اين تلسکوپ مينياتوري جديد که سايزي برابر با يک نخود دارد زندگي بيماران را به طور کلي متحول خواهد کرد. البته فردي که جراحي روي او انجام مي‌شود بايد به دقت و پس از انجام معاينه‌هاي کامل چشمي انتخاب شود.»
انتخاب افرادي که کانديداي انجام اين عمل جراحي باشند، شرايط ويژه‌اي دارد. سن اين بيماران بايد بيش از 75 سال و کاهش ديد آنها اثبات شده باشد. در ضمن اين افراد علاوه بر اين مشکل بايد نياز به عمل کاتاراکت هم داشته باشند. درواقع شرايط اين بيماران بايد به گونه‌اي باشد که انجام اين عمل به تمام عوارض و ريسک‌هايش بيارزد. مثلا ممکن است هنگام جراحي، قرنيه پاره شده و وضعيت بينايي از قبل هم بدتر شود. طبق آمار سازمان غذا و داروي آمريکا، پس از يک تحقيق اوليه قدرت بينايي 90 درصد بيماران حداقل 2 درجه بهبود پيدا کرده است. لازم به ذکر است که در حال حاضر اين تلسکوپ مينياتوري 15‌هزار دلار آمريکا قيمت دارد. منبع: FDA.gov
گريه با صورت تازه

دکتر لارنت لانيتري، جراح معروف فرانسوي باز هم شگفتي ديگري آفريد. يک ماه پيش دکتر لانيتري صورت جديدي به يک مرد 35 ساله که مبتلا به نوعي بيماري ژنتيکي خاص بود، پيوند زد. البته اصولا شهرت اين جراح به دليل پيوندهاي صورتي است که انجام داده اما اين بار يک تفاوت اساسي وجود داشت. اين صورت جديد همراه با مجاري اشکي به بيمار پيوند زده شد. اين بيمار 35 ساله امروز با صورت جديد خود گريه مي‌کند و اشک مي‌ريزد. پيوند اعصاب اينقدر دقيق انجام شده که حتي روي چانه جديد اين مرد ته‌ريش هم روييده است. دکتر لانيتري مي‌گويد: «بيمار 35 ساله من که جروم نام دارد در حال حاضر خيلي خوشحال و راضي به نظر مي‌رسد. حال جسمي او هم کاملا خوب است. البته هدف تيم جراحي ما فقط ساختن صورت‌هاي زيبا نيست بلکه بازگشت به جامعه و شروع يک زندگي عادي هدف نهايي اين جراحي‌ها به حساب مي‌آيد.» اين جراحي دوازدهمين پيوند صورت در دنيا است. اولين پيوند در سال 2005 ميلادي و روي زني که صورت او را سگ گاز گرفته بود انجام شد. در آن زمان بيني، چانه و دهان جديدي به اين زن پيوند زده شد. به عقيده ساير جراحان، پيوند مجاري اشکي و پلک‌ها اعجاب‌انگيزترين بخش اين پيوند است. چون اعصاب منطقه بايد دوباره در محل مناسب رشد کنند. علاوه بر آن پلک‌ها بايد اينقدر مقاوم باشند که از چشم‌ها محافظت کنند و در عين حال بايد عصب‌رساني فوق‌العاده‌اي داشته باشند تا بتوانند در چند‌صدم ثانيه پلک بزنند. خطر پس زدن پيوند در اين گونه جراحي‌ها هم مثل هر پيوند ديگري وجود دارد. بنابراين، اين بيماران هم مثل ساير پيوندي‌ها، بايد داروهاي سرکوب‌گر ايمني مصرف کنند. پيوند صورت همراه مجاري اشکي و پلک‌ها بسيار سخت‌تر از پيوند صورت به تنهايي است. به هر حال جراحان معروف سراسر دنيا به دکتر لانيتري تبريک گفته‌اند و منتظر نوآوري‌هاي ديگر اين جراح بزرگ هستند.

منبع: AP

ادامه مطلب
پنج شنبه 31 تیر 1389  - 10:46 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 77

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5822953
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی