به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

متخصصان ايمني رايانه با اشاره به قدرت هكرها در دسترسي به اطلاعات شخصي پيشنهادهاي متفاوتي را براي محافظت و به ياد سپردن رمزعبور رايانه‌ ارائه مي كنند.

 "سي‌نت " نوشت: بروس اشنير ، متخصص رمزنگاري در گذشته معمولا رمزهاي عبور خود را بر روي قطعه كاغذ مي نوشت و آن را در كيف پول خود نگه مي داشت.

اما امروز وي از ابزار ذخيره رمز عبور "Password Safe " كه پنج سال پيش آن را ابداع كرده است استفاده مي كند و با كمك آن به جاي به خاطر سپردن چند رمز عبور ، يكي را به خاطر مي سپارد تا به ليست رمزهاي عبور خود دست پيدا كند. با اين حال وي همچنان معتقد است شيوه كاغذي براي افرادي كه هميشه به رايانه دسترسي ندارند بهتر است.

"فليپ زيمرمان " بنيانگذار شركت ايمني رايانه PGP رمزهاي عبورش را بر روي فايل متني رمزگذاري شده اي ذخيره مي كند كه از آن به عنوان "سيستم محافظت رمز عبور دستي و طاقت فرسا " ياد مي كند. افرادي هستند كه به شيوه اي كاملا متفاوت رمزهاي عبور خود را حفظ مي كنند، فردي مانند "كارستن نول " كه تخصصش در رمزگشايي از رمزهاي عبور است آنها را در ذهن خود نگه داري مي كند.

طي تحقيقاتي غير رسمي بر روي ده ها نفر از متخصصان ايمني مشخص شد كه هنوز بسياري از آنها از شيوه قديمي قلم و كاغذ براي محافظت رمزهاي عبور خود استفاده مي كنند حتي يكي از اين متخصصان تاييد كرد رمزهاي عبور خود را بر روي برگه هاي يادداشت چسب دار نوشته و زير صفحه كليد رايانه اش مي چسباند.

مديريت و كنترل بر روي رمزهاي عبور يكي از مشكلاتي است كه براي هر فردي كه رايانه اي را لمس كرده باشد به وجود خواهد آمد. كاربران نه تنها بايد به صورت متوالي براي عضويت در شبكه هاي اجتماعي مختلف رمزهاي عبور مختلف به وجود آورند، انجام امور مالي و تجاري روزانه از طريق رايانه ها و اينترنت نيز نيازمند ايجاد و استفاده از رمزهاي عبور متنوعي است.

از اين رو شيوه هاي متنوعي براي نظارت و تسلط بر رمزهاي ورود به وجود آمده است تا افراد بتوانند از شيوه كاغذ و قلم به شيوه هاي مدرن تري پناه ببرند: براي افرادي كه هميشه به رايانه دسترسي دارند ابزارهاي ذخيره رمز عبور بر روي رايانه گزينه مناسبي است. در كنار ابزاري مانند Password Safe، نرم افزارهاي ديگري از جمله KeePass و 1Passwordهستند كه ويژه رايانه هاي "مك " ساخته شده اند.

همچنين ابزارهاي تحت USB از قبيل MyKey نيز وجود دارند كه با كمك آن كاربر مي تواند رمزهاي عبور خود را همه جا به همراه داشته باشد. با اين حال اين نرم افزار از محدوديت هايي از قبيل نياز به سيستم عامل ويندوز برخوردار است. از سويي ديگر به گفته برخي از متخصصان ايمني استفاده از اين ابزار درست مشابه نوشتن رمزها بر روي كاغذ و گذاشتن تكه كاغذ در جيب است كه هر لحظه احتمال گم شدن آن وجود دارد.

شيوه ايمن تر حفظ رمزهاي عبور سپردن آنها به يك وب سايت ميزبان است كه براي اين كار حتما بايد از رايانه هاي عمومي و يا كافي نت ها استفاده شود و در عين حال كاربر بايد به شركت ارائه دهنده اين خدمات اطمينان داشته باشد. در اين ميان خدمات مديريت رمز عبور آنلاين و رايگاني نيز وجود دارند كه از آن جمله مي توان به RoBoForm Online اشاره كرد.

برخي از كاربران ذخيره كردن رمزهاي عبور را بر روي مرورگرهاي خود شيوه اي ساده و كارآمد مي دانند اما شايد آگاه نباشند كه هكرها و يا افرادي كه به رايانه ها دسترسي فيزيكي دارند قادر خواهند بود به سادگي به تمامي رمزهاي عبور آنها دسترسي پيدا كنند. از اين رو مرورگرهايي كه رمزهاي عبور را در خود پنهان كرده اند نيز بايد داراي رمز عبور شوند.

به اين منظور نرم افزار رايگان و جانبي به نام LastPass براي مرورگرهاي اينترنت اكسپلورر، فايرفاكس و كروم وجود دارد كه رمزهاي عبور را رمزگذاري كرده و آنها را بر روي ديسك سخت رايانه ها ذخيره مي كند، نرم افزاري كه مورد توجه بسياري از متخصصان ايمني قرار دارد.
صرف نظر از شيوه اي كه كاربران رمزهاي عبور خود را مديريت كرده و حفظ مي كنند، متخصصان ايمني رايانه بر اين باورند در هنگام انتخاب اين رمزها بايد سطوح مناسب ايمني را مورد توجه قرار داد.

براي مثال مي توان براي وب سايتي كه تنها براي خواندن اخبار وارد آن مي شويد، يك رمز عبور ساده انتخاب كنيد، اما براي ورود به وب سايتهايي كه در آن امور مالي و بانكي را انجام مي دهيد بايد به شكلي رمز عبور انتخاب كنيد كه حدس زدن آن براي هكرها كه به نرم افزار ويژه واژه نامه مجهزند، دشوار باشد. همچنين براي وب سايتهاي مختلف بايد از رمزهاي عبور متنوع استفاده كرد تا با آشكار شدن يكي از آنها، ديگر اطلاعات فرد به خطر نيافتد.

"بروس اشنير " متخصص ايمني و متخصص رمزنگاري و خالق نرم افزار Password Safe معتقد است رمزهاي عبور هنوز قابل استفاده اند، به شرطي كه از آنها به درستي استفاده شود.
ادامه مطلب
دوشنبه 28 تیر 1389  - 9:53 AM

حلقه ماه
پروژه "حلقه ماه" شیمیزو، ماه را به یک منبع غول‌پیکر تولید انرژی از خورشید تبدیل خواهد کرد. روبات‌ها صفحات خورشیدی به طول 10,880 و پهنای 400 کیلومتر را به دور ماه می‌کشند و به این ترتیب، حلقه‌ای بر ماه برای جمع‌آوری انرژی خورشید ایجاد می‌کنند. ابزارهای انتقال، این انرژی را به صورت ریزموج و لیزر به زمین ارسال کرده و در آنجا ایستگاه‌های جمع‌آوری آن‌ها را دریافت می‌کنند. بدی شرایط جوی بر این تولید نیرو تاثیر نخواهد داشت و این منبع اتمام‌ناپذیر و عاری از هرگونه آلودگی است
 

جزیره شناور در اقیانوس
اگر نمی‌توانید در اقیانوس آرام جزیره مخصوص به خود را داشته باشید، چطور است یک شهر شناور را با 50هزار نفر شریک شوید؟ ایده شناور سبز شیمیزو، ساخت شهرهای شناور غول‌پیکر زنبق مانند روی ساختاری از آلیاژهای منیزیوم است که در اقیانوس آرام حرکت می‌کند. این زیست‌گاه‌ها دی‌اکسیدکربن بیشتری نسبت به آن‌چه دفع می‌کنند، به خود جذب می‌کنند. در این مکان‌ها با دمای متوسط 26 درجه سانتی‌گراد می‌توانید از مناظر سراسر سال لذت ببرید. مردم در برج‌هایی به ارتفاع هزار متر زندگی می‌کنند و انرژی مصرفی خود را از انرژی خورشیدی، امواج، باد و انرژی حرارتی تامین می‌کنند.
 

هرم 1600 متری
هرم شهر مگا، ساخته شرکت شیمیزو، با بیش از 1600 متر ارتفاع، بزرگ‌ترین سازه جهان لقب خواهد گرفت. این هرم در جنوب شهر توکیو قرار می‌گیرد و چندین آسمان‌خراش 100 طبقه و جمعیتی معادل یک میلیون نفر را در خود جای خواهد داد.
 

شهرک فضایی روی ماه
پرواضح است که هر شرکت ساختمان‌سازی به تولیدات سازه‌ای روی سطح ماه علاقمند باشد. پایگاه قمری شیمیزو شامل واحد‌های کوچک به‌هم پیوسته است که از مواد موجود بر سطح ماه تولید شده است. این واحدها شش وجهی خواهند بود و در کنار یکدیگر قرار خواهند گرفت.‌
 

هتل فضایی
هتل‌های فضایی ایده جدیدی نیست. هتل‌های مدارگرد شیمیزو به آسانسورهایی 237 متری برای رفتن به سفینه‌های فضایی متصل هستند. این هتل‌ها که انرژی خود را به‌وسیله صفحات خورشیدی کسب می‌کنند، در ارتفاع 448 کیلومتری از زمین می‌گردند و در 64 اتاق، پذیرای میهمانان خود هستند. شیمیزو گفته است که حتی افراد آموزش‌ندیده نیز می‌توانند از اقامت خود در هتل فضایی لذت ببرند. البته هنوز اظهارنظری در رابطه با قیمت اتاق‌ها صورت نگرفته است!
 

شهرک‌های بیابانی
شبکه بیابان آبی شیمیزو مشابه ایده ساخت شهرهای شناور درون یا بالای اقیانوس است. در این پروژه قرار است شهرهایی در دریاچه‌های مصنوعی وسط بیابان ساخته شود. هدف ساخت دریاچه‌هایی بزرگ هر یک به پهنای 29 کیلومتر و پر کردن آن‌ها با آب دریاست. شبکه‌ای از نوارهای آبی، دریاچه‌ها را به اقیانوس متصل می‌کند. آب درون دریاچه‌ها نیز با دیوار محکم زیرزمینی محافظت می شود.‌
ادامه مطلب
دوشنبه 28 تیر 1389  - 9:44 AM
پدر و مادر دبيركل حزب الله لبنان كه محبوب ترين رهبر جهان عرب به شمار مي آيد، در كوچه پس كوچه هاي باريك ضاحيه (جنوب)بيروت در ساده ترين وضع ممكن زندگي سپري مي كنند.

همزمان با سالگرد پيروزي حزب الله بر اسراييل در جنگ 33 روزه، "خبرگزاري ايرنا "طي گزارشي به بررسي احوالات و زندگي پدر و مادر حسن نصرالله فردي كه چند سالي است در كنار گوش صهيونيست ها لرزه سختي بر اندام آنها انداخته، پرداخته و از ناگفته هاي زندگي فرزندشان از آنان پرسيده است.

بقيه در ادامه
ادامه مطلب
دوشنبه 28 تیر 1389  - 8:52 AM
شيخ راغب حرب در آخرين مصاحبه مطبوعاتي خود گفته است: علاقمندم توجه برادران مسلمان خويش را در همه كشورها به اين نكته جلب كنم كه اهداف بلند و متعالي ما براي برپايي حكومت الهي در زمين، و برچيدن بساط طاغوت تنها با اجراي فرامين امام خميني ميسر است

آن چه خواهيد خواند آخرين گفتگوي مطبوعاتي شيخ راغب حرب با هفته نامه الوحده الاسلاميه پيش از شهادت است:

بقيه در ادامه
ادامه مطلب
دوشنبه 28 تیر 1389  - 8:50 AM
مهندس فؤاد فحص بخشدارروستاي جبشيت رادگاه شيخ راغب حرب مي گويد: مردم اين روستا به مبارزه و جهاد شهرت دارند، و از ده‌‌ها سال پيش با استعمارگران فرانسه و سپس با اشغالگران صهيونيست جنگيده‌‌اند.

بي‌‌ترديد بيشتر لبناني‌‌ها به ويژه شيعيان جنوب از روستاي جبشيت كه بر قله كوهي به همين نام قرار گرفته به نيكي ياد مي كنند. از آن به عنوان يك كوه پر شكوه و مقاوم و استوار نام مي‌‌برند. هرچند كه مقاومت و شهادت شهيد شيخ راغب حرب به اين روستا عظمت و شكوه خاصي بخشيده است ولي آنگونه كه مهندس فؤاد فحص بخشدار آن گفته است، مردم جبشيت از دير باز به ستيزه جويي با بيگانگان و بيعدالتي حاكمان شهرت داشته اند:

بقيه در ادامه
ادامه مطلب
دوشنبه 28 تیر 1389  - 8:49 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 77

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5833823
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی