به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

اگر شما هم جزو آن دسته از علاقه‌مندان به سيستم عامل آندرويد هستيد که در حال حاضر، يک ويندوز موبايل روي دستشان بادکرده و لذت چنداني از سيستم عامل خود نمي‌برند، بهتر است اين ترفند را دنبال کنيد،‌شايد در انتهاي اين ترفند، همان گوشي را به يک گوشي آندرويدي مجهز کرديد.

نصب آندرويد: براي نصب آندرويد به يک ميکروSD نياز داريد که بيشتر از 2گيگابايت نباشد (SDHC). براي اين‌که بفهميد اين کارت مناسب است يا خير، روي ليبل آن را هم مي‌توان خواند و عبارت HC را جستجو کرد.

کارت ميکروSD بايد به‌صورت FAT

32
startup config يا startup را پيدا کنيد. حالا اين فولدر را باز کنيد و فايل startup.txt را کپي کنيد و در فولدر andboot مدل گوشي خود را پيدا کرده و اين فايل را آنجا بگذاريد. اين فايل به آندرويد مي‌گويد که چه نوع سخت‌افزاري در تلفن شما وجود دارد. بعد از اين‌که اين کار را انجام داديد، کل فولدر andboot را به کارت ميکروSD خود منتقل کنيد.
فرمت شود. ميکروSD را به کامپيوتر متصل کرده و فرمتش کنيد. براي اين‌که آندرويد را در گوشي خود نصب کنيد، بايد به دو نکته توجه کنيد. نخست پورت آندرويد است. بايد ببينيد چه نسخه‌اي از آندرويد براي گوشي شما پورت شده است. دوم نگارش آندرويد است. آندرويد از نگارش1 آغاز مي‌شود ولي معمولا پورت‌هاي 6/1 يا 1/2 براي آن قابل دريافت است. وقتي پورت مناسب را پيدا کرديد، فايل را از حالت فشردگي خارج کنيد. فولدري به نام andboot در آن وجود دارد. به andboot برويد و فولدر ديگري به‌نام

حالا ميکروSD را در تلفن قرار داده و مرورگر فايل را روي گوشي خود باز کنيد و به مموري کارت برويد. قبل از اينکه ادامه دهيد، مطمئن باشيد که گوشي را به برق متصل کرده‌ايد چون ممکن است گوشي هنگ کند. حالا فولدر andboot را باز کنيد يا

haret.exe را اجرا کنيد. اگر فايل startup.txt را درست کپي کرده باشيد، فايل اجرا شده و به‌سرعت نمايشگر آندرويد روي صفحه ظاهر مي‌شود. بعد از مدتي که يک سري متون روي صفحه به چاپ رسيد،‌‌ آندرويد روي سيستم شما نصب مي‌شود. بوت اول بيشتر از ديگر بوت‌ها زمان‌گير است. بايد حالا صفحه نمايش خود را کاليبره کنيد. تغيير تنظيمات و نصب نرم‌افزارها در مموري‌کارت ذخيره خواهد شد و در بوت بعدي نصب شده باقي خواهند ماند. براي راه‌اندازي مجدد آندرويد کافي است دوباره haret.exe را اجرا کنيد. (اگر گوشي را خاموش کرديد يا ريستارت کرديد.)

آندرويد براي اغلب گوشي‌هاي اچ‌تي‌سي و سامسونگ پورت دارد و قابليت نصب دارد.كليك

ادامه مطلب
دوشنبه 28 تیر 1389  - 8:20 AM
در اين ترفند به‌سرعت بررسي خواهيم کرد که با يک کول‌ديسک ساده، چطور مي‌توان همانند يک جعبه ابزار همراه رفتار کرد؟ سريع سراغ اين راهکارها مي‌رويم:

1- يک آيکون خاص براي کول‌ديسک خود بسازيد

اين حقه خيلي جديد نيست، ولي اگر از چند درايو USB استفاده مي‌کنيد، مفيد خواهد بود. براي اين‌کار بهتر است يک فايل با پسوند ico در درايو خود قرار دهيد. کافي است براي اين کار هم از سايت Converticon.com استفاده کنيد.

2- ايجاد مدياسنتر و راه‌اندازي آن

XBMC‌ يک نگارش دارد به‌نام XBMC Live، که مي‌تواند روي کول‌ديسک‌ها بنشيند و کول ديسک را به يک مدياسنتر مرتب و تر و تميز تبديل کند.

3- نجات سيستم عامل ويندوز

اگر سيستم اوبونتوي خود را در کول ديسک خود بريزيد، به‌سادگي مي‌توانيد هر چيز ويندوز که خراب است را تعمير کنيد. از طريق اوبونتو مي‌توانيد ويروس‌ها را از بين ببريد،‌فايل‌ها را ريکاور کنيد يا فضاي ديسک را آزاد کنيد.

4- نصب نرم‌افزار قابل حمل در ويندوز

اگر در ويندوزتان خيلي جا نداريد، يا اين‌که نرم‌افزارهاي خاصي را مي‌خواهيد هميشه همراه داشته باشيد، بهتر است يک نرم‌افزار قابل حمل روي کول‌ديسک خود بريزيد. فايرفاکس، کروم، پيجن، گيمپ و بسياري نرم‌افزار ديگر به‌صورت رايگان وجود دارند.

5- رمزبندي کول‌ديسک

اگر قفل کول ديسک را فعال کنيد، آنگاه اگر کول ديسک به دست افراد غريبه بيفتد، نمي‌توانند از فايل‌هاي شما استفاده کنند. از دست دادن کول‌ديسکي ارزان خيلي بهتر از از دست دادن اطلاعات حساب بانکي و... است.

ادامه مطلب
دوشنبه 28 تیر 1389  - 8:15 AM
امروزه هرجا صحبت از تلويزيون‌هاي LCD صفحه تخت HD به‌ميان مي‌آيد، در کنار آن نام LED را هم مي‌شنويم؛ به‌ويژه كه اين روزها به هرجا نگاه مي‌اندازيم با تابلوهاي تبليغاتي و آگهي‌هايي درباره تلويزيون‌هاي ال‌ئي‌دي سه‌بعدي (3D TV) روبه‌رو مي‌شويم.

حال اگر شما هم يك روز براي انتخاب و خريد يک تلويزيون ال‌سي‌دي به بازار رفتيد و در آنجا با تلويزيون‌هاي ال‌ئي‌دي هم مواجه شديد و از زبان فروشنده درباره مزايا و محاسن و به‌ويژه کيفيت بالاي تصويري آنها شنيديد، به‌هيچ‌وجه نبايد تصور کنيد صحبت‌هاي فروشنده درباره آنها تنها تبليغات و بازارگرمي است زيرا ال‌سي‌دي‌ها و ال‌ئي‌دي‌ها داراي وجوه مشترک زيادي هستند و البته تفاوت‌هايي نيز دارند. به‌استثناي تلويزيون‌هاي غول‌پيکر نصب شده در استاديوم‌هاي ورزشي، تلويزيون‌هايي که در اصطلاح ال‌ئي‌دي ناميده مي‌شوند، در واقع همان تلويزيون‌هاي ال‌سي‌دي هستند با اين تفاوت که مدل‌هاي ال‌ئي‌دي براي نوردهي پس‌زمينه به‌جاي لامپ‌هاي فلورسنت که در تلويزيون‌هاي ال‌سي‌دي به‌کار برده مي‌شود، از لامپ‌هاي ال‌ئي‌دي براي نوردهي پس‌زمينه صفحه نمايش خود استفاده مي‌کنند و همين باعث ايجاد تفاوت‌هاي اساسي بين آنها مي‌شود. به‌عنوان مثال تلويزيون‌هاي ال‌ئي‌دي روشنايي، رنگ و هم‌سنجي(کنتراست) بهتري را ايجاد و عرضه کرده و در مقايسه با ال‌سي‌دي‌ها عملکرد کارآمدتري دارند. يکي ديگر از نکات ظريفي که آنها را يک سروگردن بالاتر از تلويزيون‌هاي اچ‌دي ديگر قرار مي‌دهد، اين است که به‌خاطر مزيت فناوري نوردهي پس‌زمينه‌اي که دارند، بسيار باريک‌تر از بيشتر تلويزيون‌هاي صفحه تخت اچ‌دي که پيشتر ديده‌ايد، هستند.

کالبدشکافي تلويزيون‌هاي LED

دو گروه اصلي از تلويزيون‌هاي ال‌ئي‌دي در بازار وجود دارند كه در صورت تمايل به خريد، بهتر است ابتدا مختصر آشنايي با آنها داشته باشيد.

1ـ ال‌ئي‌دي داراي فناوري نوردهي از کناره‌ها

 

تلويزيون‌هاي LED با فناوري نوردهي پس‌زمينه از کناره، از يک رديف ال‌ئي‌دي در کناره لبه‌هاي پنل صفحه نمايش براي نوردهي پس‌زمينه استفاده مي‌کنند. نور اين لامپ‌هاي ال‌ئي‌دي براي ايجاد يک منبع نور يکنواخت در پشت صفحه (پنل) ال‌سي‌دي بر يک پنل منتشرکننده چندلايه‌اي تابيده و نورافشاني مي‌کند. به‌علت اين‌که اجزاي نوردهنده به‌جاي پشت صفحه نمايش در پيرامون آن قرار دارند، اين فناوري امکان توليد تلويزيون‌هاي اچ‌دي بسيار لاغر و باريکي را براي توليد کنندگان فراهم مي‌آورد.

2ـ LED ماتريكس كامل

 

تلويزيون‌هاي ال‌ئي‌دي ماتريس كامل (Full-matrix LED) از رديف‌هاي كاملي از عناصر نوردهي ال‌ئي‌دي در سرتاسر قسمت پشتي صفحه نمايش تلويزيون اچ‌دي بهره مي‌برند. آنها همچنين از يك پنل انتشار براي يكنواختي نور پس‌زمينه استفاده مي‌كنند. بسياري از مدل‌هاي ال‌ئي‌دي ماتريس كامل (اما نه همه آنها) از ويژگي تاريك‌سازي محلي برخوردارند كه به عناصر نوردهي مشخصي اجازه مي‌دهد در زماني‌كه برخي نواحي از روشنايي كاملي برخوردارند با قطع كامل يا تار كردن عناصر نوردهي آنها نيازهاي نوردهي (تيرگي و روشنايي در محل‌هاي مختلف) صفحه نمايش را بنابر نياز محتواي تصوير رسانه پخش‌شده، برآورده سازد. نتيجه به‌دست آمده نهايي كنتراست تصويري خوبي است كه موجب مي‌شود مشكل و ضعف عمومي و سنتي تلويزيون‌هاي ال‌سي‌دي در ارتباط با فقر سراسر سطوح سياهي در آنها، برطرف شود. مهم است كه بدانيم همه تلويزيون‌هاي ال‌ئي‌دي ماتريس كامل از مزيت تاريك‌سازي محلي برخوردار نيستند و خيلي از توليد كنندگان هم اين فناوري را با روش و ميل خود نامگذاري مي‌كنند. مثلا شركت ويزيو نام مستعار تارسازي هوشمند (Smart Dimming) را بر آن نهاده و توشيبا فناوري خاص خود را فوكالايت (FokaLight) مي‌خواند. سامسونگ نيز قابليت تاريك‌سازي محلي خاص خود را كه روي تلويزيون‌هاي نوردهي از كناره‌ها ارائه مي‌دهد، تاريك‌سازي دقيق (Precision Dimming) نامگذاري كرده است. البته انواع نوردهي پس‌زمينه نيز از نظر قابليت و كارايي با هم تفاوت‌هايي دارند. براي اين‌كه بهتر بدانيد به‌دنبال چه نوعي از تلويزيون‌هاي ال‌ئي‌دي هستيد و همچنين دستيابي و دانستن نكات جالب و ظرايفي درباره آنها منتظر تلويزيون‌هاي جديد ال‌ئي‌دي كه در نيمه دوم سال2010 و اوايل سال 2011 به بازار عرضه خواهند شد، باشيد. عرضه اين تلويزيون‌ها همراه با اطلاعات كامل‌تري از سوي شركت‌هاي سازنده خواهد بود.كليك

ادامه مطلب
دوشنبه 28 تیر 1389  - 8:11 AM
هنگام برپايي يک ديتاسنتر و زماني‌كه روي پلتفرم سرور سرمايه‌گذاري مي‌کنيد، به‌جز كارايي سيستم، عوامل مهم ديگري نيز وجود دارند كه بايد مورد توجه قرار بگيرند؛ ميزان مصرف انرژي و همچنين قيمت تمام‌شده آنها از آن جمله‌اند.

پلتفرم سري 6000 پردازنده‌هاي Opteron شرکت AMD گامي بزرگ در اين راستاست به‌طوري‌كه توانسته علاوه بر بهبود كارايي، با طراحي حرارتي 80‌واتي خود، مصرف انرژي را نيز به‌طور موثري پايين نگه دارد. ميزان کارايي و همچنين قيمت‌گذاري مناسب باعث شده پردازنده‌هاي سري اوپترون جايگاه ويژه‌اي در بين پردازنده‌هاي مخصوص سرور کسب كنند. در اينجا به بررسي پردازنده‌هاي سري 6000 اوپترون خواهيم پرداخت و اين‌كه چگونه مي‌توانند موجب پيشرفت و بهبود كار شما شوند؟

تازه‌هاي پردازنده‌هاي سري 6000

جينا لانگوريا رئيس بخش مديريت محصولات سرور و ايستگاه‌هاي كاري شرکت اي‌ام‌دي مي‌گويد: «سري 6000 اوپترون بخشي از موج دوم ابداعات و نو‌آوري‌هاي ما در صنعت پردازنده‌هاي سرور است و ما تعداد هسته‌ها و حافظه بيشتري را در ازاي صرف هزينه‌اي کمتر با اين پلتفرم سرور جديد ارائه داده‌ايم.»

يك مقايسه در خط توليد اي‌ام‌دي به‌وضوح اين گفته لانگوريا را ثابت مي‌كند چراكه اوپترون‌هاي معمولي 4 و 6 هسته‌اي بوده اما پلتفرم سري 6000 از ترکيب پردازنده‌هاي 8 و 12هسته‌اي بهره مي‌برد و همه مدل‌هاي جديد آن سرعت مشابهي با نسل قديمي‌تر مدل‌هاي اوپترون دارند؛ به‌طوري‌که پردازنده‌هاي 12هسته‌اي اوپترون سري 6100، 61 درصد افزايش کارايي را در مقايسه با اوپترون‌هاي 6 هسته‌اي سري 2400 ارائه مي‌دهند.

لانگوريا ادامه مي‌دهد: «پلتفرم سري6000 به‌خاطر در دسترس‌گذاري مناسب نقشه حافظه براي نرم‌افزارهاي کاربردي كه به حافظه به‌شدت نيازمندند، بسيار عالي عمل مي‌کند.»

معماري اتصال مستقيم

AMD2.0 امکان پشتيباني از 4 کانال حافظه را تا سرعت‌هاي حافظه‌اي معادل DDR3-1333 فراهم مي‌سازد. بنابراين با ياري گرفتن از پهناي باند حافظه بالاتر، شما قادر به کاهش هزينه‌هاي مصرف انرژي برق و سرمايش تا حد 54 درصد بدون ذره‌اي کاستن از کارايي تشکيلات اقتصادي و سرمايه‌گذاري خود خواهيد بود. بر اساس اين مدل، اي‌ام‌دي تخمين زده است که مراكز داده، مبلغي حدود 14000دلار را در يک دوره سه ساله صرفه‌جويي خواهند کرد.

ارتقاي کارايي

لانگوريا همچنين مي‌گويد: «با مقياسي که اي‌ام‌دي براي سراسر پلتفرم و نه‌تنها تعداد هسته‌هاي اضافي درنظر گرفته است، سرورها به‌معناي واقعي کلمه مي‌توانند از قدرت اضافي پردازشي، بهره ببرند.» به‌عنوان نمونه فناوري پردازنده 16بيتي هايپرترنسپورت0/3 ، برخلاف فناوري‌هاي پيشين سرورها که سرور را وادار مي‌کردند تا از سرعت برخي پيوندهاي حافظه بکاهد، هر ماژول حافظه را قادر مي‌سازد تا با آخرين و بالاترين سرعت خود كار كند.

پيشرفت ديگر آن شامل نگارش

APML2.0 يا پيوند مديريت پيشرفته پايگاه فناوري است که اين امکان را براي کارکنان امور فناوري اطلاعات فراهم مي‌سازد تا منابع سرورها، مديريت انرژي و قدرت و نظارت بر سطوح حرارت را انجام دهند.

سازگاري و استحکام

لانگوريا مي‌افزايد: «مهم نيست که شما چه نوع پردازنده سري 6000 را انتخاب مي‌کنيد، اما بايد بدانيد که همه اين پردازنده‌ها سرعت‌هاي حافظه، سرعت ورودي و خروجي و کلا مشخصه‌هاي مشابهي را پشتيباني مي‌كنند.»

همه اين تراشه‌ها از قابليت‌هاي چيپ‌ست‌ها، كدهاي بايوس و گرداننده‌هاي مشابهي برخوردارند. بنابراين شما مي‌توانيد يک آرايش فراگير متنوع در بيرون و درون شبکه داشته باشيد تا بتوانيد از مسائل و مشکلات سازگاري اجتناب کنيد.

جواد ودودزاده

ادامه مطلب
دوشنبه 28 تیر 1389  - 8:10 AM
آرش با دوستش قرار است به يک مسافرت بروند، دوست آرش راننده خوبي نيست و هيچ‌وقت سرعت مجاز در اتوبان‌ها را رعايت نمي‌کند و هميشه جريمه مي‌شود. در طول سفر آنها چند دوربين سرعت‌سنج پليس قرار دارد. آرش به دوستش توصيه کرده طوري رانندگي کند که کمتر جريمه شود و به او گفته به‌خاطر اين‌که نمي‌تواند سرعت مجاز را رعايت کند، بكوشد از مسيرهايي که احتمال دارد دوربين سرعت‌سنج پليس وجود داشته ‌باشد، حرکت نکند. حالا ما بايد به آرش و دوستش کمک کنيم تا از مسيري حرکت کنند که احتمال وجود دوربين پليس کمتر باشد!

اما دوربين کجاست؟

پليس، دوربين را در پررفت‌وآمدترين شهرها قرار داده است، حال شما بايد شهر يا شهرهايي را پيدا کنيد که بيشترين رفت‌وآمد را دارند. اين شهرها بيشترين ورودي/خروجي را در اتوبان‌ها دارند. مثلا شهر A پنج ورودي و خروجي دارد و شهر B چهارتا. در اين دو مورد مي‌توان بااطمينان گفت که دوربين در شهر A وجود دارد و همين‌طور اگر Nشهر ديگر را نيز با هم مقايسه كنيم دوربين در شهري قرار دارد که بيشترين ورودي و خروجي را دارد.

ورودي مساله

براي هر آزمون ورودي اولين خط ورودي شامل يک عدد صحيح است که تعداد شهرهايي که بايد از آنها عبور کنند را مشخص مي‌کند.

پس از آن نام شهرها خط‌به‌خط وارد مي‌شود و سپس يک عدد صحيح مثبت که تعداد مسيرها را مشخص مي‌کند، بعد از آن نيز براي هر مسير در ورودي نام دو شهر که مبدا و مقصد مسير را مشخص مي‌کند (که با کاراکتر فاصله از هم جدا شده‌اند، کاراکتر صفر نشان‌دهنده پايان خروجي‌هاي برنامه است)، وارد مي‌شود.

خروجي مساله

براي هر آزمون ورودي عبارت زير بايد داده شود:

City map «mapnum»: «foundCity» camera(s) found

عبارت mapnum نشان‌‌دهنده شماره آزمون است و عبارت foundedCity نشانگر تعداد شهرهايي است که دوربين در آنها قرار دارد.

پس از اين عبارت نام شهر يا شهرهايي که دوربين در آنها وجود دارد، در خروجي چاپ مي‌شود.

نمونه ورودي

5

guanabarabay

downtown

botanicgarden

colombo

sambodromo

4

guanabarabay sambodromo

downtown sambodromo

sambodromo botanicgarden

colombo sambodromo

0

نمونه خروجي

City map #1: 1 camera(s) found

sambodromo

روش حل همان‌طور که در بالا توضيح داده شد، به‌صورت يک زوج مرتب از شهرهاست و طبق بيان مساله دوربين در شهري قرار دارد که بيشترين ورودي و خروجي را دارد. حال براي حل مساله يک ساختار داده‌اي به‌صورت زير تعريف مي‌کنيم.

struct City

{

public string CityName;

public IList«string» Input;

public IList«string» Output;

public City()

{

Input = new List«string»();

Output = new List«string»();

}

}

اينك يک آرايه از ساختار بالا تعريف مي‌کنيم به‌اسم Cities که شامل شهرهايي است که در صورت مساله ذکر شده است. حال در اين آرايه به ازاي هر خط ورودي که کاربر وارد مي‌کند دنبال شهر مورد نظر مي‌گرديم به‌صورت زير:

if (Cities.Where(c =» c.CityName == cityname).Count() != 0)

{

//TODO Add input/output to city

}

else

{

//TODO Add City to Cities

}

بسيار خب اين عمل تا زماني ادامه پيدا مي‌کند که همه ورودي‌هاي مساله را کاربر وارد کرده‌ باشد.

درنهايت بايد اطلاعات ذخيره شده در Cities را مورد بررسي قرار دهيم تا شهري که بيشترين ورودي و خروجي را دارد مشخص شود. اول از همه بيشترين مقدار ورودي و خروجي را حساب مي‌کنيم، يعني براي همه شهرها تعداد ورودي به‌علاوه تعداد خروجي را حساب مي‌کنيم. اين عدد مشخص مي‌کند که بيشترين ورودي و خروجي را چه شهرهايي مي‌توانند داشته ‌باشند، يعني اگر مجموع ورودي و خروجي شهري برابر عدد حاصل بود دوربين در آن شهر قرار دارد و اطلاعات مربوط به آن شهر بايد در خروجي ذکر شود. حال براي پيدا كردن شهرهايي که مجموع ورودي و خروجي آنها برابر عدد فوق باشد به‌صورت کد زير عمل مي‌كنيم.

int maxIO = Cities.Max(c =» c.Input.Count + c.Output.Count);

var result = Cities.Where(c =» (c.Input.Count + c.Output.Count) == maxIO);

مقدار result شهرهايي را مشخص مي‌کند که بيشترين ورودي و خروجي را دارند و فقط کافيست اطلاعات اين result را با توجه به فرمت خروجي که در بالا ذکر شده است نمايش دهيم. اما روشي ديگر و ساده‌تر براي حل اين مساله استفاده از Dictionary است. هر عنصر در ديکشنري يک کليد دارد که نام شهر است و يک مقدار که برابر مجموع ورودي و خروجي آن شهر است.

اگر شهر در ديکشنري وجود نداشت آن‌را اضافه كرده و مقدار آن‌را برابر 1 مي‌کند و اگر وجود داشت مقدار آن‌را يک واحد مي‌افزايد و باز به‌همان روش بالا مقدار شهري که بيشترين ورودي و خروجي را دارد پيدا كرده و در خروجي چاپ مي‌کند. کد آن به‌صورت زير است:

var result = Cities.Where(city =» city.Value == Cities.Max(c =» c.Value));

اميربهاالدين سبط الشيخ

ادامه مطلب
دوشنبه 28 تیر 1389  - 8:08 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 77

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5833902
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی