به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

بنياد موزيلا ابزار جديدي را براي مرورگر فايرفاكس عرضه كرده كه به كاربران امكان مي دهد اطلاعات مربوط به استفاده از اين مرورگر را به پلاتفورم iOS منتقل كنند.

‌ ابزار ياد شده Firefox Home نام دارد و به كاربران امكان مي دهد تا اطلاعات مرتبط به استفاده از فايرفاكس را اعم از زبانه‌هاي باز،‌ بوكمارك ها، تاريخچه استفاده از مرورگر را به گوشي آيفون منتقل كنند.
اين برنامه همچنين به كاربران اجازه مي دهد تا اطلاعات مربوط به مرورگر فايرفاكس را بر روي سيستم عامل iOS به اشتراك بگذارند. اين كار به تسهيل تبادل اطلاعات ميان كاربران مرورگر سفري اپل و فايرفاكس هم كمك مي كند.
iOS از طريق فروشگاه اينترنتي اپل عرضه مي شود و كاربران براي استفاده از ابزار تازه فايرفاكس بايد Firefox Sync را بر روي رايانه هايشان بارگذاري كنند.
استفاده از اين نرم افزارها رايگان اعلام شده است. اين نرم افزار از همه مدل هاي آيفون پشتيباني مي كند، اما با مدل نسل سوم آيفون بيش از بقيه سازگار است.
ادامه مطلب
یک شنبه 27 تیر 1389  - 9:47 PM
گوگل از خريد شركت جديدي به نام متاوب براي ارائه خدمات جستجوي متفاوت نسبت به سرويس هاي متني فعلي خبر داد.

 گوگل به دنبال خريد شركت متاوب است كه سرويس هاي جستجوي وب معنايي ارائه مي كند. اين شركت همچنين ديتابيس هاي متن باز موسوم به فري‌بيس طراحي كرده كه با استفاده از آنها مجموعه اي شامل بيش از 12 ميليون مجموعه ديتا قابل ذخيره سازي و دسته بندي است.
گوگل اميدوار است با خريد اين شركت و افزودن فناوري آن به سرويس جستجوي خود پاسخ هاي مرتبط تري را به كاربران ارائه دهد و نيازهاي آنها را هر چه بيشتر برطرف نمايد.
ديتا بيس متاوب حاوي اطلاعات مربوط به بيش از 12 ميليون كتاب، فيلم سينمايي،‌برنامه هاي تلويزيوني، اطلاعات مربوط به شركت هاي مختلف است.
وجود نقشه هاي مختلف رايگان و اطلاعات مربوط به آنها و انواع ابزارك‌ها يا widget ها از جمله ديگر مزاياي سرويس هاي تحت وب متاوب محسوب مي شود. گوگل اميدوار است بتواند ظرف چند ماه آينده سرويس هاي ياد شده را به تدريج و به طور كامل به مجموعه خدمات خود بيفزايد.
ادامه مطلب
یک شنبه 27 تیر 1389  - 9:46 PM
مدل جديد UTM بي سيم با نام "CR15wi " جهت تامين امنيت شبكه‌هاي بي‌سيم به بازار عرضه شد.

 شركت Cyberoam به عنوان بخشي از مجموعه شركتهاي Elitecore Technologies به تازگي جديدترين محصول خود را معرفي كرده است.
اين دستگاه UTM جديد كه CR15wi نام دارد، از محصولات امنيتي شبكه به حساب مي آيد كه به Access Point بي سيم داخلي مبتني بر استاندارد 802.11 n/b/g نيز مجهز است. ضمن اينكه از تكنولوژي MIMO نيز پشتيباني مي كند و مي تواند تا لايه 8 دسترسي (Access Point) مجازي در شبكه را نيز مديريت كند. اين دستگاه همچنين مي تواند دامنه گسترده اي از قابليت هاي امنيتي UTM را در شبكه هاي بيسيم محلي (WLAN) خانگي و اداري تحت پوشش قرار داده و همچنين ارتباط با اينترنت را مديريت كند.
بر اساس اين گزارش يكي از دغدغه هاي اصلي كاربران شبكه بي سيم اين روزها خطر نفوذ به شبكه و سوء استفاده از اطلاعات سيستمهاي موجود در شبكه است. از اين رو سايبروم محصول CR15wi را براي ارتقاي سطح ايمني كاربران اين دست از شبكه ها معرفي كرده است. دستگاه ياد شده نه تنها امكان دسترسي و اتصال ساده شبكه بي سيم را فراهم مي كند، بلكه از سيستم نويني جهت شناسايي كاربران در لايه هشتم شبكه براي ارتقاي امنيت بهره مي برد. اين قابليت به مدير شبكه اجازه مي دهد كه از اين سيستم براي شناسايي كاربران شبكه استفاده كند و دسترسي آنها به شبكه را طبق دستورالعملهاي امنيتي مورد نظر خود مديريت كند. همچنين قابليت ايجاد لايه مجازي 8 اين محصول به مديران شبكه اجازه مي دهد كه تنها با استفاده از يك دستگاه تا سطح 8 - كه همان كاربران شبكه مي باشند - شبكه بي سيم محلي مستقل ايجاد كنند و كاربران را كنترل كنند.
اين محصول با تركيب مسيرياب شبكه هاي بي سيم (Router) با ديوارهاي آتش (Firewall) و تمامي قابليتهاي يك UTM، مي تواند جايگزين مناسبي براي مسيريابهاي كنوني شود و امنيت شبكه را نيز حفظ كند. كارايي تكنولوژي MIMO به كار رفته در اين محصول ميزان دسترسي به پهناي باند در شبكه، مخصوصاً براي جابجايي و تماشاي تصاوير ويديويي را به ميزان چشمگيري ارتقاء مي دهد.
ادامه مطلب
یک شنبه 27 تیر 1389  - 9:45 PM

‌ شبكه ايران نوشت: رايزني‌ها و رفت‌وآمدهاي مكرر دكتر محمدجواد لاريجاني، معاون بين الملل وزارت امور خارجه در سال 1367 به ژنو و نيويورك، يكي از عوامل اصلي پذيرش حداقلي درخواست‌هاي ايران براي پايان جنگ بود. لاريجاني كه با علي اكبر ولايتي وزير امور خارجه وقت اختلافات عمده‌اي داشت در گفت‌وگو با "ايران " به زمينه‌هاي ديپلماتيك پذيرش قطعنامه 598 مي‌پردازد.

بقيه در ادامه
ادامه مطلب
یک شنبه 27 تیر 1389  - 9:41 PM
يونان كشوري در جنوب شرقي اروپا و جنوب شبه جزيره بالكان است كه از 6 هزار جزيره كوچك و بزرگ تشكيل شده و آتن پايتخت و بزرگترين شهر آن محسوب مي‌شود. اين كشور پيشرفته كه عضو اتحاديه اروپا، اتحاديه اقتصادي و پولي اتحاديه اروپا، سازمان ناتو، منطقه همكاري و بهره برداري اقتصادي(OECD) و آژانس فضايي اروپا(ESA) محسوب مي‌شود، 131 هزار كيلومتر مربع وسعت و 11.3 ميليون نفر جمعيت دارد.
يكي از مواردي كه همواره در كشور يونان مورد توجه قرار گرفته و سرمايه‌گذاري‌هاي فراواني روي آن انجام شده است، بخش علم و فناوري بوده كه همواره باعث شده است اين كشور كوچك نسبت به همسايگان خود بسيار جلوتر باشد. طبق آخرين آمار منتشر شده از سوي "اتحاديه جهاني مخابرات "(ITU) وابسته به سازمان ملل متحد، يونان در پايان ژوئن سال 2010 ميلادي 4 ميليون و 970 هزار و 700 كاربر اينترنتي داشته است و بر اين اساس، ضريب نفوذ اينترنت در اين كشور به 46.2 درصد مي‌رسد.
اين آمار در حالي منتشر شده كه دولت يونان اعلام كرده است در حال حاضر 15.6 درصد از مردم اين كشور از طريق خطوط پهن‌باند به اينترنت پرسرعت دسترسي دارند و به اين وسيله وارد دنياي مجازي مي‌شوند. آنچه كه اين روزها بيش از ديگر سرويس‌هاي اينترنتي مورد توجه كاربران يوناني قرار گرفته، شبكه اينترنت پرسرعت ADSL2 است كه امكان بارگذاري سريع فايل‌ها را فراهم مي‌كند. محبوبيت اين شركت در يونان به اندازه‌اي است كه عموم كافي‌نت، سازمان‌ها، گيم‌نت‌ها و كاربران خانگي از اين طريق وارد اينترنت مي‌شوند.
در كنار رشد قابل ملاحظه خطوط پهن‌باند اينترنتي در يونان، نبايد نقش اينترنت موبايلي پرسرعت در اين كشور را ناديده گرفت. اپراتورهاي مخابراتي يونان هم‌اكنون نسل سوم خدمات مخابراتي و ارتباطي موسوم به 3G را در اختيار مشتركان خود مي‌گذارند تا كاربران بر اين اساس بتوانند با سرعت بالا و به صورت بي‌سيم به اينترنت متصل شوند.
وزير ارتباطات و فناوري يونان به تازگي اعلام كرده است كه دولت اين كشور با تلاش‌هاي گسترده و متمركز خود قصد دارد خدمات اينترنت پرسرعت را در سطح كشور گسترش دهد و امكان استفاده از آن براي عموم شهروندان را فراهم كند. مقامات دولتي يونان بر اساس اين طرح قصد دارد ميزان خدمات رساني‌هاي خود را در زمينه اينترنت پرسرعت ارتقا دهند.
دولت اين كشور براي رسيدن به هدف ياد شده سرمايه‌گذاري 450 ميليون يورويي را آغاز كرده و اميدوار است بتواند شمار مشتركان آنلاين خود را به ميزان چشمگيري افزايش دهد. دولت يونان همچنين تصميم دارد براي ارتقا ميزان خدمات رساني خود و افزايش كيفيت سرويس پرسرعت اينترنت، چند شركت ارايه دهنده خدمات اينترنتي جديد راه اندازي كند.
اين تلاش‌هاي دولت يونان به دنبال پايين‌تر بودن سرعت اينترنت اين كشور نسبت به استانداردهاي جهاني صورت مي‌گيرد. بر اساس نتايج حاصل از يك مطالعه جديد در شركت سيسكو، سرعت خطوط پهن‌باند اينترنت در انگليس، ايتاليا، اسپانيا، يونان و برخي ديگر از كشورها مطابق با افزايش درخواست كاربران براي ابزارها و سرويس‌هاي ويديويي اينترنتي رشد نكرده است.
در هر يك از اين كشورها مهم‌ترين شاخص بر پايه سرعت انتشار يك فايل در اينترنت و بارگذاري فايل‌ها استوار است. همچنين، زمان سپري شده براي درخواست كاربران و به دنبال آن، ارسال سيگنال به منظور ارتباط با سرور ديگر و يا برقراري ارتباط كامل از طرف كاربر نيز در اين شاخص‌ها مورد مطالعه قرار گرفته است. اين شاخص‌ها نشان مي‌دهند كه زيرساخت‌هاي موجود در كشورهاي مختلف نسبت به استانداردهاي تعريف شده براي استفاده از اينترنت پرسرعت، كاربران خود را با چه كيفيتي به اينترنت متصل مي‌كنند.
طبق اين استانداردها در حال حاضر سرعت بارگذاري بايد 3.7 مگابيت در ثانيه، سرعت انتشار يك فايل روي اينترنت يك مگابيت در ثانيه و مدت تاخير براي پاسخگويي كمتر از 95 ثانيه باشد. در اين مطالعات مشخص شد كه كشورهاي انگليس، ايتاليا، اسپانيا، كانادا، يونان، استراليا، ايرلند، برزيل، چين و هند اينترنت را با كيفيت ياد شده در اختيار كاربران خود نمي‌گذارند.
با اين توضيحات دولت يونان هم‌اكنون تلاش مي‌كند با افزايش سرمايه‌گذاري‌هاي خود در اين زمينه، طي سه تا پنج سال آينده نياز كاربران براي اتصال به اينترنت به سرعت‌هاي 11.25 مگابيت در ثانيه براي بارگذاري، 5 مگابيت در ثانيه براي انتشار و كمتر از 60 ثانيه زمان تاخير را پاسخ گويد.
ادامه مطلب
یک شنبه 27 تیر 1389  - 9:38 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 77

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5838135
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی