به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

فارس، هفتم شهريورماه امسال(88) هيئت موسس دانشگاه آزاد با صدور بيانيه‌اي اعلام كرد كه "اموال دانشگاه آزاد وقف شده است.

پس از اين اطلاعيه دانشگاه آزاد، كارشناسان حقوقي و دانشگاهي طي اظهارنظرهايي اين اقدام دانشگاه آزاد را غيرقانوني و وقف اموال اين دانشگاه را نشدني عنوان كردند.

شوراي عالي انقلاب فرهنگي نيز در جريان اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد بر عمومي بودن اموال دانشگاه آزاد تأكيد كرد و از اين روي وقف اموال اين دانشگاه عملاً غيرممكن شد.

اما پس از كش‌وقوس‌هاي فراوان در زمينه اجرا يا توقف اساسنامه و وقف اموال دانشگاه آزاد، مقام معظم رهبري طي نامه‌هاي جداگانه خطاب به محمود احمدي‌نژاد رئيس شوراي عالي انقلاب فرهنگي و حجت‌الاسلام والمسلمين هاشمي رفسنجاني رئيس هيئت مؤسس دانشگاه آزاد خواستار توقف وقف توسط هيئت مؤسس و همچنين بررسي مجدد اساسنامه دانشگاه آزاد توسط شوراي عالي انقلاب فرهنگي شدند.

با اين حال، نگاهي به وقف‌نامه‌اي كه پيش از اين ماجراها توسط هيئت مؤسس دانشگاه آزاد تدوين شده بود، نكته‌اي را آشكار مي‌كند و آن امضاي مير حسين موسوي يكي از سران فتنه ذيل وقف‌نامه اين دانشگاه است.

همچنين موسوي كه پس از انتخابات 22 خرداد 88 با ادعاي تقلب موجب چندين ماه اغتشاش در ايران شد به دعوت هيئت مؤسس دانشگاه آزاد در يكي از جلسات اخير اين هيئت نيز شركت كرده و البته با اعتراض شديد حجت‌الاسلام والمسلمين محسن قمي (عضو هيئت مؤسس دانشگاه آزاد) روبرو شده بود.

حجت‌الاسلام والمسلمين قمي در اين جلسه تأكيد كرده بود با توجه به اقدامات موسوي، وي صلاحيت حضور در هيئت مؤسس دانشگاه آزاد را ندارد.

سند

ادامه مطلب
یک شنبه 27 تیر 1389  - 9:08 AM
26 تير 1352روز پايان حكومت شاهنشاهي و آغاز حكومت جمهوري در افغانستان است. در اين روز "محمد داوود خان " عليه شاه وقت دست به كودتا زد و به بالاترين مقام در افغانستان رسيد.
داوود خان در سال 1287 در كابل به دنيا آمد و پس از اتمام تحصيلات نظامي در افغانستان، به منظور تكميل تحصيلات راهي فرانسه شد.
داوود خان كه در ميان خانواده شاهي پرورش يافته بود به زودي مراتب ترقي را طي كرد و در سال 1311در دوره حكومت عموي خود "نادر شاه " اولين سمت دولتي را كسب كرد و به عنوان فرماندار "قندهار " منصوب شد.
داوود خان در سال 1316 به سمت فرمانده كل نيروهاي مسلح افغانستان رسيد و روش مستقلي را در برابر وزارت دفاع افغانستان در پيش گرفت.
هر چند كه اين اقدام او مورد اعتراض وزير دفاع وقت قرار گرفت اما چون از حمايت "ظاهرشاه " برخوردار بود به روش خود ادامه داد.
داوود خان كه از ابتداي جواني با خصلت نظامي گيري خو گرفته بود، بر خلاف نظر صدر اعظم وقت، با دادن آزادي زياد به مردم موافق نبود، به همين علت پس از مدتي افغانستان را ترك كرد.
در سال 1327، داوود خان به كابل بازگشت و فعاليت سياسي زيادي را براي بركناري "شاه محمود خان " از مقام صدارت آغاز كرد و در همين سال بود كه به عنوان وزير دفاع به كابينه دولت راه يافت.
داوود خان در اين دوره، با كمك دوستان و با پشتيباني ظاهر شاه، شاه محمود خان را از مقام صدرات كنار زد و خود در سال 1332به مقام نخست وزيري رسيد.
رفتار و روش داوود خان در اداره كشور با مخالفت برخي از اعظاي خانواده شاهي به خصوص شخص شاه مواجه شد و به رغم برخي اقدامات دموكراسي طلبانه و آزادي تعدادي از زندانيان سياسي، وي نتوانست در مقام صدارت باقي بماند و در 13 اسفند سال 1341مجبور شد كه جاي خود را به دكتر "محمد يوسف " واگذار كند.
به نوشته برخي از مورخان، داوود خان در زمان نخست وزيري و حتي قبل از آن هواي پادشاهي بر سر داشت و او كسي نبود كه به اين زودي قدرت را به ديگران بگذارد و بعد از بركناري از نخست وزيري نيز پيوسته مي كوشيد تا دوباره به قدرت بازگردد.
آن گونه كه "محمد صديق فرهنگ " مورخ افغان در كتاب "افغانستان در پنج قرن اخير " آورده است، سردار محمد داوود از اشخاصي بود كه در زندگي هرگز به مقام درجه 2 راضي نمي شد و ترجيح مي داد كه شخص اول در روستا باشد تا شخص دوم در يك مملكت، و اين جاه طلبي باعث شد كه هواي شخص اول كشور را در سر بپروراند.
داوود خان كه قصد داشت شخص اول كشور باشد، پادشاهي مشروطه را بزرگترين مانع در مقابل خود مي ديد و فكر بر اندازي پسر عموي خود ظاهر شاه را در سر پروراند و اقدامات عملي را در جهت سرنگوني حكومت شاهي آغاز كرد.
داوود خان موفق شد كه با همكاري تعدادي از نيروهاي ارتش وابسته به حزب دموكراتيك خلق به ويژه جناح "پرچم " در 26 تير سال 1352حكومت شاهي را سرنگون و خود به قدرت برسد.
در صبح روز 26 تير، داوود خان به ساختمان راديو كابل رفت و سرنگوني "نظام فاسد شاهي " را اعلام كرد و اولين حكومت جمهوري را به مردم تبريك گفت.
وي در سخنان خود به مردم وعده داد تا اصلاحات بنيادين را در كشور به راه اندازد.
در زمان كودتا، ظاهر شاه در "ناپل " ايتاليا بود و پس از شنيدن خبر كودتا به رم رفت و چند روز بعد سفير كبير افغانستان در ايتاليا، كه همواره نقش ميانجي را بين او و داوود خان بازي مي كرد، به شاه پشنهاد كرد كه براي آزادي خانواده شاهي از كابل، از سلطنت استعفا دهد و و جمهوريت را به رسميت بشناسد كه شاه با آن پشنهاد موافقت كرد.
داوود با دريافت نامه استعفاي شاه، افراد خانواده شاهي را به رم فرستاد.
روز 27 تير، داوود خان به وزارت دفاع رفت و اولين جلسه كميته مركزي جمهوري، با حضور او برگزار شد و در روز 28 تير اين كميته، داوود خان را به عنوان رئيس جمهور برگزيد.
داوود خان 2 روز بعد از رسيدن به قدرت، اعضاي كابينه خود را اعلام كرد و شخص وي علاوه بر رياست دولت و نخست وزيري، وزارت دفاع و خارجه را نيز بر عهده گرفت.
بسياري از صاحب نظران به قدرت رسيدن داوود خان را كاميابي روس ها در افغانستان تلقي كرده اند اما خود محمد داوود در پاسخ اين پرسش خبرنگار "رويترز " كه از او پرسيد "بعضي محافل، افغانستان را جزء اقمار شوروي محسوب مي كنند " گفت كه افغانستان از اقمار هيچ كشوري نبوده و از روز اول اين انقلاب، فقط رويترز اين تعبير را به كار مي برد.
داوود خان در اول شهريور 1352در يك سخنراني مفصل اهداف و برنامه هاي خود را براي مردم بازگو كرد كه مهمترين آنها عبارت بود از بسط و توسعه حقوق و آزادي هاي دموكراتيك، رفع تبعيض، اصلاحات مهم اقتصادي، توسعه صنايع، اصلاحات ارضي، بهبود شرايط كار، تاسيس بيمه اجتماعي، گسترش سواد و داشتن روابط نيك با تمام كشورهاي جهان.
به باور بسياري از صاحب نظران، داوود خان در بخش اقتصادي بسيار كوشا و جدي بود و با كمك گرفتن از كشورهاي مختلف، به خصوص شوروي سابق، قصد داشت كه اقتصاد پيشرفته رهبري شده دولتي را در افغانستان سامان دهد و در همين راستا طرح هاي فراواني را روي دست گرفت.
داوود خان فقط 21 روز بعد از كودتا در جهت تحقق اهداف اقتصادي خود اولين سند اقتصادي عمراني بين وزارت برنامه وبودجه افغانستان و نماينده شوروي در مورد ساخت انستيتوت "پلي تكنيك " كابل، كارخانه ذوب آهن "جنگلگ " و صنايع نفت و گاز "مزار شريف " را به امضا رساند.
داوود خان در سال 1355مطابق وعده قبلي، حكومت قانوني را بر سر كار آورد و براي اين منظور دستور تشكيل "لويه جرگه " را صادر كرد.
لويه جرگه، قانون اساسي را تصويب كرد و شخص داوود خان را كه پيش از اين رئيس جمهور خود خوانده بود، به مدت شش سال به عنوان رئيس جمهور قانوني در مقام خود ابقا كرد.
بعد از تشكيل لويه جرگه، داوود خان براي دومين بار به شوروي سفر كرد و خواستار ملاقات خصوصي با "برژنف " رئيس جمهور شوروي شد اما پيش از اين ملاقات، هنگام مذاكرات رسمي ميان سران 2 كشور برخورد شديدي رخ داد.
سخنان مداخله آميز برژنف در امور افغانستان آن چنان غير منتظره بود كه حتي براي مترجم شوروي و حاضران سخت تمام شد.
داوود خان كه از سخنان برژنف بسيار خشمگين شده بود، در پاسخ گفت: "هيچ گاه به شما اجازه نخواهيم داد كه براي اداره كشور ما و اين كه چه كساني را در افغانستان استخدام كنيم، دستور دهيد. اين كه ما كارشناسان خارجي را چگونه و در كجا استخدام مي كنيم، حق منحصر به فرد دولت افغانستان باقي خواهد ماند... "
پس از اين سخنان داوود خان به سوي درب خروجي سالن مذاكرات گام برداشت و فقط در آستانه درب خروجي حاضر شد تا با ميزبان وداع كند.
در هنگام وداع، برژنف موافقت خود را با ملاقات خصوصي ابراز كرد، اما داوود خان با صداي بلند گفت كه ديگر نيازي به آن ملاقات نيست.
آن گونه كه "ظاهر طنين " در كتاب "افغانستان در قرن بيستم " آورده است: "پاسخهاي تند محمد داوود به برژنف بيانگر غرور و شجاعت او به عنوان رهبر يك كشور كوچك در برابر رهبر يك امپراطوري بزرگ آن روز بود، اما اين واكنش به قيمت گراني براي سرنوشت رژيم تمام شد. "
داوود خان بعد از بازگشت از شوروي، سياست خود را نسبت به شوروي تغيير داد، او سفر به ايران، پاكستان، مصر و عربستان را كه از هم پيمانان آمريكا بودند آغاز كرد و سياست خود را در مورد حزب دموكراتيك خلق نيز تغيير داد و اغلب اعضاي حزب را از كار بركنار كرد.
پس از سفر داوود خان به شوروي، نشانه هاي تغير سياست شوروي در قبال افغانستان به چشم خورد و حزب دموكراتيك خلق افغانستان كه از حمايت شوروي برخوردار بود بر عليه رژيم داوود دست به كودتا زد.
صبحگاه هفتم ارديبهشت سال 1357، كودتايي نظامي عليه داوود خان آغاز شد و در حالي كه هنوز درگيري و مقاومت از طرف نيروهاي گارد داوود ادامه داشت، برنامه هاي عادي راديو كابل قطع شد و اعلام شد:
"سردار محمد داوود، آخرين فرد خاندان سلطنتي نادر خان براي هميشه از ميان رفت. "
داوود خان در حالي كه زنده بود خبر مرگ خويش را از راديو كابل شنيد ولي او با گارد محافظ كاخ همچنان به مقاومت ادامه داد اما بمباران شديد، تقريبا در طول شب ادامه يافت و هيچ نيرويي هم به كمك وي نرسيد.
در جريان اين كودتا محمد داوود خان، برادرش "محمد نعيم " و هفده نفر از اعضاي خانواده او از جمله پسران و 2 دخترش كشته شدند.
ادامه مطلب
شنبه 26 تیر 1389  - 10:35 PM
كارشناسان از ساخت باتري‌هاي خورشيدي جديدي خبر داده‌اند كه به صورت كاملا هوشمند طراحي شده و مي‌تواند خورشيد را در هر جهت از آسمان كه قرار گرفته شناسايي كند و انرژي آن را به كار برد.
http://www.techchee.com/wp-content/uploads/2009/02/solar-chumalong-charger-with-sun-direction-tracking-capability-450x420.jpg
 اين باتري جديد ChumAlong نام گرفته است و براي جذب انرژي خورشيدي به وسيله آن، نيازي نيست تا موقعيت آن را تغيير و آن را در مقابل جهت تابش نور خورشيد قرار داد.
اين باتري جديد به يك پايه متحرك مجهز شده است كه با استفاده از حسگرهاي ويژه مي‌تواند جهت تابش انرژي خورشيد را تشخيص دهد.
هر يك از اين باتري‌ها 399 دلار قيمت دارد و به گفته شركت سازنده، يك باتري ChumAlong مي‌تواند به طور ميانگين تمام نيازهاي انرژي يك خانه را در طول روز تامين كند.
اين باتري خورشيدي هم‌اكنون وارد بازارهاي آمريكا شده و شركت سازنده ادعا مي‌كند كه كليه مراحل آزمايشي را روي آن با موفقيت به پايان رسانده است.
ادامه مطلب
شنبه 26 تیر 1389  - 10:34 PM
كارشناسان از ساخت دستگاه قابل‌حملي براي گوش دادن به فايل‌هاي صوتي ساخته‌اند كه NU Dolphin TOUCH نام دارد و كاملا ضدآب است.
http://www.wellnessespana.com/catalog/images/dolphin-touch.jpg
 اين دستگاه لوله‌اي زيبا شامل استاندارد بين‌المللي IPX7 مي‌شود و اين تضمين را به كاربر مي‌دهد تا آن را با خود به اعماق آب ببرد.
روي NU Dolphin TOUCH يك صفحه لمسي نيز قرار گرفته و به گفته كارشناسان، اين نخستين دستگاه ديجيتالي ضدآب در دنيا محسوب مي‌شود كه با صفحه لمسي در اختيار كاربران قرار مي‌گيرد.
اين دستگاه همراه پخش موسيقي شامل 4 گيگابايت حافظه داخلي مي‌شود و قابليت پخش برنامه‌هاي موج FM راديو را دارد.
لوازم جانبي استانداردي كه به همراه اين دستگاه در اختيار كاربران قرار مي‌گيرد، شامل هدفون ضدآب، كابل USB، بست مخصوص كابل‌ها، دو بند ويژه براي استفاده آسان‌تر از دستگاه، دستمال ويژه براي خشك كردن و لوح فشرده مخصوص براي نصب برنامه‌هاي مورد نياز روي رايانه مي‌شود. هنوز قيمت مشخصي براي اين محصول اعلام نشده است.
ادامه مطلب
شنبه 26 تیر 1389  - 10:32 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 77

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5838127
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی