به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

چهارمين پيشواي شيعيان در طول زندگي پربار خود، آزمايش‌هاي الهي بسياري را تجربه كرد و در دعا و بندگي زبانزد خاص و عام شد؛ اما اين امام همام در عمل به آموزه‌هاي قرآني نيز سرآمد روزگار خود بود.

 هر يك از امامان معصوم (ع) مأموريت‌هاي خاصي را در زمان امامت خود برعهده داشتند و طبق برتري و عصمتي كه بر ايشان قائل هستيم، در تمامي وظايفي كه برعهده‌شان بود، سربلند خارج شده‌اند.
يك امام بايد اسلام را از انحراف نجات مي‌داد و با سكوت و خانه‌نشيني و پس از آن به عهده گرفتن رهبري امت اسلامي موفق به انجام آن شد.
امام ديگري در صلحي كه با دشمن داشت و ديگري با شهادتش به اصلاح امت اسلامي همت گماشتند. ديگر امامان نيز با نشر علم و پايه‌گذاري علوم اسلامي و با درايت و سياست در اين راه گام برداشتند.
امام عصر (عج) نيز در غيبتي كه در آن قرار گرفت و مسئوليت وظيفه نجات بشريت را برعهده دارد، شايد خطيرترين مأموريت تاريخ بر عهده‌اش است.
در اين بين، امام سجاد (ع) با سرافرازي از امتحان عظيم عاشوراي حسيني و ابلاغ پيام قيام پدرش حسين بن علي (ع) و پس از آن در چگونگي انتخاب راه زندگي، حجت را بر پيروانش تمام كرد.
چهارمين پيشواي شيعيان در طول زندگي پربار خود، آزمايش‌هاي الهي بسياري را تجربه كرد و در دعا و بندگي زبانزد خاص و عام شد؛ اما اين امام همام در عمل به آموزه‌هاي قرآني نيز سرآمد روزگار خود بود.
امام باقر (ع)، فرزند امام چهارم كه در تمامي لحظات در كنار پدر در حال آموختن زندگي، بندگي و اطاعت خالق بود، در وصف پدرش فرمود: «إنّه كان يعول مائة بيتٍ من فقراء المدينة و كان يعجبه أن يحضُر طعامه اليتامي والأضرّاء والزّمني والمساكين الذين لا حيلة لهم وكان يناولهم بيده ومن كان منهم له عيال حملهُ إلي عِياله من طعامه، و كان لا يأكل طعاماً حتّي يبدأ قيتصدّق به.» (1)
«او يكصد خانوار از فقراي مدينه را سرپرستي مي‌كرد، و دوست داشت كه يتيمان و تنگدستان و افراد عاجز و مستمندان بيچاره بر سر سفره او حاضر شوند. او با دست خود براي آنها غذا مي‌آورد، و اگر كسي از آنها عائله‌اي داشت، حضرت از غذاي خود براي خانواده او مي‌برد. هيچ غذايي نمي‌خورد مگر اين كه ابتدا از آن صدقه مي‌داد.»
براي شناخت جايگاه بندگي و عبادت امام سجاد مي‌توان به حديثي از پيامبر گرامي اسلام (ص) اشاره كرد كه در وصف فرزند پاكش فرمود: «إذا كان يوم‌القيامة ينادي منادٍ: أين زين‌العابدين؟ فكأنّي أنظر إلي ولدي علي بن الحسين بن علي بن أبي‌طالب يخطر بين الصّفوف.» (2)
«در روز رستاخيز آواز دهنده‌اي صدا مي‌زند: كجاست زيور عابدان؟ و من فرزندم علي‌ بن ‌حسين ‌بن ‌علي ‌بن ‌ابي‌طالب را مي‌بينم كه صف‌ها را مي‌شكافد (و پيش مي‌رود).»
پي‌نوشت‌ها:
(1) مناقب ابن شهر آشوب
(2) بحار‌الانوار
ادامه مطلب
شنبه 26 تیر 1389  - 5:05 PM
مردم اندوزي تا ديروز به دليل اشتباه محاسباتي به سمت كنيا نماز مي‌خواندند.

 فردا نوشت: "چويل رضوان " رئيس شوراي علماي اندونزي كه بالاترين مرجع ديني مسلمانان در اين كشور محسوب مي‌شود روز گذشته با اذعان به اشتباه بودن فتواي صادر شده از سوي اين شورا در ماه مارس 2010 اعلام كرد: مردم اندونزي با توجه به اين فتوا تا كنون به سمت كنيا و يا سومالي نماز مي‌خوانده‌اند و ما از آنها مي خواهيم قبله خود را كه بسوي غرب است كمي به سمت شمال غربي تغيير دهند.

وي تاكيد كرد: البته به اين منظور لازم نيست مساجد را از نو ساخت و تنها لازمست كه كمي جهت قبله را تغيير دهيم.

رضوان با اشاره به نگراني‌هاي مردم در قبال باطل بودن نمازهايي كه تا كنون خوانده‌اند اظهار داشت: مسلمانان اندونزي نبايد از اين مسئله نگران باشند چون اشتباهي كه در جهت قبله رخ داده باعث باطل شدن نمازهاي آنها نمي‌شود.

شوراي علماي اندونزي در ماه مارس گذشته با صدور فتوايي اعلام كرده بود كه جهت قبله در اندونزي به سمت غرب بايد باشد.

از سوي ديگر، "عقيل سراج " رئيس سازمان نهضت‌العلماي اندونزي در گفتگو با روزنامه جاكارتا گلوب اظهار داشت: اين مسئله نشان‌دهنده عجله كردن شوراي علماي اندونزي در صدور فتوا است و البته اين مسئله باعث درس گرفتن آنها مي‌شود.

خاطر‌نشان مي‌شود اندونزي از لحاظ تعداد مسلمانان بزرگترين كشور در جهان اسلام محسوب مي‌شود.
ادامه مطلب
شنبه 26 تیر 1389  - 5:04 PM
خيام پژوه توانا و گاهشناس بلندپايه ايراني، استاد دكتر رحيم رضازاده ملك، در تهران و بر اثر عارضه قلبي درگذشت.

 به نقل از روابط عمومي مركز علوم و ستاره شناسي تهران اين استاد خيام پژوه توانا و گاهشناس بلندپايه ايراني، روز چهارشنبه 23 تيرماه 89 خورشيدي پس از عمري پژوهش و نگارش در حوزه دانش و فرهنگ ايران زمين از دنيا رفت.

رحيم رضازاده ملك، در سال 1319 خورشيدي در مراغه زاده شد و مطالعات جدي و پيگيري را در زمينه تاريخ و فرهنگ زمين دنبال كرد. حوزه‌هاي پژوهشي مورد علاقه او تاريخ معاصر ايران، تاريخ ايران قبل از اسلامف دانش گاهشماري و مطالعات خيام شناسي بود.

استاد رضازاده ملك، 35 جلد كتاب، 80 مقاله پژوهشي تأليفي و ده‌ها سخنراني در مراكز آموزشي و پژوهشي كشور در كارنامه داشت.

مركز علوم و ستاره شناسي تهران، پيشتر در تاريخ يكشنبه 21 تيرماه 88 خورشيدي مراسم نكوداشتي براي اين استاد درگذشته برگزار كرده بود.
ادامه مطلب
شنبه 26 تیر 1389  - 5:02 PM
اشاره:
بعد از گذشت نوزده سال ازپذيرش قطعنامه و پايان جنگ هشت ساله تا امروز، به دليل ملاحظات سياسي محققان نتوانسته اند كار مطالعاتي شايسته اي پيرامون جنگ انجام دهند. برخلاف مباحث، ريشه ها، علتها و فرايند وقوع جنگ بحثهاي زيادي صورت گرفته است اما پايان جنگ همواره در هاله اي از ابهام بوده و خيلي از حقايق آن تاكنون تبيين و روشن نشده است. بنابراين محقق سعي دارد تا در حد توان خود به بحث
فرايند پايان جنگ و پذيرش قطعنامه بپردازد.

بقيه در ادامه
ادامه مطلب
شنبه 26 تیر 1389  - 4:48 PM

اشاره:
آنچه در پي مي آيد، خلاصه اي است از اثري با ارزش كه با مشخصات ذيل منتشر شده است: «پژوهشي در زندگي امام سجاد عليه السلام » نوشته حضرت آيت الله سيد علي حسيني خامنه اي - مقام معظم رهبري، امت بركاته - چاپ اول، اسفند 1361 . ناشر: حزب جمهوري اسلامي، 80 ص . بيست هزار نسخه .

بقيه در ادامه
ادامه مطلب
شنبه 26 تیر 1389  - 4:36 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 77

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5838096
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی