به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

شركت Kyocera در حال اجراي پروژه عظيمي است كه به دنبال آن، يك مركز عظيم براي جذب انرژي خورشيدي در شهر "آوانزاليا " اسپانيا راه‌اندازي مي‌شود.

http://androidboards.com/wp-content/uploads/2008/10/kyocera-logo.jpg

  اين طور كه كارشناسان گفته‌اند، با اجراي اين طرح شركت Kyocera يكي از بزرگترين مراكز جذب انرژي خورشيدي در جهان را راه‌اندازي خواهد كرد.


در حال حاضر، مركز جذب انرژي خورشيدي كه در منطقه Castile-La Mancha در شهر كوئنكا اسپانيا داير شده است، مي‌تواند 18 مگاوات انرژي توليد كند كه اين ميزان براي تامين انرژي 9 هزار و 200 خانه كفايت مي‌كند.


در مركز جديد Kyocera در اسپانيا، 89 هزار و 320 پنل خورشيدي نصب مي‌شود و در آن 3 هزار و 300 تن فولاد استفاده مي‌شود. اين مركز در فضايي به وسعت 80 هكتار داير خواهد شد كه اين فضا 100 برابر بزرگتر از زمين فوتبال است.

ادامه مطلب
شنبه 30 مرداد 1389  - 11:28 AM

شركت Nanao Corporation از ساخت موشواره بي‌سيم جديدي با نام Eizo C T-One خبر داده كه نسبت به موشواره‌هاي موجود در بازار امكانات بيشتري را شامل مي‌شود.

http://gizmodo.com/assets/images/gizmodo/2008/09/eizocatone1.jpg

اين موشواره بي‌سيم 9 كليد ويژه دارد كه به كمك آن مي‌توانيد كنترل تلويزيون خود را در اختيار بگيرد. اين كليدها براي خاموش/روشن كردن، تغيير شبكه‌هاي تلويزيوني، كم/زياد كردن صدا، تغيير وضعيت نمايش برنامه‌ها، تغيير وضعيت ورودي‌هاي تلويزيون به كار گرفته مي‌شوند.


موشواره Eizo بر اساس باند 2.4 گيگاهرتزي‌ شبكه‌هاي بي‌سيم فعاليت مي‌كند و مي‌تواند تا 10 متر از مركز اتصال خود دور شود.


اگر شما به مدت 30 دقيقه از Eizo استفاده نكنيد، اين موشواره به صورت خودكار خاموش مي‌شود تا انرژي مصرف نشود.


موشواره جديد و بي‌نظير Eizo نيروي مورد نياز خود را از باتري‌هاي AA تامين مي‌كند و احتمال مي‌رود كه طي سه ماه آينده به صورت رسمي وارد بازارهاي جهاني شود.

ادامه مطلب
شنبه 30 مرداد 1389  - 11:23 AM
يک رياضيدان فنلاندي با ابداع يک نرم افزار جديد موفق شده است سخت ترين جدول "سودوکوي" دنيا را با 23 خانه پر شده ايجاد کند.

علاقمندان حل جدولهاي اعداد و يا "سودوکو" مي توانند خود را براي حل سخت ترين جدول اعدادي که تاکنون ايجاد شده است آماده کنند.

شرکت Efamol، توليدکننده انتگرال گيرهاي "امگا-3" و يک رياضيدان فنلاندي به نام "آرتو اينکالا" نرم افزاري را ايجاد کردند که الگوي اين جدول اعداد ساخته است.

آرتو اينکالا براي ايجاد اين جدول سه ماه وقت صرف کرد. وي در اين خصوص توضيح داد: "افرادي مي توانند با سه يا چهار ضربه شانس اين جدول را در 15 يا حداکثر نيمساعت حل کنند اما به طور معمول و با استفاده از منطق، صبر و دقت ما مي خواهيم آن را حل کنيم اما هنوز هيچکس موفق نشده است آن را حل کند."

براساس گزارش ديلي ميل، حل جداول سودوکو به عنوان يک مد در سال 2005 از ژاپن به ساير نقاط دنيا رسيد اما در حقيقت ايده اوليه اين نوع جدولها را "هوارد گرانس" معمار آمريکايي در سال 1979 ارائه کرده بود.

سودوکو يک بازي منطقي است که از يک جدول 9 در 9 خانه اي تشکيل شده که توسط حل کننده با شماره هاي يک تا 9 پر مي شود. در هر ستون عمودي يا افقي تمام اين اعداد بدون تکرار بايد وجود داشته باشند.

در جدول "آرتو اينکالا" 23 خانه از اين 81 خانه پر شده اند و براي تکميل ساير خانه ها تنها يک راه حل ممکن در نظر گرفته شده است.

مخترع اين جدول افزود: "فکر مي کنم که محبوبيت سودوکو هم به دليل سادگي قوانين و هم به دليل سرگرم کننده بودن آن باشد. به هر حال من درحال کار بر روي يک جدول باز هم مشکل تر از اين هستم."

در سال 2006 برخي از رياضيدانان دانشگاه هلسينکي سودوکويي را اختراع کردند که در مدت 24 ساعت حل شد.مهر

 

ادامه مطلب
شنبه 30 مرداد 1389  - 6:50 AM
دانشمندان موفق به کشف شواهدي از وجود قارچهايي شده اند که براي ادامه بقاي خود مورچه ها را آلوده کرده و با کنترل مغز و رفتارهاي آنها، حشرات مسخ شده را به سوي مرگ مي‌کشانند.

شواهد وجود قارچهايي که مورچه هاي نجار را به مرده هايي متحرک تبديل مي کرده و آنها براي رسيدن به مقاصد خود به سمت مرگ مي کشانيده اند بر روي برگ گياهاني که 48 سال پيش در آلمان مي روييده اند کشف شده است.

اين يافته نشان مي دهد قارچهاي انگلي توانايي کنترل جانداراني را که به خود آلوده مي کنند در گذشته هاي بسيار دور، حتي قبل از شکل گيري هيماليا به دست آورده اند. هاگ قارچهاي انگلي که امروزه نيز وجود دارند و در ميان جنگلها رشد مي کند، هنگام عبور مورچه هاي نجار از ميان جنگل به بدن آنها مي چسبند.

سپس قارچ درون بدن مورچه ها رشد کرده و مواد شيميايي از خود منتشر مي کند که بر روي رفتار مورچه ها تاثير مي گذارد. به گونه اي که برخي از مورچه ها در حالي که بقيه مورچه هاي آشيانه به همراه هم از لانه هاي خود که بر بالاي درختان قرار دارند، پايين آمده و به سراغ نزديکترين برگهاي حوالي آشيانه مي روند؛ به تنهايي آشيانه را ترک کرده و به جستجوي برگهاي تازه مي پردازند.

مرحله آخر حکم اعدام قارچهاي انگلي براي مورچه ها بسيار هولناک است. مورچه هاي آلوده در ساعات آخر زندگي خود به سمت زيرين برگي که بر روي آن قرار دارند رفته و طي آخرين گزش خود که به "گزش مرگ" شهرت دارد، رگبرگ اصلي برگ را مي گزند و آرواره اي خود را بر روي آن قفل مي کنند، وضعيتي که منجر به بي حرکتي مورچه مي شود.

به گفته محققان دانشگاه هاروارد گاه مورچه ها به صورت دسته جمعي به اين مرگ دچار مي شوند و مي توان در ميان جنگلها گورستانهاي دسته جمعي را شاهد بود که در آنها 20 يا 30 مورچه در متر مربع قبل از مرگ رگبرگهاي اصلي برگي را گزيده اند.

اين قارچهاي قاتل قدرت رشد بر روي ارتفاع و يا کف جنگل را ندارند و از اين رو مورچه هاي آلوده در جايي ميان اين دو سطح مي ميرند، جايي که رطوبت و حرارت مناسب رشد قارچها است. پس از مرگ مورچه، قارچها از ميان سر حشره رشد کرده و مقادير زيادي هاگ توليد مي کند که در طول شب بر روي کف جنگل پراکنده شده و قربانيان جديد خود را انتخاب مي کنند.

به گفته دانشمندان مورچه هاي آلوده تمامي قدرتي که برايشان به جا مانده را براي گزش آخر استفاده مي کنند و نشانه اي از اين گزش را به شکل يک وزنه ورزشي (دمبل) از خود بر روي برگها به جا مي گذارند.

اکنون سئوال اين است که چه چيز مي تواند باعث شود يک قارچ تنها به کشتن قرباني خود کفايت نکند، بلکه کنترل مغز و ماهيچه هاي او را در دست گرفته و سپس او را بکشد. به گفته محققان از ميان ارگانيزمهاي قارچي شناخته شده تنها چند گونه وجود دارند که به اين شکل تکامل يافته و قادر به دست کاري رفتارهاي قرباني خود هستند.

بر اساس گزارش بي بي سي، هنوز توضيح قابل قبولي از چگونگي کنترل مغز مورچه ها توسط اين قارچها ارائه نشده است اما محققان مي دانند اين قارچ وحشي مواد شيميايي الکل داري را در مغز مورچه منتشر مي کند.مهر

ادامه مطلب
شنبه 30 مرداد 1389  - 6:49 AM
پژوهشگران اسپانيايي در تحقيقات خود نشان دادند که افراد چپ‌دست، خوبي‌هاي دنيا را در نقطه مقابل راست‌دست‌ها مي‌بينند.

محققان دانشگاه گرانادا با بازنگري تعداد زيادي از مطالعات مربوط به راست‌دست‌ها و چپ‌دست‌ها دريافتند دستي که افراد با آن مي‌نويسند، نگاه آنها را نسبت به دنيا تغيير مي‌دهد و مي‌تواند روي روش اين افراد در ديدن مفاهيمي چون خوبي و بدي تاثير بگذارد؛ به طوري که چپ‌دست‌ها خوبي دنيا را در سمت چپ و راست‌دست‌ها آن را در طرف مخالف مي‌بينند.

بر پايه اين تحقيقات، تجربيات ادراکي و حرکتي به طور اجتناب‌ناپذيري با دستي که قدرت بيشتري دارد، ارتباط دارند و تا حد چشمگيري روي چگونگي نگاه ما به دنيا و درک مفاهيمي چون خوبي و بدي اثر مي‌گذارند.

چپ‌دست‌ها در اقليت قرار دارند و تنها حدود 10 درصد از جمعيت جهاني را تشکيل مي‌دهند. چپ‌دستي به دليل قدرت بيشتر نيمکره راست مغز است؛ در حالي که در راست‌دستي، قدرت نيمکره چپ بيشتر است.

اغلب گفته مي‌شود که اين تفاوت مغزي موجب مي‌شود که چپ‌دست‌ها باهوش‌تر و خلاق‌تر از راست‌دست‌ها باشند و اين فکر از اين ناشي شده است که بسياري از هنرمندان و نوابغ گذشته، از دست‌ چپ استفاده مي‌کرده‌اند.

در گذشته تصور مي‌شد که دست چپ در راست‌دست‌ها به عنوان يک دست از کارافتاده و بي‌مصرف است و تمام قدرت و توانايي فرد در دست راست بوده است.

به دليل در اقليت بودن اين افراد، از نظر فرهنگي، پيشداوري‌هاي زيادي درباره چپ‌دست‌ها مي‌شود.

اکنون اين محققان اسپانيايي در بررسي‌هاي خود نشان دادند که چپ‌دست‌ها‌ «چشم‌انداز چپ» دنيا را دارند.

تحقيقات گذشته دانشمندان دانشگاه استانفورد نشان مي‌داد زماني که از يک چپ‌دست خواسته مي‌شود اشيا يا افراد را با يک مفهوم ذهني مثبت در فضاي يک نمودار قرار دهد، آنها را در سمت چپ قرار مي‌دهد؛ در حالي که مفاهيم منفي را در سمت راست مي‌گذارد؛ اما راست‌دست‌ها مفاهيم مثبت و منفي را در جهت مخالف قرار مي‌دهند.

همچنين در يک نقاشي، اشيا و افرادي که طرف چپ چيده مي‌شوند، از نظر يک چپ‌دست هميشه مثبت هستند؛ در حالي که براي راست‌دست‌ها منفي به نظر مي‌رسند.

اين محققان در اين خصوص توضيح دادند به نظر مي‌رسد که راست نماد خوبي و چپ نماد بدي است. اين در حالي است که تجربه حسي ـ حرکتي چپ‌دست‌ها موجب مي‌شود که نمادهاي آنها در نقطه مقابل باشد و برداشت‌هاي مثبت و منفي صرفا قراردادهاي ذهني تلقي مي‌شوند.چارديواري

 

ادامه مطلب
شنبه 30 مرداد 1389  - 5:57 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 73

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5899455
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی