به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

تحقيقات نشان داد كه باكتري‌ها حس بويايي دارند.

  محققان اعلام كردند كه باكتري‌ها (ريزترين موجودات زنده روي زمين) حس بويايي دارند.



دانمشندان نيوكاسل انگلستان در تحقيقات خود نشان دادند كه باكتري‌هايي در خاك پيدا كرده‌اند كه مي‌توانند بو بكشند و به آمونياك هوا واكنش نشان مي‌دهند.



پيش از اين محققان بر اين باور بودند كه تنها جانداران پيچيده‌تر حس بويايي دارند.



نتايج اين تحقيقات كه نشان مي‌دهد باكتري‌ها 4 حس از حواس پنجگانه انسان را دارند، در مجله علمي بيوتكنولوژي چاپ و منتشر شده است.



باكتري‌ها توانايي تشخيص نور را دارند و مانند حس بينايي به نور واكنش نشان مي‌دهند و همچنين تغيير ژنتيكي در شرايط روبه‌رو شدن با مواد خاص شيميايي انجام مي‌دهند كه مي‌توان گفت اين حس آن‌ها نيز شبيه حس لامسه است.

ادامه مطلب
سه شنبه 26 مرداد 1389  - 11:21 PM

به گفته مركز تحقيقاتي گارتنر، سازمان‌ها و شركت‌هاي بزرگ براي دريافت محصولات امنيتي، به ميزان زيادي هزينه پرداخت مي‌كنند. اين در حالي است كه توليدكنندگان نرم‌افزار به‌قدر كافي در اين زمينه تلاش نمي‌كنند تا مشتريان خود را در مقابل آخرين تهديدهاي امنيتي ايمن كنند.

  به نقل از تك‌ورلد، "نيل مك‌دونالد " يكي از كارشناسان و مدير مركز گارتنر در همايش امنيت فناوري اطلاعات اين مركز كه در لندن برگزار شد، گفت: از آنجايي كه فايروال‌ها و نرم‌افزارهاي ضدويروس در حال حاضر بهترين ابزار براي مقابله با تهديدات موجود به نظر مي‌رسند، توليدكنندگان نرم‌افزارهاي امنيتي از اين ابزارها درآمد زيادي كسب مي‌كنند.


به گفته مك‌دونالد، خريداران برنامه‌هاي امنيتي بايد از فضاي رقابتي صنعت نرم‌افزارهاي ضدويروس استفاده ببرند و بر اين اساس، قيمت اين محصولات پايين بيايد.


وي در اين باره توضيح داد: مي‌دانم كه اين انجام اين تغييرات بسيار سخت است، اما شما به صورت كاملا جدي مجبور هستيد كه با توليدكنندگان نرم‌افزار وارد مذاكره شويد. اجازه بدهيد تا توليدكنندگان نرم‌افزار مطلع شوند كه شما از انجام اين تغييرات نمي‌هراسيد.


مك‌دونالد بر اين باور است كه شركت‌هاي امنيتي هم‌اكنون برنامه‌هاي مالي خود را كه با مخالفت شركت‌هاي فناوري اطلاعات مواجه شده، همچنان دنبال مي‌كنند. به طور نمونه، قيمت نرم‌افزارها و سخت‌افزارها پس از روي كار آمدن مدل جديدتر با امكانات بهتر، به صورت سالانه كاهش مي‌يابد. در برخي مواقع، نرم‌افزارهاي امنيتي كارايي خود را از دست مي‌دهند و توان مقابله با تهديد‌هاي جديد را ندارند و قيمت آن‌ها همچنان مانند روز اول باقي مي‌ماند.


مدير مركز تحقيقاتي گارتنر در اين باره پرسيد: به چه منظور در حوزه نرم‌افزارهاي امنيتي ما مجبوريم هرساله براي آنچه كه نيازهاي ما را برآورده نمي‌كند هزينه بيشتري پرداخت كنيم؟ اين يك مسئله عقلاني است.

ادامه مطلب
سه شنبه 26 مرداد 1389  - 11:20 PM

گروهي از محققان آمريكايي و كره‌اي سطوحي را ساخته‌اند كه ويژگي چسبندگي آنها مشابه چسبندگي كف پاي مارمولك است.

  محققان دانشگاه Northeastern آمريكا، مؤسسه علم و فناوري كره جنوبي و دانشگاه ملي سئول اميدوارند با الهام از ويژگي چسبندگي كف پاي مارمولك كه اين جانور را قادر مي‌سازد تا تقريباً روي هر سطحي راه برود، سطوحي بسازند كه بتوان از آنها در كاربردهاي مختلفي همچون چسب‌ها و ربات‌ها بهره برد.



اين گروه پژوهشي كه رهبري آن را اشكان وزيري، استاديار مهندسي مكانيك و مهندسي صنعتي در دانشگاه Northeastern و ميونگ وون مون از موسسه علم و فناوري كره بر عهده داشته‌اند، سطوح الگودهي شده نانومقياس و ميكرومقياسي توليد كرده‌اند كه ويژگي‌هاي چسبندگي و اصطكاكي آن شبيه ويژگي‌هاي كف پاي مارمولك است.



اين فناوري ابتكاري مي‌تواند منجر به توسعه چسب‌هاي هوشمندي شود كه خود را با شرايط محيطي همچون مواجهه با سطوح انحنادار يا لبه‌هاي تيز سازگار مي‌كنند.



وزيري كه مديريت آزمايشگاه ساختارها و مواد با عملكرد بالا را نيز در دانشگاه Northeastern بر عهده دارد، گفت: ساختار و عملكرد منحصربه‌فرد كف پاي مارمولك آن را به يكي از موثرترين چسب‌هاي طبيعي تبديل كرده است.



كف پاهاي مارمولك از ميليون‌هاي ساختار مومانند به نام setae پوشيده شده است كه قطر هر يك از اين ساختارها 5 ميكرومتر است. در انتهاي هر يك از اين ساختارها صدها ساختار پهن كفگيرمانند (اسپاتول) قرار دارند كه خود را به شكل سطحي كه مارمولك روي آن راه مي‌رود، درمي‌آورند. اين ويژگي‌ها موجب مي‌شود مارمولك بتواند روي تمام سطوح افقي و عمودي راه برود.



اين گروه تحقيقاتي يك سري ساختارهاي مومانند به نام ميكروستون طراحي و توليد نموده و آنها را در معرض تابش اشعه يوني قرار دادند. اين تابش موجب كج شدن اين ساختارها به طرفين شده و سطوح دوگانه‌اي با ويژگي‌هاي چسبندگي و اصطكاكي منحصر به فرد به وجود آورد. آنها با انجام آزمايش‌هاي مختلف دريافتند كه ويژگي‌هاي اصطكاكي و عمكرد اين ميكروستون‌ها مشابه كف پاي مارمولك است.



وزيري افزود: اگر ربات‌هاي كوچك با فناوري بالا (براي كاربردهاي تحقيقاتي يا نظامي) را با اين ميكروستون‌ها تجهيز نماييم، اين ربات‌ها مي‌توانند با سرعت، دقت و صحت بالا روي سطوح ناصاف و لغزنده حركت كنند.



وي ادامه داد: اين فناوري همچنين مي‌تواند منجر به توليد نسل جديدي از چسب‌هاي هوشمند شود كه براي ايجاد پيوندهاي قوي با سطوح مختلف به‌كار مي‌روند.



جزئيات اين كار در مجله Soft Matter منتشر شده است.

ادامه مطلب
سه شنبه 26 مرداد 1389  - 11:20 PM

شركت اليمپوس به عنوان يكي از توليدكنندگان دوربين‌هاي ديجيتال در جهان، محصولات جديدي توليد كرده كه با تمام دوربين‌هاي ديجيتالي موجود در بازار متفاوت است.

http://s7v1.scene7.com/is/image/JohnLewis/230679935alt1?$gallery$

  سري جديد دوربين‌هاي اليمپوس كه به بازار عرضه شده ، Mju Tough نام دارد و به صورت ضديخ، ضدآب و ضدضربه ساخته شده است و به همين خاطر، تحت هيچ شرايطي مشكلي براي آن ايجاد نخواهد شد و در شرايط آب و هوايي متفاوت قابل استفاده است.


اين شركت پيش‌تر سري دوربين‌هاي خود را با نام Mju SW و با قابليت ضدآب روانه بازارهاي جهاني كرد كه اتفاقا مورد استقبال گرم كاربران نيز قرار گرفته بود.


شركت اليمپوس ادعا مي‌كند اين سه محصول (Tough3000 ,Tough 6020,Tough 8010 (نخستين دوربين هاي ديجيتالي جهان محسوب مي‌شوند كه به صورت ضدآب، ضديخ، ضد خط و خش و ضدضربه ساخته شده اند و از قيمت هاي مناسبي برخوردار هستند.


اين دوربينها با كيفيت 14 مگاپيكسل به بازار عرضه و به فيلمبرداري HD نيز مجهز شده اند.


دوربينهاي Mju Tough به كساني كه به دنبال دوربينهايي با كيفيت بالا هستند و مي خواهند خيالي راحت از نظر مقاومت دوربين خود در تمام شرايط سخت داشته باشند پيشنهاد مي شود.

ادامه مطلب
سه شنبه 26 مرداد 1389  - 10:45 PM

ستاد فناوري‌نانوي روسيه (روس‌نانو) به‌تازگي نقشه راه «استفاده از فناوري‌نانو در ساخت ديودهاي نورافشان» را منتشر كرده است.

  اين نقشه راه انواع مختلف ادوات نورافشان را تشريح كرده و آينده بازار ممكن آنها را با روند‌هاي مشاهده شده كنوني در بخش ديود‌هاي نورافشان (LED) مقايسه مي‌كند.



همچنين اين نقشه، جهت‌گيري‌هاي اصلي توسعه آتي فناوري LED را نشان داده و حمايت‌هاي مورد نياز براي رشد اين حوزه را تشريح مي‌كند.



نقشه راه جديد، با تعريف بازارهاي سودآور براي LEDs و ادوات مبتني بر LED آغاز شده و با طراحي راهكارهاي ممكن براي بازاريابي آنها، زنجيره بازارها، فناوري‌ها و تحقيقات آنها را تحليل مي‌كند.



سند منتشر شده، اقدامات تحليلي انجام شده توسط گروه‌هاي تحقيقاتي روسي و بين‌المللي فعال در اين حوزه را خلاصه كرده است.



طراحي و تدوين اين نقشه از سال 2008 ميلادي توسط روس‌نانو و با همكاري مؤسسه تحقيقات آمار و اقتصاد دانش‌محور دانشگاه ايالتي و مدرسه عالي اقتصاد (SU-HSE) آغاز شده بود.



تكنيك نقشه‌راه (roadmap technique) توسط روس‌نانو و SU-HSE و با اتكا بر روش‌ها و رويكردهاي شناخته شده يونيدو (سازمان توسعه صنعتي ملل متحد)، دانشگاه كمبريج و ساير منابع، توسعه يافته است.



در فرايند تدوين نقشه راه LEDs، بيش از 113 متخصص از جمله 9 متخصص غير روسي شركت كرده‌اند.



لازم به ذكر است حال حاضر روس‌نانو به دنبال تدوين نقشه راه الياف كربني، كاتاليزورهاي پالايش نفت، مجموعه‌هاي انرژي هسته‌اي، صنعت هوافضا و موشكي، پزشكي، تصفيه آب آشاميدني، ذخيره انرژي و ابزارهاي ماشين‌سازي است.

ادامه مطلب
سه شنبه 26 مرداد 1389  - 10:41 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 73

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5900355
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی