به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

يكي از مديران اپل كه مسئوليت عقد قراردادهاي اين شركت در آسيا را بر عهده داشت، روز جمعه به علت پذيرش رشوه يك ميليون دلاري دستگير شد.

 به نقل از سي نت، پل شين از مديران ارشد اپل در آسيا يك ميليون دلار رشوه را از تعداد زيادي از اشخاص و شركت هاي طرف قرارداد پذيرفته است. اين افراد و شركتها عمدتا در زمينه فروش تجهيزات جانبي آيفون و آي پد فعال بوده اند.
وي پس از دريافت اين رشوه ها اسناد محرمانه اپل را هم در اختيار مقاطعه كاران اين شركت مي گذاشته است تا براي موفقيت در فعاليت هاي تجاري خود از اسناد مذكور استفاده كنند.
بررسي ها نشان مي دهد كه اين اسناد محرمانه در اختيار شركت هاي متعددي قرار گرفته است كه از جمله آنها مي توان به Cresyn Co در كره جنوبي، Kaedar در چين، Jin Li Mould در سنگاپور اشاره كرد.
تحقيقات تكميلي در اين زمينه ادامه دارد و شكايتي از مدير متخلف تقديم دادگاهي در سن خوزه شده است.
ادامه مطلب
یک شنبه 24 مرداد 1389  - 1:41 PM
بر اساس جديدترين آماري كه توسط موسسه اريسكون منتشر شده استفاده از تلفن همراه براي انتقال ديتا و اطلاعات در 12 ماه اخير سه برابر شده است.

 به نقل از زد دي نت، ترافيك جهاني ديتا در سه ماهه دوم سال 2010 به رقم بي سابقه 225 هزار ترابايت در ماه رسيده است.
تنها 10 درصد از مالكان تلفن همراه از سرويس هاي ديتا بر روي گوشيهاي خود استفاده مي كنند، اما حجم ترافيك رد وبدل شده بر روي اين سرويس ها براي اولين بار در سال 2009 از ميزان ترافيك صوتي پيشي گرفت.
هاكان اريكسون رييس شركت اريسكون مي گويد رشد و مزاياي سرويس هاي پرسرعت ديتا بر روي گوشي هاي همراه در نوع خود بي نظير است و استفاده از آن در آينده رشد چشمگيري خواهد يافت. مدل تجاري استفاده از اين خدمات روز به روز بهبود مي يابد و استفاده از آن براي كارمندان و صاحبان مشاغل به صرفه تر مي شود.
رقابتي شدن فضاي ارائه اين خدمات و بهبود كيفيت هم در استقبال كاربران از سرويس هاي ياد شده بسيار موثر است.
بر اساس بررسي هاي اريكسون بيش از 5 ميليارد كاربر تلفن همراه در جهان وجود دارد و تعداد وسايل الكترونيك قابل حمل متصل به اينترنت و شبكه هاي ديتا تا سال 2020 به بيش از 50 ميليارد دستگاه مي رسد.
ادامه مطلب
یک شنبه 24 مرداد 1389  - 1:40 PM

كارشناسان موفق به طراحي مدل مفهومي رايانه جديدي با نام Evolve Modular CPU شده‌اند كه به شما امكان مي‌دهد در حفظ محيط زيست سهمي داشته باشيد.

http://www.yankodesign.com/images/design_news/2008/10/14/evolvemodularcpu3.jpg

  اين طور كه گفته مي‌شود‌ در جريان ساخت اين رايانه هيچ گونه لحيم و اتصالات الكترونيكي براي كنار هم قرار دادن قطعات الكترونيكي مورد استفاده قرار نگرفته‌ است.
"واس آبيسكر " كه طراحي اين كامپيوتر را برعهده داشته است، معتقد است كه حفظ محيط زيست تنها عامل در تغيير فناوري‌هاي جديد محسوب نمي‌شود و بايد امكانات جديدتري به اين فناوري‌ها افزود.
وي محل قرارگيري نمايشگر و ديسك‌هاي كاربران را با چوب طراحي كرده است، به گونه‌اي كه اگر كاربران قصد تعويض نمايشگر و بزرگتر كردن آن را داشته باشند، باز هم بتوانند از اين پايه چوبي استفاده كنند.
زمان توليد نسخه نهايي اين رايانه جديد هنوز به درستي مشخص نشده است، اما طراح اين محصول ادعا مي‌كند كه به زودي آن را متفاوت از ديگر رايانه‌هاي موجود در بازار عرضه خواهد كرد.

http://www.yankodesign.com/images/design_news/2008/10/14/evolvemodularcpu8.jpg

ادامه مطلب
یک شنبه 24 مرداد 1389  - 1:38 PM
مردم خداجو و مسلمان بخش اوز به گرمي از ماه مبارك رمضان استقبال كرده و آداب و رسومي خاص را در اين ماه دارند.
از دهه آخر ماه شعبان، شور و هيجان خاصي در بين مردم براي ورود به ماه مبارك رمضان ديده مي‌شود.
مردم آذوقه يك ماه را يكجا تأمين كرده و بعضي از خانواده‌ها وسائل و ابزار لازم را براي پختن نان تنوري خانگي كه به ‌نام «گپك» معروف است و همچنين شيريني‌ها و غذاهاي ويژه براي افطاري را فراهم مي‌كنند.
در شب آخر ماه شعبان مردم به بلندي‌ها رفته و در پي جستجوي رؤيت هلال ماه بر مي‌آيند و پس از رؤيت با شليك گلوله و از مساجد با صلوات و شادي حلول ماه مبارك را اعلام مي‌كنند.
مسعود كراماتي شهردار اوز مي‌گويد: خداوند ما را در ماه مبارك رمضان به مهماني دعوت كرده است پس با آمادگي لازم دعوت حق را لبيك مي‌گوييم و با رعايت بهداشت جسم و روان و بهداشت مكان به مهماني خدا رفته و عبادت مي‌كنيم.
وي نظافت مساجد، معابر و محل زندگي را بسيار با اهميت مي‌داند.
اصغر فرودي بخشدار اوز نيز اظهار داشت: ماه مبارك رمضان در لارستان به ويژه شهر اوز با حالتي ويژه برگزار مي‌شود و بخشداري نيز در حد توان براي تهيه آذوقه اين ماه با شهروندان همكاري دارد.
همچنين كلثوم دادستان خانه‌دار، ماه رمضان را ماه پالايش مي‌داند و مي‌افزايد: جمع شدن اعضاي خانواده براي عبادت بسيار معنوي و دوست‌داشتني است.
وي همچنين درباره مواد غذايي در اين ماه اظهار مي‌دارد: شيريني‌هاي ويژه توسط بانوان خانه‌دار تهيه مي‌شود كه شامل لوگيمات، ترك، فرني، پشه، وجيهه، هريسه، سمبوسه،‌كستر، پودين و كيك شور و شيرين است.
محمدصديق ‌پيرزاد دبير بازنشسته نيز مي‌گويد: مردم پس از شنيدن اذان مغرب ابتدا با افطاري مختصر روزه خود را باز مي‌كنند كه اين افطاري تشكيل شده از آب ولرم يا چاي، خرما، ماست، ارده و نان تنوري (گپك) و شيريني‌هاي محلي و سپس به انجام فريضه نماز مي‌پردازند.
در اين بخش به طور معمول افطاري در مساجد انجام مي‌‌پذيرد.
پس از اداي نماز،‌ شام تناول مي‌شود كه اغلب از آبگوشت و نان (تريد)، شير و چاي شيرين تشكيل مي‌شود.
يك ساعت بعد از اذان مغرب مردم دوباره در مساجد حاضر شده و نماز عشا كه در زبان محلي به آن خفتن مي‌گويند را ‌به جا مي‌آورند.
اهالي اين بخش پس از نماز عشا، نماز مستحب «تراويح» را كه 23 ركعت است به طور جماعت برپا مي‌دارند و سپس به منازل خود بازگشته و اغلب به ديد و بازديد پرداخته و شب‌زنده‌داري مي‌كنند.
در شب‌هاي رمضان مردم اوز اغلب تا اذان صبح بيدار مي‌مانند.
عبدالعزيز خضري رئيس دانشگاه آزاد اسلامي اوز بيدار باش را يك رسم قديمي و جالب مي‌داند و اضافه مي‌كند: دو ساعت قبل از صبح مؤذن به مساجد رفته و مردم را با آواز خوش بيدار مي‌كند و مي‌گويد كه «بيدار باش، بيدار باش، بنده خدا بيدار باش و …» و اين دعوت سبب مي‌شود كه اغلب زنان خانه‌دار به پخت سحري بپردازند.
سحري به طور معمول برنج (پلو) يكي از غذاهاي اصلي است.
بعضي اوقات بالاتوه‌ (ناني كه درون آن تخم مرغ نيمرو است) با عسل يا مربا مي‌خورند.
‌يك ساعت بعد از بيدار باش دوباره مؤذن‌هاي مساجد اذان مي‌گويند و اين اذان به اذان آب معروف است و همگي مشغول به خوردن سحري مي‌شوند و بالاخره با شنيدن اذان صبح، امساك مي‌كنند و براي برپايي نماز جماعت صبح به مساجد مي‌روند.
در اين بخش در ماه مبارك رمضان نماز صبح مساجد بسيار پر جمعيت است.
فائزه طيوري يكي از بانوان اوز از رونق داشتن مساجد در اين ماه صحبت مي‌كند و شب‌هاي اين ماه را كه به قول عوام «جن‌ها» در زنجير هستند، بسيار امن توصيف كرده و ابراز مي‌دارد: مجالس سخنراني‌ و مولود خواني در مساجد هر شب برپا است و مردم به تلاوت قرآن مي‌پردازند و از بيستم اين ماه مبارك، نماز مستحب «قيام» بر پا مي‌شود.
اين نماز به مدت 10 شب ادامه دارد و بايد تلاوت 30 جز قرآن به پايان برسد و نمازگزاران هر شب سه جز قرآن را در نماز تلاوت مي‌كنند يا به تلاوت امام جماعت گوش مي‌دهند.
نماز قيام از ساعت 12 شب آغاز مي‌شود و قبل از سحر به پايان مي‌رسد (حدود سه تا سه و نيم ساعت).
ابراهيم احمدي يكي از فعالان فرهنگي شهر اوز مي‌گويد: علاوه بر مساجد در بعضي از مكان‌ها نمازهاي قيام و تراويح ويژه بانوان نيز برپا مي‌شود.
وي از آرامش خاطر و امنيت رواني در اين ماه سخن‌ها دارد و خاطرنشان مي‌كند: در ماه مبارك رمضان حقوق شهروندان بيشتر رعايت مي‌شود.
اين فعال فرهنگي شهر اوز با افسوس از پايان يافتن ماه مبارك رمضان ياد مي‌كند و اظهار مي‌دارد كه مردم اوز چه زيبا با ماه رمضان الوداع (خداحافظي) مي‌كنند و الوداع، الوداع يا رمضان، الوداع، الوداع شهر نورو‌الغفران نوايي است كه در هفته آخر ماه رمضان از مساجد شنيده مي‌شود و مردم با حالتي خاص و غمگين با ماه رمضان خداحافظي مي‌كنند.
بخش اوز در 40 كيلومتري شمال شهر لار و 350 كيلومتري جنوب شرق شيراز واقع است و داراي 55 هزار نفر جمعيت متشكل از دو دهستان فيشور و بيد شهر و داراي 90 مسجد بوده كه در تمام ايام و به ويژه ماه مبارك رمضان پذيراي روزه‌داران خداجو است.فارس
ادامه مطلب
یک شنبه 24 مرداد 1389  - 1:36 PM
در بسياري از كتب تاريخي و سفرنامه‌ها اسم اين شهر به‌صورت خُرّ و مه آورده شده و اين اسم از ريشه كلمه خرمه به معني خرم، سرسبز و آباد است و نيز در بين مردم مصطلح است كه نام شهر در اصل خُورّومِه يا خُورمُه بوده است كه از تركيب دو كلمه خورشيد و ماه تشكيل شده است.
امروز نيز توسط عشاير منطقه به‌صورت «خورمه xurumah» استفاده مي‌شود كه بنا به گفته برخي اين نام از خور به‌ معني «خورشيد» و مه به معني «ماه» اخذ شده است، اما با مراجعه به برخي از تواريخ عمومي در احوال بهرام گور، خورشيد و ماهدر عين حال گفته‌ها كه به آن رنگ افسانه‌اي داده‌اند، زنان يا دختران بهرام بوده‌اند كه ممكن است نام خود را بر اين شهر گذاشته باشند.
فرض ديگر اينكه اين نام، مأخذ از «خورماه» كه نام يازدهم از ماه‌هاي ايراني است بدانيم و يا با توجه به برهان قاطع «ماه» را شهري تلقي كرده و «خورماه» را به‌عنوان «شهر خورشيد» معني كنيم، اما از لحاظ تاريخي مشخص نيست كه اين شهر از چه زمان نام خود را اخذ كرده است.
در بسياري از كتب و سفرنامه‌ها اسم اين شهر به‌صورت خُرمَّةَ آورده شده و اين اسم حكمتي از كلمه خُرَّم به معناي آباد و سر سبز است.
مقدسي، خرامه را چنين توصيف مي‌كند كه «روستايي فراخ با يك دژ دارد، نرخ‌ها ارزان از كاريز مي‌آشامند، پائين شهر نهري روان است».
در اويل قرن ششم ابن‌بلخي مي‌گويد كه «خرمه شهركي است خوش آب و هوا معتدل و آب روان و ميوه و غله بسيار و قلعه است آنجا بر كوه سخت استوار معروف به قلعه خرمه و جامع و منبر است».
اين منطقه با نام كربال نيز شهرت دارد.
كربال بر وزن دنبال، به‌عنوان نام خاص آمده كه به روستاهاي كوچك و بزرگ و شاليزار‌هاي سواحل رود كر گفته مي‌شود، چراكه مانند بالي گسترده شده در دو طرف رود كر قرار گرفته‌اند.
استخري (متوفي در سده چهارم)، كربال را جزو گروه استخر آورده، كربال را طسوج و قصبه آن را خرمه ناميده است و خرامه با كسر ( خ و م )، تلفظ آن درست است اما در زبان عاميانه، خرمه و در زبان عشاير خرومه استعمال مي‌شود.
به استناد شواهد و اسناد معتبر در كتاب‌هاي تاريخي موجود، قدمت شهر به يك هزار و 500 سال پيش و يا سال 400 ميلادي مي‌رسد.
در كتاب‌ها و سفرنامه‌هاي مختلفي مانند نزهت‌القلوب، فارسنامه ابن‌بلخي، المسالك و الممالك، برهان قاطع، از خرامه و كربال ذكر قابل توجهي شده است.
وجود آثار باستاني از قبيل تپه (قلعه) بهرام گور و كاروان‌سراي بودان كه در حاشيه جاده قديمي خرامه ـ سيرجان قرار داشته و بناهاي چهارطاقي و سنگ‌نوشته‌هايي كه در حفاري‌هاي اخير، به‌دست آمده، بيان‌ كننده قدمت تاريخي اين منطقه است.
تاريخچه خرامه و كربال به لحاظ ويژگي خاص اقليمي، وجود آب كافي و اراضي مستعد در گذشته و نيز آب و هواي متنوع و مساعد به‌ويژه گذر رود كر كه قدمتي طولاني دارد بسيار قابل توجه است اما بسياري از آثار باستاني اين شهر رو به تخريب و ويراني است.
از جمله آثار باستاني ديگر اين شهر مي‌توان به آسياب‌هاي آبي اول و دوم و سوم اشاره كرد كه اكنون تبديل به لانه‌اي براي زاد و ولد سگ‌هاي ولگرد و همچنين محل مناسبي براي معتادان موادمخدر شده است.
ساختمان‌هاي اين آسياب‌ها همچنان پابرجا است و پس از گذشت 300 تا 400 سال هنوز نما‌هاي بيروني و داخلي آن سالم مانده است.
ادامه مطلب
یک شنبه 24 مرداد 1389  - 1:34 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 73

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5900993
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی