به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

شركت RIM سازنده گوشي هاي هوشمند بلك بري دربرابر درخواست دولت هند براي نظارت بر اطلاعات رد وبدل شده از طريق گوشي هاي ساخت اين شركت كوتاه آمد.

 به نقل از اينترنت ويك، دولت هند كه به علت نگراني هاي امنيتي بر كنترل ديتاي تبادل شده از طريق گوشي هاي بلك بري اصرار داشت، سرانجام امكان نظارت بر سرويس هاي ايميل و مسنجر بلك بري را پيدا كرد.
در تاريخ 26جولاي نشستي بين مسئولان شركت RIM و مقامات دولتي هند برگزار شد و در نهايت نهادهاي امنيتي به امكانات سخت افزاري و نرم افزاري مورد نياز براي كنترل اطلاعات سرويسهاي ايميل و مسنجر دسترسي پيدا كردند.
با توجه به رمزگذاري اين اطلاعات مقامات هندي بيم آن داشتند كه از گوشي هاي بلك براي سازماندهي اقدامات ضد امنيتي سوءاستفاده شود.
پيش از اين امارات، عربستان و چند كشور ديگر عربي هم براي مقابله با چنين تهديداتي سرويس هاي ايميل و مسنجر بلك بري را از كار انداخته بودند كه با تامين نظر آنان دسترسي به خدمات ياد شده در اين كشورها مجدداً ممكن شد.
ادامه مطلب
یک شنبه 24 مرداد 1389  - 12:59 PM
نشريه معتبر PC World به دنبال دريافت يك پست‌ الكترونيك از سوي يكي از اعضاي روابط عمومي شركت Jabra كه در زمينه توليد تجهيزات بي‌سيم و هندزفري براي تلفن‌هاي همراه فعاليت مي‌كند، ضمن تاييد خبر آسيب‌رساني تلفن‌همراه به پوست كاربران توضيحاتي را در اين مورد منتشر كرد.

 به نقل از پي‌سي‌ورلد، در اين پست الكترونيكي آمده بود: همه ما از پيش‌تر مي‌دانستيم كه تلفن‌ها بيش از دستشويي‌ها آلوده هستند و باكتري‌ها را در خود نگه مي‌دارند. اما مطالعات جديد نشان داده است، فلز نيكل كه در گوشي‌ها به كار مي‌رود، مي‌تواند يك عامل اصلي در بروز مشكلات پوستي محسوب شود.
انجمن بيماري‌هاي پوستي انگلستان هفته گذشته با انتشار خبري به پزشكان هشدار داد، افرادي كه به ميزان زياد از تلفن‌همراه استفاده مي‌كنند، بيش از ديگران در معرض حساسيت‌هاي پوستي قرار مي‌گيرند.
اين پست الكترونيكي در ادامه توضيح مي‌دهد: فلز نيكل امروزه به عنوان يكي از اعضاي اصلي تشكيل دهنده تلفن‌هاي همراه محسوب مي‌شود. تعدادي از دانشگاه‌ها با بررسي‌هايي كه به تازگي انجام داده‌اند، اعلام كرده‌اند كه از 22 دستگاه ديجيتالي، 10 عدد از آن‌ها شامل نيكل مي‌شوند.
اين طور كه محققان هشدار داده‌اند، با توجه به تجمع بيش‌ از اندازه باكتري‌ها روي تلفن‌همراه، سمتي از صورت كه همواره با گوشي در تماس است، پس از گذشت مدتي ملتهب شده و با اختلالات پوستي مواجه مي‌شود.
ادامه مطلب
یک شنبه 24 مرداد 1389  - 12:58 PM
طاهر وطار نويسنده و اديب الجزايري و برنده چندين جايزه بين‌المللي در سن 74 سالگي درگذشت.

 به نقل از خبرگزاري شعر و ادب عربي، طاهر وطار نويسنده و اديب الجزايري در سن 74 سالگي و پس از سال‌ها بيماري با به جا گذاشتن چندين اثر ادبي و فرهنگي درگذشت.
طاهر وطار نوينده و اديب الجزايري داراي آثار بسياري در ادبيات و ادبيات نمايشي است و آثار او به ده زبان زنده دنيا منتشر شده است و چندين جايزه بين‌المللي از جمله جايزه شارقه سال 2005 را دريافت كرده است.
وي همچنين جمعيت «الجاحظيه» را 20 سال پيش به همراه شاعر كشته شده "يوسف سبتي " براي جمع كردن نويسندگان و اديبان تازه‌كار و حرفه‌اي تاسيس كرده بود و خانه وي نيز سال‌ها محل تجمع اديبان به صورت ماهانه بوده است.
طاهر وطار كه خود را "عمو طاهر " مي‌ناميد به خاطر كتاب خود به نام «لاز» مورد انتقادات بسياري قرار گرفت و همچنين داراي كتاب‌هاي «دود در قلبم» 1961، «زخم خوردگان» 1971 و «شهدا اين هفته برمي‌گردند» در سال 1974 است.
وي همچنين داراي چندين رمان به نام‌هاي «عروسي با قاطر» (1983)، «عشق و مرگ در زمان حراشي» ( 1982) و «شمع و راهروها» (1995) و همچنين نمايشنامه‌هاي «در ساحل ديگر» و «فراري» است.
آخرين نوشته اين نويسنده الجزايري در بستر بيماري در پاريس «قصيده در دنياي جاپلوسي» بود كه به رابطه دولت‌ها با فرهنگ را بررسي كرده است و در آن اين رابطه را در الجزاير با اشاره به تجربياتش در دهه 50 و 60 بدون ثبات بيان كرده است.فارس
ادامه مطلب
یک شنبه 24 مرداد 1389  - 12:39 PM
كارشناسان از ساخت نرم‌افزار جديدي با نام Linxter خبر داده‌اند كه در اصل يك پلتفورم ويژه براي ارسال پيام محسوب مي‌شود و كليه دستگاه‌هاي، ابزارها و سيستم‌هايي كه قابليت اتصال به اينترنت را دارند، قادر مي‌كند با يكديگر در ارتباط باشند.

 نرم‌افزار Linxter با تاكيد بر سادگي براي استفاده كاربران توليد شده است و ارتباطات اينترنتي را به عنوان يك وضعيت طبيعي روبه‌رشد و پيشرفت براي كل دنيا مي‌داند.
روي سايت اينترنتي شركت توليدكننده اين نرم‌افزار آمده است: در حالي كه كليه ابزارها و وسايل اطراف ما قابليت اتصال به اينترنت را پيدا مي‌كنند، ما ناگزير از به‌كارگيري سيستم جديدي هستيم كه بتواند به صورت ايمن، آسان و پويا تمام اين دستگاه‌ها را به يكديگر متصل كند.
"جانسون ميلگرام " مؤسس و مديرعامل اين شركت اعلام كرد كه پلتفورم Linxter به گونه‌اي طراحي شده است كه توسعه‌دهندگان نرم‌افزاري كه يك يا دو سال تجربه كار در اين زمينه را دارند، بتوانند يك روزه به طور كامل بر آن مسلط شوند.
اين پلتفورم از سه بخش اصلي تشكيل شده است: "بخش خدمات اينترنتي " كه وظيفه ارسال پيام‌ها را برعهده دارد؛ كيت ويژه براي توسعه نرم‌افزار؛ و يك رابط كاربري اينترنتي براي مديراني كه با برنامه‌هاي تحت Linxter و شناسه‌هاي كاربري فعاليت مي‌كنند. در حال حاضر نسخه .NET SDK اين برنامه آماده شده و نسخه Java آن نيز به زودي تكميل خواهد شد.
نرم‌افزار Linxter شامل سيستم‌هاي امنيتي مختلفي مي‌شود كه كاربران عادي را تحت پوشش خود قرار مي‌دهد.
ادامه مطلب
یک شنبه 24 مرداد 1389  - 12:37 PM
شركت هايي كه از فناوري هاي امنيتي سنتي براي مقابله با هكرها و نويسندگان بدافزارهاي خطرناك استفاده مي كنند در حال شكست از آنها هستند.

 به نقل از پي سي ورلد، بررسي هاي شركت سمانتك كه مربوط به نيمه اول سال 2010 است نشان مي دهد خطرات امنيتي رخ داده در اين مدت به شدت افزايش يافته و تنوع تهديدات سايبر هم افزايش چشمگيري نشان مي دهد و سيستم هاي سنتي خودكار امنيتي قادر به شناسايي و مقابله با اين تهديدات نيستند.
بر اساس گزارش سمانتك تنها در سال 2009 بيش از دو ميليون هشتصد و نود و پنج هزار بدافزار و ويروس جديد در فضاي مجازي منتشر شده است كه اين رقم نسبت به سال 2008 حدود 71 درصد افزايش نشان مي دهد.
همچنين بيش از 240 ميليون برنامه آلوده تازه براي فريب كاربران در سال 2009 در فضاي مجازي منتشر شده كه نسبت به سال 2008 صد درصد افزايش نشان مي دهد.
سمانتك در گزارش خود هشدار داده در صورتي كه براي مقابله با اين تهديدات فكر اساسي انديشيده نشود، كاربران اينترنت به طور جدي به خطر مي افتند.
بر اساس گزارش سمانتك در نيمه اول سال 2010 از هر 476 ايميل يكي آلوده به حملات پيشينگ بوده است.
ادامه مطلب
یک شنبه 24 مرداد 1389  - 12:36 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 73

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5901037
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی