به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

محققان به تازگي ويروس مرتبط با چاقي دوران كودكي را كشف كردند.


محققان اعلام كردند كه ويروسي كه باعث عفونت تنفسي مي‌شود با چاقي دوران كودكي ارتباط دارد.

تحقيقات قبلي انجام شده روي حيوانات نشان مي‌دهد كه ويروس شايعي در اضافه وزن مؤثر است، البته اين نتايج نياز به بحث و مطالعه بيشتري دارد.

تحقيقات اخير كه در زمينه طب كودكان انجام شده، نشان مي‌دهد كه كودكان چاق و مبتلا به اضافه وزن با آنتي‌بادي خاصي، اين ويروس را بيشتر از كودكان ديگر دارند.

محققان انگليسي اعلام كردند اگر چه اين ويروس را در كودكان چاق مشاهده كرده‌ايم اما اين تئوري كه ويروس باعث چاقي دوران كودكي است بيش از اين بايد مورد مطالعه و بحث قرار گيرد.

مطالعات قبلي نشان مي‌دهد كه تزريق اين ويروس به بدن مرغ و موش‌ها باعث چاقي و افزايش وزن آن‌ها شده‌است.
ادامه مطلب
دوشنبه 29 شهریور 1389  - 8:43 PM

«پولشويي» يا تطهير پول، به مجموعه اقداماتي اطلاق مي‌شود كه براي جابه‌جايي پول حاصل از داد و ستدهاي غيرمشروع و خلاف قانون مانند تجارت مواد مخدر و فعاليت‌هاي تروريستي با هدف تغيير شكل مبداء، مشخصات، نوع پول يا ذي نفع و مقصد نهايي به كار مي‌رود و در حقيقت با اين اقدامات، پول‌ نامشروع و كثيف تطهير يا شست و شو مي‌شود.


اصل برائت يكي از اصول اساسي حاكم بر جريان دادرسي كيفري است كه آثار و نتايج مهمي به نفع متهم دارد. مهم‌ترين نتيجه اصل برائت آن است كه مقام تعقيب بار اثبات عناصر جرم را به دور از هر گونه شك معقولي به عهده‌ دارد و متهم مكلف به اثبات بي‌گناهي خود نيست. ليكن امروزه با قدرت‌مند شدن مجرمان در برابر دولت‌ها، مصالح عاليه كشورها اقتضا مي‌نمايد قلمرو اين اصل در جرايم مهم، محدود شود و اماره مجرميت بر اصل برائت مقدم شود.

بقيه در ادامه

 

ادامه مطلب
دوشنبه 29 شهریور 1389  - 8:42 PM

رئيس سازمان آيكان كه مديريت عمومي اينترنت را بر عهده دارد، هشدار داد كه اين سازمان نبايد تحت كنترل و حاكميت انحصاري هيچ گروه خاصي درآيد.


به نقل از وي تري، راد بكستروم رئيس و مدير كل آيكان به حاضران در نشست زمامداري اينترنت در ويلينوس ليتواني كه هفته قبل برگزار شد گفت سازمان آيكان نبايد توسط يك گروه خاص و بر اساس منافع آنها مديريت شود وگرنه نمي تواند وظايف محوله را به درستي انجام دهد.
به گفته وي، اكثر كاربران اينترنت، صاحبان مشاغل، سرويس دهندگان اينترنت و مشتريان آن نقشي در مسائل مربوط به كنترل اينترنت ندارند و اين مساله صحيح نيست.
طي يك دهه اخير انتقادهاي زيادي در مورد نحوه مديريت اينترنت و انحصارطلبي آمريكا در اين زمينه به عمل آمده و با اين حال اين كشور كماكان تلاش دارد انحصار اين رسانه مجازي را به طور يكطرفه در اختيار داشته باشد.
بكستروم همچنين در مورد كنترل يكجانبه اينترنت توسط سازمان هاي غيردولتي هم هشدار داد. عليرغم همه اين اظهارنظرها و شعارها به نظر مي رسد هنوز تا محقق شدن امكان مشاركت عموم دولت ها و موسسات ذي ربط در اداره اينترنت راه درازي در پيش است.

ادامه مطلب
دوشنبه 29 شهریور 1389  - 8:29 PM

تداوم شرايط بي ثباتي اقتصادي و رقابت فزاينده شركت هاي آي تي باعث شده تا مؤسسات مختلف براي حفظ سهم خود در بازار به سرمايه گذاري هاي اندك و مداوم در اين بازار متوسل شوند.


به نقل از تك وب،‌ بررسي هاي تحقيقاتي مؤسسه گارتنر نشان مي دهد امروزه سازمان هاي مختلف به دقت مخارج خود را كنترل مي كنند تا در صورت وقوع مجدد بحران اقتصادي از تبعات آن در امان باشند. اما در عين حال استفاده از خدمات مبتني بر آي تي غيرقابل اجتناب است، بنابراين آنها با صرف هزينه هاي اندك و دائمي در بخش آي تي به حيات فناوري اطلاعات كمك كرده اند.
تداوم برون سپاري در حوزه آي تي و استفاده از سرويس هاي مبتني بر آي تي براي مديريت امور از جمله ديگر مشخصات عصر فعلي است.
با اين حال هزينه دسترسي به خدمات ارزشمند آي تي كماكان بالاست و تصميم گيري در اين زمينه در سازمان ها و شركت هاي مخلتف به دشواري و با ترديدهاي فراوان صورت مي گيرد.
جالب آنكه در صورت ضروري بودن چنين اقداماتي شركت ها ترجيح مي دهند براي برون سپاري به شركت هاي فعال در كشورهاي در حال توسعه متوسل شوند تا هزينه هاي كمتري پرداخت كنند.
كارشناسان معتقدند كه اين وضعيت تا سال 2013 ادامه مي يابد.

ادامه مطلب
دوشنبه 29 شهریور 1389  - 8:28 PM

دانشمندان با استفاده از كربن تغييريافته با نانوميله‌هاي اكسيد روي يك حسگر شيميايي پايدار و بسيار كارا براي هيدرازين ساخته‌اند.


هيدرازين، N2H4، يك ماده سمي عصبي و سرطان‌زاست و مي‌تواند آسيب‌هاي بسيار شديدي به كبد، ريه‌ها و كليه‌ها وارد كند. اين ماده در صنعت بيشتر به عنوان عامل ايجاد فوم در توليد فوم‌هاي پليمري و همچنين به‌عنوان ماده اوليه سنتز كاتاليزورها، مواد شيميايي كشاورزي، و مواد دارويي مورد استفاده قرار مي‌گيرد. بنابراين براي كاربردهاي ايمني، وجود يك حسگر قابل اعتماد براي هيدرازين بسيار ضروري است.

از ميان تمام روش‌هايي كه براي تشخيص هيدرازين گزارش شده است، روش‌هاي الكتروشيميايي نويدبخش‌تر از بقيه بوده‌اند، زيرا ارزن، قابل حمل، و بسيار حساس بوده و زمان پاسخ‌دهي سريعي دارند. الكترودهاي تغيير يافته با نانوذراتي همچون نانوساختارهاي اكسيد روي مزاياي زيادي دارند كه عمدتاً به دليل مساحت سطحي بالا، مقاومت پايين و نسبت سيگنال به نويز بالا است. با اين حال به دليل پايداري پايين اين الكترودها در بسياري از الكتروليت‌ها، امكان كاربرد عملي آنها وجود ندارد.

جين‌پينگ ليو و همكارانش در دانشگاه طبيعي Huazong در چين با روكش‌دهي نانوميله‌هاي اكسيد روي با يك لايه چندنانومتري از كربن (با استفاده از روش ساده غوطه‌وري-كلسينه كردن) اين مشكل را حل كرده‌اند. رسانايي الكتريكي بالاي كربن، حساسيت حسگر را از طريق تسهيل انتقال الكترون‌هاي مربوط به اكسيداسيون هيدرازين افزايش مي‌دهد. به علاوه، بي‌اثر بودن شيميايي اين ماده، نانوميله‌هاي اكسيد روي را از خورده شدن توسط الكتروليت محافظت مي‌كند.

ليو مي‌گويد: علاوه بر اين كه حساسيت و پايداري حسگر بهبود يافته است، طراحي الكترود نيز به گونه‌اي صورت گرفته است كه نيازي به روش‌هاي معمول ساخت الكترود كه مشكل و گران هستند، وجود ندارد.

گرگوري وايلدگوز، متخصص سطوح نانولوله‌اي كربني براي استفاده در كاربردهاي بهبوديافته حسگري و كاتاليز در دانشگاه آنجليناي شرقي مي‌گويد: هم‌افزايي ميان روكش گرافيتي بي‌شكل با اكسيد روي زيرين كه منجر به بهبود عملكرد الكتروآناليتيكي الكترود در مقايسه با نانولوله‌هاي كربني عمودي مي‌شود، بسيار جذاب است. به نظر مي‌رسد برهمكنش‌هاي نانومقياس جالبي در اين سامانه اتفاق مي‌افتند كه ارزش مطالعه بيشتر را دارند.

همچنين مي‌توان از الكترود توليد شده در كاربردهاي ديگري همچون باتري‌ها و پيل‌هاي فتوالكتروشيميايي استفاده كرد. ليو مي‌گويد: گام بعدي بهينه‌سازي بيشتر روش‌هاي سنتزي است تا امكان رشد يكنواخت و تكرارپذير آرايه‌هاي نانوميله‌اي روكش‌دهي شده با كربن در مقياس وسيع و به صورت مستقيم روي جمع‌كننده جريان ايجاد شود.
ادامه مطلب
دوشنبه 29 شهریور 1389  - 8:27 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 79

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6070833
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی