به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

كشف بقاياي جسد دختري نوجوان در قبري كم عمق در انگلستان پرده از جنايتي 1800 ساله برداشت.


اين قبر كه در گوشه كلبه برده‌ها در قلعه‌اي رومي كشف شد، بقاياي جسد انساني كم سن و سال را در خود جاي داده بود كه بر اثر برخورد وسيله‌اي چكش مانند به سر كشته شده بود.

باستان‌شناسان پس از آزمايش جسد آن را متعلق به دختر نوجواني دانستند كه به احتمال فراون برده بوده و طي يك درگيري كشته و به صورت كاملا پنهاني دفن شده بود.

محققان محل دفن جسد كه در هنگام خاكسپاري دستاني بهم چسبيده داشته است را متعلق به اواسط قرن سوم ميلادي دانسته و مقتول را برده معرفي كردند.

برخي از باستان‌شناسان با بيان اينكه در زمان روم باستان بردگان اموال شخصي افراد محسوب مي‌شدند عنوان كردند، به احتمال فراوان نزاعي بين دو سرباز صورت گرفته و يكي از سربازها به قصد صدمه رساندن به اموال شخصي سرباز ديگر با چكش ضربه‌اي به سر دختر وارد كرده و وي را به قتل رسانده بوده است.
ادامه مطلب
دوشنبه 29 شهریور 1389  - 8:26 PM

كاربراني كه در جستجوي لينك هاي دانلود رايگان موسيقي هستند، ممكن است در معرض حمله بدافزارهاي خطرناك قرار بگيرند.


بررسي هاي موسسه امنيتي مك آفي نشان مي دهد كه امروزه در كنار سوءاستفاده از نام و شهرت ستاره هاي مشهور سينما و موسيقي، تلاش براي فريب كاربران به بارگذاري ويروس و بدافزار با استفاده از لغاتي همچون رايگان و دانلود روز به روز در حال افزايش است.
طراحان اين ويروس ها تلاش مي كنند صفحات حاوي اين بدافزارها را در زمان جستجو در صفحه اول نتايج جستجو نمايش دهند و بدين طريق كاربران را به بارگذاري آنها ترغيب كنند. اين بدافزارها از طريق شبكه هاي اجتماعي و همچنين شبكه هاي تورنت هم منتقل مي شوند.
كارشناسان مك آفي همچنين هشدار مي دهند كه در آينده سوءاستفاده از سرويس هاي بارگذاري رايگان محتوا و به خصوص بارگذاري رايگان فيلم و موسيقي باز هم افزيش خواهد يافت و كاربران بايد در اين زمينه هشيار باشند و بر روي هر لينكي كليك نكنند.
آنان به توييتر به عنوان يكي از سايت هايي اشاره كرده اند كه به طور گسترده به همين منظور مورد سوءاستفاده قرار مي گيرد و كاربران بايد در زمان استفاده از آن به طور كامل دقت كنند.
ادامه مطلب
دوشنبه 29 شهریور 1389  - 8:25 PM

دولت مراكش با همكاري يك شركت فناوري قصد دارد تمامي گذرنامه هاي اين كشور را هوشمند كند.


به نقل از البوابه، نسل جديد گذرنامه هاي بيومتريك به زودي در كشور مراكش در شمال آفريقا عرضه خواهد شد. فناوري به كار گرفته شده در اين گذرنامه ها براي اولين بار در كشوري در خارج از اتحاديه اروپا و توسط شركت گمالتو ارائه خواهد شد.
در اين گذرنامه ها، يك ريزپردازنده غير لمسي يكپارچه گنجاده خواهد شد كه در آن اطلاعاتي همچون اثر انگشت ديجيتال فرد و عكس وي نگهداري مي شود. Gemalto از يك سيستم عامل بسيار ايمن و خاص به نام Sealys براي مديريت اين طرح استفاده مي كند.
قرار است آموزش هاي لازم هم براي اجراي اين طرح به كاركنان دولتي داده شود.
هنوز مشخص نيست عموم مردم چه زماني قادر به استفاده ازاين گذرنامه ها خواهند بود، اما استفاده از چنين فناوري احتمال جعل گذرنامه را به شدت كاهش خواهد داد.

ادامه مطلب
دوشنبه 29 شهریور 1389  - 8:24 PM

رئيس سازمان بين المللي اينترپل هشدار داد كه جنايتكاران آنلاين مي توانند به خطرناك ترين تهديد جنايي جهان مبدل شوند.


به نقل از وي تري، رابرت نابل كه هفته قبل در اولين كنفرانس امنيت اطلاعات اينترپل در هنگ كنگ سخن مي گفت افشا كرد كه سارقان آنلاين به تازگي موفق به سرقت هويت وي در فيس بوك شده و شناسه وي در اين سايت اجتماعي را تحت كنترل خود در آورده اند. به گفته وي، هدف هكرها از اين كار دسترسي به اطلاعات حساس در مورد پرونده هاي اينترپل بوده است.
وي افزود: اينترپل به تازگي متوجه شده كه براي سرقت اطلاعات نمايه شخصي برخي كاركنان اينترپل كه در فيس بوك حضور دارند به شدت تلاش مي شود و حتي بدين منظور دو شناسه جعلي ايجاد شده و تلاش شد تا اين شناسه ها به جاي شناسه واقعي رئيس اينترپل معرفي شود و از اين طريق ديگر كاربران فريب داده شوند.
از يكي از اين شناسه ها براي يافتن اطلاعاتي در مورد افرادي كه تحت تعقيب اينترپل هستند، استفاده شده بود.
نابل افزايش حملات denial of service بر عليه اشخاص و صاحبان مشاغل را نيز يك تهديد امنيتي جدي ديگر دانست كه بايد با آن مقابله شود.

ادامه مطلب
دوشنبه 29 شهریور 1389  - 8:23 PM

گروهي از محققان با استفاده از نانوذرات موفق به كنترل سلول‌ها از راه دور شدند.


محققان دانشگاه بوفالو در نيويورك نانوذرات هيدروكسيد آهن منگنز را به بدن كرمك الگانس كانورهابديتيس پيوند كردند. زماني كه ذرات در ميدان مغناطيسي راديويي قرار داده شد ذرات گرم شده و كرمك‌ها مسير حرك خود را تغيير دادند. با روشن و خاموش كردن ميدان، محققان توانستند سبب شوند تا كرمك‌ها به جلو و عقب حركت كنند.

آنها ضمايم فلورسنت حساس به دما متصل به ذرات دماي نانوذرات را اندازه گرفتند كه اين امر نشان داد كه رفتار كرمك ها زماني كه ذرات به دماي 34 درجه سانتيگراد (دمايي كه در آن حيوانات براي محافظت خود از گرما تغيير رفتار مي‌دهند) مي‌رسيدند، تغيير مي‌كرد.

محققان نانوذرات را به پروتئين‌هاي غشاهاي سلول‌هاي اعصاب به‌وسيله تغيير ژنتيكي پروتئين‌ها براي اتصال به ذرات متصل كردند. غشاها حاوي كانال يوني حساس به دما شد كه با باز و بسته شدن آن به يون‌ها اجازه مي‌دهد تا از فضا بگذرند، اين كانال ها زماني كه نانوذرات از طريق ميدان مغناطيسي گرم مي شوند فعال مي‌شوند كه فعاليت الكتريكي سلول‌هاي اعصاب را تحريك مي‌كند.

آرند پرال، رئيس تيم تحقيق، گفت: اهميت روش ما به اين دليل است كه امكان مي‌دهد تا تنها غشاي سلولي گرم شود. ما نمي‌خواهيم سلول را از بين ببريم در حالي كه غشاري خارج سلول تنها گرم مي‌شود لذا هيچ تغيير دمايي در سلول اتفاق نمي‌افتد.

جان دوبسون از دانشگاه كيل در انگلستان كته در استفاده از نانوذرات مغناطيسي در بيوپزشكي تخصص دارد گفت: اين مطالعه از اين جهت جالب است كه در آن فعاليت كانال‌هاي يوني سلولي از راه دور با كمك نانوذرات مغناطيسي و به‌كارگيري ميدان‌هاي مغناطيسي كنترل مي‌شود. يكي از مزاياي اصلي اين روش اين است كه ميدان در تماس فيزيكي بخش هدف نيست. اين مثالي خوبي از تركيب ژنتيك با ميدان نانومغناطيسي است و نشان مي‌دهد كه امكان هدف‌گيري و فعاليت سازي سلول‌هاي تغيير يافته به‌صورت ژنتيكي و منفرد در ارگان يا محيط كشت بزرگ‌تر سلولي وجود دارد.
ادامه مطلب
دوشنبه 29 شهریور 1389  - 8:21 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 79

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6070861
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی