به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

اگر توقع دارید زمانی که رژیم می گیرید، آب توی دلتان تکان نخورد و گرسنه نشوید، یعنی یا برای لاغر شدن خیلی مصمم نیستید یا کلا تعریف درستی از رژیم ندارید! سلامتی و زیبایی حق افرادی است که اراده بهتر و قوی تری دارند. همین یک میان وعده را بخورید و شکر خدا را کنید این میان وعده را یا در فاصله صبحانه تا ناهار بخورید، یا در فاصله ناهار تا شام.

 

بقيه در ادامه

 

ادامه مطلب
یک شنبه 28 شهریور 1389  - 3:34 PM

بلاخره نسخه آزمایشی مرورگر اینترنت اکسپلورر ۹ برای دانلود در اختیار عموم قرار گرفت.  مدت‌هاست مایکروسافت از IE 9 صحبت می‌کند و طبق این گفته‌ها نه تنها این مرورگر قابل مقایسه با نسخه‌های قبلی خود نیست بلکه نسبت به مرورگرهای کروم و فایرفاکس نیز برتری قابل ملاحظه‌ای خواهد داشت! اینترنت اکسپلورر ۹  ویژگی‌ها و امکانات فنی جدیدی دارد که اکثر کاربران حرفه‌ای وب از آن باخبرند ( پشتیبانی قوی از HTML 5، اجرای سریع جاوا اسکریپ و…). علاوه بر این IE 9 دارای قابلیت‌های دیگری است که برای هر کاربر معمولی اینترنت جذاب خواهد بود.

بقيه در ادامه

 

ادامه مطلب
یک شنبه 28 شهریور 1389  - 10:07 AM

دانشمندان ژن عامل بيماري آب سياه رايج‌ترين عامل نابينايي را كشف كرده‌اند.
براساس پيش بيني محققان بزودي امكان غربالگري DNA افراد فراهم مي‌شود تا مشخص شود در خطر ابتلا به آب سياه قرار دارند يا خير.

با كشف اين ژن به محض آنكه هرگونه تغييري در ديد افراد ايجاد شود به سرعت مي‌توان فرد را درمان كرد.

بيماري آب سياه زماني روي مي‌دهد كه منافذ بسيار كوچك اطراف عنبيه چشم مسدود شوند. اين انسداد مانع از خروج اين مايع از چشم و در نتيجه افزايش فشار دروني چشم مي شود. اين انسداد مي‌تواند به اعصاب بينايي آسيب كه چشم را به مغز متصل مي كنند آسيب بزند. تشخيص و درمان زودهنگام اين بيماري مي‌تواند به حفظ بينايي كمك كند.

اما بسياري از بيماران نشانه‌هاي اين بيماري را تشخيص نداده و دچار نابينايي مي‌شوند.

محققان دانشگاه ساوت همپتون انگليس ژن‌هاي بيش از 34 هزار شهروند ايسلندي را مورد بررسي و ژنوم آنها را با يك هزار و 200 بيمار مبتلا به آب سياه زاويه باز مقايسه كردند.

آنها ژني را كشف كرده‌اند كه با افزايش خطر ابتلا به اين بيماري مرتبط است.

پروفسور 'اندرو لاتري' كاشف اين ژن از بيمارستان عمومي و دانشگاه ساوت همپتون مي گويد: كار ما در كمك به كشف يك ژن جديد و مسير بيولوژيكي براي آب سياه، گام مهمي در ارائه درماني براي اين بيماري است.

بيماري آب سياه مهمترين عامل نابينايي در دنيا است و بيش از 70 ميليون نفر در سراسر جهان به‌آن مبتلا هستند.

گفته مي‌شود ژنتيك و سن مهمترين عوامل خطر در ابتلا به آب سياه هستند اگرچه ديابت و نزديك بيني نيز در افزايش خطر ابتلا به اين بيماري نقش دارند.

نتايج اين تحقيقات در نشريه ژنتيك نيچر منتشر شده است.ايرنا

ادامه مطلب
یک شنبه 28 شهریور 1389  - 9:59 AM

جديدترين يافته پژوهشگران نشان مي‌دهد نوشيدن مداوم شير مي‌تواند به كاهش وزن كمك كند.
محققان در يك بررسي دو ساله دريافتند افراد بزرگسالي كه روزانه دو ليوان شير مي‌نوشند نسبت به افرادي كه كمتر و يا اصلا شير و ديگر فرآورده‌هاي لبني نمي نوشند حدود شش كيلوگرم كاهش وزن دارند.

آنها در اين بررسي بيش از 300 زن و مرد دچار اضافه وزن 40 تا 65 ساله را به مدت دو سال تحت رژيم غذايي كم چربي، مديترانه‌اي و يا كم كربوهيدرات قرار دادند.

محققان دريافتند صرف نظر از رژيم غذايي، افرادي كه بيشترين ميزان مصرف كلسيم (دو ليوان شير) را طي شش ماه داشتند، حدود شش كيلوگرم در پايان دو سال از وزن خود كاستند. اين در حالي است كه اين كاهش وزن براي افرادي كه روزانه نيم ليوان شير مي نوشيدند 5/3 كيلوگرم بود.

به گفته محققان، ويتامين دي موجب كاهش وزن مي‌شود. شير و فرآورده‌هاي لبني مهمترين منابع ويتامين دي در رژيم غذايي هستند.

نتايج اين تحقيقات در نشريه تغذيه باليني منتشر شده است.   ايرنا

ادامه مطلب
یک شنبه 28 شهریور 1389  - 9:58 AM

عصب شناسان در آمریکا دستگاهی ابداع کرده اند که اگر تکمیل شود می تواند افکار انسان را بخواند.

عصب شناسان آمریکایی دستگاهی تولید کرده اند که قادر است امواج مغز را تاحدودی رمزگشایی کند و یا به عبارت بهتر، افکار ما را بخواند.

در این نوآوری، دانشمندان کلماتی مانند آری"،"نه"،"گرم" ، "سرد" و غیره ... را با این دستگاه آزمایش کردند و نشان دادند می توان علائمی را که نورون ها می فرستند ترجمه کرد و در نهایت فهمیدند که چه افکاری در ذهن فرد می گذرد.

این ابداع ،موفقیتی چشمگیر است تا حدی که از طریق این دستگاه می توان تا نود درصد فهمید که آیا فرد مثبت یا منفی فکر می کند.

کار این دستگاه نیز این گونه است که سه الکترود آن روی قسمت هایی که کنترل حرکات صورت را بر عهده دارد گذاشته می شود و بعد فرد مورد آزمایش،کلمات را پشت سر هم می خواند و الکترود ها امواج مغزیی را که در پی خوانده شدن هر کلمه ایجاد می شود ثبت می کند و بعد متناسب با علائم الکتریکی اندازه گیری شده ،کلمات خوانده شده را با فعالیت های مغزی در ارتباط با هم قرار می دهد.

هدف کلی عصب شناسان از این نوآوری،رمزگشایی فعالیت های مغزی افرادی است که نمی توانند حرف بزنند و یا فلج شده اند.

این نوآوری از آنجا مهم و دلگرم کننده است که احتمالا با کاربرد الکترودهای بیشتری می توان کلمات بیشتری رمزگشایی کرد و در نهایت بتوان یک نوع رایانه یا جعبه صوتی ساخت که افکار افراد را تبدیل به حرف کند.

ادامه مطلب
یک شنبه 28 شهریور 1389  - 9:57 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 79

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6072179
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی