به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

اگر برنامه‌نويس باشيد و راهنماي خوبي براي برنامه خود ارائه ندهيد، بي‌شك برنامه شما کاربران زيادي نخواهد داشت. همچنين اگر خدماتي را تحت وب ارائه کنيد يا حتي سازنده يک محصول باشيد و راهنماهاي مناسبي براي چگونگي استفاده از خدمات يا محصولات خود ارائه نکنيد، موفق نخواهيد بود؛ چرا که راهنمايي کاربران براي استفاده صحيح و درست از خدمات ارائه شده توسط شما از اهميت بسيار بالايي برخوردار است.

نرم‌افزارهاي گوناگوني براي ايجاد فايل‌هاي راهنما وجود دارند که WinCHM يکي از آنها است. اين نرم‌افزار با روش کار ساده تمام کاربران را قادر مي‌سازد تا براحتي فايل‌هاي راهنماي مورد نياز خود را ايجاد کرده و آنها را در اختيار کاربرانشان قرار دهند. به‌کمک اين برنامه مي‌توانيد راهنماهاي نرم‌افزاري، راهنماهاي تحت وب بصورت صفحات HTML و راهنماهاي الکترونيکي در فرمت pdf را براحتي ايجاد کنيد.

پشتيباني از قالب‌ها، پشتيباني از امکاناتي همچون فهرست، جستجو، علايق، پشتيباني از ويرايشگر پيشرفته متن و... برخي از ويژگي‌هاي کليدي اين نرم‌افزار است.كليك

دانلود


ادامه مطلب
شنبه 27 شهریور 1389  - 8:42 AM

حتما در سينما و تلويزيون مشاهده کرده‌ايد که در برخي از موارد، تصوير مجري، بازيگر يا هر فرد ديگري با يک تصوير مجازي در پشت سر آن ترکيب مي‌شود و يک تصوير جديد را براي مشاهده در اختيار شما قرار مي‌دهد. اما آيا تابه‌حال فکر کرده‌ايد اين تصاوير چگونه ايجاد مي‌شوند؟ به‌عنوان مثال گاهي اوقات در برنامه‌هاي خبري مشاهده مي‌کنيد که پشت سر مجري، تصويري از يک منطقه کوهستاني وجود دارد، در حالي که مجري در استوديو نشسته و به بازگويي اخبار مي‌پردازد. همچنين برخي فيلم‌هاي مستند را با ترکيب حرکات بازيگران و جلوه‌هاي ويژه رايانه‌اي، ‌زندگي در دوران دايناسورها را شبيه‌سازي مي‌کنند!

بقيه در ادامه
 

ادامه مطلب
شنبه 27 شهریور 1389  - 8:37 AM
درحالي‌که مايکروسافت آفيس به نرم‌افزارهاي اداري حکمراني مي‌کند، دو مدعي آنلاين نيز براي تصاحب اين عنوان به‌ميدان آمده‌اند. ولي آيا گوگل يا زوهو مي‌توانند با آفيس رقابت کنند؟

بقيه در ادامه
 


ادامه مطلب
شنبه 27 شهریور 1389  - 8:17 AM

گذر اپل به موسيقي شبکه‌اي با سرويس پينگ، چندان خوب پيش نرفت و اين سرويس با مشکلات عديده‌اي روبه‌رو شده است و اسپم در بخش نظردهي، نبود قابليت‌هايي که قرار بود در اين سرويس وجود داشته باشد و همچنين رابط کاربري نامناسب تنها بخشي از اين مشکلات است.
 

به‌گزارش بتانيوز، چت ويسنيوسکي يکي از محققان موسسه سوفوس گفت که اپل هيچ سيستم فيلترينگ آدرس يا اسپم را در سيستم‌ خود پياده نکرده است و کساني که اسپم مي‌کنند و آيفون رايگان تبليغ مي‌کنند، درست 24ساعت پس از راه‌اندازي اين سرويس، ميليون‌ها کامنت در وب‌سايت قرار داده‌اند. وي همچنين اعلام کرد که اپل راه سوءاستفاده از اين سرويس را باز گذاشته است.

وي همچنين در يک پست بلاگ گفت:‌ «براي شرکت در اين سرويس، نه به کارت اعتباري و نه هويت‌سنجي نيازي وجود ندارد.» اين يعني کاربران مي‌توانند با ايجاد يک حساب آي‌تيونز، به‌سادگي وارد اين سيستم شوند و به‌همين ترتيب هم حساب مزاحم پينگ بسازند.

همچنين اپل در مورد اين سرويس قول‌هاي بيشماري داده است و به‌هيچ کدام از آنها عمل نکرده است. استيو جابز چهارشنبه گذشته در پرزنتيشن اين سرويس اعلام کرد که اين سرويس به فيس‌بوک متصل مي‌شود تا بتوان موسيقي را راحت‌تر پيدا کرد.

اين اتفاق هم روي نخواهد داد. فيس‌بوک پينگ را از فهرست APIهاي رايگان خود حذف کرده است تا به اين سرويس متصل نشوند، چرا که از ايجاد مشکل براي سرويس‌هاي خود هراس‌ دارد. گفتگوها براي اين اتصال به‌نظر مي‌رسد که خيلي خوب پيش نمي‌رود.

کاربران حالا دوستان خود را بايد به‌وسيله نام جستجو کنند يا از طريق ايميل به‌دنبال آنها بگردند که راه‌اندازي اين سرويس را دشوارتر مي‌کند. واضح نيست که فيس‌بوک و اپل بالاخره به‌توافق مي‌رسند يا خير، اما گزارش‌ها حاکي از آن است که گفتگوهاي اين دو شرکت ادامه دارد.

مشکل ديگري که کاربران مشتاق پينگ آن را تجربه کرده‌اند، نبود رابط کاربري مناسب است. اپل بايد تصاوير پروفايل را پيش از آن‌که به‌همگان نشان داده شود، تاييد کند. برخي حتي گزارش داده‌اند که تصاوير به‌سختي آپلود مي‌شوند و پيغام‌هاي خطاي زيادي نشان داده مي‌شود. به‌نظر مي‌رسد که گروه‌هاي موسيقي و کاربران فعلا گير افتاده‌اند. به‌دليل برنامه‌‌نويسي ضعيف‌، 13 گروه هستند که صرف‌نظر از علاقه و ترجيحات موسيقايي فرد، براي وي همواره نشان داده خواهند شد. همچنين بيشتر منتقدان، پينگ را به‌خاطر اين‌که به پتانسيل خود نرسيده است، سرزنش مي‌کنند.

سردبير تک‌کرانچ، اريک شونفيلد در اين وب‌سايت مي‌نويسد: «پينگ مي‌تواند به‌جاي منزوي‌شدن و پر از کنترل و دستور و کسل‌کننده بودن، مهيج‌تر باشد. پينگ شبکه‌اي اجتماعي است که يک گوشه نشسته و از هر گونه ايجاد شبکه و ارتباط هراس دارد.»

ادامه مطلب
شنبه 27 شهریور 1389  - 8:16 AM

 
آخرين گزارش‌ها از موسسه Quantcast حاکي از آن است که برتري اپل در استفاده از وب در موبايل رو به كاهش است. اين اطلاعات که جمعه گذشته منتشر شد، نشان مي‌دهد که در پايان ماه آگوست سال جاري، دستگاه‌هاي اپل 56 درصد از استفاده وب در آمريکا را شامل شدند. سال گذشته، همين موقع،‌ دستگاه‌هاي iOS، بيش از 70 درصد از سهم بازار را در اختيار داشتند. در همين زمان، استفاده از آندرويد رشد کرده است. کوانتکاست اعلام کرد که سهم مصرف وب موبايل دستگاه‌هاي آندرويدي از کمتر از 10 درصد به 25درصد تا پايان ماه آگوست رسيده است.

به‌گزارش CNET، دستگاه‌هاي بلک‌بري حدود 9 درصد از سهم بازار را داشته و تغييري نکرده‌اند و 10درصد الباقي را ديگر سيستم‌هاي عامل اشغال کرده‌اند. از دست دادن سهم بازار توسط دستگاه‌هاي iOS، چيز عجيبي نيست و انتظار مي‌رفت که با عرضه دستگاه‌هاي آندرويدي بيشتر، سهم اپل کم شود.

 

تعداد توليدکنندگان دستگاه‌هاي آندرويدي دو رقمي شده است و ديگر به‌نظر نمي‌رسد اپل بتواند فروش ديگر شرکت‌ها را با چنين قدرتي مختل سازد. به‌هرحال انتظار مي‌رود که اپل در بهترين حالت ممکن، سهم بازار خود را حفظ کند.كليك

ادامه مطلب
شنبه 27 شهریور 1389  - 8:15 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 79

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6074594
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی