به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

حضور در رقابت بزرگی مانند رقابت ایکس پرایز و بردن جایزه 5 میلیون دلاری آن نیازمند دستیابی خودروها به سطح مصرف سوختی برابر 2.35 لیتر در 100 کیلومتر است در حالی که امکان استفاده از آنها در زندگی روزمره نیز وجود داشته باشد.

بقيه در ادامه

 

ادامه مطلب
چهارشنبه 31 شهریور 1389  - 7:33 AM

لاک پشتها به عنوان یک شاخص مهم در وضعیت سلامت آبهای شیرین روی زمین به شمار می روند. به همین منظور "پیتر پل فن دیک" مدیر برنامه محافظت از لاک پشتهای آبهای شیرین 10 لاک پشت کمیاب در معرض خطر انقراض را معرفی و طبقه بندی کرده است.

بقيه در ادامه

 

ادامه مطلب
چهارشنبه 31 شهریور 1389  - 7:31 AM

حسگر سیلیکونی می‌تواند دمای 900 درجه و شرایط سخت را تحمل کند و از درون آتشفشان برای مراکز مطالعاتی که در مناطق امن واقع شده‌اند، ‌اطلاعات بسیاری را در مورد وضعیت آن و خطر فوران آن، ارسال نماید.

بهنوش خرم‌روز: آتشفشان‌ها همیشه پدیده‌های جذاب و مرموزی بوده‌اند و دقیقا همان صفاتی که باعث می‌شوند آن‌ها این‌قدر جالب باشند، باعث می‌شوند که کسی نتواند آن‌قدر به آن‌ها نزدیک بشود و در موردشان اطلاعات جمع کند: آن‌ها به غول‌های پرحرارات و بی‌رحمی تبدیل می‌شوند که جان بسیاری را در معرض خطر قرار می‌دهند.

اما به گزارش پاپ‌ساینس، شاید در آینده‌ای نزدیک بتوان اطلاعات بیشتری از آتشفشان‌ها به دست آورد. محققین حس‌گر‌هایی از ماده‌ای که در صنعت الکترونیک استفاده می‌شود، ساخته‌اند که می‌تواند در شرایط آتشفشانی دوام بیاورد و حتی به کار خود ادامه هم بدهد. این ماده کاربید سیلیکون نام دارد و تا دمای 900 درجه سانتیگراد را می‌تواند تحمل کند.

حسگر کاربید سیلیکونی می‌تواند وارد دهانه‌های آتشفشانی شود،‌ گازهای موجود را در لحظه پردازش کند و اطلاعات به دست آمده را همان لحظه برای مراکزی که بسیار دورتر و در مکان‌های امنی واقع شده‌اند، به صورت بی‌سیم مخابره کند.دانشمندان با بررسی این گازها می‌توانند به اتفاقاتی که درون دهانه می‌افتد، پی ببرند و زمان فوران را خیلی زودتر تشخیص بدهند. بدین ترتیب افرادی که ممکن است در معرض خطر باشند، زمان خیلی بیشتری برای فرار وقت خواهند داشت.

با توجه به این که نیم میلیارد نفر روی کره زمین در مناطقی زندگی می‌کنند که ممکن است با فوران آتشفشانی مواجه شود، ‌این امکان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

این حسگر کاربید سیلیکونی در موارد دیگری هم می‌تواند به کار بیاید، مثل راکتورهای اتمی. همچنین در مناطقی که احتمال حمله‌های تروریستی وجود دارد و به پردازش شرایط محیطی به خصوص بعد از وقوع انفجارها نیاز هست،‌ این حس‌گر می‌تواند کمک کننده باشد و جان عده‌ای را نجات بدهد.

ادامه مطلب
چهارشنبه 31 شهریور 1389  - 7:27 AM

هزینه‌های بیماری‌های مغزی مانند آلزایمر تقریبا معادل با یک درصد از تولید ناخالص ملی جهان است.

محققان با محاسبه هزینه‌هایی مانند مراقبت‌های اجتماعی، خدمات اقوام مبتلایان به بیماری‌های مغزی که در قبال کمک‌های خود پولی دریافت نمی‌کنند و هزینه‌های درمانی، متوجه شدند این بیماری‌ها هر سال 338 میلیارد پوند هزینه به جهان وارد می‌کنند.

در گزارش آلزایمر جهان پیش‌بینی شده است این آمار به سرعت در طی سال‌های آینده افزایش پیدا کند و این در حالی است که هنوز بسیاری از کشورهای جهان خود را برای مواجه با این بحران آماده نکرده‌اند.

کارشناسان در موسسه کارولینسکا در سوئد و کالج لندن در انگلستان هزینه‌های مرتبط با بیماری‌های مغزی را محاسبه کردند و متوجه شدند اگر این هزینه‌ها در یک کشور سرمایه‌گذاری می‌شد، آن کشور هجدهمین اقتصاد بزرگ جهانی را دارا بود و اگر این هزینه‌ها مربوط به یک شرکت بود عنوان پردرآمدترین شرکت جهان را از آن خود می‌کرد.

بسیاری از کارشناسان از قبل هم هشدار داده بودند هزینه مراقبت‌ها از افراد مبتلا به بیماری‌های مغزی به سرعت در حال افزایش است که مهم‌ترین دلیل آن نیز افزایش طول عمر مردم جهان و افزایش تعداد سالمندان جهان است. هم‌چنین پیش‌بینی می‌شود تعداد مبتلایان به بیماری‌های مغزی تا سال 2030 دو برابر شده و تا سال 2050 تعداد آن‌ها به سه برابر میزان فعلی برسد.

در حال حاضر 35.6 میلیون نفر در جهان به بیماری‌های مغزی دچار هستند و پیش‌بینی می‌شود تعداد آن‌ها تا سال 2030 به 65.7 میلیون و تا سال 2050 به 115.4 میلیون برسد.

اما مطالعات نشان می‌دهد هزینه‌های این بیماری بسیار سریع‌تر از میزان شیوع آن در جهان افزایش پیدا خواهد کرد و تا سال 2030 ، 85 درصد افزایش پیدا خواهد کرد. هم‌اکنون جامعه آلزایمر انگلستان پیش‌بینی می‌کند هزینه‌های این بیماری در این کشور سالانه نزدیک به 20 میلیون پوند است. این گزارش همزمان با فرا رسیدن روز جهانی آلزایمر منتشر شده است.

دکتر دیسی آکوستا از سازمان بین‌المللی آلزایمر در این باره گفت: این آمارها می‌تواند زنگ هشداری در مورد بیماری آلزایمر و دیگر بیماری‌های مغزی در جهان باشد. به نظر می‌رسد این بیماری‌ها تاثیر بسیار زیادی در سلامت انسان‌ها در قرن 21 داشته باشند.

این در حالی است که هنوز بسیاری از کشورهای جهان خود را برای مواجهه با این بیماری و اثرات اجتماعی و اقتصادی آن آماده نکرده‌اند.

پروفسور مارتین پرینس از موسسه روانشناسی در کالج کینگ لندن و یکی از افرادی که در تهیه این گزارش شرکت داشته است در این باره گفت: مراقبت از بیماران مغزی نه تنها یک مسئله مرتبط با سلامت است، بلکه ارتباط بسیار زیادی نیز با فاکتورهای اجتماعی دارد.

فراهم نبودن تمهیدات کافی برای مواجهه با این بیماری خصوصا در کشورهای کم‌درآمد و دارای درآمد متوسط به طور قابل توجهی به چشم می‌خورد و باید از هم‌اکنون در این مورد فکری کرد. این گزارش به دولت‌های جهان توصیه می‌کند در مورد بیماری‌های مغزی برنامه‌های طولانی‌مدتی بیندیشند تا در آینده دچار بحران نشوند.

بودجه‌های پیش‌بینی شده در این مورد هم باید به دقت اختصاص داده شده و هزینه شود تا بهترین استفاده از حداقل امکانات موجود به عمل بیاید.

روث سادرلند از جامعه آلزایمر در این باره گفت: این آمارهای نگران کننده نشان می‌دهد نمی‌تواند در مورد بحران جهانی آلزایمر بی‌تفاوت بود. نتایج این گزارش نشان می‌دهد نه تنها آلزایمر و دیگر بیماری‌های مغزی بار سنگینی روی اقتصاد جهانی باقی‌ می‌گذارند، بلکه زندگی بسیاری را با مشکلات عدیده روبه رو خواهند کرد.

در حال حاضر 750 هزار نفر در انگلستان به بیماری‌های مغزی دچار هستند و پیش‌بینی می‌شود همراه با نسل بعدی تعداد آن‌ها به بیش از یک میلیون نفر برسد.

ادامه مطلب
چهارشنبه 31 شهریور 1389  - 7:25 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 79

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5898154
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی