به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

البته کریکت که در اروپای شرقی و بخش عظیمي‌از آفریقا تقریبا ناشناخته و حتی در اروپای غربی مورد بی‌اعتنایی است، به لطف توجه عظیم کشورهای بریتانیایی‌زبان و شبه جزیره هند و مناطق موسوم به West Indies به ‌اين رشته ورزشی، جای خود را در بالای جدول، زیر دست فوتبال حفظ مي‌کند و حتی از تنیس جلو مي‌زند.

اگر فوتبال و چیزی را که انگلیسی‌ها آن را Football و برخی نیز Soccer مي‌نامند، در زمینه محبوبیت و اشاعه در سطح جهان رشته نخست و غیرقابل دستیابی بدانیم (که مجبوریم بدانیم) باید توضیح دهیم که در ورزش‌های انفرادی تنیس اول است و در ورزش‌هایی که یک نفر مي‌تواند آن را به تنهایی و حتی بدون وجود یک رقیب بازی کند، گلف در جای نخست قرار مي‌گیرد.

وقتی مي‌گوییم محبوب‌ترین، چند منظور داریم و چند معنا را به ذهن مي‌آوریم و چند احتمال را مطرح مي‌کنیم. یکی از وجوه محبوب‌ترین بودن، بیشتر از بقیه ورزش‌ها تماشاگر داشتن است و دیگر مفهوم آن فزون تر از سایر ورزش‌ها اجرا شدن آن در سطح دنیا است و در معنای آخر به جای گذاشتن درآمدی فزون‌تر است. اگر همه‌اينها را مبنا بگذاریم و حتی فقط به برخی مفاهیم روی بیاوریم، فوتبال چیزی است که ورزش‌های دیگر رسیدن به آن را غیرممکن مي‌بینند و مردم جهان به آن عشق مي‌ورزند و با مسابقات مهم آن زندگی مي‌کنند، میزان توجه به رویدادهای‌اين ورزش غیرقابل وصف و چیزی در حد اعجاز است. کار به جایی رسیده که حتی لیگ‌های دسته دوم انگلیس و آلمان علاقه‌مندان ویژه خود را در سطح جهان دارند و لیگ قهرمانان اروپا در سال‌های اخیر به یکی از پول‌سازترین رویدادهای اجتماعی‌اين قاره بدل شده است.

جدول تازه‌اي که در مورد تعداد هواداران ورزش‌ها تنظیم شده و البته برخی کشورهای اروپای غربی و آمریکای شمالی روی آن بحث دارند، رشته‌ها را ‌اين چنین کلاسه‌بندی مي‌کند:

۱) فوتبال با ۴‌/‌۳ میلیارد طرفدار
۲) کریکت با ۳‌/‌۲ میلیارد هوادار
۳)‌هاکی روی چمن با ۲‌/‌۲ میلیارد دوستدار
۴) تنیس با ۲‌/‌۱ میلیارد طرفدار
۵) والیبال با ۹۵۰ میلیون دوستدار
۶) تنیس روی میز با ۹۰۰ میلیون هوادار
۷) بیسبال با ۵۵۰ میلیون طرفدار
۸) گلف با ۴۱۵ میلیون نفر دوستدار
۹) «فوتبال آمریکایی» با ۴۱۰ میلیون هوادار
۱۰) بسکتبال با ۴۰۰ میلیون طرفدار
کشورهای آمریکای شمالی و به‌ویژه آمریکا و کانادا معتقدند در جدول فوق خدشه‌هایی وجود دارد و به عنوان مثال بسکتبال باید حداقل یکی‌دوپله بالاتر برود.

در همین حال نمي‌توان به جدول دیگری اشاره نکرد که براساس میزان اقبال مردم جهان به ورزش‌ها و تعداد دوستداران و به واقع مجریان آنها تنظیم شده است.‌اين جدول که به تازگی توسط نشریات عمده انگلیسی منتشر شده، تعداد کسانی را مبنا قرار داده که به ورزش‌ها مي‌پردازند و بهتر بگوییم هر ورزش که مجریان و ورزشکاران آماتور و حرفه‌اي بیشتری در سطح جهان دارد، در‌ اين جدول جایگاه بالاتری را به خود اختصاص داده است. به ‌اين جدول که مانند موارد مشابه خود مورد اعتراض‌ها و انتقاداتی قرار دارد، توجه کنید:

۱) والیبال با ۹۹۰ میلیون بازیکن در سطح جهان و ۲۰۸ کشور عضو FIVB
۲) بسکتبال با ۴۰۲ میلیون بازیکن و ۲۰۹ کشور عضو Fiba
۳) تنیس روی میز با ۳۰۵ میلیون بازیکن و ۱۸۶کشور عضو فدراسیون بین‌المللی‌ اين رشته
۴) فوتبال با ۲۴۵ میلیون بازیکن و ۲۰۹ کشور عضو Fifa
۵) بدمینتون با ۲۰۳ میلیون بازیکن و ۱۶۸کشور عضو فدراسیون بین‌المللی
۶) تنیس با ۶۲ میلیون تنیسور و ۱۹۲ کشور عضو
۷) بیسبال با ۶۱ میلیون بازیکن و ۱۱۲ کشور عضو فدراسیون بین‌المللی ‌اين ورزش
۸) قایقرانی دراگون بت با ۵۰ میلیون ورزشکار و ۵۱ کشور عضو فدراسیون بین‌المللی
۹) هندبال با ۱۹ میلیون بازیکن و ۱۶۹ کشور عضو فدراسیون بین‌المللی
۱۰)‌هاکی روی چمن با ۲ / ۳ میلیون بازیکن و ۱۱۹ کشور عضو فدراسیون بین‌المللی
۱۱) جودو با ۵ / ۲ میلیون ورزشکار و ۱۸۶کشور عضو فدراسیون بین‌المللی ‌اين ورزش
۱۲) راگبی با ۱ / ۲ میلیون ورزشکار و ۹۸کشور عضو
۱۳) دوچرخه سواری با ۱ / ۱ میلیون ورزشکار و ۱۶۱ کشور عضو فدراسیون بین المللی
۱۴) کریکت با یک میلیون ورزشکار و ۴۵کشور عضو فدراسیون بین‌المللی
ایرادی که به ‌اين لیست وارد شده، جایگاه کریکت در آن است که به زعم عده‌اي بالاتر از‌ اينها است، اما هر لیستی از‌اين قبیل مورد شک و اعتراض و متهم به ضریب آشکار خطا است و هیچ فهرستی از ‌اين مشکل مبرا نیست و بدین خاطر باید با همین تردیدهای کوچک و بزرگ جایگاه‌های فوق را پذیرفت و به یک جمع‌بندی نهایی رسید.

جمع‌بندی که به ما مي‌گوید تنیس، گلف و کریکت بسیار رایج‌تر از آن هستند که خیلی‌ها تصور مي‌کنند.
 
دنیای اقتصاد


ادامه مطلب
چهارشنبه 24 شهریور 1389  - 12:11 AM

سرمایه گذاران محلی در بازارهایی که رفته رفته آب می روند از خود اعتماد نشان می دهند.

شاید سرمایه گذاران در بازارهای نوظهور اندونزی، هند و چین به آینده نگری از طریق بیمه اهمیت ندهند، اما به نظر می رسد هر چه بازارهای آسیایی بلوغ بیشتری پیدا می کنند، باز هم در آنها حیات دیده می شود. روز 17 مارس امسال کوریالایف تبدیل به نخستین بیمه عمر کشور کره شد که سهامی عام شد.

بقیه بیمه گذاران نیز همین مسیر را دنبال می کنند. دایی-ایچی ظرف یک هفته 11.2 میلیارد دلار سهام عام اولیه ارائه کرد که پس از ویزا با رکورد 19.7 میلیارد دلار در سال 2008 بالاترین رقم است. سامسونگ لایف، شرکت بزرگ دیگر کره جنوبی در این صنعت، امیدوار است در ماه می وارد بازار شود.

بنگاههای خارجی نیز در حال گرفتن عرصه ها در بازارهای تیره تر این منطقه می باشند: الیکو، یکی از شرکتهای تابعه ای.آی.جی، که 70% از منافع خود را در ژاپن به دست می آورد، اخیرا توسط متلایف پشت سر گذاشته شده است. در زمانی که فرصتهای سرمایه گذاری جدید بسیار نادر است، ورود یک صنعت بی عیب به بازارهای بورس ژاپن و کره جنوبی توجه زیادی را خصوصا از طرف خود این مناطق به سوی خود جلب کرده است.

سهام کوریالایف، پایینتر از تخمینهای ابتدایی مربوط به تقاضای خارجی ضعیف آغاز به کار کرد، ولی از زمانی که مبادله آغاز شد، قیمتها با نرخ خوب 8% افزایش یافته است. مشابه همین جریان در مورد دایی-چی نیز رخ داده است. این بنگاه واگذاری خود به خریداران خارجی را کاهش داد ولی شاهد تقاضای شدید از سوی سرمایه گذاران جزئی داخلی گردید.

در ظاهر، احتیاط خارجی معقولتر به نظر می رسد. ژاپن، تایوان، سنگاپور، هنگ کنگ و کره جنوبی، همگی بازارهایی هستند که نفوذ زیادی در آنها صورت گرفته است (نمودار را ببینید). در واقع مهدکودکهای این کشورها توسط سیاستگذاران آینده آنها پر نشده است. حق بیمه های ژاپن در مجموع در حال کاهش است. با اینحال، خودی ها اصرار دارند که هنوز جا برای رشد هست.

استفان بیندر از موسسه رایزنی مکینزی معتقد است مردم باید 12-10 برابر درامد سالانه خود بیمه شوند. با این مقیاس، آساییها به طرز نگران کننده ای کمتر از حد لازم بیمه شده اند. مورد فراگیرتر این است که امتیازات خدمات اجتماعی در این ناحیه چندان با سایر کشورهای توسعه یافته قابل مقایسه نیست. بنابراین طرحهای مستمری سالانه، مکمل طبیعی برای حقوق بازنشستگی است.




ژاپن که نامشخصترین وضعیت را در میان کشورهای آسیایی دارد نیز هم اکنون شاهد اثرات تحول جمعیت شناختی است. نسل دانکائی (که به 8 میلیون انسانی که بین سالهای 1947 و 1949 متولد شده اند اطلاق می شود) 14.5 تریلیون ین (125 میلیارد دلار) در سال 2006 صرف بیمه با مقرریهای سالانه انفرادی نمود. این مبلغ مربوط به پیش از بازنشسته شدن اغلب این افراد است.

راه دیگر برای رسیدن به رشد، در برنامه های خدمات درمانی پنهان شده است که به اندازه کافی به آن اعتبارداده نمی شود. در بازار ژاپن، بیش از نیمی از سیاستهای جدید، هزینه های درمانی بیماریهایی مانند سرطان را تحت پوشش قرار می دهد.

سایر کشورهای آسیایی راه این نسل را (که به مراقبت خانواده هایشان از آنها اعتقاد ندارند و فکر می کنند طرحهای دولت کفایت کننده نخواهد بود) به صورتی که پیش از بازنشسته شدن به آینده خود می اندیشد، با اطمینان دنبال می کنند. جوزف نگای از مکینزی گمان می کند که آسیای ثروتمند می تواند شاهد 12-11% رشد در پرداخت حق بیمه باشد.

چشم اندازهای کوتاه مدت برای همه جا بسیار مناسب است، اما این بازارهای در حال انقباض (و در مورد سنگاپور و هنگ کنگ، کوچک) آماده شده اند تا در یک نقطه ای راکد شوند. دائیچی و کریالایف در حال حاضر به جنوب شرقی آسیا توسعه یافته اند تا از منابع تازه رشد بهره برداری نمایند. افزایش وجوه آنها را قادر خواهد ساخت تا حوزه عمل خود در خارج را گسترش دهند. شاید باز هم بتوان کلید موفقیت درازمدت بیمه گذاران را در آن بازارهای نابالغ پیدا کرد.

منبع: اکونومیست

ترجمه  وتلخيص: گروه ترجمه و تحليل پيمانه
ادامه مطلب
چهارشنبه 24 شهریور 1389  - 12:05 AM

 به نقل از الجزیره انگلیسی، سوء تغذیه در کشور لائوس به شدت گسترش یافته ، براساس براوردهای سازمان ملل متحد حدود چهل درصد کودکان زیرپنج سال در لائوس از سوء تغذیه شدید رنج می برند زیرا به اندازه کافی مواد پروتئینی در رژیم غذایی انها وجود ندارد.

یکی از راههایی که مردم لائوس در این وضعیت برای تامین پروتئین مورد نیاز بدنشان انتخاب کرده اند استفاده از حشرات است.

آنها از حشرات در رژیم غذایی شان استفاده می کنند تا از این طریق بتوانند به بدنشان پروتئین برسانند.

مردم لائوس می گویند حشرات منبعی برای پروتئین است.
پروژه ای در لائوس در حال اجرا است که مورد حمایت سازمان خواربار و کشاورزی جهانی وابسته به سازمان ملل متحد است. این پروژه برای استخراج پروتئین از بدن حشرات است.

از انواع حشرات در رژیم غذایی مردم لائوس استفاده می شود.
بازارهای ویین تاین ، پایتخت لائوس، مملو از انواع حشرات مختلف است که به عنوان ماده غذایی به مردم عرضه می شود.

در کشورهای افریقایی و آسیایی از حشرات برای تامین ماده غذایی استفاده می شود.

سازمان خواربار و کشاورزی جهانی نیز تلاش می کند برای تامین امنیت غذایی جهان در این زمینه تحقیقات کند.

ادامه مطلب
سه شنبه 23 شهریور 1389  - 11:49 PM


محمد مهدی اسلامی در یکی از مطالب اخیر وبلاگ "تک نوشته های یک روزنامه نگار" با اشاره به ماجرای 17 شهریور، این واقعه را کالبد شکافی کرد و نوشت: یکی از نقاط ابهام در ماجرای 17 شهریور، میزان دخالت کشور‌های خارجی در این فاجعه است. شاید بتوان مبنای این دخالت را در خاطرات ژنرال قره باغی یافت، آنجا که می‌نویسد: « ... به طوری که می‌دانیم علاوه بر اینکه دولت ایران عضو پیمان مرکزی (سنتو) بود [قرارداد نظامی بین ایران، پاکستان، ترکیه و انگلستان با شرکت آمریکا] یک قراداد دو جانبه جداگانه نیز با دولت آمریکا داشت که به موجب آن دولت آمریکا متعهد شده بود در مقابل هر نوع خطر و تهدید کمونیسم در منطقه به کشور ایران کمک و از استقلال و تمامیت ایران دفاع نماید، اعم از اینکه این خطر خارجی باشد یا داخلی.

بقيه در ادامه

 

ادامه مطلب
سه شنبه 23 شهریور 1389  - 11:44 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 79

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6080319
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی