به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

سرمایه گذاران محلی در بازارهایی که رفته رفته آب می روند از خود اعتماد نشان می دهند.

شاید سرمایه گذاران در بازارهای نوظهور اندونزی، هند و چین به آینده نگری از طریق بیمه اهمیت ندهند، اما به نظر می رسد هر چه بازارهای آسیایی بلوغ بیشتری پیدا می کنند، باز هم در آنها حیات دیده می شود. روز 17 مارس امسال کوریالایف تبدیل به نخستین بیمه عمر کشور کره شد که سهامی عام شد.

بقیه بیمه گذاران نیز همین مسیر را دنبال می کنند. دایی-ایچی ظرف یک هفته 11.2 میلیارد دلار سهام عام اولیه ارائه کرد که پس از ویزا با رکورد 19.7 میلیارد دلار در سال 2008 بالاترین رقم است. سامسونگ لایف، شرکت بزرگ دیگر کره جنوبی در این صنعت، امیدوار است در ماه می وارد بازار شود.

بنگاههای خارجی نیز در حال گرفتن عرصه ها در بازارهای تیره تر این منطقه می باشند: الیکو، یکی از شرکتهای تابعه ای.آی.جی، که 70% از منافع خود را در ژاپن به دست می آورد، اخیرا توسط متلایف پشت سر گذاشته شده است. در زمانی که فرصتهای سرمایه گذاری جدید بسیار نادر است، ورود یک صنعت بی عیب به بازارهای بورس ژاپن و کره جنوبی توجه زیادی را خصوصا از طرف خود این مناطق به سوی خود جلب کرده است.

سهام کوریالایف، پایینتر از تخمینهای ابتدایی مربوط به تقاضای خارجی ضعیف آغاز به کار کرد، ولی از زمانی که مبادله آغاز شد، قیمتها با نرخ خوب 8% افزایش یافته است. مشابه همین جریان در مورد دایی-چی نیز رخ داده است. این بنگاه واگذاری خود به خریداران خارجی را کاهش داد ولی شاهد تقاضای شدید از سوی سرمایه گذاران جزئی داخلی گردید.

در ظاهر، احتیاط خارجی معقولتر به نظر می رسد. ژاپن، تایوان، سنگاپور، هنگ کنگ و کره جنوبی، همگی بازارهایی هستند که نفوذ زیادی در آنها صورت گرفته است (نمودار را ببینید). در واقع مهدکودکهای این کشورها توسط سیاستگذاران آینده آنها پر نشده است. حق بیمه های ژاپن در مجموع در حال کاهش است. با اینحال، خودی ها اصرار دارند که هنوز جا برای رشد هست.

استفان بیندر از موسسه رایزنی مکینزی معتقد است مردم باید 12-10 برابر درامد سالانه خود بیمه شوند. با این مقیاس، آساییها به طرز نگران کننده ای کمتر از حد لازم بیمه شده اند. مورد فراگیرتر این است که امتیازات خدمات اجتماعی در این ناحیه چندان با سایر کشورهای توسعه یافته قابل مقایسه نیست. بنابراین طرحهای مستمری سالانه، مکمل طبیعی برای حقوق بازنشستگی است.




ژاپن که نامشخصترین وضعیت را در میان کشورهای آسیایی دارد نیز هم اکنون شاهد اثرات تحول جمعیت شناختی است. نسل دانکائی (که به 8 میلیون انسانی که بین سالهای 1947 و 1949 متولد شده اند اطلاق می شود) 14.5 تریلیون ین (125 میلیارد دلار) در سال 2006 صرف بیمه با مقرریهای سالانه انفرادی نمود. این مبلغ مربوط به پیش از بازنشسته شدن اغلب این افراد است.

راه دیگر برای رسیدن به رشد، در برنامه های خدمات درمانی پنهان شده است که به اندازه کافی به آن اعتبارداده نمی شود. در بازار ژاپن، بیش از نیمی از سیاستهای جدید، هزینه های درمانی بیماریهایی مانند سرطان را تحت پوشش قرار می دهد.

سایر کشورهای آسیایی راه این نسل را (که به مراقبت خانواده هایشان از آنها اعتقاد ندارند و فکر می کنند طرحهای دولت کفایت کننده نخواهد بود) به صورتی که پیش از بازنشسته شدن به آینده خود می اندیشد، با اطمینان دنبال می کنند. جوزف نگای از مکینزی گمان می کند که آسیای ثروتمند می تواند شاهد 12-11% رشد در پرداخت حق بیمه باشد.

چشم اندازهای کوتاه مدت برای همه جا بسیار مناسب است، اما این بازارهای در حال انقباض (و در مورد سنگاپور و هنگ کنگ، کوچک) آماده شده اند تا در یک نقطه ای راکد شوند. دائیچی و کریالایف در حال حاضر به جنوب شرقی آسیا توسعه یافته اند تا از منابع تازه رشد بهره برداری نمایند. افزایش وجوه آنها را قادر خواهد ساخت تا حوزه عمل خود در خارج را گسترش دهند. شاید باز هم بتوان کلید موفقیت درازمدت بیمه گذاران را در آن بازارهای نابالغ پیدا کرد.

منبع: اکونومیست

ترجمه  وتلخيص: گروه ترجمه و تحليل پيمانه
ادامه مطلب
چهارشنبه 24 شهریور 1389  - 12:05 AM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6081426
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی