به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

متخصصان محيط زيست سازمان ملل پس از انجام تحقيقاتي اعلام کردند که روند از بين رفتن لايه ازن متوقف شده و اين لايه زيست محيطي تا اواسط قرن حاضر دوباره به حالت اوليه باز مي گردد.

به نقل از ديلي ميل، 300 تن از متخصصان اين سازمان در گزارش هفتگي خود درباره وضعيت هوا اعلام کردند که روند از بين رفتن لايه ازن متوقف شده و اين لايه زيست محيطي تا اواسط قرن حاضر يعني تا حدود سال 2048 دوباره به حالت اوليه بازمي گردد.

اين متخصصان اعلام کردند که روند خارج کردن حدود 100 ماده مورد استفاده در توليد برخي محصولات همچون يخچال ها که آسيب هاي فراواني را به لايه ازن وارد مي کرد، از تخريب هر چه بيشتر اين لايه جلوگيري کرده است.

علاوه بر اين تلاش هاي مستمر و موثر بين المللي براي حفاظت از اين لايه زيست محيطي علاوه بر بهبود وضعيت آن، از ميليون ها مورد ابتلا به سرطان پوست در سراسر جهان جلوگيري کرده است.

در حالي که پروژه بهبود وضعيت لايه ازن از پيش از سال 1980 آغاز شده و تا سال 2048 ادامه دارد اما گمان نمي رود سوراخ ايجاد شده بر روي اين لايه تا سال 2073 بهبود يابد.

اهميت اين لايه که در اتمسفر قرار دارد از آن جهت است که برخي از اشعه هاي بسيار خطرناک و مضر خورشيد را جذب مي کند.


ادامه مطلب
سه شنبه 30 شهریور 1389  - 10:20 PM

متخصصان اداره هواشناسي شهر پاريس بالني را طراحي و بر فراز آسمان قرار داده اند که وضعيت هواي شهر را به نمايش مي گذارد.

 به نقل از سي ان ان، متخصصان اداره هواشناسي شهر پاريس براي کنترل آلودگي هواي اين شهر بالني را در ارتفاع 150 متري آسمان و بر فراز منطقه پارک آندره سيتروئن قرار داده اند.

اين بالن غول پيکر هليومي با 22 متر عرض و 32 متر ارتفاع در آسمان شناور است و ساکنان پاريس با نگاه کردن به آن، از خوبي يا بدي کيفيت هوا مطلع مي شوند.

رنگ اين بالن در هواي معمولي و نه چندان آلوده سبز شفاف است و در هنگام آلودگي هوا، رنگ آن به قرمز تغيير پيدا مي کند.

در زماني هم که ميزان آلودگي هوا به حد اخطار برسد بالن نارنجي رنگ شده و نمايشگرها و بنرهاي موجود بر روي آن به رنگ نارنجي فلش زده و اخطار مي دهند.

اطلاعات واصل شده به اين بالن براي بررسي کيفيت هوا از حسگرهايي است که در اطراف شهر نصب شده و ميزان دي اکسيد نيتروژن، ازن و ذرات معلق هوا را اندازه گيري کرده و به بالن انتقال مي دهد.

از مزاياي اين بالن مي توان به بدون صدا، بدون موتور و بدون سوخت بودن آن اشاره کرد و اينکه تنها از نيروي گاز براي اعلام کيفيت هوا استفاده مي کند.

همچنين افراد مبتلا به بيماري هاي تنفسي مي توانند با کمک اين بالن محدوده حرکت خود را تعيين کنند.

اين بالن ابتدا تنها براي نمايش مناظر هوايي پاريس طراحي شده بود اما در سال 2008 طراح آن پيشنهاد داد تا از اين بالن به عنوان کنترل کننده زيست محيطي استفاده شود.


ادامه مطلب
سه شنبه 30 شهریور 1389  - 10:17 PM

براي نخستين بار نورولوژيست هاي ايتاليايي قسمت هايي از مغز را که مسئول پردازش احساس گناه و تقصير در افراد است، کشف کردند.

به نقل از نشريه تايمز، براي نخستين بار دانشمندان بنياد سانتا لوچيا در رم با مطالعه بر روي 72 داوطلب 21 تا 38 ساله، قسمت هايي از مغز را که مسئول پردازش احساس گناه و تقصير در افراد است، کشف کردند.

در جريان اين تحقيق به شرکت کنندگان يک سري تصاوير مفهومي تحريک کننده حس گناه و تقصير از نوع عرفي (مربوط به تخلف از عرف جامعه) و از نوع همدردي (مربوط به عادل نبودن درقبال ديگران) نشان داده و همزمان از مغز آنها با رزونانس مغناطيسي تصويربرداري شد که اين امر موجب شناسايي اين قسمت ها نيز گرديد.

سپس همين آزمايش بر روي 22 داوطلب ديگر با همين سن انجام شد با اين تفاوت که اين افراد مي بايست براي شناسايي هويت احساسي خود کاري انجام مي دادند.

بر اين اساس، رزونانس مغناطيسي شرکت کنندگان گروه اول دو فضاي مغزي مربوط به حس گناه و تقصير را مشخص کرد که اين دو فضا از فضاهاي مربوط به حس خشم و غم متفاوت هستند.

نتايج آزمايش شرکت کنندگان گروه دوم نيز علاوه بر شناسايي فضاهاي مربوط به دو نوع مختلف حس گناه نشان داد که ماهيت احساس تقصير و گناه عرفي، ناحيه اي از مغز را که با احساس نفرت در ارتباط است فعال مي کند درحالي که احساس تقصير همدردي، ناحيه اي را با فعاليت هاي اجتماعي، درک حالات روحي و رفتارهاي همنوع خواهي مرتبط است، فعال مي کند.

نتايج اين تحقيق در مجله «نگاشت مغز انسان» به چاپ رسيده است


ادامه مطلب
سه شنبه 30 شهریور 1389  - 10:15 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 79

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5898142
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی