به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

نرم افزار WeFi اتصال قابل اعتماد بیسیم و نقشه همیشه همراه را برای شما به ارمغان می آورد.
استفاده از این نرم افزار باعث حفظ ثبات در اتصال و بالاتر رفتم تبادل اطلاعات و در نتیجه سرعت کلی اینترنت میگردد و بی نیاز به انجام تنظیمات دستی میتوانید به صورت اتومات تنها با چند کلیک ساده در بین چند شبکه اتصال جابجا گردید و همشه از به روز ترین نقشه و راهنمای جاده و اماکن برخوردار باشید.

همچنین این نرم افزار قابلیت جستجوی شبکه های بیسیم را داشته و میتواند به هریک از آنها اتصال یابد و شما با همسایگان و دوستان خود به راحتی چت و … کنید.
380000 نقطه قابل اتصال و نقشه برداری شده در وب سایت Wefi.com موجود است که کاربران میتوانند از آنها بهره ببرند.
این نرم افزار یک نرم افزار مجانی است.

حجم فايل : 14.4 مگابايت
دانلود فايل

ادامه مطلب
سه شنبه 27 مهر 1389  - 4:07 PM

Tipard Blu-ray Converter نسخه نهایی تبدیل و نمایش فایلهای Blu-ray است.
این نرم افزار به راحتی فایلهای Blu-ray یا Blu-ray m2ts را به فرمتهای DivX, MP4, AVI, 3GP, MPEG, FLV, etc. and HD formats تبدیل مینماید و به کاربر توانایی تنظیم کیفیت خروجی را میبخشد.

از قابلیت های منحصر به فرد این نرم افزار توانایی از کار انداختن قفل ها و محافظ های اعمال شده بر روی دیسک های Blu-ray است و به راحتی میتوانید هر دیسک Blu-ray را تبدیل و یا کپی نمایید و یاآن را به DVD تبدیل نموده و توانایی رایت را با سرعت و کیفتی بالا داراست.
در بخش نمایش این نرم افزار کاربر قادر خواهد بود میزان سرعت و فریمها در ثانیه را تنضیم نموده و همچنین با استفاده از این نرم افزار از لبه های ناخواسته سیاه و سفید خلاص شوید.

ویرایش تقریبا حرفه ای فایلهای ویدئویی و Blu-ray و اضافه نموده متن و تصویر به آنها، وجود نوار لغزنده برای جابجایی تصویرو زمان و کنترل و تست کیفیت خروجی با ذخیره به صوت فرمت JPEG, GIF or BMP از دیگر ویژه گیهای جالب این نرم افزار است.
در زمان تبدیل نیز میتوانید پارامترهایی از قبیل Video Encoder, Frame Rate, Video Bitrate, Resolution, Audio Encoder, Sample Rate, Channels, Audio Bitrate را به دلخواه تنظیم نمایید.

حجم فايل : 8.06 مگابايت
دانلود فايل

ادامه مطلب
سه شنبه 27 مهر 1389  - 4:06 PM

يك مركز حقوق بشر اعلام كرد كه تمركز اقدامات تروريستي در بغداد در سال 2010 آن را به خونين‌ترين پايتخت در اين سال مبدل ساخته است.


به نقل از پايگاه خبري "اصوات العراق "، مركز ناظر حقوق بشر و آزادي‌هاي قانوني ( MRFC ) سال 2010 ميلادي را بدترين سال عراق از نظر خشونت و ميزان قربانيان اعلام كرد.
اين مركز پس از بررسي‌هاي لازم اعلام كرد كه 231 نفر بدليل استفاده گروهك‌هاي تروريستي از بسته‌هاي انفجاري چسبنده - كه معمولا به راحتي به خودروها چسبانده مي‌شوند- جان خود را از دست داده‌اند و 601 نفر نيز زخمي شده‌اند.
بر اساس اين گزارش، تعداد قربانيان در استان بغداد در مقايسه با استان‌هاي ديگر عراق بيشتر بوده است، به طوري كه بر اساس اين گزارش، 157 شهيد و بالغ بر 417 زخمي حاصل اقدامات تروريستي در اين استان در سال 2010 ميلادي است و اغلب قربانيان نيز از شخصيت‌هاي سياسي، رسانه‌اي و عشايري عاليرتبه و كارمندان وزارت كشور و دفاع بوده‌اند.
كارشناسان سياسي معتقدند كه به‌رغم كاهش چشم‌گير عمليات تروريستي در عراق، القاعده همچنان تلاش مي‌كند تا فضاي حاكم بر عراق را بحراني جلوه دهد و با ناامن كردن اين كشور ميان مسلمانان اختلاف ايجاد كند و زمينه را براي دخالت غربي‌ها در امور داخلي عراق فراهم آورند.
وزارت حقوق بشر عراق سال گذشته اعلام كرده بود كه 85 هزار عراقي طي عمليات‌هاي خشونت‌بار از سال 2004 ميلادي تا اكتبر 2008 جان خود را از دست داده‌اند و 147هزار نفر ديگر زخمي شده‌اند.
ادامه مطلب
دوشنبه 26 مهر 1389  - 10:23 PM

امامان پاك ما در ميان مردم و با مردم مي‏زيستند،و عملا به مردم درس زندگي و پاكي و فضيلت مي‏آموختند،آنان الگو و سرمشق ديگران بودند، و با آنكه مقام رفيع امامت آنان را از مردم ممتاز مي‏ساخت،و برگزيده‏ خدا و حجت او در زمين بودند در عين حال در جامعه حريمي نمي‏گرفتند،و خود را از مردم جدا نمي‏كردند.


امامان پاك ما در ميان مردم و با مردم مي‏زيستند،و عملا به مردم درس زندگي و پاكي و فضيلت مي‏آموختند،آنان الگو و سرمشق ديگران بودند، و با آنكه مقام رفيع امامت آنان را از مردم ممتاز مي‏ساخت،و برگزيده‏ خدا و حجت او در زمين بودند در عين حال در جامعه حريمي نمي‏گرفتند،و خود را از مردم جدا نمي‏كردند،و به روش جباران انحصار و اختصاصي براي خود قائل نمي‏شدند،و هرگز مردم را به بردگي و پستي نمي‏كشاندند و تحقير نمي‏كردند...

«ابراهيم بن عباس‏»مي‏گويد:«هيچگاه نديدم كه امام رضا عليه السلام در سخن بر كسي جفا ورزد،و نيز نديدم كه سخن كسي را پيش از تمام شدن قطع كند،هرگز نيازمندي را كه مي‏توانست نيازش را بر آورده سازد رد نمي‏كرد،در حضور ديگري پايش را دراز نمي‏فرمود، هرگز نديدم به كسي از خدمتكاران و غلامانشان بدگوئي كند،خنده‏ي او قهقهه نبود بلكه تبسم بود،چون سفره‏ غذا به ميان مي‏آمد همه‏ افراد خانه حتي دربان و مهتر را نيز بر سفره‏ خويش مي‏نشاند و آنان همراه با امام غذا مي‏خوردند.شبها كم مي‏خوابيد و بيشتر بيدار بود،و بسياري از شبها تا صبح بيدار مي‏ماند و به عبادت مي‏گذراند،بسيار روزه مي‏داشت و روزه‏ سه روز در هر ماه را ترك نمي‏كرد [1] ،كار خير و انفاق پنهان بسيار داشت، وبيشتر در شبهاي تاريك مخفيانه به فقرا كمك مي‏كرد.[2]

«محمد بن ابي عباد»مي‏گويد:فرش آن حضرت در تابستان حصير و در زمستان پلاسي بود لباس او-در خانه-درشت و خشن بود،اما هنگاميكه در مجالس عمومي شركت مي‏كرد (لباسهاي خوب و متعارف مي‏پوشيد) و خود را مي‏آراست. [3]

شبي امام ميهمان داشت،در ميان صحبت چراغ نقصي پيدا كرد،ميهمان امام دست پيش آورد تا چراغ را درست كند،امام نگذاشت و خود اين كار را انجام داد و فرمود:ما گروهي هستيم كه ميهمانان خود را بكار نمي‏گيريم. [4]

يكبار شخصي كه امام را نمي‏شناخت در حمام از امام خواست تا او را كيسه بكشد،امام عليه السلام پذيرفت و مشغول شد،ديگران امام را بدان شخص معرفي كردند،و او با شرمندگي به عذرخواهي پرداخت ولي امام بي توجه به عذر خواهي او همچنان او را كيسه مي‏كشيد و او را دلداري مي‏داد كه طوري نشده است.[5]

شخصي به امام عرض كرد:به خدا سوگند هيچكس در روي زمين از جهت‏برتري و شرافت پدران به شما نمي‏رسد. امام فرمود:تقوي به آنان شرافت داد و اطاعت پروردگارآنان را بزرگوار ساخت.[6]

مردي از اهالي بلخ مي‏گويد:در سفر خراسان با امام رضا عليه السلام همراه بودم،روزي سفره گسترده بودند و امام همه‏ خدمتگزاران و غلامان حتي سياهان را بر آن سفره نشاند تا همراه او غذا بخورند.
من به امام عرض كردم:فدايتان شوم.بهتر است اينان بر سفره‏يي جداگانه بنشينند.فرمود: ساكت‏باش،پروردگار همه يكي است،پدر و مادر همه يكي است،و پاداش هم به اعمال است. [7]

«ياسر»خادم امام مي‏گويد:امام رضا عليه السلام به ما فرموده بود اگر بالاي سرتان ايستادم (و شما را براي كاري طلبيدم) و شما به غذا خوردن مشغول بوديد برنخيزيد تا غذايتان تمام شود.به همين جهت‏بسيار اتفاق مي‏افتاد كه امام ما را صدا مي‏كرد،و در پاسخ او مي‏گفتند به غذا خوردن مشغولند،و آن گرامي مي‏فرمود بگذاريد غذايشان تمام شود. [8]

يكبار غريبي خدمت امام رسيد و سلام كرد و گفت:من از دوستداران شما و پدران و اجدادتان هستم،از حج‏باز گشته‏ام و خرجي راه تمام كرده‏ام،اگر مايليد مبلغي به من مرحمت كنيد تا خود را به وطنم برسانم،و در آنجا از جانب شما معادل همان مبلغ را به مستمندان صدقه خواهم داد،زيرا من‏در شهر خويش فقير نيستم و اينك در سفر نيازمند مانده‏ام.
امام برخاست و به اطاقي ديگر رفت،و دويست دينار آورد و از بالاي در دست‏خويش را فراز آورد،و آن شخص را خواند و فرمود:اين دويست دينار را بگير و توشه‏ي راه كن،و به آن تبرك بجوي،و لازم نيست كه از جانب من معادل آن صدقه بدهي...
آن شخص دينارها را گرفت و رفت،امام از آن اطاق به جاي اول بازگشت،از ايشان پرسيدند چرا چنين كرديد كه شما را هنگام گرفتن دينارها نبيند؟
فرمود:تا شرمندگي نياز و سؤال را در او نبينم... [9]

امامان معصوم و گرامي ما در تربيت پيروان و راهنمائي ايشان تنها به گفتار اكتفا نمي‏كردند، و در مورد اعمال آنان توجه و مراقبت ويژه‏يي مبذول مي‏داشتند،و در مسير زندگي اشتباهاتشان را گوشزد مي‏فرمودند تا هم آنان از بيراهه به راه آيند،و هم ديگران و آيندگان بياموزند.
«سليمان جعفري‏»از ياران امام رضا عليه السلام مي‏گويد:براي برخي كارها خدمت امام بودم، چون كارم انجام شد خواستم مرخص شوم،امام فرمود:امشب نزد ما بمان.
همراه امام به خانه‏ او رفتم،هنگام غروب بود،غلامان حضرت مشغول بنائي بودند امام در ميان آنها غريبه‏يي ديد،پرسيد:اين كيست؟عرض كردند:به ما كمك مي‏كند و به او چيزي خواهيم داد.
فرمود:مزدش را تعيين كرده‏ايد؟
گفتند:نه!هر چه بدهيم مي‏پذيرد.
امام بر آشفت و خشمگين شد.من به حضرت عرض كردم:فدايتان شوم خود را ناراحت نكنيد. ..
فرمود:من بارها به اينها گفته‏ام كه هيچكس را براي كاري نياوريد مگر آنكه قبلا مزدش را تعيين كنيد و قرار داد ببنديد.كسي كه بدون قرار داد و تعيين مزد كاري انجام دهد اگر سه برابر مزدش را بدهي باز گمان مي‏كند مزدش را كم داده‏يي،ولي اگر قرار داد ببندي و به مقدار معين شده بپردازي از تو خشنود خواهد بود كه طبق قرار عمل كرده‏اي،و در اينصورت اگر بيش از مقدار تعيين شده چيزي به او بدهي هر چند كم و ناچيز باشد مي‏فهمد كه بيشتر پرداخته‏يي و سپاسگزار خواهد بود. [10]

«احمد بن محمد بن ابي نصر بزنطي‏»كه از بزرگان اصحاب امام رضا عليه السلام محسوب مي‏شود نقل مي‏كند.من با سه تن ديگر از ياران امام خدمتش شرفياب شديم،و ساعتي نزد امام نشستيم،چون خواستيم باز گرديم امام به من فرمود:اي احمد!تو بنشين.همراهان من رفتند و من خدمت امام ماندم،و سؤالاتي داشتم بعرض رساندم و امام پاسخ مي‏فرمودند،تا پاسي از شب گذشت،خواستم مرخص شوم،فرمود:مي‏روي يا نزد ما مي‏ماني؟
عرض كردم:هر چه شما بفرمائيد،اگر بفرمائيد بمان مي‏مانم و اگر بفرمائيد برو مي‏روم.
فرمود:بمان،و اينهم رختخواب (و به لحافي اشاره فرمود) .آنگاه امام برخاست و به اطاق خود رفت.من از شوق به سجده افتادم و گفتم:سپاس خداي را كه حجت‏خدا و وارث علوم پيامبران در ميان ما چند نفر كه خدمتش شرفياب شديم تا اين حد به من محبت فرمود.
هنوز در سجده بودم كه متوجه شدم امام به اطاق من باز گشته است،برخاستم.حضرت دست مرا گرفت و فشرد و فرمود:
اي احمد!امير مؤمنان عليه السلام به عيادت‏«صعصعة بن صوحان‏» (كه از ياران ويژه‏ي آن حضرت بود) رفت،و چون خواست‏برخيزد فرمود:«اي صعصعه!از اينكه به عيادت تو آمده‏ام به برادران خود افتخار مكن-عيادت من باعث نشود كه خود را از آنان برتر بداني-از خدا بترس و پرهيزگار باش،براي خدا تواضع و فروتني كن خدا ترا رفعت مي‏بخشد» [11]امام عليه السلام با اين عمل و سخن خويش هشدار داده است كه هيچ عاملي جاي خود سازي و تربيت نفس و عمل صالح را نمي‏گيرد،و به هيچ امتيازي نبايد مغرور شد،حتي نزديكي به امام و عنايت و لطف آن بزرگوار نيز نبايد وسيله‏ي فخر و مباهات و احساس برتري بر ديگران گردد.
--------------------------------------------------------------------------------
[1] گويا منظور روزه‏ي پنجشنبه اول ماه و چهار شنبه‏ي وسط ماه و پنجشنبه‏ي آخر ماه است كه پيشوايان معصوم فرموده‏اند كسي كه اضافه بر روزه‏ي ماه مبارك رمضان در هر ماه اين سه روز را روزه بگيرد مانند آنستكه همه‏ي سال روزه باشد.
[2] اعلام الوري ص 314
[3] اعلام الوري ص 315
[4] كافي ج 6 ص 283
[5] مناقب ج 4 ص 362
[6] عيون اخبار الرضا ج 2 ص 174
[7] كافي ج 8 ص 230
[8] كافي ج 6 ص 298
[9] مناقب ج 4 ص 360
[10] كافي ج 5 ص 288
[11] معجم رجال الحديث ج 2 ص 237- رجال كشي ص 588


منبع: حوزه نت
ادامه مطلب
دوشنبه 26 مهر 1389  - 10:22 PM

امروز وقتى كه حوزه‌ى علميه نگاه مى‌كند، بايد احساس كند كه حركت اين چند ده سال گذشته‌ى او، يك حركت مثمر بوده؛ و اساساً حوزه‌ى علميه، يك وجود مثمر و داراى برگ و بار بوده است.


اشاره:
فارس قصد دارد در آستانه سفر رهبر فرزانه انقلاب به قم به صورت گذرا به بازخواني توقعات و مطالبات مقام معظم رهبري از حوزه و ايجاد تحول درآن از ابتداي رهبري ايشان تاكنون بپردازد و بر اين عقيده است كه بازخواني و باز شناسي مطالبات بر زمين مانده، توسط هر يك از مخاطبان خاص و عام رهبري نظام اسلامي، مخاطبان اين سخنان را نسبت به «مطالبه»مورد نظر در وضعيت شايسته تري از پاسخ خواهي و پاسخ گوئي قرار خواهد داد و از هرزروي سرمايه انساني، زماني، مالي و ... جلوگيري خواهد كرد انشاالله.
در اين راستا امروز مشروح بيانات معظم له را در اجتماع طلاب و فضلاى حوزه‌ى علميه‌ى قم
كه در تاريخ 1370/12/01 ايراد گرديده، منتشر مي نمايد:

بقيه در ادامه

 

ادامه مطلب
دوشنبه 26 مهر 1389  - 10:21 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 46

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5827363
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی