به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

حوزه‌ى علميه بايد كارخانه‌ سازندگى انسان، سازندگى فكر، سازندگى كتاب، سازندگى مطلب، سازندگى مبلّغ، سازندگى مدرّس، سازندگى محقق، سازندگى سياستمدار و سازندگى رهبر باشد.


اشاره:
فارس قصد دارد در آستانه سفر رهبر فرزانه انقلاب به قم به صورت گذرا به بازخواني توقعات و مطالبات مقام معظم رهبري از حوزه و ايجاد تحول درآن از ابتداي رهبري ايشان تاكنون بپردازد و بر اين عقيده است كه بازخواني و باز شناسي مطالبات بر زمين مانده، توسط هر يك از مخاطبان خاص و عام رهبري نظام اسلامي، مخاطبان اين سخنان را نسبت به «مطالبه»مورد نظر در وضعيت شايسته تري از پاسخ خواهي و پاسخ گوئي قرار خواهد داد و از هرزروي سرمايه انساني، زماني، مالي و ... جلوگيري خواهد كرد انشاالله.
در اين راستا امروز مشروح بيانات معظم له را در جمع علما و مدرسان و فضلاى حوزه‌ى علميه‌ى قم، در خجسته سالروز ميلاد حضرت مهدى(عج)
كه در تاريخ 1370/11/30ايراد گرديده، منتشر مي نمايد:

بقيه در ادامه

 

ادامه مطلب
یک شنبه 25 مهر 1389  - 10:51 PM

حوزه‌ علميه از جهات مختلف براى جامعه يك نقش حياتى دارد و اين بايد مورد تدبر قرار بگيرد؛ يعنى كسانى روى اين فكر كنند، تحقيق كنند، مواد لازم را جمع‌آورى كنند و در اين زمينه فكر نو ارائه نمايند.


اشاره:
خبرگزاري فارس قصد دارد در آستانه سفر رهبر فرزانه انقلاب به قم به صورت گذرا به بازخواني توقعات و مطالبات مقام معظم رهبري از حوزه و ايجاد تحول درآن از ابتداي رهبري ايشان تاكنون بپردازد و بر اين عقيده است كه بازخواني و باز شناسي مطالبات بر زمين مانده، توسط هر يك از مخاطبان خاص و عام رهبري نظام اسلامي، مخاطبان اين سخنان را نسبت به «مطالبه»مورد نظر در وضعيت شايسته تري از پاسخ خواهي و پاسخ گوئي قرار خواهد داد و از هرزروي سرمايه انساني، زماني، مالي و ... جلوگيري خواهد كرد انشاالله.
در اين راستا خبرگزاري فارس مشروح بيانات معظم له را كه در آغاز درس خارج فقه در تاريخ 1370/06/31ايراد گرديده، منتشر مي نمايد:

بقيه در ادامه

 

ادامه مطلب
یک شنبه 25 مهر 1389  - 10:49 PM

يك نسخه قديمي قرآن كريم در كليساي «يونيورساليست» شهر «مدفورد» در ايالت «ماساچوست» آمريكا كشف شد.


  فارس،‌ هنك پيرس، كشيش و محقق آمريكايي كه براي بازديد از كتاب‌هاي قديمي كتابخانه اسقف «ديويد اسگود» كه حدود 300 سال پيش در خدمت كليساي يونيورساليست شهر مدفورد در ايالت ماساچوست آمريكا بوده است، به اين مكان رفته بود؛ در ميان كتب قديمي اين كتابخانه، نسخه‌اي از قرآن كريم را كشف كرد.

پيرس با اشاره به اينكه اين نسخه ترجمه شده قرآن در سال 1759 ميلادي منتشر شده است، گفت: اين قرآن در پايان انقلاب آمريكا و در زماني‌كه هيچ مسلماني در ماساچوست ساكن نبوده است، منتشر شده و اسقف اسگود براي مطالعه مفاهيم اين كتاب، آن را تهيه كرده است.

وي در ادامه گفت: يافتن اين نسخه قرآني در كليساي مدفورد از آن جهت قابل توجه است كه نشان مي‌دهد آموزه‌هاي پيامبر اسلام از بيش از دو قرن پيش در اين كليسا وجود داشته است.
ادامه مطلب
یک شنبه 25 مهر 1389  - 10:47 PM

در حالي كه گوگل در حال آماده سازي نسخه جديد مرورگر خود موسوم به كروم 8 است، برنامه‌نويساني كه اين نسخه را مورد بررسي و آزمايش قرار داده‌اند، مي گويند از امكانات آن راضي هستند.


رابط كاربري اين مرورگر به گونه اي طراحي شده كه سرعت و عملكرد مناسبي دارد و ثبات آن نسبت به نسخه هاي قبلي بيشتر است.
گوگل همچنين جعبه جستجوي پيش فرض مرورگر كروم گوگل را ارتقا داده تا جستجو از طريق آن ساده تر شود. البته بسياري از قابليت هاي جديد در مرورگر كروم به طور پيش فرض غيرفعال است و كاربر بايد در صورت تمايل آنها را فعال كند.
سازگاري كامل با HTML5 براي نمايش سريع و با كيفيت فايل هاي چندرسانه اي يكي ديگر از امكانات مرورگر كروم 8 است. Cloud Print قابليت ديگري در اين مرورگر براي تسهيل استفاده از چاپگر در شبكه هاي رايانه اي و در سرويس هاي كلود كامپيوتينگ است.
گوگل از آوريل گذشته تاكنون در حال تلاش براي افزودن اين قابليت به مرورگر كروم 8 است.
در حال حاضر مرورگر كروم بعد از مرورگرهاي IE مايكروسافت و فايرفاكس بنياد موزيلا در رتبه سوم اهميت قرار دارد. اين مرورگر تنها از مرورگر اپرا كاربران بيشتري دارد.
ادامه مطلب
یک شنبه 25 مهر 1389  - 10:45 PM

پس از راه اندازي شبكه هاي اجتماعي و همه گير شدن آنها، يكي از مسائلي كه مورد توجه دانشمندان رشته هاي علوم انساني و رايانه قرار گفت، تفاوت هاي جنسيتي در نحوه استفاده از شبكه هاي اجتماعي بود.


زنان و مردان به شيوه هايي بسيار متفاوت از شبكه هاي اجتماعي استفاده مي كنند و مقدار زماني كه به اين كار اختصاص مي دهند هم متفاوت با يكديگر است.
به طور كلي محققان مختلف عليرغم برخي اختلاف نظرها حداقل در اين زمينه با هم اتفاق نظر دارند كه زنان بيش از مردان به استفاده از اين شبكه ها تمايل دارند و بيشتر از آنان از اين شبكه ها براي پيشبرد امور اجتماعي خود استفاده مي كنند. به طور كلي، فناوري هاي مختلف و به خصوص فناوري هاي ارتباطي در طول تاريخ به شكل هاي متفاوتي از سوي زنان و مردان براي برقراري ارتباط مورد استفاده قرار گرفته اند. شايد بتوان شبكه هاي اجتماعي مجازي را از جهاتي با تلفن مقايسه كرد.
امروزه اين شبكه ها هم مانند تلفن به طور گسترده و آماده در دسترس هستند و مي توان از منازل به آنها دسترسي داشت. در مورد تلفن هم هميشه اين فرضيه مطرح بوده كه زنان از آن بيشتر استفاده كرده و مدت طولاني را به مكالمه با تلفن اختصاص مي دهند. در اين ميان با توسعه كاربري رايانه در جوامع مختلف و همه گير شدن اين پديده و در نهايت راه اندازي شبكه هاي اجتماعي مشخص شد كه تجربه تلفن به نوعي در حال تكرار شدن است.
اين در حالي بود كه تلفن با رايانه بسيار متفاوت بود و بسياري در انتظار چنين پديده اي نبودند. همين استفاده از شبكه هاي اجتماعي در ميان زنان و به خصوص زنان و دختران جوان نگراني هاي فزاينده اي را در مورد امنيت آنان به وجود اورده است. اگر چه سوءاستفاده از تلفن ممكن بود، اما اين كار پيچيدگي چنداني نداشت و مقابله با آن هم چندان دشوار نبود، اما در مقابل شبكه هاي اجتماعي به روش هاي مختلف قابل سوءاستفاده هستند و پنهان نگهداشتن هويت مهاجم هم راحت تر است.
همين مساله موجب اعمال محدوديتهايي در زمينه استفاده از شبكه هاي اجتماعي در جوامع مختلف شده است. ورود رايانه ها به منازل و تمايل نسل جوان به استفاده از جديدترين دستاوردهاي ارتباطي پيشرفته اين نگراني را تشديد كرده است. بررسي هاي كلي نشان داده كه بيشتر كاربران سايت هايي مانند ماي اسپيس، زن هستند و در مقابل مردان بيشتر از سايت هايي مانند فيس بوك و LinkedIn استفاده مي كنند.
محققاني كه نحوه استفاده زنان و مردان از شبكه هاي اجتماعي مجازي را بررسي كرده اند به اين نتيجه رسيده اند كه نژاد، جنسيت، ميزان تحصيلات و ديگر اختلافات اجتماعي و فرهنگي در نحوه استفاده از آنها تاثيرگذار است و نه تنها زنان بيش از مردان به استفاده از اين شبكه ها علاقه دارند، بلكه بيشتر از مردان از سرويس هاي متنوع موجود در آنها بهره مي برند. اين مساله در مورد سه سايت Facebook، MySpace،‌ Friendster صدق مي كند.
بر خلاف اين تحقيق كه توسط Hargittai انجام شده، تحقيق ديگري كه توسط موسسه Pew صورت گرفته ثابت مي كند كه در حالي كه زنان معمولا يك نمايه يا پروفايل براي خود ايجاد مي كنند،‌ مردان تمايل به ايجاد نمايه ها و پروفايل هاي مختلف و متعدد براي خود دارند. البته بايد به يك نكته ظريف در مورد اين تحقيقات توجه داشت و آن اينكه بررسي هاي ياد شده همگي در آمريكا انجام شده و بعيد به نظر مي رسد كه بتوان نتايج آن را به كل جوامع در ديگر قاره ها با فرهنگ ها و تفاوت هاي اقتصادي،‌اجتماعي و سياسي تعميم داد.
در مورد نحوه استفاده از شبكه هاي اجتماعي هم نكات جالبي وجود دارد. زنان از اين شبكه ها براي تقويت ارتباطات اجتماعي خود بهره مي برند. همچنين وبلاگ نويسي و نگارش مطالبي در مورد خانواده و زندگي شخصي در ميان زنان بيشتر از مردان متداول است. علاوه بر اين زنان به انتشار عكس هاي خود و دوستانشان تمايل بيشتري در مقايسه با مردان دارند. آنان معمولا از بهترين دوستان خود در شبكه هاي اجتماعي نام مي برند. نوشتن شعرهاي مختلف و تلاش براي يافتن دوستان قديمي از جمله ديگر فعاليت هايي است كه زنان به طور گسترده در شبكه هاي اجتماعي انجام مي دهند.
در مجموع ترديدي وجود ندارد كه شبكه هاي اجتماعي زمينه هاي تازه اي را براي انجام مطالعات مفصل در حوزه علوم اجتماعي فراهم آورده اند و بسياري از عادات اجتماعي و شخصي مردم از اين طريق قابل مطالعه است.فارس
ادامه مطلب
یک شنبه 25 مهر 1389  - 10:43 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 46

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5828386
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی