به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

ارکستر گیاهی وین از سال 1998 کنسرتهایی را در نقاط مختلف دنیا برگزار می کنند که سازهایش از میوه ها و سبزیجاتی تازه ای چون خیار، هویچ و کلم ساخته شده اند.
12 نوازنده در این ارکستر که در سال 1998 بنیان گذاشته شده است می نوزاند. سازهای این نوازندگان به جای اینکه از چوب، فلز و پوست ساخته شده باشند از میوه و سبزیجات تازه ساخته شده اند.

در این ارکستر از فلفل به جای ترومپت، از تره فرنگی و خیار به جای ویلون و از هویج به جای فلوت استفاده می شود.

بقيه در ادامه

 

ادامه مطلب
یک شنبه 25 مهر 1389  - 8:59 AM
جريان‌هاي انحرافي كه اغلب صبغه ديني و مذهبي دارند از اينترنت و فضاي سايبر به عنوان يكي از اصلي‌ترين ابزارهاي خود براي نفوذ بيشتر در اذهان مردم سود مي‌جويند.

امروزه ما در دنيايي زندگي مي‌كنيم كه آن را جهان رسانه‌اي شده مي‌نامند. جهاني كه در آن رسانه‌ها هستند كه زندگي را براي ما معنا مي‌كنند. اين امر با ظهور ابزارهاي نوين ارتباطي به ويژه اينترنت و فضاي سايبر پررنگ‌تر شده به طوري كه همه جنبه‌هاي زندگي را تحت تأثير خود قرار داده است. جهان شمولي اين رسانه و قدرت مانور خانه به خانه آن در تمامي مناطق جغرافيايي و سهولت دسترسي و امكان ارتباط فرامنطقه‌اي از ويژگي‌هاي اين ابزار نوين است كه علاوه بر همه ويژگي‌هاي مثبت شاخصه‌هاي ديگري هم دنبال دارد كه نمايانگر بعد منفي اين رسانه است.

در اينجا به اجمال به بهره گيري جريان‌هاي انحرافي از فضاي مجازي اشاره مي‌کند.از جمله ويژگي‌هاي رسانه‌هاي نوين تكثر و تنوع رسانه‌اي فرديت فعال و خلاق، تعاملي شدن، گستردگي دامنه انتخاب مخاطبان، همگرايي تكنولوژيكي، سرعت و استفاده از فضاهاي مجازي است. فضاي مجازي، محيط الكترونيكي واقعي است كه ارتباط انساني را به شيوه‌اي سريع و فراجغرافيايي با ابزارهاي خاص به طور مستقيم و زنده ميسر مي‌سازد. تبديل جهان جغرافيايي به دهكده جهاني به صورت واقعي با رشد و گسترش فضاي مجازي اتفاق افتاده است. اين فضا و محيط كه بسياري از ويژگي‌هاي دوران فلسفي پسامدرن را در خود جاي داده موقعيت‌ها و شاخصه‌هاي بالقوه‌اي است كه وجه جداسازي آن با ديگر ابزارهاي رسانه‌اي و اطلاع رساني همراه است.فضاي مجازي علاوه بر اينكه مي‌تواند فرصت مناسبي براي تبليغ محسوب شود ممكن است تهديدهايي را هم به همراه داشته باشد. افرادي هستند كه با برنامه ريزي، باورهاي ما را تهديد مي‌كنند و به شكل پارتيزان‌هاي فرهنگي از اين فضا عليه ما بهره كافي را مي برند افرادي كه باعث ايجاد مكتب‌هاي انحرافي در فضاي مجازي شده‌اند و به تبليغات گسترده آنها مي پردازند.

اين جريان‌هاي انحرافي كه اغلب صبغه ديني و مذهبي دارند از اينترنت و فضاي سايبر به عنوان يكي از اصلي‌ترين ابزارهاي خود براي نفوذ بيشتر در اذهان مردم سود مي‌جويند. اين فناوري با انتقال همزمان صورت ، متن و تصوير و خلق محيط و فضاي جديد امكان برقراري ارتباط سريع، متنوع، جهان گستر و بي واسطه را فراهم مي‌كند. اين قابليت‌ها آن را به ابزاري كارآمد براي جريان‌هاي انحرافي تبديل كرده است. تعداد سايت‌هاي اين جريانها امروزه بيشتر از آن چيزي است كه بتوان تصور كرد و هزاران نمونه از آنها وجود دارد كه در حال حاضر در انجام امورشان خبره و استاد شده‌اند.

هر روزه بر تعداد اعضاي اين سايت‌ها افزوده مي‌شود اين امر به ويژه در ميان جوانان از طريق تشكيل گروه‌هاي الكترونيكي، بولتن، گروه‌هاي خبري شبكه‌اي، وب‌ها، جلسات گفتگوي اينترنتي، شبكه جهاني و... ديده مي‌شود.سايت‌هاي اين جريانها با ايجاد محيط و فضايي جديد جايگاه و مكاني ويژه براي انتشارعقايد انحرافي خود ايجاد مي‌كنند جايگاهي متفاوت و جذاب كه نمادهاي جديد تقدس را با ظرفيت‌ها و معاني تازه‌اي مي آفرينند. يكي از دغدغه‌هاي جوانان يافتن هويت است و رشد گسترده اينترنت، روند هويت يابي را نيز تحت تأثير قرار داده است. در اين مين جريان‌هاي انحرافي با حضور گسترده در فضاي مجازي از اين فرصت سوء استفاده مي‌كنند. آنها آموزه‌هاي خود را در قالبي جذاب و مثبت ارائه مي‌دهند در حالي كه در پس آنها چيزي جز جدايي از فرهنگ اصيل ديني، نابودي ارزش‌هاي اخلاقي، القاي تعاليم انحرافي و سوء استفاده از نيروي افراد فريب خورده در راستاي اهداف نهايي خود وجود ندارد.در چنين شرايطي كه هر گروه، فرقه يا جرياني در استفاده از فضاي مجازي و بهره برداري از آن حداكثر توان خود را به كار مي‌گيرند آيا جايي براي غفلت باقي مي‌ماند؟ افراد متعهد و آگاه نبايد ميدان را خالي كنند بلكه بايد اين فناوري را جهت ارائه فرهنگ ناب اسلامي هرچه بيشتر به كار برند. طراحي وبلاگ‌هاي ديني از جمله اين فعاليت‌هاست.

امروزه وبلاگ تبديل به ابزاري شده كه رواج بسياري پيدا كرده است و اقشار مختلف جامعه مي خواهند در حد فهم ديني خود در اين فضا ظاهر شوند و به فرهنگ سازي ديني بپردازند.امكاناتي كه وبلاگ در اختيار كاربران خود قرار مي دهد ظرفيت‌هاي مثبتي دارند مانند اينكه افراد مي‌توانند دل‌نوشته‌هاي خود را بنويسند منبع و لينك بدهند و از ساير سايت‌ها و لينك‌ها استفاده كنند.

وبلاگ نويسان ديني بايد از لينكها و بنرهاي مناسب بهره ببرند. آنها بايد فهم خود از دين را در چارچوب مفاهيم ديني بيان كنند تا مطلبشان از استحكام كافي برخوردار باشد و از نوشتن و ترويج نظرات شخصي خود بپرهيزند. در هر صورت فضاي مجازي، امري است كه ما با آن به شكل يك واقعيت رو به رو هستيم. فيلتركردن نمي‌تواند تنها راه مناسب براي مقابله با اين مكتبها باشد. پس ما بايد يك مهندسي فرهنگي داشته باشيم.ما بايد بتوانيم با كفايت آن را مديريت كنيم ما يك هويت مذهبي، ملي و اخلاقي داريم و بايد سعي‌مان در جهت تقويت آنها باشد. طلبه‌ها، دانشجويان و دانش آموزان بايد به اندازه ظرفيت خود براي استحكام پايه‌هاي فكري خويش تلاش كنند تا از اين خطرات مصون بمانند.راهبردنيوز

ادامه مطلب
یک شنبه 25 مهر 1389  - 8:58 AM
با گسترش علوم فنون در تمامی عرصه ها به ویژه در بخش ورود به حریم شخصی افراد، اخیراً کیت هایی جهت جاسوسی از طریق سیم کارت وارد بازار شده است.

اخیراً کیت هایی مجهر به گجت های GPS وارد بازار شده که تولید کنندگان با هدف جاسوسی و شنود این قطعه الکترونکی را تهیه و عرضه کرده اند.

 
یک کارشناس درباره این کیت به خبرنگار آتی نیوز گفت: این اولین بار و قطعاً آخرین بار نیست که غربی ها برای دستیابی به اطلاعات خصوصی، نظامی و محرمانه اقدام به تولید چنین قطعات الکترونیک با فناوری جاسوسی کرده اند.

 
وی تصریح کرد: این کیت جاسوس در ابعاد یک فلش مموری کوچک بوده که از طریق میکروفن مخفی که در آن کار گذاشته شده است اقدام به جاسوسی می کند.

 
این مسئول  ادامه داد: تیم خرابکار یا همان جاسوس با درج یک سیم کارت در این فلش مموری و اهدای آن به قربانی به خواسته شوم خود می رسند.

 
وی ادامه داد: پس از رسیدن کول دیسک مذکور به دست قربانی شکارچی با گرفتن شماره سیم کارت واقع شده در مموری به شنود صدا و در بعضی قابلیت ها انتقال داده ها به یک سرور مشخص اقدام میکند.

 
این کارشناس همچنین از ارائه اطلاعات درباره  گجت های GPS این سخت افزار جاسوس خودداری کرده و اطلاعات بیشتر در این باره را به آینده موکل کرد و در پایان گفت: به زودی و با تدابیر در نظر گرفته شده مرکز سرور دریافت این اطلاعات را شناسایی و خنثی خواهیم کرد.آتي نيوز

ادامه مطلب
یک شنبه 25 مهر 1389  - 8:53 AM
تحلیلهای جدید شرکت نیلسن با اشاره به رشد محبوبیت و افزایش استفاده از پیامک نشان می دهد یک نوجوان به صورت میانگین ماهانه سه هزار و 339 پیامک ارسال می کند.

اگر هنوز برای پذیرفتن اینکه تعداد ارسال پیامک در میان کاربران تلفنهای همراه همچنان رو به افزایش است به اثبات نیاز دارید نگاهی به این آمار و ارقام بیاندازید: یک نوجوان به صورت میانگین ماهانه بالای سه هزار پیامک ارسال می کند.

این تعداد برابر 6 پیامک در هر ساعت از ساعات بیداری است. بر اساس تحقیقات جدید شرکت نیلسن جوامع انسانی شیفته پیامک، استفاده از اطلاعات و نرم افزارها شده است. این شرکت رفتارهای اطلاعاتی بیش از 60 هزار مشترک تلفن همراه به همراه سه هزار نوجوان طی ماه آوریل، می و ژوئن سال جاری مورد تجزیه و تحلیل قرار داد و اعداد و ارقام به دست آورد که حیرت انگیزند.

بر اساس این مطالعات میزان ارسال پیامک به ویژه در میان نوجوانان 13 تا 17 سال رو به افزایش گذاشته است به طوری که یک نوجوان به صورت میانگین ماهانه سه هزار و 339 پیامک ارسال می کند. در این میان میزان استفاده دختران از پیامک نسبت به پسران بسیار قابل توجه است، دختران به صورت متوسط ماهانه چهار هزار و 50 پیامک و پسران دو هزار و 539 پیامک ارسال می کنند. همچنین میزان ارسال پیامک نوجوانان نسبت به سال گذشته 8 درصد افزایش یافته است.

دیگر گروه های سنی در ارسال پیامک حرف چندانی برای گفتن ندارند، رده های سنی 18 تا 24 ماهانه هزار و 630 پیامک ارسال می کنند و این میزان با بالا رفتن رده های سنی کاهش می یابد، تنها نکته ثابت در میان این اعداد و ارقام افزایش آنها در تمامی رده های سنی نسبت به سال گدشته است.

در سال 2008 دلیل اصلی استفاده از تلفنهای همراه افزایش امنیت فرد عنوان می شد اما امروزه همه چیز تغییر کرده است، 43 درصد از نوجوانان دلیل شماره یک خود برای خریداری تلفن همراه را ارسال پیامک می دانند، امنیت دلیل شماره دو و برقراری و حفظ ارتباط با دوستان دلیل شماره سه استفاده از تلفنهای همراه است.

از سویی دیگر ارسال پیامک در حال تبدیل شدن به جایگزینی کاربردی برای مکالمات تلفنی است به طوری که 22 درصد از کاربران تلفنهای همراه می گویند فرستادن پیامک از برقراری تماس تلفنی بسیار ساده تر است و 20 درصد از آنها این فرایند را سریعتر از مکالمات تلفنی می دانند. همچنین میزان استفاده از نرم افزارهای صوتی در میان نوجوانان در حدود 14 درصد و در میان تمامی گروه های سنی در حدود 55 درصد کاهش داشته است.

از سویی دیگر با کاهش یافتن میزان استفاده از کاربرهای صوتی تلفنهای همراه، شدت استفاده از نرم افزارها و اطلاعات در میان کاربران رو به افزایش گذاشته و در میان نوجوانان با افزایش چهار برابری از 16 مگابایت ماهیانه به 62 مگا بایت رسیده است.

بر اساس گزارش سی ان ان، در زمینه استفاده از اطلاعات، پسران از دختران سبقت گرفته و ماهانه 75 مگابایت بر ثانیه از اطلاعات استفاده می کنند در حالی که این میزان در میان دختران 53 مگابایت است. میزان استفاده از نرم افزارها و دانلود آنها نیز نسبت به سال گذشته با افزایشی 12 درصدی مواجه شده است.مهر
ادامه مطلب
یک شنبه 25 مهر 1389  - 8:49 AM
لیست سالانه نشریه فورچون از 40 مدیر و بنیانگذار زیر 40 سال پر درآمد و برتر جهان در زمینه تجارت و تکنولوژی در انحصار مدیران مشهور شرکتهای فیس بوک، گوگل، توئیتر و دیگر شرکتهای مشهور تکنولوژی درآمده است.

رتبه اول این لیست به "مارک آندریسین" اختصاص دارد. مدیر عامل 39 ساله "نت اسکیپ" که در ساخت زیرساختهای شبکه بسیار تاثیر گذار بوده و تلاشهای وی منجر به ارائه اولین مرورگر تجاری شده است. وی مدتی پس از اینکه مایکروسافت نت اسکیپ را زیر پا له کرد از میدان تکنولوژی های نوین ناپدید شد اما اکنون دوباره بازگشته است.

مارک زاکربرگ جوان، جوانترین میلیاردر جهان با ابداع شبکه اجتماعی پر سر و صدای خود تا کنون توانسته یک میلیارد درآمد را برای آینده کاری شبکه اجتماعی اش پس انداز کند و با وجود انتقادات فراوانی که بر نقص حریم خصوصی کاربران مطرح است، تعداد کاربران فعال فیس بوک به 500 میلیون نفر رسیده و این شبکه اجتماعی توانسته از نظر ترافیک شبکه گوگل را پشت سر بگذارد.

در رتبه سوم لیست 40 مدیر زیر 40 سال برتر جهان، نام دو بنیانگذار شبکه اجتماعی تاثیر گذار دیگری به چشم می خورد که هر کدام به تنهایی از طرفداران فراوانی بخوردارند. "اوان ویلیامز" و "بیز استون" بنیانگذاران شبکه اجتماعی توئیتر که به ترتیب از 1.3 میلیون و 1.6 میلیون نفر طرفدار برخوردارند.

"رائول وازکوئز" مدیر عامل شرکت والمارت رتبه چهارم این لیست را در اختیار گرفته و رتبه پنجم به دو نفر از مشهورترین افراد جهان تکنولوژی اختصاص یافته، دو بنیانگذار 37 ساله غول جستجوگر جهان، گوگل.

بر اساس گزارش فورچون، از میان دیگر بنیانگذاران و مدیران برتر جهان در زمینه تکنولوژی می توان به "پونی ما هیواتنگ" چینی از شرکت اینترنتی "تنسنت" در رتبه هفتم، "مارکوس گالپرین" از وب سایت تجاری "مرکادولیبر" در رتبه دهم، "الون موسک" از شرکت تسلا در رتبه شانزدهم، "تیم آرمسترانگ" از شرکت AOL در رتبه هجدهم و "کریس کاکس"، "مارک  شروفر" و برت تیلور" از بخش تکنیکی شرکت فیس بوک در رتبه بیست و هفتم اشاره کرد.مهر
ادامه مطلب
یک شنبه 25 مهر 1389  - 8:46 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 46

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5828654
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی