به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

گاهی اوقات برای فعال بودن در دنیای مجازی و عقب نماندن از اتفاقات این عرصه، ‌باید دست به كارهایی زد! یكی از این كارها نیز عضویت در سرویس‌های جدید سایت‌های مختلف است. از جمله این سایت‌ها شبكه اجتماعی جدید گوگل‌پلاس است. اگر شما هم در این سایت عضو شده‌اید تا با امكانات آن آشنا شوید و اطلاعات مناسبی را نیز در ارتباط با آن كسب كنید و حالا می‌خواهید عضویت خود را غیرفعال یا حذف كنید، می‌توانید به روش زیر عمل كنید:

1‌‌ـ‌ وارد بخش كاربری خود در گوگل‌پلاس شوید.

2‌‌ـ‌ در نوار ابزار گوگل‌پلاس روی نام خود كلیك كنید و در منوی باز شده گزینه Account settings را برگزینید.

3‌‌ـ‌ به بخش Account overview بروید و در قسمت Services روی گزینه Delete profile and remove associated social features كلیك كنید.

4‌‌ـ‌ در پنجره به‌نمایش درآمده گزینه Delete Google+ content را به‌حالت انتخاب درآورده و پس از فعال‌كردن علامت چك‌مارك كنار گزینه Required، روی دكمه Remove Selected Services كلیك كنید تا عملیات حذف كاربری شما از گوگل‌پلاس آغاز شود.

توجه: حذف كامل اطلاعات، از نام كاربری شما در سرویس گوگل ممكن است تا چند روز طول بكشد.

ادامه مطلب
دوشنبه 31 مرداد 1390  - 12:33 PM
گزینه‌ Internet Options در مرورگر اینترنت ‌اكسپلورر تمام ابزارهای موردنیاز برای اعمال تغییرات در این مرورگر را در اختیار كاربران قرار می‌دهد. گاهی اوقات نیز اعمال یك تغییر اشتباه در تنظیمات امنیتی این نرم‌افزار می‌تواند تمام وب‌گردی‌های شما را به‌خطر بیندازد!

اگر از یك رایانه به‌طور اشتراكی با كاربران دیگر استفاده می‌كنید و قصد دارید امكان اعمال تغییرات در تنظیمات این مرورگر را مسدود كنید، می‌توانید با اعمال تغییرات در رجیستری ویندوز، این كار را انجام دهید. (سازگاری این روش با اینترنت‌اكسپلورر 9 تست شده است.)

1‌‌ـ‌ كلیدهای تركیبی ویندوز به همراه R را فشار دهید تا ابزار Run اجرا شود. (می‌توانید از منوی شروع ویندوز نیز روی گزینه Run كلیك كنید.)

2‌‌ـ‌ فرمان Regedit را تایپ كرده و كلید اینتر را فشار دهید تا پنجره ویرایشگر رجیستری باز شود.

3‌‌ـ‌ در ویرایشگر، مسیر زیر را دنبال كنید:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer

4‌‌ـ‌ روی پوشه Internet Explorer كلیك راست كرده و پس از انتخاب گزینه New، روی گزینه‌ Key كلیك كنید و نام كلید جدید را Restrictions قرار دهید.

5‌‌ـ‌ حالا كلید Restrictions را انتخاب كرده و در بخش سمت راست، كلیك راست كرده سپس از منوی New گزینه‌ DWORD (32-bit) Value‌‌‌ را انتخاب كنید و نام NoBrowserOptions را به آن اختصاص دهید.

6‌‌ـ‌ روی NoBrowserOptions دوبار كلیك كنید و مقدار آن را از صفر به یك تغییر دهید.

7‌‌ـ‌ رایانه را یك‌بار راه‌اندازی مجدد (restart) كنید تا تغییرات اعمال شود.

8‌‌ـ‌ از این پس چنانچه بخواهید به بخش Internet Options مراجعه كنید، با پیغام عدم امكان دسترسی به آن مواجه خواهید شد.

توجه: برای فعال‌سازی مجدد این قابلیت كافی است در مرحله 6، مقدار موجود را از یك به صفر تغییر دهید.

 

ادامه مطلب
دوشنبه 31 مرداد 1390  - 12:30 PM
بازار لپ‌تاپ‌هاي مجهز به پردازنده‌هاي 86x با اين كه رونق چنداني ندارد، اما اينتل آينده روشني براي محصولاتش پيش‌بيني كرده است. توليد رايانه‌هاي لوحه‌اي كه ساختارشان بر اساس معماري پردازنده‌هايARM طراحي شده، به آرامي به سوي رايانه‌هاي قابل تبديل(convertibl PC) گام بر مي‌دارند.

بنابراين اينتل مي‌داند كه توليد لپ‌تاپ تنها راه رهايي و عبور از اين راه صعب و دور و دراز براي اين شركت محسوب مي‌شود. توليد اولترابوك‌ها (Ultrabook) كه يكي از سياستگذاري‌هاي مهم پيش روي اينتل است، سرانجام اين شركت را واداشت تا جزئيات نقشه توليد آن را با اين ديدگاه كه محصولي كاملا جديد است، فاش كند.

مرحله 1: اولين نسل اولترابوك‌ها بر اساس پردازنده‌هاي سندي بريج (Sandy Bridge) بوده و پردازنده‌هاي ولتاژ پايين نظير آنچه در لپ‌تاپ‌هاي مك بوك اير (Macbook Air) پيدا مي‌شود، در آنها وجود دارد. شركت‌هاي ايسوس، دل، سوني و HP پيشتر قصد خود را براي توليد محصولاتي بر اساس قطعاتي كه به صورت انبوه در پاييز امسال به بازار خواهد آمد، اعلام كرده‌اند.

مرحله 2: نسل دوم اولترا بوك‌ها دربردارنده پردازنده‌هاي آيوي بريج (Ivy Bridge) اينتل بوده و خصوصيات پيشرفته I/O مانند USB 3/0 و تاندربولت (Thunderbolt) را ارائه مي‌كنند. انتظار مي‌رود در تابستان 2012 اينتل صادرات آنها را شروع كند.

مرحله 3: اساس نسل سوم اولترابوك‌هاي اينتل بر پايه‌ ريز معماري (micro - architecture) پردازنده‌هايي كه در آينده نزديك به بازار مي‌آيند و در حال حاضر با اسم رمز هزول (Haswell) ناميده مي‌شوند، بنا نهاده شده است. با اين حال، ما چيز زيادي درباره قابليت‌هاي پردازنده‌هاي هزول نمي‌دانيم؛ اما انتظار داريم عمر باتري و كارايي لپ‌تاپ‌ها را بالا ببرند. اينتل جايگاه هزول را در نقشه پيش روي توليدخود طوري پيش‌بيني كرده است كه براي عرضه در سال 2013 آماده باشد.


ادامه مطلب
دوشنبه 31 مرداد 1390  - 12:14 PM
به نظر مي‌رسد كه اينتل دلواپس نوسازي‌هاي انجام شده در مورد پردازنده‌هاي سري FX از سوي AMD بوده و نگران بازتاب ورود آنها به بازار در اوايل سال 2012 است. اما فعلا هدف اين شركت اين است كه سندي بريج‌هاي سري E را بموقع راهي بازار مصرف كند.

هر چند در آن چيپ ست داراي محدوديت 79 Xكه بنا بر گزارش‌هايي پشتيباني SAS از آن حذف شده و سرنوشتش در آخر دقيقا مشابه چيپ ست P67 به 2 درگاه ساتاي (SATA) 6 گيگابايت بر ثانيه‌اي (6GBps) ‌و 4 درگاه ساتاي 3 گيگابايت بر ثانيه ختم خواهد شد. از سوي ديگر، هنگامي كه پلتفرم پردازنده‌هاي 22 نانومتري آيوي بريج اينتل (سوكت 1155)‌ آماده عرضه شوند، اوضاع از اين هم بدتر شده و اصلا خبرهاي خوبي براي كساني كه علاقه‌مندند رايانه شان را ارتقا دهند، وجود نخواهد داشت. آنچه واضح است اين كه اينتل تصميم گرفته در آيوي بريج سيكل ساعت پايه را بالاتر از 100 مگاهرتز (MHz) ـ آنچه در سندي بريج برپا ساخته بود ـ تا 133 مگاهرتز ارتقا دهد. گفته مي‌شود اينتل نمي‌خواهد بگذارد آيوي بريج با پلتفرم سندي بريج سري E (سوكت 2011) رقابت كند؛ به همين دليل با در اختيار نگذاشتن سيكل ساعت پايه بيشتر در آيوي بريج‌ها، قدرت مانور كاربران را محدود كرده است. بنابراين كاربران حرفه‌اي علاقه‌مند و بازيخورها، رايانه‌هاي خود را بر اساس پلتفرم انعطاف‌پذيرتر سندي بريج E جمع (اسمبل) خواهند كرد و ارتقادهندگان رايانه‌هاي اقتصادي ارزان، از طريق اوركلاك (overclock) مجبورند به پلتفرم آيوي بريج روي بياورند.


ادامه مطلب
دوشنبه 31 مرداد 1390  - 12:12 PM
اين روزها مايكروسافت مي‌خواهد به هر طريق ممكن، تعداد بيشتري از سنسورهاي حسي حركتي كينكت (Kinect) خود را به كاربران بفروشد. به همين دليل، اين شركت در نمايشگاه بازي‌هاي رايانه‌اي 3E اطلاعات خاصي در مورد ايكس باكس (Xbox) و كينكت منتشر كرد.

مايكروسافت با انتشار اين مطالب سعي كرد مصارف گوناگون و قابل توجهي كه كينكت دارد و قرار است چند ماه آينده معرفي‌اش كند، در اختيار كاربرانش قرار دهد، اما كينكت تا چه حد مي‌تواند ميان كاربران فراگير شود؟ اگر چه قابليت‌هاي تشخيص صدا و جنگ ستارگان (Kinect Star Wars) آن بي‌نظير است؛ اما آيا اين حسگر حركتي (motion sensor) اين قدرت بالقوه را در خود دارد تا بتواند چيزي بيش از يك اسباب‌بازي شيك و دوست داشتني باشد؟ البته مايكروسافت قطعا از اين امر مطمئن است. اين شركت مي‌خواهد دكترهاي دفترنشين كاربر كينكت را جانشين دكترهاي سيار حومه شهرستان‌ها و روستاها كه بيماران را در منزلشان ويزيت مي‌كنند، سازد.

اخيرا كريگ مانداي (Craig Mundie) مدير مركز تحقيقات و سياستگذاري مايكروسافت در شهر سياتل آمريكا، پيش نمايشي را از نيروي بالقوه كينكت در امور پزشكي ارائه كرد.

به گفته وي، با استفاده از نگارش خاصي از فناوري كنفرانس ويدئويي كينكت كه بزودي به بازار خواهد آمد، مي‌شود با نوع جديدي از گفت‌وگوي تصويري با بيماراني كه قادر نيستند به كلينيك‌هاي پزشكي مراجعه كنند، تماس برقرار كرد. اگرچه اين برنامه به جاي تصوير ويدئويي واقعي بيماران آواتارهاي (avatar) كارتوني شبيه به آواتارهاي ايكس باكس لايو (Xbox Live) را نمايش مي‌دهد، اما پزشكان مي‌توانند بيماري آنها را تشخيص دهند و از راه دور اقدامات و داروهاي لازم را برايشان تجويز كنند. مايكروسافت ادعا مي‌كند اگر شما انيميشن چشم‌ها، ابروها، صورت و دهان را به صورتي كاملا صحيح بگيريد، بيشتر احساسات اصلي انسان بدرستي و كاملا دقيق به تصوير كشيده مي‌شود. با اين فناوري، علائم حياتي و ناراحتي‌هاي بيمار براي پزشك قابل تشخيص مي‌شود، حتي اگر پزشك منظور اشخاص مراجعه‌كننده را با نگاه كردن به شخصيت‌هاي كارتوني آنها درك كند. به عبارتي، حتي اگر مريض لب به شكايت هم باز نكند، پزشك قادر است با استفاده از نشانه‌هاي فيزيكي تشخيص دهد وضعيت بيمار چگونه است.

روش كار

در اين خصوص مايكروسافت يك نمونه اوليه (prototype) برنامه نرم‌ افزاري كاربردي مراقبت‌هاي پزشكي را با استفاده از آواتار كينكت جهت فناوري كنفرانس تصويري مجازي براي كنسول بازي ايكس باكس ارائه كرده است. اين فناوري با استفاده از حسگر حركتي كينكت، دوربين و ميكروفن براي افرادي كه مي‌توانند با ديگران در يك فضاي مجازي تعامل داشته باشند، با تصاوير مبتني بر واقعيت از تغييرات قيافه و صورت افراد و از طريق كنترل حركات بلادرنگ (real time) طبيعي فرد و گفت‌وگوي او صورت مي‌گيرد. مايكروسافت در نمايشي كه از اين روش مراقبت پزشكي به راه‌انداخته بود، نمونه فرضي از تيم مراقبت و پشتيباني پزشكي از بيماران ديابتي را به نمايش گذاشت.

مزيت فناوري كنفرانس آواتار كينكت

يكي از برتري‌هاي اين روش نسبت به شيوه سنتي كنفرانس ويدئويي، در اين است كه مردم مي‌توانند پس و پيش بروند و صحنه‌هاي بازسازي‌شده با رايانه را به جاي تمركز تنها بر صحبت شخص، از زوايا و جهات مختلفي مشاهده كنند.

جمع‌بندي

به وسيله حسگر كينكت 150 دلاري و نرم‌افزاري كه مايكروسافت ارائه كرده است، پزشكان و محققان دانشگاهي مي‌توانند با استفاده از اين فناوري و تمركز بر احساسات و زبان بدني بيان شده (body language expressed) بيمار از طريق آواتار آنها متوجه شوند كه بيمار دچار چه مشكلي شده است. بر همين اساس، مايكروسافت اميدوارانه مي‌خواهد دامنه كاربرد حسگر بازي ايكس باكس كينكت را فراتر از مرز بازي‌هاي ويدئويي رايانه‌اي گسترش دهد و آن را وارد مسائل جدي و كاربردهاي مهم و تخصصي رايانه‌اي كند.

جواد ودودزاده


ادامه مطلب
دوشنبه 31 مرداد 1390  - 12:09 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 8

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6003702
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی