به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

همزمان با حرکت طوفان مرگبار ایرن به سمت سواحل شرقی آمریکا، وزارت امنیت داخلی این کشور در مورد سوءاستفاده هکرها و کلاهبرداران اینترنتی از این پدیده هشدار داد.

به نقل از کامپیوترورلد، این وزارتخانه به نهادهای دولتی و شرکت های خصوصی هشدار داده که مراقب حملات پیشینگ و فعالیت های خرابکارانه سایبری با استفاده از حساسیت عمومی در مورد این طوفان و علاقه به کسب اخبار و اطلاعات در این زمینه باشند.
معمولاً هکرها و ویروس نویسان از سوانح طبیعی به شدت استقبال می کنند و تلاش می کنند با ارسال ایمیل ها و پیام های گمراه کننده اطلاعات شخصی کاربران را سرقت کنند.
به عنوان مثال هکرها ایمیل هایی برای کاربران می فرستند و به بهانه کمک به حفاظت از آنها یا جمع آوری کمک های انسان دوستانه تلاش می کنند اطلاعات بانکی کاربران را سرقت کنند.
این وزارتخانه می گوید برای پیشگیری از وارد آمدن خسارات بیش از حد در تلاش است تا منابع این حملات را از قبل شناسایی کند و جلوی ارسال پیام ها و ایمیل های فریب دهنده را بگیرد.
برخی از این ایمیل ها هم کاربران را به سایت های ظاهرا مشروعی هدایت می کنند که آلوده به انواع کرم و تروجان هستند.
در هفته گذشته ایمیل های گمراه کننده فراوانی با هدف سواستفاده از وقوع زلزله در شرق آمریکا هم ارسال شده بود.


ادامه مطلب
دوشنبه 7 شهریور 1390  - 12:02 AM

داشتن قلبي سالم و جوان، به‌رغم وجود عوامل خطري چون آلودگي هوا و استرس‌هاي محيطي كه اين روزها در كشور ما همه را تهديد مي‌كند، يك رويا نيست. فقط لازم است براي سالم و جوان نگهداشتن قلب خود، همواره بر 3 عامل تغذيه صحيح، تحرك و مصرف نكردن دخانيات تاكيد و توجه داشته باشيد.

تقريبا همه مي‌دانند كه بيماري‌هاي قلبي ـ عروقي يكي از بيماري‌هاي شايع و اولين عامل مرگ و مير در تمام دنياست. به طوري كه اين گروه از بيماري‌ها، سالانه نزديك به ‌17 ميليون نفر را به كام مرگ مي‌‌كشاند كه از اين ميان، بيش از حدود 7 ميليون نفر به علت بيماري‌هاي قلبي ـ عروقي ، 5/5 ميليون نفر به علت حوادث عروق مغزي و 3/3 ميليون نفر به دليل فشار خون بالا فوت مي‌كنند. متاسفانه در كشور ما نيز در اين زمينه، اوضاع اصلا خوب نيست.
به گونه‌اي كه 38 درصد مرگ‌ها و 23 درصد از ناتواني‌ها به علت همين بيماري‌هاست. بعلاوه رشد آمارهاي مرگ و مير ناشي از بيماري‌هاي قلبي و البته كاهش سن ابتلا به آنها حدود 40 سالگي شده است و هم اكنون اين بيماري به عنوان اولين علت مرگ و مير در كشورمان تلقي مي‌شود. با اين همه داشتن قلبي سالم و جوان، به‌رغم وجود عوامل خطري چون آلودگي هوا و استرس‌هاي محيطي كه اين روزها در كشور ما همه را تهديد مي‌كند، يك رويا نيست. فقط لازم است براي سالم و جوان نگهداشتن قلب خود، همواره بر 3 عامل تغذيه صحيح، تحرك و مصرف نكردن دخانيات تاكيد و توجه داشته باشيد. طبق آمار‌هاي وزارت بهداشت، روزانه 365 نفر به علت بيماري‌هاي قلبي جان خود را در كشورمان از دست مي‌دهند، در حالي كه در صورت رواج تغذيه سالم، حفظ تحرك روزانه و دوري از دخانيات، اين آمار بخصوص در جوان‌ها به طور قابل ملاحظه‌اي كاهش خواهد يافت.
دوري از بيماري‌هاي قلبي
اين روزها به دلايل قطعي ثابت شده است كه اصلاح شيوه غذايي و مصرف روزانه ميوه و سبزيجات تازه، استفاده از غذاهاي كمتر سرخ‌شده و مصرف كمتر روغن‌هاي جامد اشباع‌شده، مصرف غذاهاي دريايي در كنار 30 تا 40 دقيقه پياده‌روي روزانه و دوري از دخانيات مي‌تواند سلامت قلب ما را تضمين كند.
دكتر محمدرضا محمدحسني، متخصص بيماري‌هاي قلب و عروق در اين باره مي‌گويد: بي‌شك جوان‌ها و بخصوص آقايان، بيشتر در معرض خطرات جدي و مرگ و ميرهاي ناشي از بيماري‌هاي قلبي ـ عروقي قرار مي‌گيرند، با اين حال زمينه‌هاي ژنتيك، استرس‌هاي شغلي، اختلال در چربي‌هاي خون، ديابت، مصرف دخانيات، چاقي، بي‌تحركي يا كم‌تحركي و فشار خون بالا از عوامل خطر بسيار جدي در بروز سكته‌هاي پرخطر قلبي محسوب مي‌شوند.
قلبتان از كودكي بيمار مي‌شود
جالب است بدانيد كه سكته قلبي جزو بيماري‌هايي است كه عوامل خطرساز آن از دوران كودكي شكل مي‌‌گيرد، ولي اغلب خانواده‌ها هنوز نسبت به اهميت اين موضوع توجه نشان نمي‌دهند.
دكتر محمد حسني مي‌افزايد: تقريبا همه سكته‌هاي قلبي در نتيجه آرترواسكلروز يا تنگي عروق كرونر و كاهش خونرساني به قلب صورت مي‌گيرد در حالي كه روند گرفتگي عروق از زمان ‌بچگي شروع شده و چربي بتدريج در ديواره رگ‌هاي خوني رسوب مي‌كند.
اين رسوب در سنين كودكي باعث تنگي عروق نمي‌شود وليكن همين نواحي ممكن است زمينه‌ساز ايجاد و تشديد تصلب شرايين در بزرگسالي شوند. در واقع توسعه آرترواسكلروز از 25 سالگي شروع مي‌شود و عوامل مختلفي از جمله كلسترول و قند بالا، مصرف سيگار، فشار خون بالا و عوامل ژنتيك تشديدكننده آن هستند.
چرا سن سكته‌هاي قلبي كاهش يافته است؟
بر اساس آنچه در رسانه‌ها گفته مي‌شود، سن سكته‌هاي قلبي در كشور از 50 تا 60 سالگي در دهه گذشته به حدود 40 سالگي در چند سال اخير كاهش يافته است.
دكتر محمد حسني تاكيد مي‌كند: علت اين مساله به چاقي، افزايش وزن و بي‌تحركي افراد در سنين بالاي 25 سال در كشورمان بازمي‌گردد.
در واقع اختلالات تغذيه‌اي با رشد روزافزون فست‌فودها و دسترسي آسان مردم به آنها و همين‌طور دسترسي به سيگار ارزان، از دلايل اصلي افزايش آمار سكته‌ها و بيماري‌هاي قلبي و حتي ساير بيماري‌هاي كشنده در كشور است. حتي سازمان بهداشت جهاني پيش‌بيني كرده است كه در كشورهاي در حال توسعه ـ بخصوص كشورهايي مثل ما ـ در سال 2020 بيماري‌هاي قلبي حالت اپيدمي پيدا مي‌كند و بسياري از مردم، دچار چاقي و تصلب شرايين خواهند شد.
بهاي زندگي سالم چقدر است؟
دكتر محمد حسني با تاكيد بر اين‌كه برخورداري از زندگي سالم نبايد زماني ارزش پيدا كند كه ما دچار بيماري يا عارضه‌اي مي‌شويم، اضافه مي‌كند: پيش از آن كه دچار عارضه قلبي بشويم بايد از آن پيشگيري كنيم و حتي اگر دچار عارضه‌اي كوچك يا بزرگ هم شديم بايد آن روند با ضرورت‌هاي بيشتري ادامه يابد.
ورزش‌كردن مرتب و مداوم با مشقاتي همراه است. خوردن غذاي سالم هم لازمه‌اش چشمپوشي از غذاهاي چرب و شيرين و خوشمزه است، ولي نكته‌اي كه بسياري از آن غافل هستند آن كه حذف يا كاهش رفتارهاي پرخطر مي‌تواند زندگي بشر را عوض كند. آنچه مهم است نهادينه شدن تغيير روش‌هاي زندگي است.آنچه مردم بيشتر نگران آن هستند در واقع عدم موفقيت در اين مساله است. اينها باورهايي هستند كه بايد از كودكي شكل بگيرند.
به گفته دكتر حسني، رسانه‌ها نقش بسيار موثري در شكل‌گيري اين باور‌ها دارند.يك بيمار قلبي بيشتر به استراحت‌ خود اهميت مي‌دهد تا اين‌كه يك برنامه ورزشي سبك و مداوم را براي خودش برنامه‌ريزي كند. كمتر كسي مي‌خواهد و مي‌تواند به طور هميشگي غذاي سالم كه بيشتر ريشه گياهي داشته باشند بخورد. بخصوص كه اين روزها بسياري به غذاهاي تركيبي و تغييرشكل‌يافته روي آورده‌اند. تغيير رفتار تغذيه‌اي بي‌شك كاربرد موثري در پيشگيري خواهد داشت. فراموش نكنيد پيشگيري هميشه مقدم بر درمان است.

پونه شيرازي


ادامه مطلب
دوشنبه 7 شهریور 1390  - 12:00 AM

فقيران و بينوايان قشري از اقشار مستضعف اجتماعي اند كه به هر دليلي ناتوان از دست يابي به وضعيت اقتصادي مناسب و مطلوب بوده و نيازمند ياري ديگر افراد جامعه هستد تا امرار معاش كنند.

فقيران و بينوايان قشري از اقشار مستضعف اجتماعي اند كه به هر دليلي ناتوان از دست يابي به وضعيت اقتصادي مناسب و مطلوب بوده و نيازمند ياري ديگر افراد جامعه هستد تا امرار معاش كنند. دركاربردهاي فقهي فقير به كساني گفته مي شوند كه هزينه يك سال را بالفعل و بالقوه نداشته باشند.

بقيه در ادامه

 


ادامه مطلب
یک شنبه 6 شهریور 1390  - 11:59 PM

شركت در منازعه يعني روي آوردن به ضرب و جرح. يعني دست زدن به جرم عليه اشخاص كه تبعات حقوقي فراواني براي افراد به بار مي‌آورد. كسي كه در يك نزاع شركت مي‌كند و موجب ايجاد كبودي،‌ تورم، پيچ خوردن مفاصل و خون‌مردگي در بدن طرف ديگر درگيري مي‌شود از نظر قانون مرتكب ضرب شده است.

مرز بين زندگي آرام و زندگي پرتشويش به باريكي يك موست. بعضي وقت‌ها براي اين‌كه آرامشت به هم بخورد يك اتفاق ساده كافي است، يك عصبانيت، ‌يك از كوره در رفتن و يك چشم را بستن و به چيزي فكر نكردن. مرز خويشتنداري را كه پشت سر بگذاري آرامشت به هم مي‌خورد حتي پاي خانواده و هر كس كه به نوعي به تو وابسته است هم به ميان مي‌آيد،‌ خودت كه اصلا قرباني اصلي مي‌شوي، هم زندگي آرام را از دست مي‌دهي و هم جان و آبرويت را درست وقتي كه تصميم مي‌گيري براي تخليه ناراحتي و عصبانيتت يكي از مهره‌هاي يك درگيري و نزاع شوي.
شركت در منازعه يعني روي آوردن به ضرب و جرح. يعني دست زدن به جرم عليه اشخاص كه تبعات حقوقي فراواني براي افراد به بار مي‌آورد. ضرب يعني زدن كه از نظر حقوقدانان به صدماتي گفته مي‌شود كه وارد كردن آنها موجب از هم گسيختگي ظاهري نسوج و خونريزي از بدن نمي‌شود. پس كسي كه در يك نزاع شركت مي‌كند و موجب ايجاد كبودي،‌ تورم، پيچ خوردن مفاصل و خون‌مردگي در بدن طرف ديگر درگيري مي‌شود از نظر قانون مرتكب ضرب شده است. ضرب ممكن است با دست يا پا با تمام سنگيني بدن يا با استفاده از ابزاري مثل چوب، آهن يا سنگ اتفاق بيفتد، ‌اما به هر حال ملاك تشخيص وارد كردن صدمه به بدن، آسيب ظاهري بدون خونريزي است. در مقابل، جرح به معني زخم زدن به ديگري به آسيب‌هايي گفته مي‌شود كه با خونريزي ظاهري و بيروني همراه باشد، مثل وقتي كه كسي باعث ايجاد خراشيدگي، بريدگي يا پارگي در بدن فرد ديگري مي شود. پس قطع عضو، سوختگي، شكستگي و بريدگي يا مواردي شبيه اينها جزو انواع جرح به حساب مي‌روند.

جرح عضو عمدي
بيشتر كساني كه با ديگران درگير مي‌شوند شايد حتي به فكرشان نيز نرسد آسيبي كه به آن فرد زده‌اند آنها را جزو مرتكبان جرح عمدي قرار داده است، ‌اما وقتي خشم طغيان مي‌‌كند كمتر كسي است كه به عواقب آن فكر كند، ولي به هر حال نظر قانونگذار در مورد اين دسته از افراد كاملا واضح است. پس اگر شخصي به قصد قطع يا جرح عضو به ديگري صدمه بزند يا حتي قصد اين عمل را نداشته باشد،‌ ولي نوع عملش منجر به قطع يا جرح عضو شود مرتكب عمل عمدي شده است. مثل كسي كه به قصد دور كردن كسي از صحنه درگيري يا ادب كردن او با چاقو به وي صدمه مي‌زند. وقتي چنين افرادي در محضر دادگاه قرار مي‌گيرند اعلام مي‌كنند هيچ قصد قبلي براي قطع يا جرح عضو فرد مصدوم نداشته‌اند، اما قاضي به آنها خواهد گفت اگر چه او چنين قصدي نداشته، اما نوع وسيله‌اي كه از آن براي انجام اين كار استفاده كرده منجر به چنين نتيجه‌اي شده است.
بعضي اوقات نيز اتفاق مي‌افتد فردي كه دست به جرح عمدي زده نه قصد چنين كاري داشته و نه وسيله‌اي كه از آن استفاده كرده يا نوع عملش باعث بروز صدمه شده، بلكه عمل او نسبت به طرف مقابل به واسطه پيري، بيماري، ضعف جسماني يا سن كم مصدوم منجر به قطع يا جرح عضو شده در حالي كه خودش (صدمه زننده) از اين موضوع با خبر بوده است. اگر قاضي تشخيص دهد قطع يا جرح عضو عمدي است مصدوم مي‌تواند تقاضاي قصاص كند كه اگر مجرميت ضارب اثبات شود با رعايت شرايطي قصاص خواهد شد. به اين ترتيب بايد در قصاص بين اعضا تساوي باشد، يعني اگر كسي دست راست ديگري را شكست دست راست او به تقاضاي مصدوم شكسته شود يعني هر عضو در مقابل همان عضو و همان محل در مقابل همان محل. البته در اينجا يك استثنا وجود دارد. به‌اين صورت كه اگر مجرم دست راست نداشته باشد دست چپ او و اگر دست چپ هم نداشته باشد پاي او به جاي دست قصاص مي‌شود، ولي اين قاعده در مورد ساير اعضا مثل گوش و چشم صدق نمي‌كند. 
در مورد قصاص علاوه بر تساوي بين‌محل اعضا بايد آنها را از نظر سالم بودن هم با يكديگر مساوي باشند. براي همين در بعضي جراحت‌ها و سوختگي‌ها يا در مورد شكستگي استخوان‌ها كه ممكن است قصاص موجب مرگ مجرم شود يا بيشتر از صدمه‌اي كه وارد كرده صدمه ببيند به جاي قصاص از او ديه گرفته مي‌شود. در اين ميان گاه اتفاق مي‌افتد يا شاكي از قصاص صرف نظر مي‌كند يا شرط تساوي محقق نمي‌شود كه در اين صورت ضارب به 2 تا 5 سال حبس محكوم مي‌شود. طبق قوانين آيين دادرسي كيفري، اين ميزان حبس با تحقق 4 شرط اتفاق مي‌افتد يعني صدمه وارده موجب نقصان يا شكستن يا از كار افتادن عضو مصدوم شود، صدمه وارده منتهي به مرض دائمي فقدان يا نقص يكي از حواس يا منافع مصدوم شود، صدمه وارده منجر به از بين رفتن عقل مصدوم شود و قاضي تشخيص دهد كه اقدام مجرم باعث اخلال در نظم و امنيت عمومي شده يا موجب شود وي يا ديگران جري و گستاخ شوند. حالا اگر چنين آسيب‌هايي پيش نيامده باشد ولي مجرم هنگام ايجاد صدمه از اسلحه يا چاقو يا ابزاري شبيه اينها استفاده كرده باشد به 3 ماه تا يك‌سال حبس محكوم خواهد شد.

نزاع دسته‌جمعي
اگر در يك درگيري بيش از 2 نفر شركت‌كنند آن وقت آن درگيري به نزاع دسته‌جمعي تبديل مي‌شود كه قوانين و تبعات حقوقي مخصوص به خودش را دارد. در اين موارد قانونگذار براي هر يك از شركت‌كنندگان در منازعه چه آسيب ديده باشند و چه آسيب‌زده باشند مجازات تعيين كرده آن هم به اين علت كه در درگيري شركت كرده‌اند. در اين شرايط در صورتي كه منازعه به نقص عضو منتهي شود هر يك از شركت‌كنندگان به حبس از 6 ماه تا 3 سال محكوم مي‌شوند و اگر منازعه منتهي به ضرب و جرح شود هر يك به 3 ماه تا يك‌سال حبس.
البته در درگيري‌هاي دسته‌جمعي معمولا شركت‌كنندگان در آن بيان مي‌كنند كه قصد ميانجيگري يا دفاع از خود را داشته‌اند كه در هر صورت بايد بتوانند گفته‌هاي خود را ثابت كنند، ولي به هر حال تشخيص اين موضوع با قاضي است و اگر دادگاه تشخيص دهد كه فردي در حال دفاع مشروع از خود بوده است از تمامي مجازات‌هاي مندرج در قانون معاف مي‌شود.

چه دفاعي مشروع است
اثبات دفاع مشروع كار سختي است يعني كار مشكلي است كه فردي در محضر دادگاه بتواند ثابت كند براي دفاع از جان، مال و ناموس خود يا ديگري يا آزادي تن خود يا ديگري در برابر تجاوز يا خطر قريب‌الوقوع مرتكب اعمالي مثل قتل، ضرب و جرح كه ذاتا جرم محسوب مي‌شوند، شده است. ولي به هر‌حال قانون مي‌گويد وقتي دفاع فرد متناسب با تجاوز و خطر باشد و عمل او بيش از حد لازم نباشد، همچنين امكان توسل به ماموران انتظامي بدون وقت ممكن نباشد يا اين كه مداخله آنها در رفع تجاوز يا خطر موثر نباشد، دفاع مشروع به شمار مي‌رود. پس وجود تمام اين شرايط براي احراز دفاع مشروع ضروري است و اگر هر كدام از اين شروط محقق نشود هيچ عمل دفاعي، مشروع تلقي نمي‌شود. در اين ميان توجه به اين نكات نيز مهم است كه دفاع از جان، ناموس، مال يا آزادي تن ديگري هنگامي مشروع تلقي مي‌شود كه او قدرت دفاع نداشته و نياز به كمك داشته باشد.
اين در حالي است كه مقاومت در مقابل ماموران امنيتي و انتظامي هنگامي كه مشغول انجام وظيفه هستند دفاع محسوب نمي‌‌شود، مگر اين كه ثابت شود آنها از حدود وظايفشان خارج شده‌اند و بيم آن مي‌رود كه عملياتشان موجب قتل يا صدمه يا تعرض به ناموس شود كه در اين شرايط دفاع از خود در مقابل ماموران جايز خواهد بود.

نويسنده : مريم خباز


ادامه مطلب
یک شنبه 6 شهریور 1390  - 11:57 PM

يكي از مديران ارشد گوگل در انتقاد از اظهارات نخست وزير انگليس اعلام كرد نبايد اعتراضات اخير را به گردن رسانه‌هاي اجتماعي بيندازيم بلكه بايد مشكل را به صورت زيربنايي حل كنيم.

به نقل از روزنامه ديلي تلگراف، "ديويد كامرون" پس از اعتراضات اخير گفته بود دولت در تلاش است تا اينترنت به عنوان ابزاري براي سازماندهي آنچه وي اختلال خوانده بود، مورد استفاده قرار نگيرد.
 
اما دكتر "اريك اشميت" مدیر عامل و مدیر اجرایی شرکت گوگل گفت: اين اشتباه است كه به آينه نگاه كنيم و تصميم بگيريم آن را بشكنيم ... اينترنت انعكاسي از مشكل است اما روشن يا خاموش كردن آن مشكل را حل نمي‌كند.
 
وي خطاب به دولتمردان انگليس گفت: شما بهتر است مشكل زيربنايي را هر چه كه باشد حل كنيد.
 
"تيم گادوين" سرپرست پليس لندن هفته گذشته به كميته منتخب امور داخلي مجلس عوام انگليس در پاسخ به سوالي درباره نقش توئيتر در افزايش اعتراضات لندن گفته بود وي به دنبال مجوز براي مسدود كردن اين رسانه اجتماعي است.
 
پس از مطرح شدن بحث نقش فيس بوك و توئيتر در سازماندهي اعتراضات اخير نمايندگان اين دو رسانه اجتماعي و همچنين مسنجر بلك بري به جلسه‌اي با حضور "ترزا مي" وزير كشور انگليس فراخوانده شدند تا مسدود شدن اين رسانه‌ها در هنگام اعتراضات بررسي شود.
 
اما بعد از ‌آنكه انتقادات گسترده‌اي در خصوص مسدود شدن شبكه‌هاي اجتماعي صورت گرفت مي پنجشنبه پس از از برگزاري جلسه با نمايندگان فيس بوك و توئيتر اعلام كرد دولت به دنبال مسدود كردن اين شبكه‌ها نيست.


ادامه مطلب
یک شنبه 6 شهریور 1390  - 11:52 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 13

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5826034
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی