به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

اغلب حرفه‌اي‌هاي لينوكسي با رابط گرافيكي ارتباط خوبي برقرار نمي‌كنند،‌ بخصوص وقتي صحبت از پيكربندي سرور در ميان باشد، اما براي كساني كه كمتر تجربه دارند، رابط‌هاي كاربري تحت وب مديريت نرم‌افزارها يا حتي كل سرور شيوه مناسبي به‌شمار مي‌آيد. در جامعه منبع‌باز، براي آزمودن انواع اين نرم‌افزارها كه ساليان سال است در حال توسعه هستند و به سطح بالايي از قابليت‌هاي مديريت و امكانات رسيده‌اند، دست ما باز است.

Webmin

وبمين احتمالا معروف‌ترين نرم‌افزار در اين حوزه است. اولين نسخه اين نرم‌افزار سال 1997 معرفي شد، در حالي كه آخرين نگارش آن در ماه جاري ميلادي عرضه شده است. پايگاه كاربري آن گسترده بوده و بسرعت در حال توسعه است. تمام نگارش‌هاي اخير وبمين تحت مجوز BSD عرضه مي‌شود و مي‌تواند به ‌صورت آزاد باز نشر بيابد و در مصارف شخصي يا تجاري به‌كار برود.

بسته‌هاي نصب وبمين براي توزيع‌هاي دبياني و ردهتي و همچنين بسته tar.gz براي ديگر توزيع‌ها قابل دريافت و نصب است. بيشتر بخش‌هاي وبمين را با Perl نوشته‌اند. براي ارتباط با سرور بايد از پورت 10000 استفاده كرد، همچنين قابليت استفاده از SSL از طريق OpenSSL مهياست.

از طريق وبمين مي‌توان حساب‌هاي كاربري، آپاچي، DNS، اشتراك فايل، حساب‌هاي FTP، MySQL و... را مديريت كرد. با وجود وبمين ديگر نيازي به ويرايش دستي فايل‌هاي متني همچون /etc/passwd نيست و كل سيستم را مي‌توان از طريق مرورگر كنترل كرد.

اين نرم‌افزار بخوبي مستند شده است و نصب آن روي اكثر سيستم‌ها جواب مي‌دهد. بعد از نصب بهتر است اين ابزار را پيكربندي كرد تا از پورت‌هاي مخصوص با قابليت SSL استفاده كند و امنيت سرور بيشتر شود.

براي بررسي وبمين مي‌توانيد يك نسخه دمو از آن را در نشاني زير بيابيد:

http://webmin – demo.virtualmin.com/

شناسه: demo

گذرواژه: demo

3 پروژه جانبي ديگر براي وبمين توسعه يافته‌است، Usermin بخشي از امكانات وبمين را گسترش مي‌دهد كه با كاربر سر و كار دارد ؛ اموري همچون وبميل با يوزرمين بسيار راحت‌تر كنترل مي‌شود.

Virtualmin براي ميزباني وب و كنترل پنل وب‌سايت مناسب است و قابليت ايجاد و مديريت دامنه‌ها را مي‌دهد.

Cloudmin نيز رابط كاربري وبمين براي مديريت سيستم‌هاي مجازي از جمله Xen، KVM و OpenVZ است.

Kloxo

كلاكسو كه پيش از اين LXadmin ناميده شد، كنترل پنل ميزباني وب رايگان و منبع‌بازي است كه براي توزيع‌هاي ردهت و Centos عرضه شده است. كلاكسو به ميزبانان وب اجازه مي‌دهد تركيبي از lighttpd يا آپاچي را با djbdns‌ يا bind بالا بياورند و رابط كاربري گرافيكي نيز براي انتقال از يكي به ديگري بدون از دست‌دادن داده‌ها ايجاد كرده است. اين ابزار همچنين راه‌حل رايگان مناسبي براي كساني است كه نمي‌خواهند از CPanel استفاده كنند.

كلاكسو با Installapp عرضه مي‌شود. اين ابزار حدود 130 نرم‌افزار تحت وب را در خود دارد كه مي‌تواند روي وب‌سايت ميزباني شده نصب شود و عملكردي مشابه Fantastico دارد.

بعد از نصب كلاكسو مي‌توان از طريق http و https به آن متصل شد. كلاكسو عملكردهاي كمتري نسبت به وبمين دارد و تنها وقتي مناسب است كه از ردهت يا Centos استفاده مي‌شود، اما براي ساده‌سازي كار ميزباني بر اساس Apache/lighttpd مناسب است و مي‌تواند بسادگي نصب شود و نرم‌افزارهاي زيادي در خود دارد. كلاسكو به دليل مصرف پايين حافظه‌اش معروف است.

OpenPanel

اوپن‌پنل كنترل پنل رايگان و منبع‌باز است. اين ابزار بيشتر به‌عنوان بستري براي توسعه‌دهنده‌ها به‌كار مي‌رود چرا كه ساختاري كاملا باز و ماجولار دارد و مي‌تواند براي كنترل هر پروسسي در سرور لينوكس به‌كار رود. اوپن‌پنل تمام سرويس‌هاي پايه ميزباني وب را از تنظيمات دامنه گرفته تا ايميل، وب‌سايت و ديتابيس‌ها در خود دارد. سيستم لايه‌اي تشخيص كاربر آن باعث مي‌شود مدير سيستم دسترسي‌هاي مختلفي براي كاربران مختلف قائل شود. تمام كاربران سيستم نيز مي‌توانند از طريق خط فرمان يا رابط كاربري تنظيمات سيستم را كنترل كنند.

مديريت فايروال نيز در اين سيستم وجود دارد. اوپن‌پنل پروژه‌اي جديد بوده كه بسرعت در حال گسترش است. تنها عيب اين نرم‌افزار اين است كه روي توزيع‌هاي زيادي تست نشده و در حال حاضر تنها روي اوبونتوهاي 10.04، 10.10 و دبيان 5 و 6 عرضه شده است.

محمدرضا قرباني

ادامه مطلب
دوشنبه 7 شهریور 1390  - 11:32 AM
سال قبل سالی پرهیجان برای گوشی‌ها بود. گوشی‌های زیادی با امكاناتی مانند پردازشگر دوهسته‌ای، قابلیت ارتباطی 4G و صفحه‌های نمایش بهتر و بزرگ‌تر عرضه شدند كه همه اینها به پیدایش گوشی‌های سه‌بعدی ختم شد. در این مقاله 2 تا از بهترین‌ها را از نظر صفحه نمایش سه‌بعدی و دوربین سه‌بعدی با یكدیگر مقایسه می‌كنیم تا ببینیم در این رویارویی كدامیك پیروز می‌شود. HTC EVO 3D و LG Optimus 3D هر دو بشدت قدرتمند هستند و صفحه نمایش سه‌بعدی دارند كه بدون عینك مخصوص سه‌بعدی دیده می‌شوند و دوربین‌های 2 لنزی، كه قابلیت گرفتن عكس و فیلمبرداری سه‌بعدی به شما می‌دهد.

صفحه نمایش سه‌بعدی

از نظر ایده‌آل، صفحه‌های سه‌بعدی باید كیفیت خوب و متناسبی را در عمق یا پس زمینه و در جلوی تصویر داشته باشند. اما هر انسانی تصاویر سه‌بعدی را به صورت منحصر به فردی مشاهده می‌كند و حتی بعضی افراد نمی‌توانند این تصاویر را ببینند. بعد از دیدن تصاویر و ویدئوها روی صفحه نمایش این دو گوشی، ممكن است چشم‌های شما خسته شود.

برای مقایسه صفحه نمایش‌ها، از تصاویر و ویدئوهای سه‌بعدی كه با استفاده از دوربین سه‌بعدی حرفه‌ای گرفته شده‌اند، استفاده كردیم. تصاویر و ویدئوها را از نظر وضوح، رنگ و تراكم سه‌بعدی مقایسه كردیم. نتیجه برای هر دو بسیار نزدیك و پایاپای بود، اما در كل HTC EVO 3D با اختلاف كمی ‌بهتر از LG Optimus 3D عمل كرد و در نهایت صفحه نمایش HTC EVO 3D نشان داد از نظر رنگ، وضوح و افكت‌های سه‌بعدی در تصاویر ثابت دارای كیفیت بهتر است. در این صفحه نمایش اشیای جلوی تصویر لایه‌های بهتري داشتند و افكت‌های سه‌بعدی دارای كیفیت مناسبی بودند.

در ویدئو، هر دو كیفیت نسبتا خوبی ارائه می‌كنند و انتخاب بین این دو سخت است و سلیقه حرف اول را می‌زند. در بعضی ویدئوها افكت سه‌بعدی در Optimus 3D ضعیف است و در EVO 3D تصاویر حالتی حبابی پیدا می‌كند و وسط تصویر جلوتر از لبه‌ها به نظر می‌آید. با این كه عمق تصاویر در Optimus 3D كمتر است، اما رنگ‌ها وضوح بیشتری دارد و روشن‌تر است كه نسبت به EVO 3D برتری دارد.

برای دیدن تصاویر سه‌بعدی در هر دو گوشی باید بشدت دقیق باشید و صفحه نمایش را دقیقا در مقابل صورت خود قرار دهید تا افكت سه‌بعدی را مشاهده كنید. حتی حركت كوچكی باعث محو شدن این افكت می‌شود.

دوربین سه‌بعدی

HTC EVO 3D و LG Optimus 3D هر دو دارای دوربین‌های سه‌بعدی هستند كه قابلیت عكس و تصویربرداری سه‌بعدی دارند و شما می‌توانید این تصاویر را روی یك تلویزیون یا صفحه نمایش سه‌بعدی گوشی ببینید.

برای این كه مشخص شود كدام دوربین بهتر عمل می‌كند، آزمایش‌های متفاوتی روی آنها انجام شده‌ است. برای این كار صحنه ثابتی آماده شده كه اشیای مختلفی در فاصله‌هایی متفاوت نسبت به دوربین در آن قرار داشت تا با توجه به فاصله اشیا، تصاویر ضبط شده و عمق افكت سه‌بعدی به كار گرفته شده، قضاوت نمايند. برای این كه این آزمایش دقیق‌تر باشد، از یك دوربین عكاسی سه‌بعدی نیز استفاده شد تا مشخص شود عكس‌های كدام دوربین حرفه‌ای‌تر است.

هر دو گوشی را به یك سه‌پایه با فاصله‌ای ثابت متصل كردیم و بعد از گرفتن عكس، هیچ تغییری در آنها ندادیم و نتایج را روی یك تلویزیون سه‌بعدی از نظر رنگ، دقت، عمق سه‌بعدی و كیفیت كلی بررسی و مقایسه كردیم.

با این كه تمركز روی تصاویر سه‌بعدی دشوار است، اما همان طور كه پیش‌بینی می‌كردیم دوربین سه‌بعدی حرفه‌ای از همه نظر بهترین عكس‌ها را گرفت، هر چند ممكن است دیدن این تصاویر باعث سردرد شود.

HTC EVO 3D در مقام دوم بعد از دوربین حرفه‌ای عكاسی قرار گرفت. با این كه تمركز كردن روی این تصاویر كمی‌ آسان‌تر است، اما تصاویر گرفته شده با این دوربین كمی ‌رگه‌دار به نظر می‌رسد و رنگ‌ها كمی‌ روشن‌تر و پررنگ‌ترند. با این حال، عمق اشیای پس‌زمینه نسبتا بهتر از بقیه عكس‌هاست.

در مقام سوم، دوربین LG Optimus 3D قرار دارد كه نسبتا ضعیف‌تر عمل كرد. با این كه تصاویر این دوربین نیز براحتی قابل تمركز است، اما كمی ‌ناهموار و ناصاف به نظر می‌آید. رنگ‌ها بسیار تیره و جزئیات تار دیده می‌شوند. از نظر افكت سه‌بعدی نیز عمقی كه در تصاویر دیگر مشاهده می‌شود در این تصاویر نیست.

در كل دوربین هیچ كدام از این گوشی‌ها كیفیت سه‌بعدی بالایی ندارد و در مقایسه با دوربین‌های حرفه‌ای حرف چندانی نيز برای گفتن ندارند.

نتیجه

دوربین و صفحه نمایش گوشی‌های سه‌بعدی هنوز در مراحل اولیه و ابتدایی پیشرفت خود به سر می‌برند و انتظار چندانی از آنها نمی‌رود، اما كار كردن و استفاده از آنها تجربه متفاوت و جالبی است.

HTC EVO 3D و LG Optimus 3D هر دو گوشی‌های بسیار خوب و قدرتمندی هستند حتی اگر از قابلیت سه‌بعدی آنها چشم‌پوشی كنیم، اما برنده این نبرد HTC EVO 3D است كه از لحاظ صفحه نمایش و دوربین سه‌بعدی برتری خود را به رخ LG Optimus 3D كشاند. با این كه در این نبرد EVO 3D برتری داشت، اما از لحاظ كیفیت صفحه نمایش و دوربین سه‌بعدی هنوز ضعف‌های قابل توجهی دارد و برای رسیدن به جایگاه ایده‌آل، راه بسیاری باید بپیماید.

ممكن است تكنولوژی سه‌بعدی فقط یك فاز گذرا برای گوشی‌ها باشد و به دلایلی كه ذكر شد ممكن است آینده درخشانی در انتظارشان نباشد بنابر این توصیه می‌كنیم فقط به خاطر قابلیت سه‌بعدی یك گوشی، نسبت به خرید آن اقدام نكنید. طراحی سخت‌افزار، نرم‌افزار، پردازشگر و دوربین دو‌بعدی همه ویژگی‌هایی است كه هنگام خرید یك گوشی باید در نظر داشته باشید و قابلیت‌های سه‌بعدی در حال حاضر فقط یك ویژگی مثبت حاشیه‌ای به حساب می‌آید.

محمدعلی زارعی‌فر


ادامه مطلب
دوشنبه 7 شهریور 1390  - 11:13 AM

تا حالا ميان شما و دوستانتان اين بحث شكل گرفته است كه مثلا بهترين آهنگ‌هاي قرن بيستم كدام‌ها هستند؟ با كمك اين وب‌سايت مي‌توانيد فهرست پخش مورد علاقه خود را تنظيم كنيد و براي ديگران بفرستيد تا آنها هم با برترين‌هاي شما آشنا شوند.

http://qzik.me/

ادامه مطلب
دوشنبه 7 شهریور 1390  - 11:10 AM
وب‌سايت Cloaklet برخلاف ديگر سرويس‌هاي چت و ايميل آنلاين، تنها يك دغدغه دارد و آن هم امنيت و حريم خصوصي است.

علاوه بر چت خصوصي مي‌توان از حجم امن ذخيره‌سازي فايل و همچنين دفترچه يادداشت رمزگذاري شده شخصي اين وب‌سايت نيز استفاده كرد. براي اطلاعات بيشتر به نشاني زير برويد:

https://www.cloaklet.com/



ادامه مطلب
دوشنبه 7 شهریور 1390  - 11:08 AM
موزيلا نسخه رسمي فايرفاكس 6 را سه‌شنبه گذشته روانه بازار كرد، اين در حالي است كه قبلا فايل‌هاي لازم براي نصب اين نسخه را در FTP مختص به خود قرار داده بود تا كاربران فعال و كم‌طاقت، آنها را دانلود و نصب كنند. شما اكنون مي‌توانيد يك روز قبل از ديگر كاربران آن را نصب كنيد و از آن لذت ببريد.

قابليت‌هاي فايرفاكس6 اغلب پيرامون مسائلي همچون كنترل بيشتر در اجازه‌ها (Permission)، بالا آمدن سريع‌تر، كارايي سريع‌تر در لينوكس، مديريت بهتر در افزونه‌ها، پشتيباني بهتر و بيشتر از HTML5 و... مي‌چرخد.

به‌عنوان يكي از محبوب‌ترين مرورگرها، آخرين نسخه فايرفاكس سرعت بيشتر، امنيت بالاتر، استفاده آسان‌تر و ظاهري زيباتر نسبت به نسخه‌هاي پيشين دارد و توانسته استاندارد جديدي را در زمينه نوآوري در مرورگرهاي وب ايجاد كند. اگر بخواهيم در تاريخ جستجو كنيم، شركت موزيلا تقريبا هر دو سال يك نسخه جديد اصلي از مرورگر فايرفاكس خود را ـ كه بالاترين پيشرفت‌هاي اين صنعت را در خود داشته است ـ وارد بازار مي‌كرد؛ ولي سال 2011 نقشه راه اين شركت دچار يك تغيير شديد شده است.

در حال حاضر چند قابليت يا پيشرفت جديد در فايرفاكس 6 وجود دارد ولي هيچ‌كدام از آنها به‌روز نيستند و اگر بخواهيم آن را با فايرفاكس 5 مقايسه كنيم، هيچ نكته خاصي در اين نسخه جديد وجود ندارد. بياييد ابتدا اين چيزهاي جديد را جمع كنيم: اين نسخه، كنترل بيشتري روي اجازه‌ها دارد، پنجره مديريت داده‌هاي فايرفاكس 6 يك واسط براي اجازه‌ها و براساس سايت دارد كه به كاربران اجازه مي‌دهد ميزان دسترسي وب‌سايت‌هاي خاص را به داده‌هاي مرور شده آنها، محتواي كوكي‌ها، رمزهاي عبور و اطلاعات مربوط به محل را كنترل كنند. ولي ظاهرا اين قابليت را فقط مي‌توان به‌عنوان يك بهبود و تكامل نسبت به نسخه‌هاي قبلي فايرفاكس به حساب آورد؛ اين ويژگي تنها برخي جزئيات را بهبود مي‌بخشد نه بيشتر.

همچنين اين نسخه زمان بالا آمدن، شروع سريع‌تري دارد. نتيجه اين است: زمان شروع بهبود يافته براي مرورگر و يك تجربه كلي بهتر براي كاربر. اين امر درواقع يك موضوع قديمي است كه براي سال‌هاي زياد موجب نگراني فايرفاكس شده و هر زمان كه فايرفاكس به‌روز رساني مي‌شود، ادعاي زمان شروع سريع‌تر را دارد كه البته اين امر هيچ‌گاه اتفاق نيفتاده است و تمام كاربران فايرفاكس منتظر هستند تا ببينند چه زمان اين مشكل برطرف خواهد شد. حال كه از سرعت صحبت به ميان آمد بايد بگوييم كه فايرفاكس 6 اولين نسخه در ميان مرورگرهاست كه توانسته به بهره‌وري بالا براي كاربران لينوكس دست پيدا كند.

اين نسخه جديد مرورگر مي‌تواند با استفاده از مدير افزونه‌هاي خود، سازگاري‌اش را با افزونه‌هايي كه مستقيما نصب مي‌شوند شناسايي كند كه اين كار به‌وسيله قابليت بررسي افزونه انجام مي‌شود. نكته طنز اين مساله اين است كه فايرفاكس با انجام اين كار يك سيلي به صورت خود نواخت! به‌عنوان بهترين مرورگر منبع باز وب، بخشي از محبوبيت فايرفاكس به‌خاطر هزاران افزونه و تم‌ها و جلدهاي شخصي است. درحالي كه با هربار به‌روزرساني، تعداد زيادي از افزونه‌هاي مفيد به‌خاطر مسائل سازگاري با نسخه‌هاي جديد از رده خارج مي‌شوند. اين به‌روزرساني آنقدر سريع انجام مي‌شود كه به توسعه‌دهندگان اين افزونه‌ها براي نشان‌دادن عكس‌العمل مهلتي نمي‌دهد و بنابراين هرچه اين قابليت قدرتمندتر شود، كاربران و توسعه‌دهندگان بيشتري از فايرفاكس متنفر خواهند شد. دركنار اين مساله، اين پيشرفت‌ها يك تجربه واقعا بهتر را به‌كاربران نمي‌دهد.

جنگ بين شماره‌ها معمولا بسياري از چيزها را روشن مي‌كند. اگرچه فايرفاكس 4 در مقابل مرورگرهاي ديگر از نظر مقايسه قابليت‌ها با يكديگر رقيب ساده‌اي به‌شمار مي‌رود و به‌نظر مي‌رسد مرورگرهايي نظير اينترنت اكسپلورر 9، اوپرا 11 يا گوگل كروم 9 براحتي فايرفاكس 4 را شكست دهند، ولي آنها شماره‌هاي بزرگ‌تري به دنبال خود دارند!

نيازمندي يك محصول يا يك برند براي «بي‌تاثير كردن شماره‌ها» تا بتواند در دنياي رقابت يك رقيب واقعي به‌نظر برسد، يك اتفاق بسيار رايج در فناوري روز است. در نظر بگيريد كه مايكروسافت چه كاري با ايكس‌باكس 360 انجام داد: اگرچه اين محصول تنها يك كنسول نسل دوم است، ولي حضور شماره 360 به دنبال اسم آن سبب مي‌شود يك كنسول نسل سوم به‌نظر برسد. اين يك اتفاق نيست؛ مايكروسافت قصد رقابت با پلي‌استيشن 3 از شركت سوني را داشت. حتي اپل هم يك شماره در اسم محصولاتش قرار داد تا آنها را پيشرفته‌تر نشان دهد؛ آي‌فون نسل دوم، علامت تجاري را ايجاد كرد و يك محصول نسل سوم با نام آي‌فون 3G از درون آن بيرون آمد.

و حالا موزيلا در اين رقابت سعي در جبران عقب‌افتادگي خود دارد، نه به‌وسيله قابليت‌هاي جديد بلكه به‌وسيله زيادكردن شماره‌هاي محصول. اين صحبت به اين معني نيست كه آنها هيچ پيشرفت واقعي از فايرفاكس 5 تا 7 در ذهن نداشته‌اند، بلكه به‌اين معني است كه اين پيشرفت‌ها بسيار اندك بوده‌اند. براي مثال فايرفاكس 5 مدير حساب و افزونه‌هاي به‌اشتراك‌گذاري ساده را قرار داد كه به‌همراه پشتيباني از ويندوز 7، 64بيتي، به قابليت‌هاي جاسازي شده تبديل شدند. فايرفاكس6 روي بسترهاي نرم‌افزاري وب تمركز خواهد كرد و هنوز دقيقا مشخص نيست كدام قابليت‌ها براي فايرفاكس7 درنظر گرفته شده‌اند.

امروزه اينترنت به يك كسب و كار بسيار عجيب و غريب تبديل شده است، چرا كه شركت‌هاي زيادي پياپي رشد مي‌كنند، سقوط و ناپديد مي‌شوند. اين مساله نشان مي‌دهد كه فناوري پيشرونده، رفتار بي‌ثبات كاربران و تغيير ادراك عمومي، تركيب بسيار ناپايدار و فراري هستند. به‌همين دليل مرورگرها به‌عنوان يك ورودي به اينترنت، نقش مهمي را دركنار سرويس‌ها، فعاليت‌ها و تراكنش‌ها ايفا مي‌كنند كه باعث مي‌شود آنها مانند يك پل به‌نظر بيايند. اخيرا پروژه‌هايي نظير فايرفاكس از شركت موزيلا و كروم از گوگل، پيشرفت‌هاي عظيمي در فناوري «زيرين» ايجاد كرده‌اند. اين گواهي بر اهميت اساسي مرورگرهاست چرا كه اين تغييرات مخفي ولي پرمفهوم، تحركات عظيمي را در بازار سبب شده‌اند. در 3 سال گذشته حدود 500 ميليون كاربر، مرورگرهايشان را تغيير داده‌اند. حالا مي‌توانيد اهميت مرورگرها را براي اينترنت، صنعت و كسب و كار ببينيد!

به‌منظور وفق دادن مرورگر با تكامل اينترنت در آينده، توسعه مرورگرها بايد روي چند موضوع تمركز داشته باشد:

افراد: شايد مهم‌ترين تغيير در 5 سال گذشته حركت از يك اينترنت صفحه‌محور به سمت كاربرمحور باشد. جريان اطلاعات: وب مدرن الگوي دريافت اطلاعات به عنوان اطلاعاتي كه فقط به سمت ما جاري باشد را وارونه كرده است. جستجو: همه مي‌دانند كه گوگل چه جايگاهي در اينترنت دارد!

دستگاه‌هاي محاسبه چندگانه: شما مي‌توانيد تصور كنيد كه اين سال‌ها چه‌چيزهايي اتفاق افتاده و چه‌چيزهايي تغيير كرده‌ است. رايانه روميزي ديگر تنها وسيله‌اي نيست كه قادر باشد به اينترنت متصل شود بلكه تبلت‌ها، كنسول‌هاي بازي، تلفن‌هاي موبايل و حتي يخچال شما نيز اين قابليت را دارند.

در محيطي كه صدها ميليون كاربر در سطح جهان در بستر نرم‌افزاري شما زندگي مي‌كنند، شما بايد نسبت به كاربرانتان مسوول باشيد و توسعه بايد روي مسائلي كه در بالا گفته شد متمركز شود، نه فقط روي توليد شماره نسخه‌هاي بالاتر يا چيزهايي كه اهميت قابليت‌هاي جديد را نداشته باشد. كاربر چيزي است كه اهميت دارد، درغيراين صورت از طرف آنها طرد و در نهايت توسط بازار حذف خواهيد شد.

محمدحسين كردوني


ادامه مطلب
دوشنبه 7 شهریور 1390  - 11:05 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 13

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5823212
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی