به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

تحقیقات جدید در آمریکا نشان می دهد که قرار گرفتن کودکان در معرض دود سیگار باعث کاهش عملکرد ریه آنها در سن هفت سالگی می شود.

خبرگزاری فارس: دود سیگار عملکرد ریه کودکان را کاهش می دهد

  به نقل از پایگاه ساینس دیلی آمریکا، پژوهشگران دانشگاه سن سیناتی آمریکا دریافتند: کودکانی که به میزان زیادی در معرض دود سیگار قرار دارند و از حساسیت در سال دوم زندگی خود رنج    می برند، بیشتر از دیگران با کاهش عملکرد ریه در سن هفت سالگی مواجه هستند.

این تحقیقات نشان داد که این کاهش عملکرد ریه در بین دختر بچه ها نسبت به پسر بچه ها شش برابر بیشتر است.

خانم کلی برانست مسئول این تحقیقات گفت: تحقیقات ما نشان می دهد که زمان ابتلا به حساسیت بسیار مهم است زیرا کودکانی که در سال دوم خود به حساسیت دچار می شوند بیشتر در معرض ابتلا به مشکلات ریوی در طول دوره طفولیت به خاطر دود سیگار قرار دارند.

بر اساس مطالعات انجام شده، با استنشاق دود سیگار یا قلیان ۴هزار ماده شیمیایی و ۲۰ نوع ماده سمی نظیر سیانور، بنزن، فلزات سنگین، سرب و کرم وارد بدن می‌شود.

این مواد با بروز سرطان‌هایی نظیر ریه، حنجره، حفره دهان، حلق، مری، معده، لوزالمعده، کلیه، مثانه و دهانه رحم در ارتباط است.

 

ادامه مطلب
شنبه 19 فروردین 1391  - 2:03 PM

در سال ۱۹۷۵ / ۱۳۵۴، مهندسان شرکت کداک نخستین دوربین دیجیتال قابل‌حمل را با وزن ۴ کیلوگرم و ارتفاع ۲۲ سانتی‌متر ساختند که تصویر با کیفیت ۱۰هزار پیکسل را روی نوار کاست ذخیره می‌کرد!

dorbin

به گزارش باشگاه خبرنگاران ،این دوربین که به دست استیو ساسون و همکارانش در شرکت کداک ساخته شد، در زمان خودش شاهکاری از فناوری دیجیتال به شمار می‌رفت. عدسی این دوربین همان عدسی دوربین فیلم‌برداری سوپر۸ بود که در آن روزگار متداول بود و حسگر دیجیتال آن، یک تراشه سی.سی.دی سیاه‌وسفید بود که تصاویر را با کیفیت ۱۰هزار پیکسل تهیه می‌کرد و مدارهای الکترونی، کدهای دیجیتالی آن را روی نوار کاست ذخیره می‌کردند.

منبع نیروی این دوربین هم ۱۶ باتری نیکل‌کادمیوم بود. هرچند ثبت هر تصویر روی نوار ۲۳ ثانیه طول می‌کشید، اما سخت‌ترین کار، مشاهده تصاویر بود که به کمک ابزاری عجیب‌وغریب و متصل به نمایشگر تلویزیون انجام می‌شد.

این ابزار در آن روزگار بسیار پیشرفته‌تر از فناوری زمان خود بود و بیش از ۲ دهه طول کشید تا دوربین‌های دیجیتال روانه بازارهای جهانی شود.

   

ادامه مطلب
شنبه 19 فروردین 1391  - 9:33 AM

"علی خسیف" با دو ضربه‌ای که ظرف 30 ثانیه به دوربین عنکبوتی ورزشگاه آزادی زد می‌تواند دقیق‌ترین دروازه بان فوتبال جهان شناخته شود.

به گزارش گل، دروازه بان تیم فوتبال الجزیره امارات در حین دیدار با استقلال در چارچوب رقابت‌های مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا دو بار توپ را به دوربین عنکبوتی ورزشگاه آزادی زد که این موضوع باعث شد تا داور رای به توقف بازی دهد.

بر پایه گزارش یورو اسپورت، خسیف هر دو بار از فاصله حدودا 40 متری توپ را به دوربین عنکبوتی زد که این موضوع می‌تواند نام وی را در فهرست دقیق‌ترین دروازه بانان جهان قرار دهد.

تیم فوتبال الجزیره در این دیدار که در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد با نتیجه 2 بر یک از سد استقلال گذشت.

 

ادامه مطلب
شنبه 19 فروردین 1391  - 9:32 AM

در هر دوره از مسابقات المپیک مراسم اختتامیه نیز با شکوه و جلالی برابر با مراسم افتتاحیه برگزار می شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، نشانه های تاریخی بسیاری در زمان برگزاری مراسم اختتامیه پس از اتمام تمامی مسابقات ورزشی، به اجرا گذاشته می شود در ابتدا حمل کنندگان پرچم هر یک از کشورهای شرکت کننده که در یک ردیف وارد استادیوم می شوند. اما در پشت آنها تمامی دیگر ورزشکاران بدون هیچ نشانه یا دسته بندی خاصی رژه می روند. این سنت از سال 1956 و به پیشنهاد دانش آموزان از ملبورن اجرا می شود.

به پیشنهاد او با این کار ورزشکاران جهان در کنار یکدیگر یک ملت خواهند بود در سال 2006 ورزشکاران با هم وطنان خود وارد استادیوم شدند و در ادامه جشن همه با هم مخلوط شدند.

پرچم سه کشور هر یک در زمان پخش سرود ملی کشورشان در فیله های پرچم به اهتزاز در می آیند. این 3 کشور عبارتند از پرچم کشور یونان به عنوان خاستگاه مسابقات المپیک، پرچم کشور میزبان و سرانجام پرچم کشوری که میزبان مسابقات المپیک تابستانی یا زمستانی در دوره بعدی خواهد بود.

طی مراسم موسوم به آنتورب شهردار شهری که مسابقات را سازماندهی کرده است یک پرچم مخصوص المپیک را حمل می کند و آن را به رئیس کمیته بین المللی المپیک می رساند و او پرچم را به شهرداری شهر میزبان دوره ی بعدی مسابقات تقدیم می کند . شهردار نیز موظف است تا این پرچم را 8 دور بچرخاند.

این پرچم ها پرچم های معمولی المپیک نیستند بلکه به نوعی خاصند و تنها 3 عدد از آنها موجود است و تفاوت این پرچم های سه گانه با دیگر پرچم ها آن است که در حاشیه خود خطوطی 6 رنگی دارند و توسط روبان های 6 رنگی به میله بسته شده اند.

پرچم آنتورب: این پرچم توسط شهردار شهر آنتورب ، بلژیک در المپیک تابستانی 1920 به کمیته ملی المپیک عرضه شد تا مسابقات سئول 1988 به دیگر شهرهای میزبان المپیک تابستانی انتقال داده می شد.

پرچم اسلو: این پرچم توسط شهردار اسلو، نروژ در المپیک زمستانی 1952 به کمیته ملی المپیک عرضه شد و پس از آن به دیگر شهرهای سازمان دهنده المپیک زمستانی انتقال داده می شود.

پرچم سئول: این پرچم توسط شهردار سئول، کره جنوبی، در المپیک تابستانی 1988 به کمیته ملی المپیک عرضه شد و پس از آن به دیگر شهرهای سازمان دهنده المپیک تابستانی انتقال داده می شود.

پس از به اهتزاز درآمدن این 3 پرچم سنتی تا کشور میزبان با اجرای هنرمندانه صحنه هائی از رقص و نمایش خاص سرزمینی به معرفی خود می پردازد. این سنت از زمان مسابقات 1976 شروع شد.

پس از سخنرانی رئیس کمیته برگزاری مسابقات المپیک کشور میزبان، رئیس کمیته ملی المپیک به ایراد سخنرانی می پردازد و در پایان سخنرانی خود رسماً مسابقات را خاتمه می بخشد. مشعل المپیک خاموش می شود، در حالی که سرود المپیک نواخته می شود پرچمی که در مراسم افتتاحیه به اهتزاز درآمده بود از میله پرچم پایین کشیده می شود و از ورزشگاه بیرون برده می شود.

   

ادامه مطلب
شنبه 19 فروردین 1391  - 9:31 AM

دانشمندان می گویند شواهد جدیدی به دست آورده اند که نشان می دهد، اجداد انسان از یک میلیون سال پیش به این سو از آتش استفاده می کرده اند. انسان، پیش از دوره غار واندرورک هم می دانسته چطور آتش را تحت اختیار خود در آورد.

به نقل از خبرگزاری ها: دانشمندان از روی باقی مانده های خاکستر و تکه های استخوان که در غار واندرورک در آفریقای جنوبی به این نتایج رسیده اند.

این گروه از محققان در مقاله ای که در یک نشریه علمی نوشته اند که باقی مانده های خاکستر و استخوان نشان دهنده این است که در این غار آتشی روشن بوده که تحت کنترل بوده است.

"محققان در مقاله خود نوشته‌اند که بقایای خاکستر و استخوان و برگ و چمن را ۳۰ متر درون غار کشف کردند و نتیجه گرفته‌اند که باد نمی‌توانسته این همه برگ و استخوان را به چنان عمقی در غار ببرد."

کشف آتش از مهمترین عوامل رشد و تکامل بشر است. برای اینکه با آتش بود که انسان توانست غذایش را بپزد و به تکنولوژی های جدید دست پیدا کند.

ابزار و آلاتی که در این غار پیدا شده، نشان می دهد که "انسان راست قامت" در این غار زندگی می کرده است. رد این گونه از اجدادمان را دانشمندان تا یک میلیون و هشت صد هزار سال پیش گرفته اند.

برای دانشمندان سخت است که به صورت دقیق تعیین کند که از چه زمانی توانسته آتش را کنترل کند.

120404012725 wonderwerk 464x261 ap

پیش از این حتی ادعا شده بود که انسان، پیش از دوره غار واندرورک هم می دانسته چطور آتش را تحت اختیار خود در آورد.

اما این ادعاها همواره مورد نقد قرار گرفته بودند. مثلا اینکه می گفتند بقایای آتش در محیط باز می تواند حاصل آتش سوزی در جریان رعد و برق هم باشد.

در صورتی که این ادعا درست باشد و شک گرایان به آن ایرادی نگیرند، نخستین نشانه های کشف شده استفاده بشر از آتش کنترل شده ۳۰۰ هزار سال عقب تر می رود.

دانشمندانی که در کار این کشف بودند، از آمریکا، اسرائیل، آلمان و آفریقای جنوبی بوده اند.

آنها در مقاله خود نوشته اند که بقایای خاکستر و استخوان و برگ و چمن را ۳۰ متر درون غار کشف کرده اند.

آنها از این موضوع نتیجه گرفته اند که باد نمی توانسته این همه برگ و استخوان را به چنان عمقی در غار ببرد.

همچنین عمق خاکسترها هم نشان می دهد که در آن محل بارها آتش روشن شده بوده است.

 

ادامه مطلب
شنبه 19 فروردین 1391  - 9:30 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 43

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5823103
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی