به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 

کمپانی های زیادی را نمی توان نام برد که قادر باشند یک سمت و سوی جدید برای کل صنعت کامپیوتر تعریف کنند. شاید بتوان 3 مورد را یاد کرد: سازندگان پی سی با مارش نظامی مایکروسافت رژه می روند، خیلی ها از سبک طراحی اپل تقلید می کنند و در پشت پرده نمایش، این اینتل است که بازار را با پردازنده های قوی تر و کمپین های تبلیغات هجومی خود تحت تأثیر قرار می دهد؛ در سال 2011 اینتل به تمامی سازندگان پی سی گفت که باید جوابی درخور برای مک بوک ایر اپل تدارک ببینند و 300 میلیون دلار به علاوه مزایای دیگر را وسط گذاشت تا به تولیدکنندگان کمک کند طراحی های جدید را توسعه داده و بازاریابی کنند. 

نامی که اینتل برای این رده از محصول برگزید، اولترابوک بود که الزامات آن باریکی، سرعت عمل و عمر باتری مناسب هستند. کمپانی ها به خواست اینتل گردن نهادند و برخی از آنها هم با فروش مناسب دستگاه هایی شبه-اولترابوک که البته الزامات در آنها به طور کامل رعایت نشده بود، به موفقیت هایی دست یافتند. 

اینک برای اولین بار پس از جوانه زدن این بذر، اینتل در حال سوق دادن مفهوم اولترابوک به ورای آن چیزی است که از اپل الهام گرفته بود. چیپ Haswell در اواخر 2013 از راه می رسد، اینتل امر کرده اولترابوک ها لمسی شوند، WiDi که تکنولوژی به اشتراک گذاری بی سیم تصاویر است گسترده می شود و اینتل قول داده که عمر باتری دستگاه های جدید کفاف یک روز کار کامل را بدهد. تازه این، همه ماجرا نیست. "استندبای متصل" قرار است به برنامه ها امکان اتصال به اینترنت در زمان چرت زدن دستگاه را هم بدهد. 

با این ویژگی های جدیدی که ذکر شد، اینتل دارد آینده لپ تاپ های رده بالا را زیر نظر خود به شکلی جدید در می آورد. بیایید در ادامه مطلب نگاهی داشته باشیم به آینده ای که اینتل برای 2013 و فراتر از آن، ترسیم کرده. 
 

عمر باتری برای تمام روز  

 

ultrabook-battery.jpg

یک دهه است که اینتل در حال کار بر روی "عمر باتری یک روزه" است. در سال 2002 گروهی برای افزایش عمر باتری کامپیوترهای همراه تشکیل شد و از آن موقع، اینتل و شرکایش بی نهایت بار اعلام کرده اند که "به هدف رسیدیم" ولی ما هیچ دستاوردی ندیدیم و این است که حالا به ادعاهای اینتل با دیده شک و تردید می نگریم. 

به لحاظ تکنیکی، برخی از لپ تاپ های تست شده می توانند بیش از 8 ساعت عمر باتری پیوسته را نشان دهند ولی برخی از آنها نیازمند 24 ساعت شارژ هستند. تازه اینها دستگاه هایی هستند با نمایشگرهای ضعیف که روشنایی کم و رزولوشن پایینی دارند و اکثراً عمر باتری بیشتر با متصل کردن یک داک باتری حجیم به کف آنها به دست می آید. در دنیای واقعی باید خوش شانس باشید که دستگاه سبک و خوبی با عمر 5 یا 6 ساعت ببینید. 

با این حال کرک اسکاگن از اینتل می گوید که این وضع در شرف تغییر است: «در نسل چهارم پردازنده های Core ما بیشترین افزایش عمر باتری (از نسلی به نسل بعد) را در تاریخ اینتل خواهیم داشت. بنابراین شما می توانید شارژر لپ تاپ را واقعاً در خانه رها کنید. این بار واقعاً به هدف رسیده ایم.» 

باید به حرف او اعتماد کنیم؟ 
 

نمایشگر لمسی  

 

Lenovo_ThinkPad_X1_Carbon_Touch_Ultrabook_35558178_02_610x436.jpg

اینتل امر کرده که اولترابوک های نسل بعدی نمایشگر لمسی داشته باشند، البته هنوز مشخص نیست مصرف کننده اصلاً بخواهد نمایشگر را لمس کند ولی به هر حال، لپ تاپ های ویندوز 8 از این قابلیت سود زیادی خواهند برد و ویژگی جذابی است که بی آن، در اصل ویندوز 8 سیستم عامل بی روحی به نظر می رسد. 

با این حال سخت است که ادعا کنیم چون ویندوز 8 لمسی است پس افزودن قابلت لمسی به تمام اولترابوک ها منجر به موفقیت همه جانبه خواهد شد. آقای اسکاگن می گوید: 

«رفتن به سمت نسل چهارم اولترابوک ها با الزام لمسی بودن، همانقدر که فشاری بود از جانب اینتل، حرکتی بود از جانب کل صنعت. فروشندگان، اولترابوک ها و تبدیل شونده های پیشرفته تر می خواهند و این، الزام لمسی شدن را پدید می آورد زیرا دستگاه باید قابل تبدیل به یک تبلت هم باشد. در مورد تولیدکنندگان، وقتی آنها بر سر دو راهی لمسی یا غیر لمسی بودن دستگاه قرار می گرفتند، با مانع روبرو می شدیم. بنابراین این الزام برای آنها شفافیت و ثبات بیشتری در بازار محصولات رده بالا ایجاد می کند.» 

اسکاگن حرف های زیادی درباره ستوده شدن نمایشگرهای لمسی دارد، از جمله بررسی هایی که با حضور 220 هزار نفر بر روی لپ تاپ های ویندوز 8 لمسی انجام شده... ولی وقتی این پرسش مطرح می شود که چرا این الزام حالا پدید آمده، سریع ترین پاسخی که می دهد این است: «مشخصاً ویندوز 8 بر پایه دستورات لمسی طراحی شده و زمان طبیعی برای گرفتن این تصمیم، برهه فعلی بود.» 
 

WiDi  

 

ad_widi_610x305.jpg

نمایش بی سیم اینتل یا WiDi در سال 2010 معرفی شد تا رقیب AirPlay اپل شود ولی این تکنولوژی اشتراک بی سیم از آن زمان چیز زیادی برای رو کردن نداشته. شما نه تنها باید یک لپ تاپ با گرافیک و چیپ Wi-Fi اینتل می داشتید بلکه باید 100 دلار هم برای رابط اختصاصی تلویزیون می پرداختید. خب، حالا چه چیزی تغییر کرده؟ 

اسکاگن از فراگیر شدن WiDi به واسطه marketplace می گوید و نیز امکانات جدیدی که در صنعت بی سیم رونمایی خواهد شد؛ در حوالی سپتامبر اینتل اعلام کرد که WiDi 3.5 پشتیبانی از وای-فای با استاندارد Miracast را به همراه گیرنده های WiDi ارزان تر به بازار می آورد که این دومی میزبان چیپی برای پخش ویدیو، موسیقی و عکس بر روی تلویزیون ها خواهد بود. 

به شرطی که اینتل بتواند بدون مشکل و با کاربردی راحت این امکان را فراگیر کند، استقبال خوبی از آن خواهد شد. چه کسی هست که ارتباط بی سیم آسان و نمایش بر روی صفحات بزرگتر را نخواهد؟ 
 

استند بای متصل (Connected Standby)  

 

intel-ultrabooks-header.jpg

Power Nap ویژگی دیگری از مک است که اینتل قرار است آن را به قلمروی ویندوز بیاورد. با Power Nap برنامه های کامپیوترهای اپل امکان چک کردن ایمیل، دانلود به روز رسانی ها و انجام برخی دیگر از کارهای اینترنتی را می بایند. حالا اینتل با استند بای متصل آن را به اولترابوک های ویندوز 8 می آورد. 

آقای اسکاگن می گود بر خلاف Power Nap که فقط با برنامه های خود اپل کار می کند، Connected Standby به توسعه دهندگان امکان می دهد برنامه های خود را نیز برای کار در حالت استند بای ویندوز، توسعه دهند: «حتی در سریع ترین تبلت های امروز دنیا، مجبور هستید بعد از روشن کردن دستگاه مدتی صبر کنید تا ایمیل ها و صفحه فیسبوک به روز شوند. اما این ویژگی جدید، به شما دسترسی آنی را ارائه می کند.» 
 

رزولوشن نمایشگر  

 

vizio-ultrabook-014.jpg

آخرین مورد از نظر رئیس بخش کامپیوترهای مصرفی اینتل، رزولوشن صفحه نمایش است که یکی از مهمترین و خواستنی ترین ویژگی های کلیدی برای نسل جدید اولترابوک ها است. 

دلایل برای خواستن رزولوشن بالا زیاد هستند ولی وجود آن بر روی تبلت-لپ تاپ های تبدیل شونده، کار با رابط لمسی را سخت می کند. وقتی رزولوشن بالا برود، آیکون ها کوچک می شوند و در نتیجه، هم کار با رابط لمسی به وسیله انگشتان و هم مطالعه کردن، سخت می شود. وقتی هم که رزولوشن پایین باشد، کیفیت تصویر خراب می شود. پس چاره چیست؟ 

اینتل در CES نمونه مفهومی North Cape را به نمایش گذاشت که یک لپ تاپ تبدیل شونده با راهکاری جالب برای حل این مشکل است. نمایشگر این دستگاه 13.3 اینچی رزولوشن Full HD دارد ولی با استفاده از ویژگی Smart Frame وقتی آن را در حالت تبلت مورد استفاده قرار دهید، رزولوشن کاهش یافته و با تیره شدن حاشیه ها، اندازه نمایشگر هم به صورت مصنوعی کاهش می یابد تا مناسب کار در وضعیت تبلت باشد. 

آقای اسکاگن می گوید: «ما با جامعه توسعه نرم افزار مشغول همکاری هستیم تا نرم افزار را هوشمند تر کنیم تا بفهمد که کاربر دارد در چه حالتی از دستگاه استفاده می کند. بنابراین در حالت تبلت، دکمه های لمسی و آیکون ها بزرگ تر می شوند ولی در حالتی که به صورت لپ تاپ و با کیبورد از آن استفاده می کنید، دکمه ها کوچکتر می شوند. بنابراین این برنامه قرار است بسیار هوشمند تر شود تا کاملاً بفهمد که نیازها چیست.» 

ادامه مطلب
جمعه 29 دی 1391  - 7:25 AM

 

یکی از روشهای معمول هنگام حل مشکلات ویندوز بوت کردن آن در حالت Safe Mode می باشد. این کار تا ویندوز۷ به راحتی با فشردن دکمه ی F8 امکان پذیر بود.

در ویندوز ۸ هم Safe Mode وجود دارد اما در بین انبوهی از گزینه های دیگر دفن شده است. در ویندوز ۸ با فشردن F8‌ سیستم به حالت ریکاوری خودکار می رود. و برای انتخاب Safe Mode‌ باید Shift+F8  را بفشارید تا ریکاوری دستی انتخاب می شود.

بقیه در ادامه

ادامه مطلب
جمعه 29 دی 1391  - 7:21 AM

 

پال رورباف، طراح بازی‌های جنگی، به تازگی بازی استراتژیکی را با الگوبرداری از درگیری اخیر میان حماس و اسرائیل به بازار عرضه کرده است.

"حکومت موشک‌ها (Reign of Missiles) بازی بسیار ساده‌ای است که در آن بازیگران، فرماندهی ارتش رژیم صهیونستی را برای متوقف ساختن حملات موشکی حماس به شهرهای سرزمین‌های اشغالی برعهده می‌گیرند. آنها بدین منظور می‌توانند از نیروی هوایی، زمینی و دریایی به همراه سیستم گنبد آهنین استفاده کنند و در عین حال می‌بایست به تلفات احتمالی غیرنظامیان و تاثیر منفی آن بر وجهه بین‌المللی اسرائیل توجه داشته و از افزایش تنش‌ها و تبدیل شدن آن به جنگی تمام‌عیار (حتی در منطقه خاورمیانه) جلوگیری کنند. به محض به حدنصاب رسیدن نشانگر مسیر دیپلماسی و برابری هر دو طرف، بازی به پایان رسیده و آنگاه برنده بازی (براساس امتیازات) مشخص خواهد شد. همچنین استفاده بیش از حد از زور موجب محکومیت بین‌المللی اسرائیل و باخت در بازی خواهد شد.

 

 

تجهیزات حماس در بازی مزبور عبارت است از:

· فجر 5: موشک دوربرد ساخت ایران.

· قسام: موشک کوتاه‌برد ساخت حماس.

· گراد: موشک کوتاه‌برد ساخت روسیه.

 

 

تجهیزات رژیم صهیونیستی نیز شامل موارد زیر است:

· گنبد آهنین.

· هواپیماهای اف-15، پهپادها و واحدهای کماندویی.

· واحد پشتیبانی نیروی دریایی.

 

 

در این بازی، برای تعیین حرکات و کنترل نیروی حماس از دو تاس شش وجهی و ده وجهی استفاده می‌شود. "حکومت موشک‌ها" بر اساس بازی قبلی رورباف درباره حمله بمب‌های v-1 آلمانی به انگلستان (درسال 1944)، طراحی و تولید شده است.

حکومت موشک‌ها که به راحتی قابل دانلود و چاپ است، از سه جزء نقشه، قطعات بازی و قواعد آن تشکیل شده و به صورت پی‌دی‌اف قابل دانلود است. البته به نظر می‌رسد که در این بازی، بسیاری از حقایق درگیری اخیر حماس و اسرائیل، به نفع این رژیم اشغالگر قلب شده است. 

تاثیر چگونگی استفاده از قوای نظامی و فرصت جنگ و در نهایت (اجرای آتش‌بس) در بلند مدت بر رژیم صهیونیستی و یا جنگ آتی، از جمله اهداف طراحی این بازی اعلام شده است: هدف قرار دادن پایگاه‌های موشکی، رهبران حماس، ذخایر تدارکاتی و رهگیری راکت‌ها مطمئنا نتایجی در برخواهد داشت؛ ولی این سوال همچنان مطرح است که آیا این موارد به معنای پیروزی در جنگ است؟

یک با الگوبرداری از جنگ هشت روزه میان حماس و اسرائیل طراحی شده و موشک ایرانی فجر 5 نیز یکی از تجهیزات این بازی محسوب می شود.
 
 
مشرق
ادامه مطلب
جمعه 29 دی 1391  - 7:13 AM

 

قبل از انجام سئو و آغاز فرایند لینک بیلدینگ ، باید ابتدا کلمات کلیدی خود را انتخاب کنید . شاید فکر کنید که این کار ، کار خیلی ساده ای است . اما سخت در اشتباهید ! خیلی از پروژه های سئو به دلیل عدم انتخاب صحیح کلمات کلیدی با شکست مواجه شده اند و زمان و هزینه فراوانی را از دست  داده اند . در این مطلب میخواهم در رابطه با نحوه انتخاب صحیح کلمات کلیدی بنویسم و شما را با نحوه انتخاب صحیح آنها ، آشنا کنم.

 

۱- کلمات کلیدی طولانی بهتر اند.

خودتان را به جای کاربرانتان بگذارید ، ایا یک عبارت کوتاه را در گوگل جست و جو میکنید یا یک عبارت طولانی ؟ مثلا سایت شما در رابطه با بهینه سازی سایت است ، شما برای کلمه “بهینه سازی” شروع به دریافت لینک و ایجاد محتوا میکنید یا “بهینه سازی سایت” ؟ میبینیم که بین “بهینه سازی” و” بهینه سازی سایت” تفاوت های فراوانی وجود دارد . شاید کاربری که بهینه سازی را جست و جو میکند منظورش بهینه سازی سوخت است نه بهینه سازی سایت ! . اگر میخواهید برای کلمات مختلفی فرایند سئو را انجام دهید ، پیشنهاد من انتخاب مرتبط ترین عبارتیست که دارای ۲ الی ۴ بخش است .

۲- چه تعداد کلمه انتخاب کنیم ؟

این که چه تعداد کلمه کلیدی را انتخاب کنید به خودتان بستگی دارد ، اما این که آیا واقعا آن ها به درد شما میخورند مطرح است . باید کلمات کلیدی را بر اساس محتوای صفحه مورد نظر انتخاب کرد . در ادامه به این که رتبه صفحه اصلی را افزایش دهیم یا صفحات داخلی را اشاره خواهم کرد.

۳ – ابزار های انتخاب کلمات کلیدی

ابزار های زیادی برای انتخاب کلمات کلیدی و همینطور ، دریافت اطلاعاتی در رابطه با آن ها وجود دارد . دقیق ترین و بهترین ابزار ، google adwords است که در ادامه کمی در رابطه با آن توضیح خواهم داد . البته ابزار های دیگری مانند semrush نیز وجود دارند که زبان فارسی را پشتیبانی نمیکنند.

۴ – صفحه اصلی یا دیگر صفحات ؟

سعی کنید که رتبه صفحات داخلی را افزایش دهید تا صرفا دامنه اصلی . در این حالت ، میتوانید به صورت همزمان بر روی کلمات کلیدی مختلفی کار کنید . چون بهینه سازی برای تعداد زیادی کلمه در یک صفحه که از لحاظ املایی ارتباطی با هم ندارند ، کار دشواری است و اکثر مواقع با شکست مواجه میشود . همینطور ، این که کاربر مستقیما به صفحه مورد نظرش وارد شود خیلی بهتر است تا این که به صفحه اصلی وارد شود و به دنبال صفحه مورد نظر بگردد !

۵- کلمات سخت و کلمات آسان چه کلماتی هستند ؟

اگر با بخش keyword finder سرویس ادوردز کار کرده باشید ، در صفحه ای که اطلاعاتی در رابطه با کلمات کلیدی وجود دارد ، میبینید که ستون هایی همچون : competition , aproximate CPC ,Global Monthly Search  وجود دارند . این ستون ها اطلاعات مهمی را در رابطه با عبارت انتخاب شده به شما میدهند.

چگونه بهترین کلمه کلیدی را برای سایتتان انتخاب کنید ؟

میبینید که در اینجا :

competition یا رقابت : این بخش از سه سطح Low , Medium , High تشکیل شده است . میبینید که رقابت برای این کلمات کم است . اما دقت کنید که این که شاید برای کلمات بزرگ هم Low زده باشد ، به دلیل تفاوت وب انگلیسی با فارسی است.

Global monthly searches: در این بخش تعداد جست و جوی آن کلمه در هر ماه را نمایش میدید که برای کلمه بهینه سازی سایت ۳۶۰۰ بار در ماه است .

Approximate CPC : اگر کمی با ادوردز و کلمات کلیدی کار کرده باشید ، میتوانید از این بخش به عنوان ملاک رقابت در کلمات کلیدی استفاده کنید. برای کلمه بهینه سازی به طور میانگین ۱۵ سنت (تبلیغ کنندگان در ادوردز) باید بپردازند و برای بهینه سازی سایت ۲۷ سنت . پس میبینیم که رقابت  نتایج مربوط به بهینه سازی سایت (با این که تعداد کلمات بکار برده در این عبارت بیشتر از عبارت بهینه سازی است) نسبت به بهینه سازی بیشتر است .

ادامه مطلب
جمعه 29 دی 1391  - 7:10 AM

 

تنوع گوشی‌های اندرویدی زبان‌زد است، اما به همان نسبت تهدیدات امنیتی مربوط به این سیستم  عامل نیز گوناگون و فراگیر شده است. با این حال جایی برای نگرانی وجود ندارد، چون با به کاربستن ۱۰ راهکار امنیتی زیر می‌توانید با آسودگی خاطر بیشتری گوشی به دست بگیرید.

Best-Antivirus-for-Android

۱-     گوشی خود را دست کم نگیرید .

گوشی‌ هوشمند شما تنها یک ابزار ارتباطی نیست، بلکه اساسا کامپیوتری جیبی است و همان نقاط قوت و ضعف یک کامپیوتر را دارد؛ بنابراین گوشی خود را دست کم نگیرید و همانگونه با موبایل خود رفتار کنید که با کامپیوتر شخصی‌تان برخورد می‌کنید. پس پیش از هر چیز یک نرم‌افزار ضد‌ویرس روی ان نصب کنید.

 Android-Pattern-Lock

۲-     روی گوشی قفل بگذارید.

تنبلی نکنید و روی صفحه اصلی گوشی آندرویدی خود قفل بگذارید. این قفل اولین دیوار محافظ از گوشی شماست که در همان ابتئای کار راه ورود افراد ناشناس به حریم خصوصی شما را سد می‌کند.

یک نوع از قفل‌ها شیوه مرسوم گذاشتن رمز عبور حروفی و عددی است و دیگر شیوه‌ای که به تازگی بین کاربران بسیار جا افتاده، قفل لمسی ( یا همان Pattern Lock) است که از شما می خواهد الگوی مشخصی را روی نمایشگر لمسی گوشی‌ برای باز کرد آن ترسیم کنید.

جدیدترین قفل سیستم عامل اندروید Face Lock  است که فقط با شناسایی چهره صاحب گوشی از طریق دوربین ثانویه اجازه ورود به سیستم را می‌دهد.

 android-apps

۳-     مواظب Appها باشید:

برنامه‌های کاربردی موبایلی خیلی زیاد شده است، پس حواس‌تان باشد که چه برنامه‌ای را روی گوشی خود نصب می‌کنید. علاوه بر این مطمئن شوید که منبع دانلود Appهای‌تان معتبر است.

 amazon-android-app-store

۴-     دنبال تولید کنندگان معتبر بگردید.

وقتی می‌خواهید بازی یا برنامه‌ای را روی سیستم اندرویدی خود دانلود کنید، مطمئن شوید که تولید کننده ان شرکت معتبر و اسم و رسم‌داری است. بعضی از Appها ممکن است فقط نام برنامه های محبوب را یدک بکشند و در واقع ویروس یا بدافزار باشند. اسم بازی‌هایی مثل Angry Birds  یا Cut the Rope گولتان نزند، چون دانلود این بازی‌ها از منابعی که تولید کننده درست و حسابی ندارد ممکن است برای‌تان گران تمام شود.

 Android-Market-Update

۵-     زود به زود آپدیت کنید.

خیلی‌ها به سیستم عامل اندروید و نرم‌افزارهایی که دارند راضی‌اند و می‌گویند که چرا باید آنها را به روز کنند؟ دلیل آن ساده است؛ باید به‌روز باشید تا از تهدیدات امنیتی در امان بمانید.

گوشی‌های اندروید معمولا خوشان شما را از عرضه اپدیت های جدید باخبر می‌کنند، به این ترتیب تنها کاری که روی دوش شما خواهد بود پیدا کردن یک شبکه Wi-Fi باثبات است تا اینترنت وسط اپدیت قطع و وصل نشود.

 android_50_gb_free_cloud_storage_from_box

۶-     در رایانش ابری احتیاط کنید.

آن دسته از کاربرانی که برای ذخیره سازی اطلاعات به رایانش ابری روی آورده‌اند مراقب تنظیمات امنیتی خود روی اینگونه سرویس‌ها باشند. رایانش ابری شیوه ایده‌الی برای کاهش محدودیت فضای ذخیره سازی است، به شرطی که تنظیمات امنیتی اکانت شما روی این سرویس‌ها به گونه ای باشد که دسترسی به داده‌ها را فقط برای خودتان ممکن بسازد.

گاهی اوقات گزینه هایی در تنظیمات وجود دارد که به چشم خیلی از کاربران نمی‌اید و اگر فعال باشد دسترسی به اطلاعات شخصی‌تان را بدون رضایت آنها امکان‌پذیر می‌کند.

 Android-Backup

۷-     بکاپ بگیرید.

حادثه خبر نمی‌کند و ممکن است گوشی‌تان به سرقت رود. اگر سارقان بخواهند به اطلاعات شخصی و حساب شما دسترسی پیدا کنند و شما از این مسئله نگران هستید، راه ساده‌ای به نام «حذف از راه دور» یا (Remove Wipe )  وجود دارد که تلاش دزدها را بی نتیجه می‌گذارد.

سرویس حذف از راه دور در گوشی‌های اندرویدی برخلاف آیفون و آی‌پد به طور پیش‌فرض نصب نیست و باید آن را دانلود کنید. این سرویس نرم‌افزاری به شما امکان می دهد که از طریق یک دستگاه الکترونیکی دیگر تمام قایل‌های خود یا بخشی از ان را در هر زمان که بخواهید از راه دور پاک کنید.

۸-     با موبایل تجارت نکنید.

تحت هیچ شرایطی اطلاعات کارت‌های اعتباری خود را از طریق موبایل در اختیار دیگران قرار ندهید. گوشی هوشمند شما ابزار خوش‌دست و سریعی است که ارتباط با دیگران را در چشم‌به‌هم ‌زدنی ممکن می‌سازد، اما وقتی پای اطلاعات حساس مثل کارت اعتباری و شماره حساب در میان است، پیشنهاد می‌کنم گوشی خود را کنار بگذارید.

 com.giraone.encmanlite_2.png

۹-     اطلاعات را رمزگذاری کنید.

یک راه ساده و اساسی برای حفاظت از طالاعت حساس، رمزگذاری اطلاعات یعنی تبدیل داده‌ها به کد رمزی که دسترسی به آن تنها به وسیله رمز عبور مخصوص شما امکان‌پذیر است. برای رمز‌گذاری داده‌ها در سیستم اندرویدی باید از ابزارهای جانبی مانند Encryption Manager lite  استفاده کنید.

 textplus_android_app_2

۱۰-در را برای غریبه ها باز نکنید.

این مثل قدیمی در مورد پیامک‌ها ناخوانده و ناشناس موبایلی کاملا صدق می کند. هدف همه پیامک‌هایی که با شماره‌های نا اشنا دریافت می‌کنید لزوما مزاحمت یا وقت‌گذرانی نیست، بلکه این پیامک‌ها ممکن است حاوی لینک‌هایی باشند که شما را به دانلود نرم‌افزارهای خرابکارانه تشویق می‌کند.

ادامه مطلب
جمعه 29 دی 1391  - 7:06 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 29

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5825159
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی